11113
-
#7588 viszont ez a logo csere nem rossz otlet:) asszem holnap lecserelem a sajatom egy bostonos Garnettre, ugyis a zold logokhoz szoktam -
#7587 hm, azt egyebkent van esely megnezni valahol, akar streamen? vagy remelhetoleg felrakjak torrentre majd?
erdekes lesz valoban, csomoan vannak ugye minnesotaban akik KG csereikent kerultek oda:)
hajra Boston! :) ezevben egyertelmuen nekik szurkolok..csak nehogy serules legyen -
#7586 ja hát kéne, de lusta vagyok :D
Szerdán pikáns lesz a Boston-Minnesota meccs, már nagyon várom! -
#7585 lassan cserélheted a logódat :P -
23:00 Kosárlabda
NBA Europe Live, Róma, Lottomatica Roma-Toronto Raptors
-
#7583 Néztem a BOS-TOR-t, jó lesz az a Boston, csakmég a védekezésen kell csiszolni. Persze egy ilyen bemutató meccsből sokat nem lehet leszűrni, de KG látványosan állat volt :) Bődületes zsákolások, egy zseniális passz, rengeteg pattanó. Megmutatta, hogy megérte az árát -
#7582 Sport1:
szombatról vasárnapra virradóan 00:15 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma
vasárnapról hétfőre virradóan 00:30 Lottomatica Roma-Toronto Raptors, NBA Europe Live, Róma
Sport2:
szombatról vasárnapra virradóan 01:00 Efes Pilsen Istanbul-Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live, Róma
szombatról vasárnapra virradóan 04:00 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma -
Tmac #7581 Elvileg azt hallottam hogy valamelyik tv közvetíteni fogja de nem 100%... -
#7580 Az nso-n ez a megszokott színvonal:D
Kár, h nem értesültem hamarabb erről, mert akkor összehoztam volna h eljussak, most már sajna késő:(
Na de azoknak akik mennek jó szórakozást, és egy kis beszámolót majd utána;) -
Tmac #7579 Úristen ezt a cikket ki írta? :D olyan nevek vannak felsorolva akik nem is and1 tagok már :P és a videó pedig ami linkelve van youtube-ról az egy notic cucc ami szvsz kicsit az and1 vetélytársa :S -
Tmac #7578 Jaja kint is leszek, ha valaki nem akar fizetni open run-ra azért kimehet mert oda ingyenes a belépés és tuti hogy az is jó lesz. -
#7577 apam nba.com:) -
#7576 Mikor kezdődik a szezon? -
#7575 Ha vkit érdekel a látványos kosárlabda (show:)
And1 on BP -
Doktor Lucsok #7574 -
#7573 ez a lényeg... -
#7572 Részleteiben nem értem miről van szó, "csak" annyit látok h valszeg kihagyja ezt az idényt. Na az durva lenne... -
Doktor Lucsok #7571 arohattéletbe -
#7570 már lehet kapni Magyarországon is! Én az árkádi Converse (O'Neille) boltban vettem :) -
#7569 nba.com? -
#7568 Vettem egy Wade 2.0-t. Van 1 ára, de ez a cipő kurva jó!!! -
Zrad #7567 sz*r ügy:S -
Doktor Lucsok #7566 Miller won't return to NBA -
#7565 Miért maradnék? Utálom az ilyet... Aki h*lye az... -
#7564 Maradj inkább csendben...
Nyugodjon békében. -
#7563 Be volt piálva, drogozva... nah bumm!! -
#7562 R.I.P. -
kretyás #7561 azért ez nagyon durva... :S
NBA: elhunyt Eddie Griffin, a Minnesota volt játékosa
Autóbalesetben elhunyt Eddie Griffin (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves korábbi játékosa.
A 25 éves bedobó múlt péntek hajnalban sportkocsijával nagy sebességgel hajtott be egy vasúti kereszteződésbe, Houstonban, s egy tehervonat elgázolta.
A rendőrségi jelentések szerint a játékos autója kigyulladt, Griffin a felismerhetetlenségig összeégett, személyazonosságát pedig csak most sikerült kideríteni.
A 2001-ben a New Jersey Nets által draftolt kosaras két szezont a Houston Rockets, míg hármat a Minnesota színeiben játszott.
Utóbbi együttes márciusban szabadlistára tette Griffint, aki évek óta alkoholproblémákkal küzdött.
R.I.P. -
#7560 hát ez egy vicc!az első négy után azt hittem Jordan lesz az első :D
inkább valami olyasminek kéne lennie a címének,hogy:"Azok az emberek,akiknél mindig volt egy kicsit jobb(ban sztárolt)" vagy valami ilyesmi :\ -
#7559 Ezt azért nem hiszem el, hogy vannak akik nem hallottak róluk -
Doktor Lucsok #7558 Pip és Oak -
Zrad #7557 nemtok róla:S -
#7556 Majd befáslizom:D Nem szoktam "sírni",csak ha begyullad az már fáj:D
Hamarosan felveszlek msn-re;)
NBA-ről tud vki vmit? Újabb igazolások? -
#7555 ezer hála akkor a térded remélem sokáig birja:D -
#7554 Én szívesen mutatok pár helyet majd. Meg nyomhatunk meccseket is,amíg szét nem megy a térdem:D -
#7553 próba szerencse:D csak mert most megyek szeptemberbe Debrecenbe uj leszek szal gondoltam hátha ismerkedhetek:D -
#7552 hm, hát szerintem erre itt kevés esély lesz, menj ki inkább pályákra, aki kosarazik az ugyis ott lesz:) -
#7551 kicsit off : aki Debrecenben kosarazik az lenne olyan kedves hogy felvesz msn re?:D mert ha odamentem már jó lenne ha ismernék pár játékost akivel majd tudnék játszani -
Laczee24 #7550 plz, ha regeltek ezen a linken tegyétek!
http://www.cyberdunk.com/?ref=46626 -
Laczee24 #7549 nagyon jó kis játék!
lényege:
http://www.cyberdunk.com/?ref=46626
regisztráció után, választani kell egy játékost, elnevezni, majd edzetni, hogy minnél jobb legyen.
ez alatt csapatban játszik, lesznek statjai és építgetheted a karierjét.
nem igényel folytonos törödést, napi pár perc ráfordítás bőven elég, e mellett igen élvezetes kis game!
egy regisztrációt mindenképpen megér!
http://www.cyberdunk.com/?ref=46626