NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt komolyan gondoltad?
Ekkora hülyeséget régen olvastam, pontosan azért harcolnak ezek a nagy cégek hogy õk gyárthassák a mezeket mert ezeknek óriási marketing értékük van, az meg természetes hogy többféle minõségû van és nem fognak 200-300$-os mezeket forgalmazni nálunk mert azt nem sokan vennék meg, helyette jönnek a gyengébb minõségû cuccok elérhetõ áron.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
amit láttál ott valoszinuleg pattintják, ugranak, és csak közben fogják meg.
Esetleg azt is hogy melyik csatorna közvetiti? Elöre is köszi!!!!!!!
http://lebron.extra.hu
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Egyébként Carmelo-t sem birom, ha már elõkerült😊 Jól pofánvert valaki -ráadásul sunyi módon- amikor bunyo volt, bár a játékban vezetné le szabályosan az energiáit.
David csak meglépte... <#zavart1>#zavart1>
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Ugy gondolom, ahogyan sokan mások is, hogy a 2003as Drafton draftoltak az NBA jövõje, ennyi...
Fisherman\'s Friend
Nah..kérdés: Ha vezetem a labdát és ugrok eggyet (kétlábra érkezem) utána meg rádobom az ér? (az nba ban láttam de a tesi tanár azt mondja hogy baromság).
zsákolhat engem nem zavar sõt, csak semmi kreativitás nincs a zsákjaiban. egyszerüen nem szépek
de én nem csak a számokat látom. Számomra azt jelenti az NBA amiket Jordan meg Magic nyilatkoztak róla, Jordan valami olyasmit hogy a kosárlabda a kreativitás játéka, Magic meg tipikusan az önzetlenségérõl volt hires. Kár hogy már nincsenek a pályán, de még annak is örülhetek hogy azért láttam néhány Jordan meccset amikor fénykorában volt, vagy kicsivel utána.
King James 1984. december 30-án született...negyedik éve profi...tavaly 31,4 pont volt az átlaga mecccsenként és emellett 7 lepattanó és 6,6 gólpasssz...a Clevelandet az Eastern Conference Semifinals-ig vezette, ahol Cavs a hetedik mecccsen szállt el...igaz idén pontban nem teljesít annyit, mint az elõzõ szezonban, a Cavs is kicsit hullámzóbb teljesítményt nyút...végülis igazatok van, tényleg egy csõd a srác...semmi jövõje senincs az NBAben...még a mi NB1-ünkben is kispados se lenne...
Fisherman\'s Friend
Nem eleget!!
Amúgy Detroit-San Antonio lesz,mert ugyebár õket még nem láttuk😄
Elég sûrûn adják a Cleveland és a Heat meccseit,nyomathatnának minden csapatot legalább egyszer.
Fisherman\'s Friend
Egyébként hol nézitek majd? nekem nincs sport1em
egyébként nekem eddig a legjobban a Jordan zsákok mellett, ami ugye evidenc hogy tökéletes, a Jason Richardson zsákok tetszettek a legjobban a zsákoloversenyekrõl.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a birok névsora nem gyenge😊
Fisherman\'s Friend
Néztem kik lesznek idén a bírók, hát mint ne mondjak érdekes a névsor:
"The judges of this year’s Sprite Slam Dunk competition will include Jordan, who is the all-time All-Star Game scoring leader with 262 points in 14 appearances; 1985 and 1990 Slam Dunk champion and Pro Basketball Hall of Famer Dominique Wilkins; 1997 Slam Dunk winner and starting guard for this year’s Western Conference All-Stars Kobe Bryant; 2000 Slam Dunk winner and 2007 Eastern Conference All-Star reserve Vince Carter and 11-time NBA All-Star and Pro Basketball Hall of Famer Julius “Dr. J” Erving. "
Fisherman\'s Friend
remélem dwight howard nyeri, szimpatikus fickó
Fisherman\'s Friend