11113
-
#10834 lesz fejpánt? :D -
#10833 Valaki a Miaminak, valaki a San Antonionak szurkol. Na de kérdőre vonni a másik csapat esetleges győzelmét, na az már túlzás... -
wright #10832 Elég csak 1 mecset elbaszni/rossz ítélet a bírók részéről/stb,stb...4:3-nál már számít.... -
#10831 4 meccset elveszíteni már teljesítmény :D -
#10830 Ám ha nem ők nyerik meg, hanem a másik veszíti el?! Akkor nem biztos... -
#10829 Talán, mert van benne igazság? -
wright #10828 Igen,ezt mindig elsütik a magyar Nba kommentátorok is.... -
#10827 szerintem aki 7-ből 4 meccset megnyer, az megérdemli... -
wright #10826 Az elmúlt 2 meccsen jó erős alapot épített Jordan szobrának :)
Nem leszek boldog ha EZ a Heat lesz a bajnok.Az alapszakasz végi csapat teljesen meggyőzött hogy ilyen egy bajnok.De EZ a Heat szerintem nem érdemel bajnokságot.Bár én már elkönyveltem őket annak.... -
#10825 hajrá miami :D -
#10824 Az utolsó Gino elleni NEM fújás, az nagyon kemény volt, szinte hihetetlen!! Azt egyértelmű, hogy be kellett volna fújni. -
#10823 ccc. szerintem jól fújtak, lehet volt tévedés egyik oldalt, de a másikon is. amikor parker a végén lerohanta a védelmet allen úgy kibaszta a fotósok közé csak nyekkent, sima flagrant volt. és az utsó gino betörés is fault volt, oszt allen dobott a végén :) -
syberia2 #10822 A bírók úgy fújtak a Spursnek mint ahogy még sosem láttam. Nagyon szokatlan volt, hogy nem az "underdogot" meg a hazai pályát nyomják...
A 4. negyedben James kezéből úgy csúsztak ki a passzok, mintha előtte gépzsírral edzettek volna Boshal.. Fura volt látni. -
#10821 Sikerült megnyeretni a meccset a Miamival, grat!! -
#10820 mint ahogy vasárnap a miami volt jobb, kivéve a sikeres dobásokat, úgy most a spurs hasonló volt...:D -
#10819 ja és ahogy parkerhez ragad a labda az elképesztő. esik bukik el le egyensúly sehol háttal bukdácsol a labda meg a kezében. -
#10818 ginobili 8 turn over.
green 1-7
parker 6 - 23
és a kemény hogy ilyen siralmas adatokkal is majdnem nyertek, sőt ők vesztették el. 5-el mentek 28al a vége előtt, nagyon amatőr onnan oboázni, úgy hogy 2 off rebet adnak az ellennek utsó 20 secben...
és még így is meglett volna, ha leonard bebassza a büntetőit :)
ami a durva, hogy lebron kifejezetten szar volt. szarul dobott, kritikus helyzetben eladott egy valag labdát, első 3 negyedben betlizett szart se csinált, és így is tripla dupla. még a végén mennybe megy ilyen játékkal. és nem a lebron hater beszél belőlem, aki megnézi a meccset látni fogja amit írok. rossz fg% rossz to, rossz döntések zsinórban, szinte félt a dobástól. -
#10817 mindegy, ez van...7. meccs, nyer, aki nyer... -
#10816 amikor nézik. ezt nem nézték ;) -
#10815 nekik is van :D -
#10814 nekem van replay.
az egy fault volt. -
#10813 én is azt vártam, de ők közelebb vannak, mint én :D -
#10812 :D hát ha ez az utsó betörés ginonál nem fault volt akkor mi a fasz az?
simán lekarmolta allen a karját... -
#10811 nem potyogtak túlságosan a pontok :D -
#10810 ez hogy nem flagrant foul volt allen-nél? -
nagy hős #10809 Nem bannek egy 7. Meccset :D -
#10808 nem nem. :D
elbassza a spurs. aztán a miami aztán a spurs. -
#10807 na, ez egy jó meccs...:D
elbassza az előnyt miami, elbassza spurs...:DDDD kész :DDDDDD -
#10806 Ray Allen :DDD -
#10805 elképesztő. még egy offensivet adnak nekik... -
nagy hős #10804 Jo hat az elotte levo teljesitmenyre gondoltam nyilvan :D
Allleeennnnnnnnnnnn!!!!! -
#10803 ez túlzás. kétszer adott el labdát az utsó 1 percben, ott nagyon elment a game. plusz a 3ast is kihagyta csak a sas visszaadta a bogyót. -
#10802 ha innen kikap a sas akkor azt meg ők basszák el. 5el mennek a vége előtt és 28 sec vissza offensive rebet adnak a mianak... -
nagy hős #10801 Mondjuk hogy miert csak a 4. Negyedre tert magahoz james nagy kerdes -
nagy hős #10800 James 2. Probalkozasra :D mi lesz meg itttttt -
#10799 innen már bukta... -
syberia2 #10798 Mivanitt? -
nagy hős #10797 Itt lesz a vege, ezt a miami megint elamatorkodte -
#10796 aztakurvavan -
#10795 borzalmas sas negyed. 9 pont. nagyon tré dobóforma