11113
\'NBA\'
  • FrezeR
    ha rendesen elolvastad amit irtam, ott van R. Allen neve is. Pierce meg nem volt kérdés.és Allen-t azért emlitettem mert már ő sem a régi már.
  • Fókameister
    de én tulzásnak tartom az ellenérték packot:)
  • Doktor Lucsok
    így pedig egyáltalán nem értem, megpróbálniuk csak lehet, hátha összejön, mert szerintem nem reménytelen a helyzet, és a szezon sem holnap fog kezdődni, Boston pedig keleten van, biztos playoffs, és valószínű döntő, szerintem...
  • Fókameister
    nem öregek és hidd el örülnék ha végre jó idénye lenne a Bostonnak
  • Doktor Lucsok
    ahogyan KG sem, aki 31, Allen 32, Pierce 30, de csak nem öregek még tán?
  • Fókameister
    persze hogy dobálnak sőt de hát ők sem fiatalodnak már
  • Doktor Lucsok
    Ray Allen, Paul Pierce - tehát neked ők nem dobnának pontot, érdekes...
  • FrezeR
    amig mégrosszabb, hogy nem lesznek megfelelő kiegészitő emberkék körülötte ahogy eddig se volt. kellene mellé még egy ponterős játékos, egy jó irányító. Bár ott van R.Allen másik ponterős...de ki tudja. Már ő sem váltja meg a világot attól tartok
  • Fókameister
    ja és majd lesz 1 5ös de 0 csere és végig kell játszaniuk minden meccset a kezdő5össel:D
  • Doktor Lucsok
  • FrezeR
    most kb vérszemet kaptak, hogy megszerezhetik KG-t. érdekli is őket hogy a fél csapat rámegy :)
  • Fókameister
    Houstonba mer nincs PF ünk:) Monnyuk hátha Scola jó lesz:)
  • Rockynhooo
    mondjuk a Denverbe :) anyám IVersonnal mit művelnének :D
  • 5w0rdf15h
    hja sok értelme lenne....ottis ő vinné a csapatot

ha megy legalább olyan csapatba menne amivel esélye bejutni a playoffba
  • Fókameister
    Bostonnak fél csapata odalenne szerintem nem érné meg
  • FrezeR
    egyik szar csapatból a másikba..:S
  • báttyó02
    :OOOOO
    hát nemgyenge durr lenne :O
  • Doktor Lucsok
    link
  • báttyó02
    ?? O:
  • Doktor Lucsok
    KG Bostonban???
  • grizzly21
    pedig nem mindegy:) ha leérsz először mondjuk ballal majd jobbal, akkor bal a támasztó
  • Billie15
    nem megállás omg:D hanem mittomén lepattanót szedsz vagy ugornod kell a labdával és hogy melyik lábbal érsz előszőr földet aszerint sarkazhatsz, ezt mondták az előttem szólók , szerintem meg mind1
  • Fókameister
    hát az ugy lépés nem?:S
  • VinylToy #7485
    mi az hogy érkezek?!

Megállás: együtem (páros lábbal), vagy kétütem (lehet jobb-bal, vagy bal jobb)

jobb-bal-nál jobb lábbal sarkazol, bal-jobb-nál bal lábbal sarkazol.
  • Billie15
    szerintem meg mind1 melyikkel sarkazol nem függ attól hogy melyik lábal érkezel előszőr... de nem is igy van szerintem az lenne logikus hogyha pl Bal lábbal érkezek , akkor jobbal sarkazok . én legalábbis így szoktam , bár általába páros lábbal érkezek meg ugrok.
  • mainevent
    Lépéshiba
  • VinylToy #7482
    Így van, sarkazás után páros lábról felugorva eldobhatod a labdát!
  • grizzly21
    ok:) csak egy utolso kérdés: sarkazás után, még van egy utolso ugrás nem? (tehát fel lehet ugrani mondjuk, eldobni a labdát)
  • VinylToy #7480
    Levegőben megkapod Jobb bal, akkor a jobb a sarkazó, ha bal jobb akkor a bal a sarkazó. Ha páros lábbal érkezel akkor bármelyik lehet. Igen ezt általában az ember érzi és az a jó.
  • grizzly21
    tehát ha megkapod a labdát mondjuk levegőben, jobbral leérkezel, akkor az a sarkazó nem?:) az a baj hogy én az elveket nem tudom, csak érzem hogy mi volt lépéshiba és mi nem
  • VinylToy #7478
    sarkazásnak az a lényege hogy az a lábad a földön marad amelyik a támasztó a sarkazó lábaddal sarkazhatsz, ha páros lábbal értél a földre akkor bármelyik lábad lehet a sarkazó láb.
  • grizzly21
    hm, és ha 2 lábon áll? akkor sem az ?
    mivan ha elkezd sarkazni valaki miután 2 lábon állva labdát kap? akkor csak 1et lehet lépni ugye?
  • VinylToy #7476
    Szerintem nem lépés hiba, bár elég fura hogy egy lábon áll valaki, csak úgy egy helyben, szóval a helyzet, vagy a leírásod alapján úgy tűnik hogy a levegőben átvett labdával lehet kettőt lépni.
  • grizzly21
    egy kérdésem lenne, amiben csak félig vagyok biztos, mert mindig az érzéseimre hallgatok lépéshibáknál is:
    tehát tegyük fel hogy valaki a bal lábán áll egy lábon. megkapja a labdát, lép egyet jobbal, majd ballal, amiről felugrik és dob. ez lépéshiba nem?
    Elvben ez csak 2 lépés, de mégis mintha ugy rémlene, hogy a 2 lépés csak akkor jó, ha épp 2 lépés között van, levegőben is van talán mind2 lába, lép jobbal, majd ballal. vagy ez hülyeség?
  • grizzly21
    nem felesleges az, mert arra elég sok mindne fog épülni szeptembertől. konkrétan az egész egyetem:)
  • Tmac
    Igen ez engem is meglepett ha tudom hogy ez lesz nem is teszek emelt matek érettségit mert teljesen felesleges...
  • Fókameister
    hát szerintem szinte biztos hogy Alston megy el a Houstontól. Francissel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim de remélem jó lesz. Ha belegondolok 1 Francis TMac páros csak nem lehet rossz:P
  • Zrad
    Grat. akiket felvettek valahova:)
  • grizzly21
    nem, én bme-re, egy haverom viszont most érettségizett és ugyanoda vették fel, vajon hány embert vesznek fel? gondolom olyan nagyon nem sokat. a ponthatár vicces volt 80, a tavalyi 120 körüli helyett :)
  • Tmac
    Te is odajársz az elté-re eszetleg ugyanarra a szak-ra?