11113
\'NBA\'
  • Zrad
    egy kis NBA ahogy Dr. Lucsok kérte (jo a neved:D)
    LeBron James lett a legjobb NBA játékos.
    Őt választották meg a 2007es ESPY awardon.
  • Doktor Lucsok
    Csak az Air Alert megy itt álllandóan, semmi NBA trash talk...
    Pedig volt Draft (- átigazolások), új fizetési sapka megállapodás, és már a free agentek is aláírhatnak...
  • Zrad
    én az Air Alert II-öt csinálom 2. hete.
    csak az 1. gyakorlat a szar a többi könnyü.
  • grizzlyisback
    azok tényleg nem megeröltetőek de nem is az a céljuk
  • Billie15
    hát mondom , nekem az utolsó 2 gyakorlat arra jó hogy lerázzam a lábamról az első 3 feladatot...
  • Zrad
    szerintem ha megcsinálsz KB. 8 hetet tuti menni fog.
    (még akkor is ha a gyakorlatokbol lecsalsz egy kicsit mert lusta vagy;)
  • grizzlyisback
    első 1-2 hétben csökkennie kell,
    biztos vagyok benne, hogyha rendessen csinálod, akkor a végére meglesz a nyoma:) Ne add fel
  • Billie15
    pedig én azt veszem észre hogy nekem nem használ... első héten volt egy pár centi növekedés , elértem a gyűrűt , most meg már nem növekszik az emelkedésem
  • mateus33
    Sztem olyan nincs h nem használ,hisz az izmaid fejlődnek az ugrálástól.
  • Zrad
    Volt már olyan hogy az Air Alert nem használt sz*rt se?
  • Zrad
    nah az se volt semmi:)
  • Fókameister
    asszem 2002 2003 JRich odatette magát:) az a csávó tud valamit:)
  • Zrad
    most hogy visszagondolok robinsonra az tényleg gáz volt:D
    nekem a zsákolóversenyek közt 2000-es tetszett a legjobban.
  • Billie15
    jaja , amugy előszőr nem is láttam hogy tett oda valamit... csak akkor vettem lszre amikor landolt és mutogatott felvele:D az annyát mekkorát ugrik azis...
  • Fókameister
    szerintem a 2007es slamdunkon nem Grennek kellett volna nyerni pl Dwight Howard matricás zsákolása is simán volt 50 pontos ha Green utolsó zsákja az volt:S
  • báttyó02
    hát nemgyenge,slam dunkon is miket csinált :|
  • Fókameister
    az szégyen volt mikor Nate lenyomta Yaot a kis négernek vannak rugói:)
  • scorpeeon
    egyébként sztem Kirilenko-ra gondoltál
  • scorpeeon
    Davis annyira nem kicsi, 190,
    Robinson viszont 175
  • báttyó02
    az még semmi....de mikor robinson blokkolta yao-t a maga 178cm-erével :DDD
  • Zrad
    Az alacsony baron Davis is zsákolt Yao Mingen,
    milyen megalázó volt már:D
  • Billie15
    ja:D amugy énis magas vagyok koromhoz képest... meg nem is kisdarab...:D meg úgy öszintén ha nincs emelkedésed akkor a palánk alatt úgy kapod a sapkát ahogy nem akarod...
  • Zrad
    de ha már magas vagyok hadd zsákoljak már:)
    egyébként ez tök igaz csak nemhiszem hogy egy debil center mellett könnyen bedobod a labdát:)
  • Billie15
    ebben télleg igazad van, alá is irom , de szerintem nekem erre abszólút nincs szükségem hiszen itt ahol lakok van egy szaros palán a betonos focipály szélén ahol max 2vs2 -t jáccunk(hobbi szinten). Amúgy kézilabdázok és odase ártana nekem egykis emelkedés...
  • mainevent
    Szerinted Vince Carter tudja mi az?
  • VinylToy #7403
    Annyira gáz, kosaras tábort tartok gyerekeknek, és látom itt a vergődést, miért nem lehet megérteni hogy a kosárlabda nem arról szól, hogy nagyot tudj ugrani :(
    Remélem azért mindenki tönkre teszi a térdét pár év alatt, tudjátok úgy mint a Vince Carter, mert zsákolni szép és jó, csak hogy az nem minden.

Kérdés: Ismeritek az "L" befutást? Tudjátok milyen az egykezes tolt átadás? Hosszú indulás két ütemben megállás?
  • Zrad
    tegnap elkezdtem az Air Alert II-öt (nemérzem a vádlim
    én lesszek az élő példa a program sikerességét illetően:D
  • Zrad
    tegnap elkezdtem az Air Alert II-öt (nemérzem a vádlim
    én lesszek az élő példa a program sikerességét illetően:D
  • gotchaaa
    Üdv mindenkinek!
    Szerintetek melyik a hatékonyabb edzésterv, az Air Alert II vagy a III?
  • Zrad
    én is így vagyok vele. elérem a gyűrűt de még nagyobbat kellene "emelkednem" .
  • Billie15
    ja:D 6 hetet akartam bocs:D:D
  • grizzly21
    +6 hónap? :o az sok kicsit nem?

igazából a workchart a 3 hoz lenne fontos
  • Billie15
    ami meg a workout chartokat illeti , a 2höz szerintem mind1 mert ott nincs pihenő hét.. a 3 hoz meg nemtom. esetleg valaki letudná nekem irni az air alert advenced-et(ezt meg az air alert után kell ami +6 hónap és még garantál pár centint)
  • Billie15
    jó én ezt tudom:D de ha te tudnád mennyire vártam hogy elérjem azt a szar már lassan 1 éve:D szal én most ennek is örülök... amugy az első héten kisebbet kéne ugranom télleg ez van irva... de lassan 4 éve kézilabdázok:) amugy meg télleg ez még messze van a zsákolástól , de belegondolsz 4 nap alatt kb 5-6 cm-t nőtt az emelkedésem és még hátra van 11 hét...
  • grizzly21
    http://www.airalert.com/airalert.html
    itt is irják mennyien elérik már a gyürüt. én azt mondjuk mindig elértem, de sztem aközött hogy eléred a gyürüt, és zsákolsz, elég nagy különbség van. Konkrétan a labdát is emelni kell, és a gyürü felé kell vinni, az kb 10-20 centi plusszba.

van valaki aki biztos benne hogy melyik workchart tartozik az air alert 2 höz, illetve a 3.hoz?
  • grizzly21
    az érdekes, ugyanis az air alertben elméletileg az első 7 napban, a kezdeti nehézség miatt még kisebbet is kellene ugornod, mint előtte. az emelkedés utána jön fokozatosan. szoval lehet h valamit rosszul csinálsz, izomlázad nem volt?
  • Billie15
    else hittem volna hogy Shaq ilyen jól nyomja:D:D.

off: ez az air alert 2:D:D 4 napja csinálom már megtudok kapaszkodni a gyűrűbe:D eddig még ha megfeszítettem magam akkor se tudtam elérni a gyűrűt se , mostmeg már új heggyel megtok benne kapaszkodni:D
  • grizzly21
    az első 2 ember sztem nem valami nagy szám, de a minnesota pickje egész ügyes:
    http://www.nba.com/draft2007/profiles/CoreyBrewer.html
  • Zrad
    Shaq egy igazi bohóc, kellenek az ilyen emberek az nba be:)
  • Rockynhooo
    jaja, nekem is tetszik