11113
-
Tmac #7468 Azért Scola-t sem szabad kihagyni igaz még nem játszott nba-ben de ha úgy fog játszani mint európában akkor nagyon jó lesz ez a csapat Francis-t is sokan leírják már de szerintem mivel újra a kedvenc csapatánál játszik ezért elég motivált lesz. -
Doktor Lucsok #7467 valakit majd elcserélnek, mert már nagyon sok a pointguardjuk... -
#7466 nem vagyok debreceni
a Houstonba visszatért Steve Francis Mike James és szerintem Aaron Brooks is jó lesz ott:) -
#7465 Nem,én a műszaki főiskolai karra járok:) Debreceni vagy?
Na akkor nyomassatok infókat a Houstonról,h kik érkeztek/távoztak:) -
#7464 te is oda jársz vagy mi?:)
a Houston remélem végre alakit majd valamit ha nem akko is Hou fan maradok:)
és köszi a gratuláciokat -
#7463 miért kik mentek ? :O -
#7462 ELTE - TTK matematikus ?
Houston : ja:) -
Tmac #7461 Jah és hogy nem legyen annyira off mit szóltok az új houston csapathoz tiszta all star csapat lett :P -
Tmac #7460 Engem is felvettek :) ELTE-TTK (matek szak) -
#7459 Gratula! Itt lesz kikkel kosaraznod az utcán és teremben is:D -
#7458 ja és grat:) azt elfelejtettem mondani -
#7457 debreceni egyetem bölcsészkar -
#7456 na hova?:) -
#7455 tom hogy nem ide tartozik de felvettek az egyetemre:D hu bazz de happy vagyok :D -
Doktor Lucsok #7454 -
Zrad #7453 igen de sajnos már nemsokáig húzza.
sajnos öreg és ez a teljesítményén is megláccik:S -
mainevent #7452 Ilgauskas a jobb centerek között van. -
Zrad #7451 Valóban
már a középtávolit is jól dobja, szedi a lepattanókat is.
csak Hughessal nemtom mi lesz:S
-
Billie15 #7450 jézusom::D milyen mondatot irtam az előbb:D:D akarom mondani egyetértek , bár szerintem Gooden is kezd jól jáccani:D:D -
Billie15 #7449 egyetértel , bár én Gooden is kezd jól játszani -
Zrad #7448 Yao szerintem totálfos. egy jó ideje nem láttam tőle semmit.
LeBronnak meg nincs segítsége. Volt idő amikor mindenki neki passzolt és várták hogy dobja be a labdát. De kezd változn a helyzet szeencsére, Gibson gyerek levesz egy kis terhet róla. -
Tmac #7447 Azért nem mind1 hogy keleten vagy nyugaton keleten a hou is tovább jutott volna az első körön. (és szerintem most az új edzővel a következő év sokkal jobb lesz a hou-nak) -
#7446 hát több, de nem kötekedésképpen mondtam -
Doktor Lucsok #7445 Lebron? neki olyan sok segítsége van ugye? -
#7444 egy ember egyedül nem nyerhet ezt is nézzük. hiába vannak odáig Yaoval az nem sok -
mainevent #7443 Így se vitték sokra -
#7442 most a szezon végén meg a po ba is voltak olyan statjai 28 pont 7 assist 8 rebound nélküle a Hou sehol nem lenne -
Billie15 #7441 ja meg még van pár ilyen akit nem szeretek pl.: Tim Duncan:D na mind1 , McGrady-t meg azóta birom mióta elverte San Antoniot:D (aki nem tudná , bár sztem ilyen nincs , T-Mac 33 mp alatt dobott 13 pontot...) -
#7440 Iverson a beszt akkor is -
Billie15 #7439 na ez helyes:D igazából c. anthony val nem is törődtem csak haverom ( Denver drukker) hogy mekkora játékos meg hogy 20-30 pont meccsenként... na már csak ezért kezdtem el nem szeretni:Daki meccsenként 3 támadóval indít nekem ne akarjon jó játékos lenni... amugy én meg Miami nak szurkolok , bár elég rendesen beégtek itt a rájátszásnál de azért én még mindig birom őket. A másik akit nem szeretek az Steve Nash... -
#7438 abban azért értsünk egyet hogy T-Mac benne van a top5ben:) -
#7437 na azt a jamesnél is kevésbé szeretem, valahogy rondán játszik, a zsákjai is primitívek, kreativitás nélkül meghal a kosárlabda -
Zrad #7436 helyes:D -
#7435 ebből nem lesz vita ez mindenkinek saját véleménye:) ha nektek ő a kedvenc az rendben van:) -
Zrad #7434 haver vagy:D -
Billie15 #7433 amugy én örülök neki hogy ő lett... de mindegyikőtöknek igaza van... szerintem Carmelo Anthony van túlértékelve de nagyon, aláírom hogy jó játékos de ő csak egy iverson utánzat szerintem -
#7432 jó látványjátékot produkál az biztos de nem az a lényeg.
sok más játékosról is el lehet mondani hogy vállán viszi a csapatot mégsem értékelik őket ennyire -
Zrad #7431 túlértékeli?
nemtudom ti mennyire ismeritek, de már középiskolás korában döglöttek érte az emberek, a meccseit az ESPN élőbe adta és 17 évesen olyanokat csinált, hogy vannak az NBA ben akik 27 évesen nem tudnak olyanokat.
Azt se feledjük el hogy a hátán viszi a cavalierset, ő jutatta be a csapatot a döntőbe és még csak 22 éves.
Az igaz hogy nem a liga legjobbja mert az Kobe de benne van az első 5be.
-
#7430 én is így látom !
sztem vannak yoval jobbak! Kobe , IVerson , stb -
#7429 csak tudnám miért vannak igy odáig vele :S szerintem túlértékelik persze elismerem hogy jó játékos de közel nem a liga legjobbja