11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    viszont ez a logo csere nem rossz otlet:) asszem holnap lecserelem a sajatom egy bostonos Garnettre, ugyis a zold logokhoz szoktam
  • grizzly21
    hm, azt egyebkent van esely megnezni valahol, akar streamen? vagy remelhetoleg felrakjak torrentre majd?
    erdekes lesz valoban, csomoan vannak ugye minnesotaban akik KG csereikent kerultek oda:)

hajra Boston! :) ezevben egyertelmuen nekik szurkolok..csak nehogy serules legyen
  • KG21
    ja hát kéne, de lusta vagyok :D

Szerdán pikáns lesz a Boston-Minnesota meccs, már nagyon várom!
  • FrezeR
    lassan cserélheted a logódat :P
  • báttyó02

23:00 Kosárlabda
    NBA Europe Live, Róma, Lottomatica Roma-Toronto Raptors

• KG21
    Néztem a BOS-TOR-t, jó lesz az a Boston, csakmég a védekezésen kell csiszolni. Persze egy ilyen bemutató meccsből sokat nem lehet leszűrni, de KG látványosan állat volt :) Bődületes zsákolások, egy zseniális passz, rengeteg pattanó. Megmutatta, hogy megérte az árát
  • mateus33
    Sport1:

szombatról vasárnapra virradóan 00:15 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma

vasárnapról hétfőre virradóan 00:30 Lottomatica Roma-Toronto Raptors, NBA Europe Live, Róma

Sport2:

szombatról vasárnapra virradóan 01:00 Efes Pilsen Istanbul-Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live, Róma

szombatról vasárnapra virradóan 04:00 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma
  • Tmac
    Elvileg azt hallottam hogy valamelyik tv közvetíteni fogja de nem 100%...
  • mateus33
    Az nso-n ez a megszokott színvonal:D
    Kár, h nem értesültem hamarabb erről, mert akkor összehoztam volna h eljussak, most már sajna késő:(
    Na de azoknak akik mennek jó szórakozást, és egy kis beszámolót majd utána;)
  • Tmac
    Úristen ezt a cikket ki írta? :D olyan nevek vannak felsorolva akik nem is and1 tagok már :P és a videó pedig ami linkelve van youtube-ról az egy notic cucc ami szvsz kicsit az and1 vetélytársa :S
  • Tmac
    Jaja kint is leszek, ha valaki nem akar fizetni open run-ra azért kimehet mert oda ingyenes a belépés és tuti hogy az is jó lesz.
  • grizzly21
    apam nba.com:)
  • KeKKSZike
    Mikor kezdődik a szezon?
  • mateus33
    Ha vkit érdekel a látványos kosárlabda (show:)
    And1 on BP
  • Doktor Lucsok
  • KeKKSZike
    ez a lényeg...
  • mateus33
    Részleteiben nem értem miről van szó, "csak" annyit látok h valszeg kihagyja ezt az idényt. Na az durva lenne...
  • Doktor Lucsok
    arohattéletbe
  • N1ggA
    már lehet kapni Magyarországon is! Én az árkádi Converse (O'Neille) boltban vettem :)
  • grizzly21
    nba.com?
  • N1ggA
    Vettem egy Wade 2.0-t. Van 1 ára, de ez a cipő kurva jó!!!
  • Zrad
    sz*r ügy:S
  • Doktor Lucsok
    Miller won't return to NBA
  • KeKKSZike
    Miért maradnék? Utálom az ilyet... Aki h*lye az...
  • zaki
    Maradj inkább csendben...

Nyugodjon békében.
  • KeKKSZike
    Be volt piálva, drogozva... nah bumm!!
  • báttyó02
    R.I.P.
  • kretyás
    azért ez nagyon durva... :S

NBA: elhunyt Eddie Griffin, a Minnesota volt játékosa
    Autóbalesetben elhunyt Eddie Griffin (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves korábbi játékosa.
    A 25 éves bedobó múlt péntek hajnalban sportkocsijával nagy sebességgel hajtott be egy vasúti kereszteződésbe, Houstonban, s egy tehervonat elgázolta.

A rendőrségi jelentések szerint a játékos autója kigyulladt, Griffin a felismerhetetlenségig összeégett, személyazonosságát pedig csak most sikerült kideríteni.

A 2001-ben a New Jersey Nets által draftolt kosaras két szezont a Houston Rockets, míg hármat a Minnesota színeiben játszott.

Utóbbi együttes márciusban szabadlistára tette Griffint, aki évek óta alkoholproblémákkal küzdött.

R.I.P.
  • ProGabe #7560
    hát ez egy vicc!az első négy után azt hittem Jordan lesz az első :D
    inkább valami olyasminek kéne lennie a címének,hogy:"Azok az emberek,akiknél mindig volt egy kicsit jobb(ban sztárolt)" vagy valami ilyesmi :\
  • VinylToy #7559
    Ezt azért nem hiszem el, hogy vannak akik nem hallottak róluk
  • Doktor Lucsok
    Pip és Oak
  • Zrad
    nemtok róla:S
  • mateus33
    Majd befáslizom:D Nem szoktam "sírni",csak ha begyullad az már fáj:D
    Hamarosan felveszlek msn-re;)

NBA-ről tud vki vmit? Újabb igazolások?
  • Fókameister
    ezer hála akkor a térded remélem sokáig birja:D
  • mateus33
    Én szívesen mutatok pár helyet majd. Meg nyomhatunk meccseket is,amíg szét nem megy a térdem:D
  • Fókameister
    próba szerencse:D csak mert most megyek szeptemberbe Debrecenbe uj leszek szal gondoltam hátha ismerkedhetek:D
  • grizzly21
    hm, hát szerintem erre itt kevés esély lesz, menj ki inkább pályákra, aki kosarazik az ugyis ott lesz:)
  • Fókameister
    kicsit off : aki Debrecenben kosarazik az lenne olyan kedves hogy felvesz msn re?:D mert ha odamentem már jó lenne ha ismernék pár játékost akivel majd tudnék játszani
  • Laczee24
    plz, ha regeltek ezen a linken tegyétek!

http://www.cyberdunk.com/?ref=46626
  • Laczee24
    nagyon jó kis játék!
    lényege:

regisztráció után, választani kell egy játékost, elnevezni, majd edzetni, hogy minnél jobb legyen.
    ez alatt csapatban játszik, lesznek statjai és építgetheted a karierjét.
    nem igényel folytonos törödést, napi pár perc ráfordítás bőven elég, e mellett igen élvezetes kis game!
    egy regisztrációt mindenképpen megér!