11113
-
#7788 shaq-et nem valasztottak be most, de mi van ha mondjuk bevalasztjak all-star keleti kezdo 5osbe, es kozbe atkerul nyugatra mint most -
#7787 akkor a kovetkezo suns meccsen mar jatszik is?:) stoudemire ugysem igazi center tipus. gogo Suns! -
#7786 nos úgy tünik ez már hivatalos
It's Official: Shaq's A Sun
The deal is done. According to sources, the Miami Heat traded Shaquille O'Neal to the Phoenix Suns for Shawn Marion and Marcus Banks.
átment az orvosi vizsgálaton, igy pont került az ügy végére!huh :) -
#7785 engem meglepett ez a hír, de örülnék neki ha egy erősebb csapatban újra motivált lenne. meglátjuk mi lesz belőle :) -
Doktor Lucsok #7784 egy-két hónap alatt sok minden történik/történhet...
Phoenixben is meleg van Miamiban is... -
mainevent #7783 Viszont azt is nyilatkozta, hogy még egy bajnoki gyűrűt be akar gyűjteni, mert akkor lesz a karrierje teljes és ebben a csapatban erre nem lesz esélye. -
#7782 Én úgy tudtam, O'Neal a Miamiban akarja befejezni a karrierjét. Kár lenne érte, bár télleg nincs sok haszna. Főleg sérülten. -
Doktor Lucsok #7781 (Shaq a Phoenix Sunsban?) -
#7780 durva lenne -
Doktor Lucsok #7779 Shaq a Phoenix Suns? -
Doktor Lucsok #7778 Jamario Moon -
Doktor Lucsok #7777 #7777 tekk -
Doktor Lucsok #7776 nem szerződtették le, és most ennek a jogát adták oda; a draftolás nem szerződetést jelent, csak ennek a lehetőségét, vagyvalamiilyesmi -
#7775 nem art:) azt nezem mekkora allatok ezek, egyik 213 masik 216 -
#7774 Még edződni akar egy kicsit mielőtt odamegy:) -
#7773 a wiki ezt irta Marc Gasol-rol: He was drafted in the second round, 48th overall, by the Los Angeles Lakers in the 2007 NBA Draft
hogyhogy megsem jatszik az nba-ben ? vagy jatszik?:) -
Doktor Lucsok #7772 L.A. Lakers acquire Pau Gasol and a 2010 second-round draft pick from Memphis in exchange for Kwame Brown, Javaris Crittenton, Aaron McKie, the draft rights to Marc Gasol and first round picks in 2008 and 2010; -
Doktor Lucsok #7771 igen. -
Doktor Lucsok #7770 A Lakers lehet, hogy megszerzi Pau Gasolt?? -
Doktor Lucsok #7769 All Star Roster 2008 -
#7768 :D:D -
Doktor Lucsok #7767 2007. jún. 10. 11:44 | privát | válasz erre | #7127
emlékszem, nagyonnagyonnagy élmény lehetett/lehet -
#7766 Óriási! Velete találkoztam élőben, kezet is fogtunk. Meg beszéltünk egy kicsit, aztán fotó. Tényleg Chris Webberrel :) -
Doktor Lucsok #7765 -
Doktor Lucsok #7764 Warriors Sign Free Agent Chris Webber -
#7763 Ez szép lehetett:D Nem készült sorozatkép erről?:D -
Doktor Lucsok #7762 -
Doktor Lucsok #7761 -
Billie15 #7760 carmelo túl van sztárolva , ezt mindenki tudja. Miami val meg nemtom mivan , igaz én nekem mind1 hogy nyer vagy veszít favoritom marad az fix -
#7759 jo ebbol ne legyen vita, de szerintem nem jatszik szepen, es amilyen sunyin verekedett azon a balhes meccsen meg X honapja, azota kifejezetten unszimpatikus -
#7758 carmelo egy senki... lol... -
#7757 nemrossz, pont ezekre szavaztam asszem. kiveve carmelo, mert az egy senki meg duncan aki jo csak nem latvanyos elegge -
Doktor Lucsok #7756 link -
Doktor Lucsok #7755 -
Doktor Lucsok #7754 2008 NBA All Star Starters:
Eastern Conference Western Conference
F – Kevin Garnett, Boston F – Carmelo Anthony, Denver
F – LeBron James, Cleveland F – Tim Duncan, San Antonio
C – Dwight Howard, Orlando C – Yao Ming, Houston
G – Jason Kidd, New Jersey G – Kobe Bryant, L.A. Lakers
G – Dwyane Wade, Miami G – Allen Iverson, Denver
Head coach: Doc Rivers, Boston Head coach: TBD
-
#7753 NFL - Miami Dolphins 1-15
NBA - Miami Heat 8-32 (bár a Minnesota még mindig képes rosszabra, höhö)
Mind1, én kitartok :) -
Doktor Lucsok #7752 Ki fog nyerni??
szerintem DHoward, kihozzák győztesnek -
Doktor Lucsok #7751 NBA Announces Sprite Slam Dunk Participants
NEW YORK, Jan. 21, 2008 – The Minnesota Timberwolves’ Gerald Green will defend his crown in the 2008 Sprite Slam Dunk competition to be held on NBA All-Star Saturday Night Feb. 16, at New Orleans Arena (8 p.m. ET on TNT). Green will compete against two first-time entrants – the Memphis Grizzlies’ Rudy Gay and former D-Leaguer Jamario Moon of the Toronto Raptors – as well as the Orlando Magic’s Dwight Howard, who competed in the 2007 contest. -
mainevent #7750 Meg most nyomott a múlthéten 3 tripladuplát megint, a gond inkább a motiváltsággal van, ami ebben a csapatban érthető. -
Doktor Lucsok #7749 nindzsikazat