11113
-
#10754 van esélye Hanga Ádámnak bekerülni ebbe a spursbe?? -
nagy hős #10753 Green 22-32, egy gep ez az ember -
#10752 mondom én, hogy 7 meccses lesz :D ma nyer a spurs, ellenállhatatlanok...
3-2, 3-3, majd 4-3-ra nyernek... -
syberia2 #10751 Most is remekül funkcionál:)) -
#10750 en a playoff-ra szoktam megvenni, nem szokott vele gond lenni mostanaban. -
wright #10749 Erős hw megvan,az nem lesz gond.Köszönöm! -
syberia2 #10748 Tableten próbáltam csak, azon nagyon jó, nem szaggat, nem csúszik. Telefonból szerintem nagyon erős hw kell hozzá, meg ugye az adatforgalmat se 3Gről bonyolítsd! -
wright #10747 Köszi.Tablet/telón rendesen megy?Melóhelyen könnyebben megoldanám ezek valamelyikén,plusz időm is lenne rá :) -
syberia2 #10746 Megéri, de inkább csak csoportosan. Bármikor újranézheted, idén összesen 2x volt olyan, hogy rendszehiba miatt nem tudtam nézni a meccset
(kb 10 perc után javult). A legjobb az amikor nem nézed meg reggel az eredményt, hanem délután suli/munka után az egész meccset-itt ráadásul átugorják az időkéréseket, szünetekez úgyhogy kb 1.5 óra alatt vége is. -
wright #10745 Gondolkodok jövőre Nba league pass-en.Valakinek tapasztalat róla? -
wright #10744 csuszi meg is válaszolta a problémámat Ray-el kapcsolatban.Nem az volt a baj hogy elment hanem ahogyan elment.Akkora fizetést kérek hogy még csak véletlenül se adják meg.... -
#10743 Kidd a Nets vezetőedzője lett,ő is megjárta már a hadak útját :D -
#10742 jó,ebben igazad van,tényleg eljöhetett volna tisztességesebb körülmények között,főleg,hogy BIG3(4) tagja volt Boston-ban,bajnoki címet nyert...szurkolók kedvence is volt.de hát ez van,KG le is nyilatkozta rögtön,hogy még a telefonszámát is törölte is Ray-nek :D idén azért megnéztem volna egy Heat-Celtics párharcot a playoff-ban.
na arra is kíváncsi vagyok,hogyan megy majd szét a Heat BIG3. -
#10741 na eszembe is jutott a tökéletes ellenpélda. nash-t érdekes nem utálják phoenixben. korrekten jött el, csapat érdekeit is nézte, társakkal lepacsizott szurkerekkel lepacsizott oszt eljött. -
#10740 az egy dolog, de mielőtt lekoccolok egy riválishoz azért ezt elregélem kg-nak meg piercnek minimum, nem sunnyogóban koccolok le.
ezt amúgy oneill is eljátszotta orlandoban, miután kibaszta őket a bulls 96ban, lement a pályáról, és soha többet nem látták ott orlando poziban, egy szó nélkül bye :D nem is szerették orlandoban sosem. nem is értem, nincs nekik komm. emberük? sajtófőnök vagy fasz tudja, aki azt mondja hey srác, csinálunk egy presst, ott leülsz és elmondod szépen, gyűrűt akarsz, több pénzt, nem jössz ki xy-al sajnálod, minden jót a csapatnak, minden jót a volt társaknak stb és off.
előtte ezt edzővel csapattaggal eljátszod szintén, oszt nincs harag ez 100. helyette megy a sunnyogás, mit hisznek? hogy nem tűnik fel senkinek hogy oneill la mezben van? :D egyenes beszéd, sosem bántanák. -
#10739 engem is idegesít,idén még nincs is akkora hatalmas különbség a Heat és a Spurs között alapszakaszbeli helyezés tekintetében,de ha tegyük fel Lakers-Heat döntő lenne,akkor az elég csúnya kedvezmény lenne a nyugati 7.helyezett számára az alapszakasz győztes ellen :DDD -
#10738 én nem rágtam be rá,tudom,hogy nem jött ki a csapattársakkal,főleg Rondo-val már,Bradley miatt kezdőből is kikerült az utolsó szezonban,nem bírta tovább :D -
#10737 okos döntés :D
tehát a full play off-ban mehet a 2-2-1-1-1 meg az 1-2-2-1-1 ahol az alapszakaszgyőztes előnyben van, de a finalban tegyünk egy kis előnyt a rank 2 felé? :D hát az is zseni volt aki ezt kitalálta. -
#10736 az eligazolás 1.
ahogy ezt tálalta 2.
és ahogy ezt a többiek tudomására hozta 3. :)
szimpi lenne ha malone szeptemberben egyszercsak x csapatnál lenne, és ezt elfelejtené a harcostársakkal közölni? stockton meg hornacek nézne ki a fejéből. :)
mikor koccolt le malone utahból? stockton visszavonulása után. nem véletlen.
az igaz hogy allen nem 100 éven át volt bostoni, de azért elég sokat értek el együtt 4-en. -
#10735 döntőben van csak 2-3-2,nem olyan régen vezették be ezt az új rendszer.
-
#10734 miért,mi van Allen-el?nem értem miért kell b*sztatni az eligazolás miatt.
-
#10733 az egyik csapat jutalmazásával nincsen baj, valami értelme kell legyen az alapszakasznak is. azért güriznek 82 meccsen, hogy a végén pályaelőnyt élvezzenek. erre 2-3-2ben az utolsó 2 meccsen a "szettben maradásért" szervál az alapszakaszgyőztes. és aki fut a végén a bennmaradásért, az van hátrányban mentálisan.
sokkal szerencsésebb a 2-2-1-1-1 így az alapszakaszgyőztes végig kontroll alatt tarthatja a párharcot. nem is értem, ha jól emlékszem még nem is volt idén egyszer sem 2-3-2 csak 2-2-1-1-1. azt sem értem mitől függ a leosztás. talán távolság. -
#10732 jaja,nagy valószínűséggel lesz,de nem is baj,tavaly kevés volt az az 5 meccs -
wright #10731 Vagy,semleges pályán,semleges közönség előtt.Persze ez nem fér bele az amerikai major sportok eszméjébe,plusz ügye így gyakorlatilag a két közönségtől vonnák meg az élményt.Számomra mondjuk érdektelen a döntő,bár Ray miatt inkább SAS győzelmet viselnék el. -
#10730 jogos, 6 game :D
7 az most lesz :) -
#10729 remélem a game7 is csak kitaláció,mert olyan nem is volt
egyetértek,nagyon béna ez a leosztás,6.-7. meccs nem mindig van,úgy kellene megoldani,hogy az első 5ból 3at játsszon otthon az alapszakasz győztese
szerintem most hosszabbítás is lesz -
#10728 back mondta, hogy a game 7 98as derbin amikor a utah támadott a végén, mj odaszólt hornaceknek és stocktonnak, hogy két fehér nyomorék dugjátok egymást.
ezt én találtam ki amúgy.
jönnének a kétkedő kommentek, erre bemásolom a utah derbit.
az, hogy egy létező meccsről szól a legenda. nem teszi hitelessé.
amúgy a teljes story úgy hangzik, hogy utána mugsy odament 1 évvel később baach-hoz, és azt mondta, ez a momentum tette tönkre a karrierjét, ez az mj odaszólás. még hitelesebbé válik a történet.
vagy van olyan is, hogy pippen tolta madonnát, jordan is akarta, de madonna lepattintotta, mert annyira király szerető volt pipp, és olyan nagy farka van pipnek. ezen mj berágott, és megutálta pippet. na ez is bachtól van. ez is geci hihető.
bach az edzője volt mj nek 13 éven át. valószínű, hogy ilyen lejárató kommentekkel jön elő, odaszaroik ahol eszik, arra akivel együtt melózott az életművén...
te elhiszed én nem. :) tényleg hülyeség, inkább azt mondanám, hogy
a sas előnyben van. most otthon nyernek, utána remeghetnek két meccsen is a mia játékosok, ott lesz a torkukon a kés. nem is értem az ilyen leosztást, szerintem túl nagy előnyt élvez a rank 2.
2 - 3 - 2 ha egyszer is hibázik a mia, akkor futhat az utsó 2 meccsen a cím után.
ez igazságosabb lenne, rank 1-et jutalmazná:
2 - 2 - 1 - 1 - 1 ahogy szokott lenni sokszor. tehát most mia otthon jönne, utána sas, és a rank2-nek kéne futnia a derbi után. igazságosabb lenne, jutalmazná az alapszakaszt. -
wright #10727 Hülyeségen lovagolunk,de tessék,ezen a meccsen hangzott el.Részemről befejeztem :) -
#10726 mert egy a forrása a "mesének", és egy helyen szivárgott, kíséretében a másik 3-4 történetnek.
ettől még lehet igaz, csak maradjunk annyiban, csökken a valószínűsége számomra :)
ha igaz, akkor mj egy pöcs volt, ez gyökér trash talk. van a cool trash talk, ez nem az, ez taj.
ui.: nem :)
itt nagyon vicces storyk vannak:
:D -
syberia2 #10725 Muggsy sztoriról miért gondolod, hogy kamu? A többi azért eléggé egyértelmű, de erről mindenhol ténykért írnak-beszélnek.
(ez meg a Lebron-Kobe-MJ témához :D:D)
UI.: csuszi nem vagy fenn véletlenül az nba1 fórumon is? -
#10724 sas jobb LENNE, ha nem lenne ilyen vén. kisebb csoda hogy 2:2.
az is kisebb csoda lesz, ha nem a mia lesz a befutó.
ha kövre nem kapják el otthon a miat akkor oboa, utána hoznak egyet otthon, és 7. meccsen nincs az az isten hogy a mia elengedje otthon a derbit. az lenne, mint a második otthoni meccs, vagy a negyediken. ideig óráig jobb tud lenni sas, aztán jön a dara erőből és fiatalságból. az ok, hogy 2:2 az a popo nevű faszi ott a kispad környékén. -
#10723 és azt elhiszitek? :DD
akkora kamu mint ide lacháza.
ez az a story, ahol azt is leírják, hogy charlesnak vett 20rugóért gyémánt fülbevalót és cserébe charles "eltakarodott az útjából" a finalban? :D és mj azt mondta hogy utálja barkleyt :D
vagy hogy shotgunnal a fejének szegezve üldögélt rodman edzések helyett.
meg leordibálta mugsyt a pályáról, annak meg tönkrement a karrierje. (aztán együtt filmeztek a space jamen).
meg hasonló színvonalú pletykák :D és mindez bachtól :D hogyne
holnap elkezdem terjeszteni, hogy lebronról azt mondta az assistant coach, hogy belehugyozott az ellenfél cipőjébe, és utána elment kokózni a belvárosba és veri a barátnőjét.
kb... felkapja a fórum, oszt mindenki szajkózhatja fórumokon, aki utálja lebront.
"18 évesen és azt mondják neki te vagy az új Jordan.Közben egy másik arrogáns önjelölt MJ klón már szaladgál a ligában.."
ezzel totálisan egyetértek. én is seggfej lennék, ha azon mennék keresztül, amik ezen a "gyerekek". nem véletlen van közbeiktatva egy college nevű dolog a karrierbe. mj-t is kérdezték, bánja e hogy főiskolázott nba előtt.
"nem, sem emberileg, sem játékosbelileg nem érnék közelébe se annak, ami lettem".
na ez a szopó kobe-nél és lbjnél. -
#10722 Szerintem oriasi kulonbseg van a 2 csapat kozott taktikailag. Spurs oldalon mindig kidolgozott helyzetek vannak, jol megjaratott labdak, neha van 1-1 parker villanas, meg egy jol sikerult tripla, de a miami oldalon 1-2 jol megszervezett jatekot leszamitva semmi...wade, james 1-1 ezik, esetleg neha 2-2zik, ezert is fugg toluk a meccs..ha jol megy nekik akkor nyernek ha nem akkor nem..
Szomoru hogy megis most a miami all jobban, szeretem azt hinni hogy a kosarlabda csapatjatek, es a jobban osszeforrott csapat tobbet szamit mint az osszevasarolt all star-ok.. -
wright #10721 Igen :D -
syberia2 #10720 "Shoot it you fucking midget!":D -
wright #10719 Ellenre rákiabálni hogy 'akkor dobjad te törpe geci' vagy valami hasonló....De amúgy sztem félreérthettél.Nem azt mondom hogy James jobb példakép mint MJ.Ellenkezőleg.De őt sem szerették mindenhol és pláne nem az ellenfelek.Persze lehet pár műsorban jó képet kell vágni egy régi poster-hez :) Minden nagy játékosnak megvoltak a hülye dolgai-nézőtől függ kinek mi sérti jobban az önérzetét.Plusz egy kicsit ez a mai állapot köszönhető a megváltozott nba felfogásnak.Régen le lehetett vezetni a feszkót egy-egy gyűrűn csimpaszkodással,közönség hergeléssel,vagy 1 szimpla önkifejező mozdulattal,ma ezeket elvették a játékosoktól.Valaki idejön 18 évesen és azt mondják neki te vagy az új Jordan.Közben egy másik arrogáns önjelölt MJ klón már szaladgál a ligában.....hát azért nem lehet egyszerű.De értem amit írsz,és én is tartom hogy James jelenleg a legjobb játékos,de Jordan-t nem érheti utol. -
#10718 ja, amúgy egy csapatot tudok, akik tényleg kurvára rühellték, és az a detroit. kétszer szoptak ki mj-ék a detroittól, mindig ment a gratuláció, és a főhajtás. 91ben kiestek a bull ellen, levonul a detroit csak hogy ne kelljen pacsizni. asszem ez mindent elmond a két csapatról. vagy hogy rodmannek megmondta phil, hogy az első edzésen egy sry-val kezd mindenki felé, vagy no deal. rodman szépen ment bocsánatot kérni, és biztos vagyok benne, hogy nem tette volna, amilyen öntörvényű ösztönlény, ha nem lett volna oka rá. -
#10717 reggie?
egyszer balhéztak össze, inside-ban midig csak jó mond róla. kb 10 riport jut eszembe, ahol mind emberileg, mind sportemberileg, mind játékosszempontból méltatja. még a hofban is poénkodtak egymással baszki. bird is állandóan isteníti, pedig oboázott tőle rendesen 98ban. de sorolhatnám estig.
az inside-ban szokott lenni nem sztárjátékos is... roleplayer, nem is egy.
emberileg nem ismerem. az is lehet, hogy egy seggfej. de a játéka sose volt. trash talk volt. de nem keverendő a fun az alázással, kb mint ami a white man cant jump-ban megy. ez a játék része, ahogy charles mondta, az egy cool dolog, szerették, vagány, poén, nem alázás az.
amikor méregeted a játékost a földön fekve, az alázás. (jordanről nem egy jelenet van ahol pacsizik noname gamerrel, felsegíti, még a bíró seggére is rácsap).
nézd ahogy játszik középiskolásokkal. nézd ahogy szurkerekkel amit linkeltem. az nagyon messze van az alázástól...
nem színészkedett.
nem volt paraszt ballboyal. stb
ettől még lehet irigy, tahó, buta, újgazdag fasz tudja száz dolog, egy 10ből ezres nagy seggfej, de EZ SOSE NYILVÁNULT meg a pályán. csak ennyit mondok, nem magánéletet, azt senki nem tudja, csak a fia, lánya, felesége, barátai, stb.
lebront se így ítéltem, hanem ahogy a pályán arcol, vagy rázsákol egy 10 évesre. :D hát geci... az a nem gyenge. vagy ahogy pressen viselkedik. mikor láttad jordant alázni pressen bármelyik ellenfelet? saját társakat (most mondjuk ez elmarad, lebron vállalja a szopacsot, de nem volt ez mindig így...)
játékosilag meg inkább hagyjuk, senkit nem láttam még csak a közelében sem mj-nek. és ezt elfogultság nélkül mondom, mint valaha játékos, aki azért nem hülye a gammához. -
wright #10716 Bőven akadnak korabeli ellenfelek akik nem nyilatkoznának olyan szépen :)Pl Reggie Miller :) Meg persze nem a sztárokat kellene sorolni,hanem azokat a középszerű játékosokat akiket megalázott egy-egy dobás közben.Nem inside nba-t kell csak nézni,hanem több tucat korabeli meccset a 80-as évek végéről.Detroit-ban,Boston-ban,Indiana-ban nem volt őszinte a mosoly.Persze ezzel nem azt mondom hogy ő egy szar ember,ne érts félre.A legnagyobb játékos,hatalmas egóval.De ezt így is kell előadni.Azt gondolom hogy emberileg sem Jordan sem Lebron nem volt/van/lesz tökéletes,mint ahogy senki sem.James-nek 90 milliós szerződéssel kellett újoncként helytállnia,gondolom nem tett jót neki :D -
#10715 öröm volt újra látni a régi Wade-et,egyedül őt bírom a Miami-ból :D
így játsszon minden meccsen :D:D:D