11113
-
Billie15 #7548 jaja... 4szeres all-star válogatott -
Doktor Lucsok #7547 Miami Heat Signs Anfernee "Penny" Hardaway -
#7546 Azzigen, na ebből mi lesz vajon!? -
#7545 Reggie Miller, who had an illustrious 18-year career with Indiana before retiring in 2005, is considering a return with Boston after speaking with Danny Ainge. -
Zrad #7544 ha látom ezt a képet könnybelábad a szemem:) -
#7543 thx. -
#7542 brutálisan aláztak mindenkit -
#7541 13 - Chris Mullin
A Jordan feletti - Christian Leattner -
#7540 ez mekkora csapat volt te yoo ég -
#7539 szégyellem, de a jordan feletti fehér csávó, meg a 13mas számu nem ugrik be hogy kicsoda -
#7538 15 éves a legendás '92-es dream team:) hát igen akkor még elmentek ilyenekre..
-
#7537 most tudatosul csak hoyg a green elmegy a bostonból KG csere miatt. na de mindegy, annyira nem nagy sztár.
szeptembertől hajrá boston! -
Doktor Lucsok #7536 höhö -
Doktor Lucsok #7535
James Posey - Miami Heat (FA) -
#7534 egyébként most vagyok a 8.hétben (pihenőhét). háát, majd meglátjuk hogy mennyit használt eddig -
Doktor Lucsok #7533 Jermaine Lakers vagy Nets ??? -
Zrad #7532 nagyon baba:) -
#7531 jol áll rajta a mez:) -
#7530 basszus, a nickem eszerint elavult lett. Örülök h váltott végre, remélem ez a hármas úgy fog ütni, mint a sam és spree féle wolves 2004- ben. -
Doktor Lucsok #7529 olvassssátok Gilbert blogját az nba.com-on szerintem marhajóóó
-
#7528 szerintem várjuk még ki hová megy Kobe... -
Zrad #7527 inkább Cleveland:D -
Billie15 #7526 szerintem Miami döntős lesz , nyugatiak közül meg san antoniora tippelek -
#7525 :DDddd -
Doktor Lucsok #7524 pár évre... -
Doktor Lucsok #7523 most olvastam hogy kicsit elcserélték KGt a Red Soxba...
-
#7522 tegnap végignéztem a bejelentésről készült videót. nagyon elszántnak tüntek a srácok és jó volt a hangulat is. kiváncsi leszek rá mire mennek igy hármasban :) érdekes lesz KG-t zöldben látni :P -
Doktor Lucsok #7521 Bill Sharman - #21 - (Number retired October 15, 1966) -
#7520 jajj, de miért nem 21es?:((
egyébként tetszik:)
bár sztem maga a mez joval szarabb mint a minnesotás volt -
Doktor Lucsok #7519 -
#7518 bár ilyen PO lenne:) -
Tmac #7517 Hou-Bos döntő lesz de 7 meccs alatt nyer a houston :P komolyan...
szerintem jó lesz a boston de idén a rájátszás elő max 2. köre leszmeg mert nincs normális kieg ember -
#7516 Ray Allent szeretem, Kevin a kedvencem. remélem valami kisül ebből. -
Zrad #7515 garnetten rosszúl áll a zöld:D:P -
#7514 érdekes lesz ez kérem szépen :) -
Doktor Lucsok #7513 jaappp -
#7512 na tessék:)
Hivatalos: Kevin Garnett Bostonban!
A Celtics részéről megerősítették a hírt, így most már biztosan mondhatjuk, hogy a Kelták Ray Allen után egy újabb All-Star játékost szereztek az idei holtszezonban. Ellenértékként Al Jefferson, Gerald Green, Sebastian Telfair és Theo Ratliff került a Farkasokhoz, de várhatóan még egy draftjogot is kapni fog Garnettért a Timberwolves.
bball.hu -
#7511 nem egészen igy értettem de nem baj. nincs kedvem vitatkozni ezen.
nyilván tudjuk ki vannak/lesznek ott. Egyébként érdekes lesz ez a 3-as felállás ha összejön mert ugye volt már rá példa, hogy ez a "3 dudás" verzió nem működött egészen precizen. kellenek a vizhordók -
#7510 mi történt az nba store-al? nincs nike cipő se -
Doktor Lucsok #7509 rendesen elovastam, legalábbis azt hittem, én így értettem "kellene mellé még egy ponterős játékos" - tehát ő (KG) ponterős, de más nem az Bostonba, ezt ezek szerint így kellett volna értenem - ő, Pierce, és még egy ponterős arc, tehát három ponterős faszikám egy csapatba, ami szerintem adott, mert az általad már leírt Ray Allennek a 2006/2007es szezonban volt a legmagasabb a pontátlaga (26,4) ... az irányító kérdése valamennyire jogos