NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fókameister
na Tmac megin jó volt😊

grizzly21
és Kobe ellépte😊 nem is kicsit

grizzly21
Lakers - Rockets WOW😮 jo meccs

grizzly21
grizzlies vs blazers meccsen is kb a felénél az összefoglalonak hogy ellépte a csávo :o sztem

grizzly21
amit a Ben Wallace dobott az nem volt kinn? nem értem

Fókameister
ja remélem legalább a konferenciadöntõig jutnak😊

Már biztos PO résztvevõk vagyunk és ez a lényeg, a PO-ban pedig majd a utah-t kell megszorongatni ill megverni (elsõ körben) ami szerintem nem esélytelen a hou-nak.

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fókameister
Houston 45-26 al áll végre remélem ebbõl még lesz vmi 😄

N1ggA
az se rossz ja 😊 minden tiszteletem az övé, pedig nem bírom 😄

Spread De Love!

grizzly21
áhh elkurta, most 7 pont kellett volna. azért az se rossz😊

FrezeR
nem semmi ez a Kobe 😊 aztamindenitneki

banok
Kobe nagyon ráhajtott az MVP-re... 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
*50 pont

grizzly21
még egyszer 50en pont😄DDd
mostmár csak ketten vannak, õ és Wilt Chamberlain

grizzly21
hát igen, sokszor kevésbé a teknika dominál, de azért az is

Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy az összes labdás csapatjátékban megfigyelhetõ, hogy ha csak pár évre tekintesz vissza akkor is óriási különbséget lehet felfedezni, a fizikai állapota a játékosoknak rengeteget javult, sõt ki merem jelenteni, hogy ezek a sportágak eldurvultak.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
én még nem láttam "king James"tõl egy olyan mozdulatot sem amire azt mondtam volna hogy szép. erõ az van benne, de a kosárlabda észjáték, ahol a legjobb mindig a legkreativabb.

VinylToy
Igen a német fickó se volt a legjobb, én viszont nem szemrehányásként mondtam, ha elolvassátok, annyit írtam van még mit fejlõdni, se nem "szaroztam" le, se nem mondtam rá hogy nem méltó arra, hogy az NBA-ben legyen, a tegnapi meccsen nem jött össze neki, de pont hogy a jó ellenfél ellen várná az ember hogy az ilyen sztárok összeszedik magukat, mégegyszer hangsúlyozom ettõl függetlenül semmi bajom Lebron-nal, nem álltam be a sorba, olvastam a topikot, tényleg sokan vannak akik kritizálják, én a tegnapi meccsen többet vártam volna, ezért fogalmaztam így, hogy van még mit fejlõdnie.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
Én szeretem Jameset csak szerintem nem a legjobbak közé tartozik, ennyi. A bannert meg inkább AI miatt kéne megváltoztatni 😄

Spread De Love!

A mecccs alapján Dirkre is ráférne még egy kis fejlõdés...

Fisherman\'s Friend

Ha egyire utáljátok Lebront nem ártana megváltoztatni a bannnyert...

Fisherman\'s Friend

Az a gond hogy ti is egy meccs alapján ítélkeztek, személyszerint én nem szeretem Jamest, de akkor is elismerem hogy fantasztikus játékos, lehet hogy rossz napja volt, nem hiszem hogy a Dallas, vagyis a liga legjobb csapata ellen törnie kellene magát, hasonlíthatjátok nyugodtan Kobehoz is, hiába megy most neki a szezon közepén voltak neki is olyan üres járatai hogy azt rossz volt nézni, csak úgy dobálta a homályokat meg eladta az összes labdát, tehát a lényeg az hogy a 82 meccses alapszakaszban még a legjobb játékosok is nagyon sok meccset ellazsálnak, hogy legyen energiájuk a rájátszásra.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

egypszichonauta
kobe egymás utáni három meccsen legalább 50 pontot elért,hihetetlen!
persze mind a hármat megnyerte a lakers,nem bánnám ha ez lenne,kobe zárna egy 45 pontos idényátlaggal,lakers meg menetelne a rájátszásban,de be kell látni,erre nem sok esély van...

N1ggA
nem látszik hogy 1/1-es. Wade jobb pedig 1/5ös volt

Spread De Love!

ráadásul meccs közbe megjegyezték h mindig jobbra cselez...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

báttyó02
jaja egyetértek
3pontost 10böl 1szer talál vagy annyiszor se,ha a befelé csel+zsák mneg nemjön össze neki,akkor elfogyott rögtön a tudomány

grizzly21
azért nem egyedülálló, rajta kivül még 3 ilyen ember van. viszont ha még egyszer megcsinálja..

VinylToy
A tegnapi Dallas - Cleveland meccs alapján azt mondom, hogy tényleg sokat kell még fejlõdnie Lebron James-nak.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
ez már történelem 😊

Spread De Love!

grizzly21
Kobe :o wow

báttyó02
16:15 Kosárlabda
NBA, alapszakasz, Cleveland-Dallas

nah végre már 1hete várok egy meccset 😊 (be is tárazott 3csomag magot 😄d)

Hát nem tudom kik érdekelnek de van egy pár kártyám! Van Iversonból kb.7 abból olyan 3-4 újonc, T-Mac abból olyan 25 darab kb. 10 újonc, Kobe attól olyan 15 abból 7-8 újonc stb......! A kártyáim állapota színte új és olyanok mintha most lettek volna kivéve a csomagból! Ha érdekel valami akkor nyugodtan írj e-mailt és a többit megbeszéljük! Hali<#ticking>
grizzly21
milyen más kártyákra?😊

Sziasztok! Új tag vagyok itt! Neken Garnett a kedvenc játékosom de a régi idökböl Scottie Pippen játéka volt ami elkápráztatott! Gyüjtöm a lapjait is! Ha van valakinek otthon a szekrényben elfekvöbe néhány Pippen kártyája, és olcsón eladja, az feltétlen szóljon már nekem lécci! Itt a mail címem is: [email protected] Remélem lesz valaki aki tud nekem segíteni! Esetéleg csere is érdekel más kártyákra! Sziasztok: <#ticking>Gabesz<#ticking>
báttyó02
😄 hát kicsit durván nyomja :|
amugy nemgyenge téked volt😛

grizzly21
Kobe nem gyenge mostanában

szvsz tényleg egyetlen 76ers rajongó van 😄 szegény Korver viszont most is kitett magáért :S

Nekem tetzett 😛 (Nem akarok egyetlen 76ers-es rajongót sem megbántani, ma nekünk minden bejött nektek meg nem :S sajna van ez így)

báttyó02
<#wow2>

ja, enyhén rosszul lettem 😞((

FrezeR
ui: ugy néz ki ez a nap az 50-es szám körül forgott mert a 76-ers 50!! pontal kapott ki a Houstontól 😮 durva

FrezeR
Kobe bedurvult 😄 az elõzõ meccsén 65 pontja után ma 50! pontot hintett 😮 történelmi pillanatok

jbal
köszi

Ha beszökkenéssel állsz meg ott annyi a különbség a másik megállás között (a jobb-bal vagy bal-jobb között) hogy itt te döntöd el hogy melyik lábaddal akarsz sarkazni.

banok
Denver is egyre jobb lesz. Iverson ma baromi jó volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fókameister
helló eladó két mez 1 Lebronos all star mezlebron
meg egy Josh Smithes smith
ha valakinek kell irjon privatot

FrezeR
beindult Kobe, mert megunta a kudarcokat és hogy piszkálják😊 ez ám a csattanós válasz!

jbal
😮OOOOOOOOO
az szép
Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers 111-116

báttyó02
65?<#wow1>aztaq