NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer balhéztak össze, inside-ban midig csak jó mond róla. kb 10 riport jut eszembe, ahol mind emberileg, mind sportemberileg, mind játékosszempontból méltatja. még a hofban is poénkodtak egymással baszki. bird is állandóan isteníti, pedig oboázott tõle rendesen 98ban. de sorolhatnám estig.
az inside-ban szokott lenni nem sztárjátékos is... roleplayer, nem is egy.
emberileg nem ismerem. az is lehet, hogy egy seggfej. de a játéka sose volt. trash talk volt. de nem keverendõ a fun az alázással, kb mint ami a white man cant jump-ban megy. ez a játék része, ahogy charles mondta, az egy cool dolog, szerették, vagány, poén, nem alázás az.
amikor méregeted a játékost a földön fekve, az alázás. (jordanrõl nem egy jelenet van ahol pacsizik noname gamerrel, felsegíti, még a bíró seggére is rácsap).
nézd ahogy játszik középiskolásokkal. nézd ahogy szurkerekkel amit linkeltem. az nagyon messze van az alázástól...
nem színészkedett.
nem volt paraszt ballboyal. stb
ettõl még lehet irigy, tahó, buta, újgazdag fasz tudja száz dolog, egy 10bõl ezres nagy seggfej, de EZ SOSE NYILVÁNULT meg a pályán. csak ennyit mondok, nem magánéletet, azt senki nem tudja, csak a fia, lánya, felesége, barátai, stb.
lebront se így ítéltem, hanem ahogy a pályán arcol, vagy rázsákol egy 10 évesre. 😄 hát geci... az a nem gyenge. vagy ahogy pressen viselkedik. mikor láttad jordant alázni pressen bármelyik ellenfelet? saját társakat (most mondjuk ez elmarad, lebron vállalja a szopacsot, de nem volt ez mindig így...)
játékosilag meg inkább hagyjuk, senkit nem láttam még csak a közelében sem mj-nek. és ezt elfogultság nélkül mondom, mint valaha játékos, aki azért nem hülye a gammához.
MJ rulz Pink Team The Only One
így játsszon minden meccsen 😄😄😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bosh gyengus volt az elso felidoben, minden mas nagyon mukodott ma a Miaminal, legyen igy a kovetkezo meccsen is es kiralysag
Lecgohiiiiiiit
Végre nyár van, legyen minél több meccs amire maradhatok😄
every damn day
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a srác nem te vagy akkor😄
én bírom jamest is
az utóbbi idõben sokkal értelmesebb lett szerintem
bár jordan az jordan, number 1, soha nem lesz jobb játékos nála
ja és inkább a miami nyerjen, mint az unalom😊
Lebron büntetése jobban tetszik
kiirhatunk szavazást is
mmonomad és pvpista
játékosok:
akkor nem úgy beszélnének róla, ahogy a korabeli játékosok, egy-két kivétellel. mondom, inside nba... magic, kidd, stockton, bird, malone, robinson, phil, chuck daily, isiah (pedig az aztán utálta), rodman, pip, steve, oneill, clyde van bõven név, akik mesélnek róla - youtube. rájuk kell figyelni, nem a blikkre.
erre írtam, játékot kell nézni, meg amit phil mondott róla, vagy nézni kell hogyan viszonyultak hozzá a meccseken bírók, ellenfelek. én se azért mondom azt amit lebronról, mert ilyen pletyka szintû hülyeségekbõl veszem a dolgokat, hanem ahogy viselkedik a pályán és a sajtótájékoztatón dirk-el pl.
mindemellett valamit leszögeznék. lebron minden idõk legjobb 20-30 játékosában nálam benne van, nem vagyok elfogult negatív irányban sem. most a top 3 az tuti. lehet no1 is, vékony a dolog, szerintem inkább mikor ki, formafüggõ.
itt most csak az emberi dolgokról beszélek.
terry:
a trash talk a játék része, ez egy ordas nagy terelés. szerinted a 60-as-90-es években nem ugattak be egymásnak a játékosok? nem volt trash talk?
megmutatom hogy büntetik a "nagyok" a trash talkot:
vagy
lehet választani melyik a szimpibb
vagy még egy különbség, aztán befejeztem
kihagyom kétszer, nem égetem magam, inkább berángatok egy gyereket oszt arra zsákolok rá. menõ a srác, igazi king. 😊
miért nem takarta be utána még a gyereket vagy 10szer, akkor lett volna igazán kúl 😄
ui.: a jordan flopról a linket még mindig várom.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de a Terrys esetben is kiderül hogy Terry a paraszt
egyébként meg szinte minden nap megy nálam meló közben az nba tv 4-5 órát és ne haragudj de nekem nem ez jön le amit te látsz lebronból
mmonomad és pvpista
és mindenki helyeselt hogy megérdemelte de legalább is hallgatolagosan elismerték !
mmonomad és pvpista
Jahm, nash ahogy felhoztad egy teljesen mas "moderalt" arc, valoszinuleg a mindennapokban is teljesen emberi forma
Remélem, hogy idén is csak sírni látom a döntõ után!
mondom, nálam ez nem érzelmi dolog, egyszerûen antipatikus a jelleme. de elfogadom, hogy másoknál ez átesik túlzásba. mondjuk az tény, hogy nem véletlen nála van ez a történet és nem egy nashnél 😊
parker dolog, mj mindig magától emelte ki hogy ez csapatgame, és már sorolta is a kieg. játékosokat mindkét oldalról. rengeteg ilyen interjút láttam. mindig határozottan háttérbe rakta a maga szerepét. KIVÉTEL ha "béna" (relatíve 😄) volt, akkor az egészet a nyakába kapta. ezt egyszer el is mondta, idézett dolog (valahogy így): "a kudarcért sose okold a csapatod."
Szimplan arra gondoltam parker elismeresevel hogy magatol hozta fel, nem az volt a kerdes hogy mit gondolsz parkerrol, persze ezek kis momentumok de szerintem erdemes mindket szemszogbol nezni a szemelyiseget. Mint ahogy irtam mar, van aki szorakoztatonak tartja, sajat peldat tudok csak felhozni mas sportagakbol, balotelli egy kreten bohoc de tudok rohogni a tortenetein es a nagykepusegen, azt is megertem hogy james sokaknak szurja a szemet, viszont vannak olyanok akiknek az indokai csak nevetseges es alszent kategoriaba tartoznak 😄
Altalanossagban beszelek csak, olyat is olvastam tegnap hogy miert csak egy puszit ad az anyjanak oltozobe vonulas kozben felidoben, mikor sokkal jobban meg kellene becsulnie ot 😄 egeszen fura hiszteria van korulotte
de még inkább egy 96os bulls védelem. ott oszt mehetne a cry 😊
jesszusom, vagy Bill Laimbeer mit osztana...
egy Jud Buechlert, vagy williamst kiemelni a nagy cucc, meg a biztonsági õrökkel kosarazni...
kurva jó játékos. lehet a legjobb most a ligában, de top 3 az ziher. a probléma a mentalitásával van, és a felsorolt tulajdonságokkal.
miért nincs parker hater? vagy nash? vagy kidd? nem annyira jók? 😄D vagy soroljak gangstasabb fekább látványosabb játékosokat? iverson haterek? régrõl barkley? de könyörgöm még rodman hater (pedig az aztán nem volt egyszerû eset).
2 dolgot igényel a nép. ha valaki küzd összeszorított foggal és nem sír minden másodpercben, és ha valaki nincs elszállva magától. egyéb dolgokat megbocsátanak.
de mint írtam már korábban,ezek a szimpatikus megmozdulások mostanában lettek jellemzõek rá,szerethetõvé is vált sokak szemében.
persze minden játékos követ el kisebb-nagyobb szemétségeket,senkit nem kell szentként beállítani.
Tegnap is elismeroen nyilatkozott parkerekrol, ki is emelte hogy mekkora jatekos (meccs utani interju)
Ertem hogy antipatikus a srac sokaknak, de nehanyan nagyon fura es alszent dolgokat kennek ra 😄
Persze mindenki mas beallitasu, en imadnam ha MJ kimondana magarol hogy o az univerzum legjobb jatekosa 😄 james arcan is csak rohogtem a blockja utan amit az utolso negyedben tolt, szorakoztato forma 😄
szerintem nem. és nem pletykalapokból tájékozódom, mert az annyira hiteles mint itthon, hanem ahogy viselkednek az ellenféllel, csapattárssal, bíróval, edzõvel, szurkolókkal, stábbal stb.
lbj-rõs süt az önelégült nagyképû egoista arc. és hisztis is, és ami szörnyû, hogy színészkedik is. ez nálam a második legnagyobb fekete pötty. az elsõ az ellenfél nem tisztelése.
mj-rõl nem jön ilyen le. kurvára nem, és nem azért mondom, mert szeretem mint játékost. rodmant is szeretem, mégse mondok róla ilyet, mert tudom hogy gyökér volt sokszor, vagy stockton, vagy barkley stb. de egyik se volt színész, és egyik se volt nagyarc. pedig inkább lett volna oka arcoskodni egy stocktonnak a maga közel 16ezer assistjával, mint lebronnak...persze ízléselk és pofonok, stockton nem egy lebron habitusú ember. lásd általad linkelt videó vége, ahogy barcelonában sétál az emberek között a kamerájával 😊