NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Lol abbalehetne hagyni a meccsek fikázását. Arra még nem gondoltál, hogy azért ezeked adják, mert csak ezeket tudják, amit az NBA TV, a TNT vagy az ESPN közvetít? Charlotte meg hasonló szintû csapatok meccseit a league passon tudod nézni.

Spread De Love!

grizzly21
tud valaki linkelni egy olyan torrentet, amiben a tnt-s angol kommenttel van fenn a zsákoloverseny?

mateus33
Vasárnap lesz 22:45tõl a Sport1en Detroit-Chicago,megint 2 olyan csapat szerencsére akiket még nem láttunk😄

FrezeR
ma miért nincs meccs a sport 2-n? nem tudjátok?

grizzly21
csak nekem ott nincs acc😞
de sportbit is jo, megvan már

2007. Feb. 22, 3 p.m. ET deadline... it'scomin'...

Fisherman\'s Friend

Endless-en a nemrég tették fel a meccset eredeti kommentárral.
Itt fenn van a zsákoló, skill, 3pt, rookie is.
FrezeR
begyulladt a válla és nem akarta terhelni. és persze picit pihenni is akart de pssszt 😛

grizzly21
Nash már játszik is! miért hagyta ki a gálát?

FrezeR
regizzetek a sportbit.org-ra ott angolul vannak a meccsek

trogerzsiger
mirõl szedtétek? piratebay?

grizzly21
honnan? én leszedtem most az kelet-nyugat meccset, de kinai komment! Az angol sokkal jobb lenne, és olyat nem találok. ami jonak néz ki ott nincs seeder:S

Torrentrõl szedtem
trogerzsiger
Te hol láttad a zsákoló versenyt?

Jó volt a zsákoló verseny, a matricástól leestem a székrõl.
Az tuti, hogy én Robinsonnak adtam volna megint a címet, mert azzal a magassággal, olyan rugókkal nem semmi, hogy megcsinálja azokat, mint a magasabbak.
A gála jó szar volt 😊 Így kikapni... Howard iszonyatokat tömött, Wade szinte semmit sem csinált, Carmelo jó volt, de utálom a képét, Kobe megérdemelte a címet, sok év után is iszonyat jó játékos és ez a lényeg, nem az, hogy 1-2-3 évig az élvonalba van, utánna meg kialszik.
FrezeR
durva kép 😊 a srácnak pedig iszonyú jó a felépítése. sokra fogja vinni majd meglátjátok

windmilllje nem volt semmi, és a matricás téma mek nagyon vicces volt, nekem kicsit meglepõ volt, hogy ilyen bodycontrolllja van Dwightnak...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
de,torrent

trogerzsiger
Sziasztok!

az allstar gálát a east-west meccsel meg mindennel együtt nem lehet vhonnan letölteni?

N1ggA
vááá mekkora arc az az O'NeaL! 😄

Spread De Love!

smacika, csókszi... az amcsik hülyék...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
pippen megérdemelte volna a gyözelmet, bunda! 😊

FrezeR
ez a só része gyerekek 😊

grizzly21
azt én se értettem😄

Az a durva hogy a végén szájon csókolták egymást

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
jah, világos.

itt közvetitik élõben a gálát nem?
http://www.nba.com/allstar2007/tntovertime_courtside.html

A szabály lényege az hogy a faltolás pillanatában megkezdõdött e a dobómozdulat, ennek megítélése a bíróra van bízva és általában elég széles skálán mozog hogy melyik bíró hogyan alkalmazza.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
egyébként a falt szabály hogy van? ha levegõben vagy és faltolnak akkor büntetö jár? vagy dobás közben kell? gondolom utobbi.
illetve még 1 kérdés, hogyha levegõben vagy és közben faltolnak miközben dobsz akkor akkor kapod meg a kosarat is meg a büntetõt is, ha eldobod a labdát mielõtt leérsz nem? mi van ha épp elkezdesz egy ziccert dobni és közben faltolnak le, de szinte rögtön utána bedobod (de még földön vagy amig a faltot kapod).
Felmerültek ezek, általában érezni szoktam h mikor mi van, csak a hivatalos szabály is érdekel😊

grizzly21
thx😊

Barkley is nyert😄
egyébként ki ez az öreg faszi akit lefutott?

banok
A nagy meccset adja az O-TSN amerikai kommentárral. Ez a csatorna fogható a TVUPlayeren!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

N1ggA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Juppí! Kapono a bajnok 3pontos dobásban!!!

Spread De Love!

grizzly21
😄 azaz. sport1 is adja?😄 gondolom nem
mondjatok már valami netes cimet ahol lehet nézni

Toooooonight Barkley vs. Bavetta !!!!!

Fisherman\'s Friend

grizzly21
oks, köszi elõre is!

az a baj nem otthon vagyok de ha idõben hazaérek beírom, egyébként egy TVUplayer kell hozzá, hogy betöltse a streamet.

grizzly21
milyen cimen?

Persze simán

KeKKSZike
Ez mi ez?
2007 All-Star Weekend - Celebrity Game <#nyes>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grizzly21
Neten tudja nézni valaki ?

webibebi
yao helyett howard boozer helyett anthony nasg helyett okur

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
Azt hiszem a Sport1 vagy a Sport2 közvetíti!

Valaki tudja ki lesz Y Ming helyett, vagy õ lesz?

Spread De Love!

Hali! Valaki meg tudja mondani hogy melyik vsatorna közvetiti az All-Star gálát? Esetleg a zsákolóversenyt is közvetitik? Köszi
összesen öt arc dõlt ki, nemsemmiségez...

Fisherman\'s Friend

És ez is...

Fisherman\'s Friend

Már biztos... Cajnoc...

Fisherman\'s Friend

FrezeR
AI azért nem játszik most még, hogy ott lehessen szóval ez még nem biztos!
Nash meg furfangos gyerek, mert még sérülése elõtt bejelentette, hogy inkább pihenne a hétvégén de persze részt vesz rajta, mert kötelességtudó! Na most megsérült igy hivatalosan is ki tudja húzni magát a dolgok alól még akkor is ha nem olyan sérült az a váll 😛 cseles

Steve Nash és AI sem lesz ott az All-Star Gamen... Ezs nem éri!!!

Fisherman\'s Friend

A változatosság kedvéért Detroit-San Antonio meccs lesz a héten >😞((
Majd a Gála talán kárpótol.
Tehát szerinted meccsenként 13-szor zsákol?
Annyit azért megmondhatsz ha ilyen nagy szakértõ vagy hogy a statisztikai mutatóinak hol kellene javulnia?
Azzal sem értek egyet hogy nem dob tempót, azért mert egy meccsét láttad talán nem kellene elítélni.
ui:Nem vagyok a rajongója, de a tudását elismerem.