11113
-
Tmac #7348 nem mivel ott van idő hogy az izmok regenerálódni tudjanak és a feljődéshez az elengedhetetlen és a gyakorlatok is úgy vannak összeálítva hogy egyik héten az egyik izomcsoportot sokkolod jobban máskor a másikat -
#7347 air alert 3, 2. hét után 6,5-7 centi növekedés :o -
#7346 és az air alert 3 akkor nem lehet hogy "gyengébb" mint a kettő? mivel ott csak hetente 3 van.. -
Zrad #7345 frankó:) -
Tmac #7344 Nem az air alert 2ben mind az 5 gyakorlatot megkell csinálni, minden nap. Ebben pont az a durva hogy hétvégén kívül nincs pihenőnap.
idézet a magyar fordításból "A gyakorlatokat hetnete 5 alkalommal kell elvégezni, 2 pihenőnapot kell tartani. Ne csinálj extra gyakorlatokat, de kevesebbet sem, mint ami le van írva. Ha pontosan betartod az utasításokat, látni fogod, hogy a súlypontemelkedésed hétről-hétre nőni fog.
A gyakorlatok elvégzése után javasolt nyújtani, lazítani az izmokat!" -
Billie15 #7343 szevasztok. én az air alert(2)-t szeretném elkezdeni de sehol sincs leirva, hogy mindennap megkell csinálni az 5 féle gyakorlatot , vagy 1 nap csak 1 félét? gondolom 1 nap csak 1 félét , de azért megkérdezem -
#7342 6 asszem
-
#7341 Jordannek 6 v 7 gyürüje volt? -
Zrad #7340 Kobe szerintem nem megy sehova.
-
Doktor Lucsok #7339 -
deng09 #7338 Üdvözlet!
Lehet, hogy nem tartozik szorosan a témához.
Szóval eladó több, mint 300 GIGÁNYI kosaras video (meccsek, streetball, and1, players, all-star, dream team, stb.).
Folyamatosan frissülő lista itt: http://dunking.uw.hu
Akit érdekel az emailben jelezzen és a részleteket megbeszéljük.
[email protected] -
Dexantreal #7337 Okés, ezt is megcsekkolom és ezer thanks!
Csak töltök most egy Wrestling közvetítést: WWE One Night Stand 2007.
Most nagyon elkezdett érdekelni a Wrestling. -
#7336 WWE RAW
asszem ez a neve,ez is iylen stilusu gém -
Dexantreal #7335 Wrestlinget akartam írni, sry. -
Dexantreal #7334 Megtaláltam, egész jó. Meg leszedtem a Wrestlign Encore-t és az szar. Csak dobni sikerült még az ellent, meg ütni, de a gép bezzeg rúg olyanokat, hogy csak néz az ember.
Majd szétnézek, van-e még ilyen Wrestling géjm. -
Doktor Lucsok #7333 #7333 ték -
#7332 asszem ja
nm -
#7331 Kobe a Chicagoba yoo lenne, ígyis yo csapat, meg ha még ő is ott jáccana lenne végre egy igazán ütőképes Keleti csapat! -
Doktor Lucsok #7330 KG - Boston
Kobe - Chicago
-
Zrad #7329 A pankráció persze hogy csak színjáték.
Nash jól jönne a Cavsbe;) -
Dexantreal #7328 Így, ezen a néven egy géjm? Utána nézek. Thanks! -
#7327 eegyedül a MTV celebrity deatmatch volt
abban rodman is bennevolt -
Dexantreal #7326 Huhh, ez durva volt! Ebből a wrestingből véletlen, netántán van játék? Esetleg PC-re? Nagyon érdekelne. Amúgy se tudok verekedős géjmeke, jól jönne pár nagy klasszikus PC-re. -
#7325 azért jo visszanézni a top10ben a suns játékát, ahogy pl Steve Nash összevissza szopatja a spurs védelmet. -
#7324 vmi kamu sztem! show játék az egész! biztos nem full izomból hentelték egymást :) -
#7323 egyszer régen kipróbálták a pankrációt mint látod :) kis show semmi több, azt hiszem Rodman jó pár meccset lenyomott itt. -
#7322 ez mi ez?, tud valaki róla valamit? :) -
#7321 nos igen...máshogy nem tudtam megközelíteni Eva-t :D -
Dexantreal #7320 Basketball - NBA Fights - Pacers-Pistons Brawl
YouTube-n nézelődtem és megleltem az ominózus harcot.
Emlékeztek még rá? Durva. -
mainevent #7319 -
#7318 szerintem is 3 amúgy (4x voltak döntőben), 2001,2002,2003, sőt szerintem biztos is vagyok benne -
#7317 4 és most is Phil Jackson az edző -
#7316 -
#7315 igen nyert 3szoros bajnokok ha jól emlékszem -
#7314 phil jackson vezette lakers, amikor még oneal-lal volt? -
Doktor Lucsok #7313 esküvő után talán még jobb lesz neki... -
#7312 szerencsés kölyök:) jó nyara lesz (már van is) -
Doktor Lucsok #7311 -
#7310 mondjuk érthető az álláspontja -
#7309 KOBE már nyert bajnokságot nem?