11113
\'NBA\'
  • Tmac
    Azért Scola-t sem szabad kihagyni igaz még nem játszott nba-ben de ha úgy fog játszani mint európában akkor nagyon jó lesz ez a csapat Francis-t is sokan leírják már de szerintem mivel újra a kedvenc csapatánál játszik ezért elég motivált lesz.
  • Doktor Lucsok
    valakit majd elcserélnek, mert már nagyon sok a pointguardjuk...
  • Fókameister
    nem vagyok debreceni

a Houstonba visszatért Steve Francis Mike James és szerintem Aaron Brooks is jó lesz ott:)
  • mateus33
    Nem,én a műszaki főiskolai karra járok:) Debreceni vagy?

Na akkor nyomassatok infókat a Houstonról,h kik érkeztek/távoztak:)
  • Fókameister
    te is oda jársz vagy mi?:)

a Houston remélem végre alakit majd valamit ha nem akko is Hou fan maradok:)
    és köszi a gratuláciokat
  • báttyó02
    miért kik mentek ? :O
  • grizzly21
    ELTE - TTK matematikus ?

Houston : ja:)
  • Tmac
    Jah és hogy nem legyen annyira off mit szóltok az új houston csapathoz tiszta all star csapat lett :P
  • Tmac
    Engem is felvettek :) ELTE-TTK (matek szak)
  • mateus33
    Gratula! Itt lesz kikkel kosaraznod az utcán és teremben is:D
  • grizzly21
    ja és grat:) azt elfelejtettem mondani
  • Fókameister
    debreceni egyetem bölcsészkar
  • grizzly21
    na hova?:)
  • Fókameister
    tom hogy nem ide tartozik de felvettek az egyetemre:D hu bazz de happy vagyok :D
  • Doktor Lucsok
  • Zrad
    igen de sajnos már nemsokáig húzza.
    sajnos öreg és ez a teljesítményén is megláccik:S
  • mainevent
    Ilgauskas a jobb centerek között van.
  • Zrad
    Valóban
    már a középtávolit is jól dobja, szedi a lepattanókat is.
    csak Hughessal nemtom mi lesz:S
  • Billie15
    jézusom::D milyen mondatot irtam az előbb:D:D akarom mondani egyetértek , bár szerintem Gooden is kezd jól jáccani:D:D
  • Billie15
    egyetértel , bár én Gooden is kezd jól játszani
  • Zrad
    Yao szerintem totálfos. egy jó ideje nem láttam tőle semmit.
    LeBronnak meg nincs segítsége. Volt idő amikor mindenki neki passzolt és várták hogy dobja be a labdát. De kezd változn a helyzet szeencsére, Gibson gyerek levesz egy kis terhet róla.
  • Tmac
    Azért nem mind1 hogy keleten vagy nyugaton keleten a hou is tovább jutott volna az első körön. (és szerintem most az új edzővel a következő év sokkal jobb lesz a hou-nak)
  • Fókameister
    hát több, de nem kötekedésképpen mondtam
  • Doktor Lucsok
    Lebron? neki olyan sok segítsége van ugye?
  • Fókameister
    egy ember egyedül nem nyerhet ezt is nézzük. hiába vannak odáig Yaoval az nem sok
  • mainevent
    Így se vitték sokra
  • Fókameister
    most a szezon végén meg a po ba is voltak olyan statjai 28 pont 7 assist 8 rebound nélküle a Hou sehol nem lenne
  • Billie15
    ja meg még van pár ilyen akit nem szeretek pl.: Tim Duncan:D na mind1 , McGrady-t meg azóta birom mióta elverte San Antoniot:D (aki nem tudná , bár sztem ilyen nincs , T-Mac 33 mp alatt dobott 13 pontot...)
  • Rockynhooo
    Iverson a beszt akkor is
  • Billie15
    na ez helyes:D igazából c. anthony val nem is törődtem csak haverom ( Denver drukker) hogy mekkora játékos meg hogy 20-30 pont meccsenként... na már csak ezért kezdtem el nem szeretni:Daki meccsenként 3 támadóval indít nekem ne akarjon jó játékos lenni... amugy én meg Miami nak szurkolok , bár elég rendesen beégtek itt a rájátszásnál de azért én még mindig birom őket. A másik akit nem szeretek az Steve Nash...
  • Fókameister
    abban azért értsünk egyet hogy T-Mac benne van a top5ben:)
  • grizzlyisback
    na azt a jamesnél is kevésbé szeretem, valahogy rondán játszik, a zsákjai is primitívek, kreativitás nélkül meghal a kosárlabda
  • Zrad
    helyes:D
  • Fókameister
    ebből nem lesz vita ez mindenkinek saját véleménye:) ha nektek ő a kedvenc az rendben van:)
  • Zrad
    haver vagy:D
  • Billie15
    amugy én örülök neki hogy ő lett... de mindegyikőtöknek igaza van... szerintem Carmelo Anthony van túlértékelve de nagyon, aláírom hogy jó játékos de ő csak egy iverson utánzat szerintem
  • Fókameister
    jó látványjátékot produkál az biztos de nem az a lényeg.
    sok más játékosról is el lehet mondani hogy vállán viszi a csapatot mégsem értékelik őket ennyire
  • Zrad
    túlértékeli?
    nemtudom ti mennyire ismeritek, de már középiskolás korában döglöttek érte az emberek, a meccseit az ESPN élőbe adta és 17 évesen olyanokat csinált, hogy vannak az NBA ben akik 27 évesen nem tudnak olyanokat.
    Azt se feledjük el hogy a hátán viszi a cavalierset, ő jutatta be a csapatot a döntőbe és még csak 22 éves.
    Az igaz hogy nem a liga legjobbja mert az Kobe de benne van az első 5be.
  • Rockynhooo
    én is így látom !
    sztem vannak yoval jobbak! Kobe , IVerson , stb
  • Fókameister
    csak tudnám miért vannak igy odáig vele :S szerintem túlértékelik persze elismerem hogy jó játékos de közel nem a liga legjobbja