11113
\'NBA\'
  • mateus33
    Uhh ez mekkora király:DDDD Shaq amit lenyom...:D
  • Rockynhooo
    LOL
  • webibebi
    már meg is voltak az első cserék
  • grizzly21
    ez a Greg Oden olyan mint egy 40 éves csöves:)
  • N1ggA
    6. 15 jobbkezes ziccer, ujjhegyről nekifutásból ( Finger roll )
    7. 15 balkezes ziccer, ujjhegyről nekifutásból ( Finger roll )4. 15 jobbkezes ziccer.
    15. Alapvonalról fordulj be( Mintha ott lenne az elzárás ) Szerezd meg a lepattanót és ugyanazt a másik oldalról - 35 dobás.
    17. Trapézon belül csinálj egy lefordulást és dobj tempót. - 30 dobás

Ezeket nem vágom teljesen, elmagyarázná valaki?
  • ProGabe #7383
    Countdown to NBA Draft 2007
    0 days, 13 hours, 44 minutes, 30 seconds

vonj le belőle annyit amíg bemásoltam,meg elküldtem :) vagy csak kattints IDE
  • 5w0rdf15h
    mikor lesz a draft?
  • N1ggA
    NBA Draft 2007 Miami HEAT~ 20. pick
  • mateus33
  • Billie15
    ja.. nem az air alerttől... ez biztos:D amugy még nem vészes... nemtudok gugolni meg gugolásból felugrani... attól még verseny szerűen kézilabdázom...
  • N1ggA
    20. pick, nem rossz, jó kis steal lehetne, hajrá :D
  • Rockynhooo
    nekem a hátam ment szét 17-éves koromra :S nem tom hogy :\

mellesleg a térdeim sem éppek annyira, a kézilabda szét szedte őket :S
  • grizzly21
    nyilván nem attol mentek szét a térdei
  • Zrad
    Fú ba**meg:S
    az kemény, akkor már el se kezdem:)
  • Fókameister
    durva:S
  • Billie15
    16 multam... de télleg elég szar hogy szétmentek a térdeim... de hogy mibe?...
  • grizzly21
    a 15 a korod? mert akkor azért elég durva hogy már most szétmentek a térdeid
  • Billie15
    én a 2-t csinálom , egyszerűen azt a squat hope ot nem birja a térdem... a gugolás még megy pár másodpercig , de gugolva ugorni egyett már nem
  • grizzly21
    nézd meg a youtube os videot ott jol le van irva, de első 2 nap nekem se volt semmi, aztán jött a szerda a squat hops-szal, azután egy néhány napig ugy jártam az utcán mint akit seggbekurt@k:D
  • Billie15
    hát nemtom:D ez az air alert2 még csak 2 nap csináltam , de az 5 gyakorlatból 2 fárasztotta le egy picit a vádlim... a többi az semmi se volt még csak megse feszült... lehet én csináltam rosszul?
  • Fókameister
    én hálistennek egész jól dobok mondjuk minden nap megyek is pályára gyakorolni/játszani
  • grizzly21
    ja de nekem meg van egy ilyen pdf-em amiben meg szintén van uj ugrás, de mégis a 8.hét a szünet
  • Billie15
    én az air alert 3 ról azt olvastak valamelyik amcsi fórumon , hogy csa karra jó hogy szétcsezd vele a térded , meg hogy tolószékbe kerülj... igy eléggé fájnak a térdeim , azért nem a 3 masat csinálom mert van benne az az új guggoló felugrás... na mind1 , amugy én több oldalt is megnéztem(nem csak magyarokat) ott is az volt irva hogy 13.hét pihi...
  • grizzly21
    pontosan utánatudtok járni/más forumon megkérdezni hogy hogy van az air alert 3? 8. hét a pihenő, vagy a vége felé? mert még a 2.hét is ugyanaz a kettőben, de jó lenne kideriteni, sokat segitene:) thx
  • grizzly21
    róla meg is feledkeztem, az nem semmi hogy dobja a 3mast:) az eredmény is olyan kb
  • Billie15
    amugy T-mac ezt honnan tudod?:D elolvastam mindenhol de sehol se volt leirva hogy 1 hány félét kell:D:D mind1 azé hiszek neked...
  • Billie15
    jajj bakker bocs... 2x postolta el... ez érdekes... tegnap még azt irta , amikor elakartam küldeni az üzit hogy várnom kell 24 órát mert hogy új regelő vagyok... 1000 bocs mindenért
  • mateus33
    Elírtam,csak a helyesség kedvéért #7344-es komment:)
  • mateus33
    #7344-ös komment
  • Billie15
    szevasztok! az air alertbe mindennap megkell csinálni az összes gyakorlatot, vagy 1 nap csak 1 félét?
  • Tmac
    tavaly nyáron én ezt nyomtam meg aszem idén is oylan 2-3 hét ereéig szerintem megint lenyomom

(bár én a ziccereket levettem 5re és avégén azt a számolós vackot kihagytam, meg van 2 gyakorlat ami fogalmam sincs hogy hogy kell csinálni de azért a többit lenyomtam rendesen)
  • báttyó02
    jah hát vannak páran akik "érdekesen" dobnak :)
  • Fókameister
    hát Lebron se az a kimondott mintadobó:D
  • Gunnersboy
    hát őszintén megmondom, kurvaszarul dobok :D:D:D:DDD vagyis nincs külön technikám, vagy bemegy vagynem:D
  • báttyó02
    :DDD
    hát igen,ő az élő példa arra hogy nemcsak ugy lehet dobni ahogy tanitják:)
  • mainevent
    Láttad már dobni Shawn Mariont?
  • grizzly21
    azért szerintem az elég alap, legalábbis nekem még nagyon régen is, elég sokan tanitgatták táborban itt-ott, 90 fok, mutato és középsu ujj pörgeti, meg ilyenek, de mindig a gyakorlat hive voltam, és "utánoztam" amit láttam a tv-ben. egyébként az elég gáz, ha valaki ugy gondolja hogy tökmindegy hogy dobja el az ember csak bemenjen
  • VinylToy #7351
    Hogyne lenne mit beszélni, sokan úgy vannak hogy mindegy hogy dob az ember csak bemenjen, hát ez elég nagy baj, a technika része a legfontosabb, ha azt jól elsajátítod akkor utána már tényleg a mennyiségre kell rágyúrni.
  • grizzly21
    ez igaz, de azon nincs mit beszélni, gyakorolni kell és kész:)
  • VinylToy #7349
    Majd kosarat is tudtok dobni, vagy az nem számít? Mindenki az ugra-bugrálásra gyúr, pedig egy napi 1000 dobás többet ér!

Szótam! Uff. :D