11113
-
Doktor Lucsok #7748 -
#7747 van persze:)
tessék
itt minden meccs felkerül azonnal, egy gond van hogy előbb fel kell tolni 7 gigát hogy minden mérkőzést le tudj tölteni. és bizony elég nehéz elérni azt az összeget én mondom:) de megéri szvsz
viszont nagyon sok régi nagy meccs is felkerül. a minap szedtem le egy Jordan vs Bird mérkőzést igazi csemege:) -
#7746 na látod meg is oldottad :P én is igy szoktam -
#7745 van olyan torrent ahol vannak fent meccsek ? :O
anno tudom ,hogy linkelt valaki egy oldalt , de nekem már az nincse meg :\ -
#7744 Szeretem magyar kommentárral hallgatni a meccseket, de amúgy ez nem kizáró ok, inkább azért nem szedem, mert kényelmesebb levágódni a TV elé, eleget ülök itt a gép előtt. Viszont most hogy mondod, nem rossz ötlet, a DVD lejáccóm viszi a divx-et, szóval ott is tudom nézni, nem csak sz.gépen. Köszi;) -
#7743 miért nem szeded le torrentről? -
#7742 en azt birnam ha lenne itthon is HD minosegben NBA tv...nem lenne gyenge. dehat itt nincs nagyon kereslet ilyesmire -
#7741 Szívesen megnézném a Hornets (tudom az lesz most), a Portland meg a Denver vmelyik meccsét is. -
#7740 Kár h ilyen meccseket nem adnak mint amik most voltak.
Suns - Nuggets vagy Warriors - Spurs
Jó lenne ilyeneket is látni a sport1-2-n:) -
#7739 én néztem de bealudtam, viszont most az archive linken megnézem rendesen! -
#7738 lol :D -
#7737 a mai boston pistonst nezi valaki? -
#7736 jaja. azt így kihagytam:D -
#7735 1 db? hat az nem kicsit -
#7734 há ahol én néztem ott 10k volt:O sztem az húzós érte -
#7733 na de mennyi? -
#7732 ezek nem alsónadrágok:D hanem ien bicigli gatya szerűség:D én is akartam venni csak megkérdeztem hogy mennyibe van azt kicsit sokaltam az árát és nem vettem meg:D -
#7731 Kobe fehéret, Odom feketét
-
#7730 egyebkent milyen boxer alsot viselnek kosarazashoz nba-ben? lehet beszerzek belole ha nem tul draga, es lehet kapni itthon -
Doktor Lucsok #7729 Rövidgatyák
2007. 12. 31. 17:01:39
A régi szép emlékek felidézése miatt kissé önsanyargató ruhában játszotta tegnapi mérkőzését a Los Angeles Lakers. A nyolcvanas években viselt rövid kosárlabda nadrágok megmosolyogtatták a Staples Centerbe kilátogató közel 20 ezer nézőt, hiszen nem ritkán a játékosok boxeralsóit is láthatták. A szorult helyzetben lévő arany-lilák legalább ennyi vicces kifogást találhattak a közel 20 pontos vereségre.
-
#7728 ehhez nem kell semmilyen progi csak WMP -
#7727 de az a league pass olyan gyors mint annak aki fizet? vagy ez is ilyen peer to peer es stream megoldas? Amiket eddig probaltam pl pplive.uw.hu ott nehany kiveteltol eltekintve sajnos a minoseg eleg elvezhetetlen volt -
#7726 már írtam, hogy a myp2p.eu fórumán erre választ találsz a meccsek idején. -
#7725 nem, NBA leage pass. Rámész az oldalra és minden nap ott várnak a linkek, csak sokszor nehezen indulnak el, van hogy percekig nyomkodni kell a playt a media playeren -
#7724 NBA China vagy mi ?:) -
#7723 channelsurfing.net-en lévő LP linkek szoktak menni -
#7722 (en akar fizetnek is erte, de azt irja nem lehet megrendelni..) -
#7721 az elsot hogy oldod meg? -
#7720 megoldás: NBAleage pass, vagy stream, vagy torrent... sport 1/2 nálam már csak a legutolsó alternatíva. -
#7719 Mindig ilyen hulladék meccseket adnak... Már unom... -
#7718 nem ők tehetnek róla. A sorsolást nem ők rendezik. -
#7717 Még egy ilyen hulladék meccset, mint amit a Sport TV adott!! Ki kíváncsi ennyi CHI, NYK meccsre? Mert én már nagyon utálom őket!! -
#7716 megoldást erre a myp2p.eu fórumának NBA szekciójában találtok :) -
#7715 én annyit tudok hogy ez egy fizetős szolgáltatás, amit idén vezettek be európába is, és ezért pár hónapig promóció gyanánt ingyenes volt, de már úgy tudom nem működik.
channelsurfing.net-en lehet lopott linket találni ígyis LP-s meccsekhez, de az sem működik mindig, van hogy sokat kell nyomkodni a playt mire bejön. -
#7714 mit tudtok az NBA LEAGUE PASS Broadband-rol ? nalam azt irja hogy
"This live webcast is not available in your area.
Please check your local tv listings for broadcast info on this game."
ez miert fugg attol hogy hol lakok? -
#7713 ha érdekel titeket a topic: Lakers Topig -
#7712 NBA Christmas Day
20.30 Cleveland Cavaliers - Miami Heat DSF, CCTV5
23.00 Los Angeles Lakers - Phoenix Suns NBA TV (PPstream. TVAnts), VP1 (Sopcast)
02.00 Portland Trail Blazers - Seattle SuperSonics ESPN USA (stream majd később a myp2p.eu oldalon[/b] -
#7711 Jabbar rekordját is megdöntheti! :) -
Doktor Lucsok #7710 Kobe már húszezres. -
Doktor Lucsok #7709