11113
-
syberia2 #10794 Végre egy szoros meccs -
nagy hős #10793 Nincs ennek meg vege, kemeny mi megy :D -
#10792 elképesztő ha így nyer a spurs. gino green tré forma.
mondjuk odaát meg lebron alibi. -
syberia2 #10791 most szólnak a bíróknak Sternék, hogy ideje kicsit fújni a Miaminak is.. -
#10790 gino baszdmeg mi pontatlan ma. úgy szórja el a passzokat mint a szemét. 5 to, az összes ilyen béna kacsa passz lábhoz meg ellenfélhez. kegyetlen rposszul passzol -
#10789 nem hinném. riley szereti. -
#10788 ha Miami bukta, Spoelstra megy? -
syberia2 #10787 Remélem megnyeri a Heat, látni akarok egy G7-t:)) -
#10786 :D
duncan nagyot megy
green nem kapja a bogyót gino szar formában van, parker jól mozgat
lebron megint tré... sorban hajigálja el a tempót és nem megy be.
az egyetlen hogy nem sokkal megy a sas, az az offensive reb. a mianal és a sok eladott labda sasnál. -
nagy hős #10785 Annyira visszajottek hogy mar el is mentek :D -
#10784 visszajöttek. kemény menet lesz :) -
#10783 akkor engedik el, amikor már csúszik ki a kezükből. 6al megy a mia, olyan 15nél jön a pihi.
nagyon sül mind a klét csapat -
#10782 spurs nagyon nyomja...nem akarnak 7. meccset :D -
nagy hős #10781 Nem drukkolast irtam, hanem hogy szimpatikusabb lenne neki, nem ugyanaz :)
Ha mar ekkora antimiamista biztos talalna itt valamit a pozitiv oldalra is :D -
#10780 ennyi erővel a galapagosnak kéne drukkolni vagy a kajmán szigetekieknek, esetleg valami karib tengeri franchisenak :v -
nagy hős #10779 El kene ugranod miamiba egyszer, rogton szimpatikusabb lenne meg james is neked :Dd -
#10778 és így lett 3-2 a mérkőzés állása :D -
#10777 És ott volt 3 meccs, amikor esélye nem volt a Miaminak... -
#10776 -
#10775 aztán volt ott még kettő, mikor esélye sem volt a spursnek...szóval ez nem jó érvelés :D helyzeti előnyben van a spurs, de a hazai pálya még mindig a miami mellett szól... -
#10774 Első meccs hol volt?! ;) -
CdelG #10773 james összekapja magát és behúzza a miami -
#10772 Azért a következő 2 meccset a Miami otthon játssza - ez se elhanyagolható szempont. -
#10771 és eddig hol voltak? -
#10770 Ahogy gondoljátok, bár én hajlamos vagyok a számoknak hinni, és azok eléggé a Miami felé hajlanak! :) -
#10769 Szerintem is innen már behúzza a Spurs. Mondjuk a következő meccset lehet leadják. Parkert kicsit pihenteti Popo, mert ugye bármikor elszakadhat az az izom. Többiekből is szerintem sokat kivett a legutóbbi meccs. A Miaminak élet-halál kérdése lesz. Valahogy behúzzák, de utolsó meccsre kitalál valamit Popo és behúzzák. Mvp meg ha a Spurs nyer Parker vagy Green ha Miami akkor meg egyértelműen James bár nálam kicsit megbukott ebben a döntőben ezért inkább talán Wade. Jobban a vállára kellett volna venni a csapatot. De ma szerintem ez fog történni. -
#10768 Van-e esélye a Spursnek?! Ilyen hülyeséget... Én inkább úgy mondanám, hogy van-e esélye a MIA-nak fordítani?! Nem sok....
Popo szerintem is kitalál valami nagyot, és szerintem már a következő meccset meg fogják nyerni. Miami teljesen bestresszel, ha arról van szó, hogy teljesíteni kell. James csak hisztizik, csapkod (levegőbe), stb... Spurs védelme pedig eszméletlen jó, mint a beton. Kizártnak tartom, hogy a Miami innen fordítani fog! -
#10767 az lenne még egy zseniális cucc, ha popo erre rácáfolna, és ellopná a meccset kövre. de ami tuti nem lesz, hogy beőrli a játékosait. vagy lead, vagy megpróbál meglepni. átlag meccs nem lesz.
ha látja az esélyt a lopásra, akkor meglepi a miat. amúgy pihi lesz. -
#10766 van-e esélye?
:D
hajszállal jobban állnak most. hiába jön 2 mia meccs, ott az egyiket popo rutinosan leadja, oszt utána a friss sas előnyből jön mia ellen. most a mia-nak kétszer is kés lesz a torkán, hátrányban vannak és ráadásul pont taktikailag, amiben a sas jobb, és az edző is jobb sasnál.
ráadásul vica versa, kétszer tud nyerni zsinórban a mia?
az se véletlen miért most volt kezdő gino az öreg róka...ez volt egy key match.
arra emlékeztet, amikor szeles ellen graf úgy nyomta, hogy az első szettet kurva nagy küzdelemben megnyerte, a következőt simán vesztette 6-0val!! minden hülye azt hitte szeles lesz a befutó, oszt graf direkt adta le azt a szettet, pihent, okosba tolta. 3. szettben leverte a pályáról szelest...
phil is így nyomta mindig, egy kivétellel az összes bulls final 4-2...biztos véletlen :) -
#10765 parker ha sas nyer
ha a mia akkor úgyis lbj -
#10764 kettőből egyet úgyis elhoz a Spurs. -
syberia2 #10763 finals mvp? -
#10762 Az előző meccs:
- A Miaminak több volt a rádobása (86 vs 70)
- A Miaminak több volt a támadó lepattanója (12 vs 5) és összeségében is csak 34 vs 36 volt a lepattanó
- A Miaminak több volt a steal (8 vs 5)
- A Miaminak kevesebb volt az eladott labda (13 vs 18)
Az egyetlen, amiben sokkal rosszabbak voltak, mint a Spurs, az a dobó százalék (43% vs 60%), és ez elég volt egy simának mondható Spurs győzelemhez.
Na és se a 43%, se a 60% nem mondható normálisnak. Szerencséje volt a Spursnek, hogy nagyon jól ment a dobás, míg a Miaminak nagyon rosszul. De nem valószínű, hogy ezt még kétszer meg tudják ismételni. Van egyáltalán esélye a Spursnek? -
#10761 Na kíváncsi vagyok, tud-e majd a Spurs bármit is kezdeni 3-3 után a Miami otthonában. A fogadóirodák szerint sokkal nagyobb esélye van a Miaminak a végső győzelemre. Fú ez nagyon izgalmas lesz valszeg. -
#10760 ez beteg
és 25%al dobta rég. ebből 50felé menni. minden idők legjobb 3as dobója lesz.
16 percente dobta a 3-ast allen és reggie play offban.
ő meg 12...
döntőben 6.8 :DDD 2.5ször jobban mint minden idők második és harmadik legjobbja? valami baj van a sráccal :D -
#10759 Már csak 1 meccs kell!! -
#10758 az utolsó 2 meccs Miamiban lesz? akkor az érdekes lesz. hazai pályán még megtudják verni a Spurst.... -
nagy hős #10757 Elkepeszto milyen amator hibakat csinal a miami, buntet is erte a spurs -
nagy hős #10756 Itt csak david kornelnak lenne eselye
Green harmas rekord kozben -
nagy hős #10755 Feljott kettore a miami, remelem innen nem lesz megallas
Lecgohiiittt