NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eredeti NBA mezek azok, amiket a játékosok viselnek. Az se Adidas se Reebok, se champions

Ezt komolyan gondoltad?
Ekkora hülyeséget régen olvastam, pontosan azért harcolnak ezek a nagy cégek hogy õk gyárthassák a mezeket mert ezeknek óriási marketing értékük van, az meg természetes hogy többféle minõségû van és nem fognak 200-300$-os mezeket forgalmazni nálunk mert azt nem sokan vennék meg, helyette jönnek a gyengébb minõségû cuccok elérhetõ áron.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
ha már egyszer elugrottál labdával akkor az lépéshiba ha leérsz ujra.
amit láttál ott valoszinuleg pattintják, ugranak, és csak közben fogják meg.

Köszike
banok
Jövõ hétvége.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hali! Meg tudná mondani valaki hogy mikor lesz az NBA All Star Weekend?
Esetleg azt is hogy melyik csatorna közvetiti? Elöre is köszi!!!!!!!
Köszi. Tanárom azt mondja hogy nem ér de most megkapja😊

http://lebron.extra.hu

mateus33
Ha bal lábra még leütöd a labdát mielõtt két lábra érkeznél akkor nem lépéshiba.

Nah én az a "lépésszabályt" ugy gondoltam hogy vezetem a labdát és bal lábról ugrok, két lábra érkezek (mintha ziccert akarnék elkezdeni)

grizzly21
hopp! NBA-n best of dunk contestek vannak (nba tv)

KeKKSZike
Nagyon sok név van LeBron elõtt!! Õ csa zsákol, erõbõl játszik, semmi több! Hol van Õ egy Kobe-tól? Wade-tõl? Õk is tudnak zúzni nagyokat, de azért 4m-nél messzebbrõl is betalálnak. LeBron meg csak homályokat dobál onnan. Néha mákja van...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grizzly21
de mit tehetett volna?
Egyébként Carmelo-t sem birom, ha már elõkerült😊 Jól pofánvert valaki -ráadásul sunyi módon- amikor bunyo volt, bár a játékban vezetné le szabályosan az energiáit.

"NEW YORK, Feb. 9, 2007 – Dallas Mavericks forward Josh Howard and Denver Nuggets forward Carmelo Anthony have been named by NBA Commissioner David Stern to replace injured West All-Stars Yao Ming (right knee) of the Houston Rockets and Carlos Boozer (left fibula) on the Western Conference Roster for the 2007 NBA All-Star Game on Sunday, February 18 in Las Vegas."
David csak meglépte... <#zavart1>

Fisherman\'s Friend

<#hehe>

Fisherman\'s Friend

Szerintem Lebron SF...

Fisherman\'s Friend

Michael Jordanhez nem volt és nem is lesz sohasenem hasonló, ez tény. Õ maga ez a játék. De szerintem, a sorban utánna, kicsivel Magic, Larry, Kareem, Isiah után lesz a helye Lebronnak...
Ugy gondolom, ahogyan sokan mások is, hogy a 2003as Drafton draftoltak az NBA jövõje, ennyi...

Fisherman\'s Friend

mateus33
Írd le kicsit pontosabban melyik lábra ütöd le utoljára és utána hogy lépsz. Az a lényeg,h leütés nélkül kettõt léphetsz max.,ez lehet az is h leütöd és két lábra érkezel majd dobsz.

Nekem lenne egy kérdésem (sz.tem ti tudjátok a választ)
Nah..kérdés: Ha vezetem a labdát és ugrok eggyet (kétlábra érkezem) utána meg rádobom az ér? (az nba ban láttam de a tesi tanár azt mondja hogy baromság).

KeKKSZike
Úgy értem, hogy nem is dob... 😄 😄 Ha fast break akkor OK a zsák, de Õ csak azt csinálja, felállt védelem ellen, stb! 😄

grizzly21
ugy érted nem dob eleget?😄
zsákolhat engem nem zavar sõt, csak semmi kreativitás nincs a zsákjaiban. egyszerüen nem szépek

KeKKSZike
Nekem nem az a bajom, hogy nem zsákol eleget... Mert a 32 pont az tényleg sok. De hogy dobni azt nem tudom, az egyszer biztos. 31 pontjából 26-t biztos, hogy zsákkal szerzi, a többet pedig büntetõbõl. Kobe-t azért szeretem, tisztelem, mert Õ bedobja úgyis ha ketten-hárman vannak rajta, hátraugorva, stb... Kicsit hasonlít, mint Jordan. Mert ha egy C-PF zsákokból szerzi a kosarakat, az OK, de hogy egy PG, néha SG csak zsák-zsák az nálam nem sokat ér!

jbal
ja hát igen.Jordanék meg O'Neal-ék voltak az igaziak.emlékszem milyen nagy hírû volt akkor a Chicago Bulls.Engem ezek a James-ek,Ilgauskas-ok nem igazán fognak meg.de vannak még akik nagyok pl.Wade vagy Bryant

grizzly21
kb..😄
de én nem csak a számokat látom. Számomra azt jelenti az NBA amiket Jordan meg Magic nyilatkoztak róla, Jordan valami olyasmit hogy a kosárlabda a kreativitás játéka, Magic meg tipikusan az önzetlenségérõl volt hires. Kár hogy már nincsenek a pályán, de még annak is örülhetek hogy azért láttam néhány Jordan meccset amikor fénykorában volt, vagy kicsivel utána.

Játékosokat lehet szeretni és nem szeretni.....

King James 1984. december 30-án született...negyedik éve profi...tavaly 31,4 pont volt az átlaga mecccsenként és emellett 7 lepattanó és 6,6 gólpasssz...a Clevelandet az Eastern Conference Semifinals-ig vezette, ahol Cavs a hetedik mecccsen szállt el...igaz idén pontban nem teljesít annyit, mint az elõzõ szezonban, a Cavs is kicsit hullámzóbb teljesítményt nyút...végülis igazatok van, tényleg egy csõd a srác...semmi jövõje senincs az NBAben...még a mi NB1-ünkben is kispados se lenne...

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
<#rinya><#nevetes1><#nevetes1>

Nem eleget!!

mateus33
Na tökre így vagyok én is,félszemmel lesem csak,ritkán ülök le konkrétan a meccset nézni😞
Amúgy Detroit-San Antonio lesz,mert ugyebár õket még nem láttuk😄

KeKKSZike
Én sokszor már csak "félszemmel" nézem a meccseket! Mi lesz a köv. meccs? Mert azt nem tudom!

mateus33
Pedig mindig annyira vártam minden NBA meccset,amit a TV adott,már majdhogynem szertartás volt😄 De így kezdi elveszíteni a varázsát számomra😞

KeKKSZike
Ahogy mondod!! 😄 Nem tudom, hogy miért olyan nagy szám ez a Gyerek! De hogy dobni nem tud, az egyszer biztos!!

KeKKSZike
Én is unom már... Heat legalább már vagy 7-8 meccs volt! De NJN például még egy se! Én is egyhangúnak, egysíkúnak tartom!!

grizzly21
szerintem sem. én sem szeretem.
és szubjektiv de ránézésre is egy bunko😊

mateus33
Jó hogy szóltál,be is kapcsoltam a TV-t😊
Elég sûrûn adják a Cleveland és a Heat meccseit,nyomathatnának minden csapatot legalább egyszer.

KeKKSZike
Most nézem a Sport1-n a meccset! És arra jöttem rá, hogy én nagyon nem szeretem James-t! Ez a gyerek nem tud kosárlabdázni. Mit csinál?? Megkapja a labdát, jó fizikumának köszönhetõen beveri magát az ellenfeleken és zsák vagy ziccer!! Dobni nem is nagyon láttam még. Nem tartom nagy játéksnak, sõõt! Hol van Õ egy Kobe-tól vagy Wade-tõl?! "King" név abszolút nem illeti meg õt!!

grizzly21
jah, az lesz, vagy majd másnap letöltöm valahonnan.

Az nba.com bizosan lesz mindenrõl valami kis csekélység...

Fisherman\'s Friend

N1ggA
meg vannak internetes TV-k ahol lehet espn-t, abc-t fogni

Spread De Love!

N1ggA
sport1en, ha adják

Spread De Love!

grizzly21
Green-nek nagyon durva zsákjai vannak nba.com on😊
Egyébként hol nézitek majd? nekem nincs sport1em

grizzly21
ja nem, 21 éves.

grizzly21
mondjuk igaz, nem értem egy center miért indul zsákoloversenyen. 19 éves, tehetséges meg minden, de zsákolni nem tud kimagaslóan.

grizzly21
valszeg szinvonalasabb lenne😊

egyébként nekem eddig a legjobban a Jordan zsákok mellett, ami ugye evidenc hogy tökéletes, a Jason Richardson zsákok tetszettek a legjobban a zsákoloversenyekrõl.

VinylToy
Inkább a bírók között rendeznék a zsákolóversenyt 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
nem irták oda de ezek közül mindenki nyert már zsákolóversenyt, Carter ugye 2000ben Kobe 97, Jordan kétszer is: 87,88.

grizzly21
hát lehet , én csak azt mondtam h szimpatikus fickó, fogalmam sincs hány kiló.
a birok névsora nem gyenge😊

Egyet értek. A zsákolás inkább akrobatika, mint erõ.
(ha normálisan tudnék fogalmazni, írni, ejjj pazzzek)

Fisherman\'s Friend

Én nagyon meglepõdnék, ha Howard nyerné a zsákolóversenyt...könyörgöm 2,11 magas és 120 kilo, ekkora ember nem tud sokáig a levegõben lenni, és csavarni erre-arra, mert mondjuk 360-at gondolom tud csinálni, pár éve Shaq is nyomott egyett az All-Star Gamen, de az szerintem nagyon kevés, mármint egy zsákolóveresenyen, igaz a zsákolásaiban kibassszott nagy erõ van, BAMMM, de ez is kevés, mert ide filk-flak kell! Thomastól nem láttam semmi extrát eddig meccseken, de az látszik,hogy sok tud a levegõben lenni. Nate vagy Green fog nyerni, mind a ketten azt nyilatkozták, hogy nagyon készülnek, eddig még sohasenem látott trükkökkel... Szerintem Green fog idén nyerni, remélem látványos és izgalmas lesz!
Néztem kik lesznek idén a bírók, hát mint ne mondjak érdekes a névsor:
"The judges of this year’s Sprite Slam Dunk competition will include Jordan, who is the all-time All-Star Game scoring leader with 262 points in 14 appearances; 1985 and 1990 Slam Dunk champion and Pro Basketball Hall of Famer Dominique Wilkins; 1997 Slam Dunk winner and starting guard for this year’s Western Conference All-Stars Kobe Bryant; 2000 Slam Dunk winner and 2007 Eastern Conference All-Star reserve Vince Carter and 11-time NBA All-Star and Pro Basketball Hall of Famer Julius “Dr. J” Erving. "

Fisherman\'s Friend

grizzly21
az nem lenne jo most. de én azt mondom akkor magassággal megérdemelte. igaz az a 76erses csávo iguadola vagy ki is megérdemelte volna.
remélem dwight howard nyeri, szimpatikus fickó

FrezeR
láttátok már a nevezési listát a zsákolóversenyre? a kicsi Nate Robinson is indul megint 😄 lol...remélem nem erõltetik rá újra a gyõzelmet mint tavaly:S

Cegényke... <#rinya>

Fisherman\'s Friend