11113
\'NBA\'
  • syberia2
    Végre egy szoros meccs
  • nagy hős
    Nincs ennek meg vege, kemeny mi megy :D
  • csuszi
    elképesztő ha így nyer a spurs. gino green tré forma.
    mondjuk odaát meg lebron alibi.
  • syberia2
    most szólnak a bíróknak Sternék, hogy ideje kicsit fújni a Miaminak is..
  • csuszi
    gino baszdmeg mi pontatlan ma. úgy szórja el a passzokat mint a szemét. 5 to, az összes ilyen béna kacsa passz lábhoz meg ellenfélhez. kegyetlen rposszul passzol
  • csuszi
    nem hinném. riley szereti.
  • LasDen #10788
    ha Miami bukta, Spoelstra megy?
  • syberia2
    Remélem megnyeri a Heat, látni akarok egy G7-t:))
  • csuszi
    :D
    duncan nagyot megy
    green nem kapja a bogyót gino szar formában van, parker jól mozgat
    lebron megint tré... sorban hajigálja el a tempót és nem megy be.
    az egyetlen hogy nem sokkal megy a sas, az az offensive reb. a mianal és a sok eladott labda sasnál.
  • nagy hős
    Annyira visszajottek hogy mar el is mentek :D
  • csuszi
    visszajöttek. kemény menet lesz :)
  • csuszi
    akkor engedik el, amikor már csúszik ki a kezükből. 6al megy a mia, olyan 15nél jön a pihi.
    nagyon sül mind a klét csapat
  • LasDen #10782
    spurs nagyon nyomja...nem akarnak 7. meccset :D
  • nagy hős
    Nem drukkolast irtam, hanem hogy szimpatikusabb lenne neki, nem ugyanaz :)
    Ha mar ekkora antimiamista biztos talalna itt valamit a pozitiv oldalra is :D
  • csuszi
    ennyi erővel a galapagosnak kéne drukkolni vagy a kajmán szigetekieknek, esetleg valami karib tengeri franchisenak :v
  • nagy hős
    El kene ugranod miamiba egyszer, rogton szimpatikusabb lenne meg james is neked :Dd
  • LasDen #10778
    és így lett 3-2 a mérkőzés állása :D
  • LoSA
    És ott volt 3 meccs, amikor esélye nem volt a Miaminak...
  • tippmix945
  • LasDen #10775
    aztán volt ott még kettő, mikor esélye sem volt a spursnek...szóval ez nem jó érvelés :D helyzeti előnyben van a spurs, de a hazai pálya még mindig a miami mellett szól...
  • LoSA
    Első meccs hol volt?! ;)
  • CdelG
    james összekapja magát és behúzza a miami
  • banok
    Azért a következő 2 meccset a Miami otthon játssza - ez se elhanyagolható szempont.
  • tippmix945
    és eddig hol voltak?
  • N1ggA
    Ahogy gondoljátok, bár én hajlamos vagyok a számoknak hinni, és azok eléggé a Miami felé hajlanak! :)
  • bubu13
    Szerintem is innen már behúzza a Spurs. Mondjuk a következő meccset lehet leadják. Parkert kicsit pihenteti Popo, mert ugye bármikor elszakadhat az az izom. Többiekből is szerintem sokat kivett a legutóbbi meccs. A Miaminak élet-halál kérdése lesz. Valahogy behúzzák, de utolsó meccsre kitalál valamit Popo és behúzzák. Mvp meg ha a Spurs nyer Parker vagy Green ha Miami akkor meg egyértelműen James bár nálam kicsit megbukott ebben a döntőben ezért inkább talán Wade. Jobban a vállára kellett volna venni a csapatot. De ma szerintem ez fog történni.
  • LoSA
    Van-e esélye a Spursnek?! Ilyen hülyeséget... Én inkább úgy mondanám, hogy van-e esélye a MIA-nak fordítani?! Nem sok....

Popo szerintem is kitalál valami nagyot, és szerintem már a következő meccset meg fogják nyerni. Miami teljesen bestresszel, ha arról van szó, hogy teljesíteni kell. James csak hisztizik, csapkod (levegőbe), stb... Spurs védelme pedig eszméletlen jó, mint a beton. Kizártnak tartom, hogy a Miami innen fordítani fog!
  • csuszi
    az lenne még egy zseniális cucc, ha popo erre rácáfolna, és ellopná a meccset kövre. de ami tuti nem lesz, hogy beőrli a játékosait. vagy lead, vagy megpróbál meglepni. átlag meccs nem lesz.
    ha látja az esélyt a lopásra, akkor meglepi a miat. amúgy pihi lesz.
  • csuszi
    van-e esélye?
    :D
    hajszállal jobban állnak most. hiába jön 2 mia meccs, ott az egyiket popo rutinosan leadja, oszt utána a friss sas előnyből jön mia ellen. most a mia-nak kétszer is kés lesz a torkán, hátrányban vannak és ráadásul pont taktikailag, amiben a sas jobb, és az edző is jobb sasnál.
    ráadásul vica versa, kétszer tud nyerni zsinórban a mia?
    az se véletlen miért most volt kezdő gino az öreg róka...ez volt egy key match.
    arra emlékeztet, amikor szeles ellen graf úgy nyomta, hogy az első szettet kurva nagy küzdelemben megnyerte, a következőt simán vesztette 6-0val!! minden hülye azt hitte szeles lesz a befutó, oszt graf direkt adta le azt a szettet, pihent, okosba tolta. 3. szettben leverte a pályáról szelest...
    phil is így nyomta mindig, egy kivétellel az összes bulls final 4-2...biztos véletlen :)
  • csuszi
    parker ha sas nyer
    ha a mia akkor úgyis lbj
  • tippmix945
    kettőből egyet úgyis elhoz a Spurs.
  • syberia2
    finals mvp?
  • N1ggA
    Az előző meccs:
    - A Miaminak több volt a rádobása (86 vs 70)
    - A Miaminak több volt a támadó lepattanója (12 vs 5) és összeségében is csak 34 vs 36 volt a lepattanó
    - A Miaminak több volt a steal (8 vs 5)
    - A Miaminak kevesebb volt az eladott labda (13 vs 18)

Az egyetlen, amiben sokkal rosszabbak voltak, mint a Spurs, az a dobó százalék (43% vs 60%), és ez elég volt egy simának mondható Spurs győzelemhez.

Na és se a 43%, se a 60% nem mondható normálisnak. Szerencséje volt a Spursnek, hogy nagyon jól ment a dobás, míg a Miaminak nagyon rosszul. De nem valószínű, hogy ezt még kétszer meg tudják ismételni. Van egyáltalán esélye a Spursnek?
  • N1ggA
    Na kíváncsi vagyok, tud-e majd a Spurs bármit is kezdeni 3-3 után a Miami otthonában. A fogadóirodák szerint sokkal nagyobb esélye van a Miaminak a végső győzelemre. Fú ez nagyon izgalmas lesz valszeg.
  • csuszi
    ez beteg

és 25%al dobta rég. ebből 50felé menni. minden idők legjobb 3as dobója lesz.
    16 percente dobta a 3-ast allen és reggie play offban.
    ő meg 12...
    döntőben 6.8 :DDD 2.5ször jobban mint minden idők második és harmadik legjobbja? valami baj van a sráccal :D
  • LoSA
    Már csak 1 meccs kell!!
  • LasDen #10758
    az utolsó 2 meccs Miamiban lesz? akkor az érdekes lesz. hazai pályán még megtudják verni a Spurst....
  • nagy hős
    Elkepeszto milyen amator hibakat csinal a miami, buntet is erte a spurs
  • nagy hős
    Itt csak david kornelnak lenne eselye
    Green harmas rekord kozben
  • nagy hős
    Feljott kettore a miami, remelem innen nem lesz megallas
    Lecgohiiittt