NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és 16 gólpassz<#vigyor2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

mateus33
Itt lesznek még izgalmak az tuti😊
A Cleveland meg jól elhúzott,nem gondoltam volna elõtte,h ez lesz.

grizzly21
hohó, ez bizony 20 pont!

MVP!MVP!MVP!<#worship>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Rockynhooo
sportban bármi megeshet 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mateus33
Az biztos! Azért kétszer több mint 20ponttal alulmaradni nem semmi. Együtt van most újra a Pistons nagyon.

FrezeR
nem?😊 ha a kövi meccset nem hozzák akkor meszeltek. de igy is elég durva hogy 20 volt a difi mindkét meccsen a Det javára :S

Rockynhooo
nem kell még leírni a Wallece-éket <#wink>
go bulls

FrezeR
na ok, de enyitõl még nem kell leirni a GSW-t 😊
Keletrõl már megvan a tuti döntõs sajna.

mateus33
Fent van a Sport1 honlapján. Legközelebb a Utah-Golden State meccs lesz csütörtökön a Sport2õn,majd vasárnap este Chicago-Detroit a Sport1en.

banok
én sose tudom mit ad a Sport TV mert minden NBA-t streamen nézek. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mateus33
Wáá olyan rossz már h titkolózunk itt az eredményeket illetõen😄 A bannerben az van h csak a Sport2õn leadott meccsek eredényeit ne írjuk be,a többi meccsrõl sztem lehet beszélgetni.

banok
tegnapi játékával engem meggyõzött a Jazz.

grizzly21
én nemtom de utálom azt a csapatot amelyik most nyert a Chigago vs Detroit meccsen

FrezeR
a Warriorsnak ugyan miért lenne? nem értem

banok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Bullsnak és Warriorsnak annyi I think

mateus33
Na ma is újabb 2 eredmény😊

FrezeR
igy van. ez nekem is feltûnt. sõt Nash volt az aki odament Parkerhez, hogy minden ok haver?😊 közben meg õ sérült meg igazán. bár akkor még nem kezdett el vérezni csak utána kicsivel :/

mateus33
De az volt az érdekes,h nem is kapott oda Nash,Parkernek jobban fájt látszólag. Meg nem is kezdett el egybõl véerzin az orra. Legalábbis a TVbõl ez jött át.

FrezeR
ilyen sérüléssel is tovább akart játszani pedig biztos rohadtul fájt neki meg minden. tényleg remek srác! már csak ezért is GO Suns 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

jbal
😮OOOOOOOOOOOOOOo
hogy néz ki az orra

mateus33
Uhh Nash mekkorát kapott,nagyon csúnya.

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

FrezeR
nagy tisztelet Nashnek! igazi küzdõ <#eljen>

grizzly21
ehh, francba

KeKKSZike
Megkaptam a választ! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Tony Parker helyett a végén miért dobhatta el Finley a büntetõt?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

5w0rdf15h
keményen lefejelték :o és nem akar elállni a vérzés 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

FrezeR
uhh szegény Nash 😞

mateus33
Elég jó meccs,nem szurkolok egyik csapatnak sem,mert sajna mindkettõ kedvenc,szép kosárlabdát játszanak. Majd annak fogok aki továbbjut😊

<#nemtudom> én innen hoztam be...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
uj csatornát hogy lehet hozzáadni? mert nem nagyon akar menni:S

Sport12
Sopcast - Channel - 22597

Fisherman\'s Friend

grizzly21
milyen streamen nézitek? én egy WMOE nevüt találtam nem akad csak kicsit gyenge a minõség

a szar mecccset is meg kell valakinek nyernie... <#ticking>

Fisherman\'s Friend

grizzly21
ugy néz ki

Rockynhooo
akkor a dallas az egyik best, csak a gsw a "mumus" számukra?!

N1ggA
Ezért mondtam, hogy majd kiderül mire mennek a Jazzel, és ha továbbjutnak, a Spursel vagy a Sunsal

Spread De Love!

grizzly21
de akkor az a Jackson miért nem dobálta be évközbe is a triplákat? szerintem az edzõs dologban nagyon is van valami, nem véletlen hogy csak õket nem tudták megverni a dallasék

N1ggA
nem hiszem, hogy csak amiatt nyertek. Olyan nincs, hogy ha az edzõ ismeri a csapat nagy részét akkor már ilyen könnyen elverik. Jackson 7 sorban bedobott triplája nem a Mavericks védelmének kijátszása miatt volt. Mindenhonnan bedobta. Egyszerûen jobban játszottak, ennyi. (Persze az edzõs dolog is benne van, de max annyiban, hogy nem 25 vagy mennyi ponttal nyernek, hanem mondjuk 10-zel, és nem 4-2-re, hanem 4-3ra)

Remélem nem mondtam hülyeséget. 😄

Spread De Love!

webibebi
ez mind azé volt mer a gsw edzõ a nelspn bácsi aki sok sok évig volt a dallas edzõje és tudja mit kell csinálni ellenük!

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
Igazából a Warriors nem volt teljesen együtt egész évben, most összeálltak, bravúros volt az is, ahogy bekerültek a playoffba, utsó sok meccsüket megnyerték. Dallas meg mindenkit megver, de õket képtelen. Senki se tudja miért, de ez van. 😊 Warriors nem egy 8. helyes csapat. Majd kiderül mire mennek Utahval, aztán meg a konferenciadöntõben Spursszel vagy Phoenixxel.

Spread De Love!

Rockynhooo
ennyire kicsi különbség a csapatok közt? mert ugye a dallas megnyerte a fõcsoportot a warriors meg csak éppen playoffos lett! jó tom h már megverte 4szer, de akkor is, ilyen kis különbség van a csapatok közt?

N1ggA
Én Utahnak szurkoltam, viszont keleten nagy bajban vagyok. Szeretem a Clevelandet meg a Netset is, utálom a Chicagot meg a Detroitot. Így nincs kinek szurkolni 😊 Nyugaton Spurs és Suns is a kedvenceim közé tartozik, Warriors Utahn inkább a Warriorst favorizálom, de igazából ott sincs kinek szurkolni. Döntõben westnek fogok az biztos.

Spread De Love!

jobb,de nem ennyivel

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
semennyivel nem jobb! pistons ellen szurkolok mostmár! a houstont is sajnálom

5w0rdf15h
Utaz Jazz 103-99 Houston Rockets így a Jazz ment tovább
viszont ami rohadt nagy meglepetés: Detroit-Chicago 95-69 O.o ennyivel nem jobb a Pistons

5w0rdf15h
hát az attól függ h hol laksz és milyen szolgáltató van ott 😊

grizzly21
asszem elõkéne fizetni mostmár arra. csak relative kevés idõm van amugy. havi 2-3 rongy kb ugye?