NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Spread De Love!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és nem mellesleg beállította Wilt Chamberlain rekordját mivel ez volt a 10. alkalom h 50 pontot v többet dobott a szezonban 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
pedig ahogy nézem még a 3. negyed végén 7 ponttal ment a Lakers... csakhát utolsó negyedet 32-17re hozta a Clippers.
ma este viszont Suns elleni meccs
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem igaz hogy odom és walton nem bírtak 10 pont fölé jutni,ha már ketten 5-5 ponttal többet dobnak...
még asszem 6,de lényegtelen,szal nemsokára playoff.
denvernek erõs a kerete de nem igazán ment nekik(szerintem)(igaz voltak eltiltások,sérülések,bár most 7 meccses gyõzelmi sorozat),úgy néz ki,hogy a san antonioval fognak játszani az elsõ körben,nehéz lesz,szurkolok nekik
megleptés nagyon nincs a bekerült csapatokban szerintem,talán csak a toronto hogy 3. helyen áll...
Allen and Anthony a best😊 Nuggets forever
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Spread De Love!
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
15:00 Kosárlabda
NBA, alapszakasz, LA Lakers-Phoenix (eredeti kommentárral)
kiváncsi leszek Kobe-ra:p
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Azért irtam a légvonalat mert azt irtad hogy "a palánk tetejének vonalát nem lépte át teljesen a labda", itt ez nem sokat számit szerintem, csak az számit hogy hozzáér e vagy sem a panlánkhoz.
Spread De Love!
a palán hátuljához ha hozzáér kint van, és a palánk hátulja nem a földön van hanem a levegõben. érted már? nem kell a földre esnie a labdának ahhoz hogy kint legyen.
Azért kérdeztem hogy miért nem volt kinn a labda mert ugy tudtam hogyha a palánk aljához, hátuljához, tetejéhez, oldalához ér a labda akkor kinn van, ezek szerint csak akkor van kinn ha a hátulját vagy a tartót érinti. ami meg azért nem teljesen korrekt mert az oldalánál tutira kinn van. ez nba szabálykönyv?
33. § Határvonalon kívüli játékos, határvonalon kívüli labda <^>
33.1 Meghatározás
33.1.1 A játékos határvonalon kívül van, ha testének bármely része érintkezik a talajjal vagy bármilyen tárggyal – kivéve a játékosokat – a határvonalon, afölött vagy azon kívül.
33.1.2 A labda határvonalon kívül van, ha érint(i):
+ Egy játékost vagy bármely más személyt, aki határvonalon kívül van.
+ A talajt vagy bármilyen tárgyat a határvonalon, afölött vagy azon kívül.
+ A palánktartót, a palánk hátulját vagy bármilyen tárgyat a palánk felett és/vagy mögött.
az utolsó mondatra felhivnám a figyelmed 😊