NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Fisherman\'s Friend
Itt fenn van a zsákoló, skill, 3pt, rookie is.
Az tuti, hogy én Robinsonnak adtam volna megint a címet, mert azzal a magassággal, olyan rugókkal nem semmi, hogy megcsinálja azokat, mint a magasabbak.
A gála jó szar volt 😊 Így kikapni... Howard iszonyatokat tömött, Wade szinte semmit sem csinált, Carmelo jó volt, de utálom a képét, Kobe megérdemelte a címet, sok év után is iszonyat jó játékos és ez a lényeg, nem az, hogy 1-2-3 évig az élvonalba van, utánna meg kialszik.
windmilllje nem volt semmi, és a matricás téma mek nagyon vicces volt, nekem kicsit meglepõ volt, hogy ilyen bodycontrolllja van Dwightnak...
Fisherman\'s Friend
az allstar gálát a east-west meccsel meg mindennel együtt nem lehet vhonnan letölteni?
Fisherman\'s Friend
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
itt közvetitik élõben a gálát nem?
http://www.nba.com/allstar2007/tntovertime_courtside.html
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
illetve még 1 kérdés, hogyha levegõben vagy és közben faltolnak miközben dobsz akkor akkor kapod meg a kosarat is meg a büntetõt is, ha eldobod a labdát mielõtt leérsz nem? mi van ha épp elkezdesz egy ziccert dobni és közben faltolnak le, de szinte rögtön utána bedobod (de még földön vagy amig a faltot kapod).
Felmerültek ezek, általában érezni szoktam h mikor mi van, csak a hivatalos szabály is érdekel😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Fisherman\'s Friend
2007 All-Star Weekend - Celebrity Game <#nyes>#nyes>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
msn:[email protected] bárki felvehet
Valaki tudja ki lesz Y Ming helyett, vagy õ lesz?
Spread De Love!
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Nash meg furfangos gyerek, mert még sérülése elõtt bejelentette, hogy inkább pihenne a hétvégén de persze részt vesz rajta, mert kötelességtudó! Na most megsérült igy hivatalosan is ki tudja húzni magát a dolgok alól még akkor is ha nem olyan sérült az a váll 😛 cseles
Fisherman\'s Friend
Majd a Gála talán kárpótol.
Annyit azért megmondhatsz ha ilyen nagy szakértõ vagy hogy a statisztikai mutatóinak hol kellene javulnia?
Azzal sem értek egyet hogy nem dob tempót, azért mert egy meccsét láttad talán nem kellene elítélni.
ui:Nem vagyok a rajongója, de a tudását elismerem.