NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Carter szerzett egy tripla-duplát így az idény végére 😊 Ez McGrady-nek is majdnem sikerült.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FrezeR
nagyon szép teljesítmény, de Wilt egy idényben 45 meccsen dobott legalább 50 pontot majd az azt követõ idényben 30-on. Kobe "csak" a 3. a 10-el😊

egypszichonauta
persze persze...

Ebben a csapatban nem nehéz kitûnni, a bajnoki címeit megköszönheti Shaqnek.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Rockynhooo
csak az Iverson <#worship>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
állandóan 50 pont. nem 51, nem 49, mindig pont 50. amúgy meg igazából önzõ, más is tudna ennyit dobni, ha akarna

Spread De Love!

báttyó02
hatalmas grat neki,hihetetlen nagy játékos😊<#worship><#worship><#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
<#taps><#taps><#taps> Kobe újra 50 pontot szórt 😊 és a LAKERS is bejutott a rájátszásba 😉

és nem mellesleg beállította Wilt Chamberlain rekordját mivel ez volt a 10. alkalom h 50 pontot v többet dobott a szezonban 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

banok
Így van. Ha igazán összeszokik a Nuggets (és C. A. lenyugszik végre) akkor bajnokok is lehetnek ami már ráférne Iversonra.

5w0rdf15h
és 48 percet végigjátszotta 😮 azér ez nem kis teljesítmény az meg megint más dolog h nem képes senki se felnõni ahhoz h 15-20 pontot dobjon mellette folyamatosan 😞...

pedig ahogy nézem még a 3. negyed végén 7 ponttal ment a Lakers... csakhát utolsó negyedet 32-17re hozta a Clippers.

ma este viszont Suns elleni meccs

N1ggA
A Denvernek jövõre lesz nagyon nagy esélye. Addigra összerázódik a csapat!

Spread De Love!

Rockynhooo
uhh a Spurs ellen nyitunk ? 😞 ájjjájjj

egypszichonauta
kobe 50 pont de kikaptak a városi rangadón<#szomoru1>
nem igaz hogy odom és walton nem bírtak 10 pont fölé jutni,ha már ketten 5-5 ponttal többet dobnak...

még asszem 6,de lényegtelen,szal nemsokára playoff.
denvernek erõs a kerete de nem igazán ment nekik(szerintem)(igaz voltak eltiltások,sérülések,bár most 7 meccses gyõzelmi sorozat),úgy néz ki,hogy a san antonioval fognak játszani az elsõ körben,nehéz lesz,szurkolok nekik

megleptés nagyon nincs a bekerült csapatokban szerintem,talán csak a toronto hogy 3. helyen áll...

Rockynhooo
4 játéknap még az alapszakaszból? vagy nem?
Allen and Anthony a best😊 Nuggets forever

grizzly21
aha, akkor pont nem. ha mindent nyernek akkor eggyel maradnak le

Mivel az alapszakasz csak 82 meccs ezért nem.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
még meg lehet a dallasnak a 70?

Rockynhooo
kössz

N1ggA

Spread De Love!

N1ggA
bent vagytok

Spread De Love!

Rockynhooo
légyszi segítsetek! Denver hogy áll? rájácccás mennyire van még? bent leszünk?

<#eljen> Kösssszi! Nekem valamiért nem akarta az igazságot... <#zavart1>

Fisherman\'s Friend

jbal
ez mi?<#wow2>

grizzly21
ez a Bryant assist nem volt gyenge

báttyó02
segitek😊

<#szomoru1>

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

báttyó02
jolesz nekem holnap normális minõségben is😊

banok
nézd streamen vazz...

5w0rdf15h
😄 így jártá ^^

báttyó02
jah de sport1em nincs:d

5w0rdf15h
ma meg sport1-n 21:15-tõl élõbe

báttyó02
holnap sport2-n

15:00 Kosárlabda
NBA, alapszakasz, LA Lakers-Phoenix (eredeti kommentárral)

kiváncsi leszek Kobe-ra:p

FrezeR
nincs értelme vitázni, mert nem értesz meg 😊 olvasd el rendesen amit irok. a Wallace kosár azért érvényes mert a palánk tetejével egyvonalban felpattan majd visszaesik a gyûrûbe. tehát a palánk tetején nincs kint a labda csak ha hátrafelé esik ás légvonalban átlépi az alapvonalat.Igy ha hozzáér a palánkot tartó vasaknak és egyéb alkatrészeknek kint lesz, és nem kell a földre esnie. Én ennyit mondtam szerintem nagyon világosan beszéltem, de te nem is egyszer félreértettél😊 részemrõl a téma lezárva. peace

VinylToy
egyértelmû hogy a kosár jó. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
VinylToy
lássunk már egy video-t errõl a Wallace kosárról 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
tulragozzuk szerintem a kérdést, de ha már igy benne vagyunk😊 Tehát azt irod hogy bármely részéhez (hátulja oldala teteje alja) hozzáér az kinn van, amit mondtam Wallace kosár az pont a tetejérõl pattant be nem?
Azért irtam a légvonalat mert azt irtad hogy "a palánk tetejének vonalát nem lépte át teljesen a labda", itt ez nem sokat számit szerintem, csak az számit hogy hozzáér e vagy sem a panlánkhoz.

Persze hogy ha a palánk oldalához ér az kint van, de ez is bírói felfogás mert pl az ilyen gagyibb bajnokságban ilyet nem néznek és mikor a védõmet úgy szop@tom hogy oldalt állok és rádobom a palánk oldalára õ meg szedné a lepattanót, de addig az visszapattan hozzám én meg bedobom.

FrezeR
az szabályos, de abban az esetben nem is ért hozzá a palánkhoz, csak átment felette. itt pedig arról van szó, hogy ha átesik a palánk mögött szembõl rádobva és hozzáér a tartókhoz vagy a palánk valamelyik részéhez az kint van, és nem kell hogy leessen a földre. ez világos szerintem

N1ggA
Ha átdobják, az szerintem nincs kint, legalábbis ha hátulról dobod, és fölötte átrepül és utána esik be akkor az érvényes. Asszem nemrég láttam ilyet Nowitzkitõl.

Spread De Love!

FrezeR
+ A palánktartót, a palánk hátulját vagy bármilyen tárgyat a palánk felett és/vagy mögött.

a palán hátuljához ha hozzáér kint van, és a palánk hátulja nem a földön van hanem a levegõben. érted már? nem kell a földre esnie a labdának ahhoz hogy kint legyen.

grizzly21
látod pont ez az, hogy a labda nincs kint csak ha földet ér, ez nem foci, a légvonal nem számit.
Azért kérdeztem hogy miért nem volt kinn a labda mert ugy tudtam hogyha a palánk aljához, hátuljához, tetejéhez, oldalához ér a labda akkor kinn van, ezek szerint csak akkor van kinn ha a hátulját vagy a tartót érinti. ami meg azért nem teljesen korrekt mert az oldalánál tutira kinn van. ez nba szabálykönyv?

FrezeR
idézet a szabályzatból:

33. § Határvonalon kívüli játékos, határvonalon kívüli labda <^>

33.1 Meghatározás

33.1.1 A játékos határvonalon kívül van, ha testének bármely része érintkezik a talajjal vagy bármilyen tárggyal – kivéve a játékosokat – a határvonalon, afölött vagy azon kívül.

33.1.2 A labda határvonalon kívül van, ha érint(i):

+ Egy játékost vagy bármely más személyt, aki határvonalon kívül van.

+ A talajt vagy bármilyen tárgyat a határvonalon, afölött vagy azon kívül.

+ A palánktartót, a palánk hátulját vagy bármilyen tárgyat a palánk felett és/vagy mögött.

az utolsó mondatra felhivnám a figyelmed 😊

FrezeR
ez nem teljesen igaz. elég sokszor láthattad akár te is, hogy ha a labda felpattan a palánk tetejére majd a palánk mögé esik le akkor már kint van és nem is ért még földet.

grizzly21
dehogyis van kinn akkor a labda😊 akkor van kinn amikor a vonalon tul leér a földre

FrezeR
hát mi lenne, kint lesz a labda 😊 de ha megnézed a palánk tetejének vonalát nem lépte át teljesen a labda

grizzly21
az alapvonalat? 😊 mert há átlépi akkor mi van?

FrezeR
a labda nem lépte át teljes terjedelméve az alapvonalat.

más: Kobe megint nyomott 53-at 😛 és ugye sajna kikaptak..