11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    Vince Carter lemaradt:)
  • grizzly21
    szoktak mutogatni minden all-star elott meg a regi 360as windmill zsakot, hat nem semmi, szerintem a legszebb zsak mind kozul. kar hogy tonkretette a terdeit, messze o tudott a legjobban zsakolni..
  • Doktor Lucsok
    Swollen Finger has Kobe Uncertain for All-Star Game... na.
  • Doktor Lucsok
    Boston’s Ray Allen to Replace Caron Butler in All-Star Game
    jejeeee, szegény Caron, de Raynek nagyon örülök
  • Doktor Lucsok
    pláne úgy, hogy Devean George beakasztott a tradenek...
    erre kell kelni, pazzzamek...
  • mainevent
    Szerintem simán marad keleten, vasárnapig már nem variálnak.
  • N1ggA
    Ha idén nem nyernek, akkor nem érte meg, ha viszont így sikerül győzniük, akkor igen.

Amúgy mi lesz akkor most az All-Staron? Kidd keleti kezdő, most átmegy nyugatra. Vajon marad a keleti csapatban?
  • Doktor Lucsok
    elvileg Stacket kivásárolják, és 30 nap múlva megy vissza Dallasba, Diop a gond, mert így csak Erika (muhahaha) maradt a sok nyugati szikla ellen, vagy valami hasonló...
  • mateus33
    Sztem túl sokat áldoztak Kidd-ért, de majd elválik h megérte-e.
  • Tmac
    Nem tudom hogy ez dallasnak mennyit fog segíteni? nba1.hu-n aszem Bazskának van egy nagyon jó cikke ahol a dallas gyengeségei levannak írva és van benne valami. Szerintem ezekre nem lesz gyógyír Kidd
  • Doktor Lucsok
    erre érkezem haza jejeeejeeeee
    már nagyon várom az playoffz !!!! pazzameg
  • mateus33
    Na egy újabb nem gyenge trade történt:)

"Megállapodott egymással a New Jersey Nets és a Dallas Mavericks Jason Kidd átigazolásáról az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

Az egyezség értelmében Kidd mellett a csatár Malik Allen költözik Texasba, helyettük Devin Harris, Jerry Stackhouse, DeSagana Diop, Devean George és Maurice Ager lesz a New Jersey játékosa.

A Mavericks még hárommillió dollárt kifizet a játékosokért, és a 2008-as, valamint a 2010-es első körös választási jogot átengedi a Netsnek."
  • Doktor Lucsok
    és pont a Lakers ellen
  • Doktor Lucsok
    A Wednesday or Thursday debut seem a little less likely, which would make February 20th's home game against the Lakers the date to circle on your calendars.
  • banok
    hónap közepe kb.
  • mateus33
    Shaq mikor lép pályára új csapatában előreláthatólag?
  • grizzly21
    es igen, picsabamar:((

a tegnapi meccsrol pedig: KG nelkul is megvertuk a cimvedot, ennyit errol:)
  • grizzly21
    az mekkora szar:) najo, ez igy nem igaz, mert gyakorlatilag kurva jo jatekos, kepzett, es kuzd is allandoan, az elozo meccset is o vitte el amit a sport tv-n adtak (mar nemtom mi volt az). Viszont! Nem valo az all star galara. tim duncan sem tudom hogy mit keres ott, ki kivancsi arra ahogy dobja a palankosait? oda latvanyos jatekos kell
  • Doktor Lucsok
    Rasheed Wallace
  • Doktor Lucsok
    Kevin Garnett (abdominal strain) will not play in next Sunday's All-Star Game, the Boston Globe reports. - ha ez igaz, akkor a picsábaizsmár, és Ray Allent hívják be helyett...
  • grizzly21
    csak az a baj, hogy ezek a netes streamek eleg fos minoseguek:( en inkabb megnezem 11 kor a sport1en a Boston - Spurst, a masikat meg osszefoglalo nba.com..
  • banok
    ma két jó meccs lesz. :)
    19.00 Boston-San Antonio
    21.30 Miami-Los Angeles Lakers

A TVUPlayeren (előreláthatólag!!!!) élőben adja a 65318-as (atdhe) és a 65261-es (VP5) csatorna

enjoy :)
  • Doktor Lucsok
    szerintem ők is elfelejtenék, mert nem jött össze a W ...
  • GTheo
    Akkor én is tévedtem :(
    Atlanta elleni meccsét vhogy akkor elfelejtettem.
  • Doktor Lucsok
    harmadik mecccse volt.....
    1. 24 pont 12 lepó 4 gólpasssz
    2. 12 pont 7 lepó 3 gólpasssz
    3. 30 pont 9 lepó 1 gólpasssz
  • Rockynhooo
    yah sorry :) Akkor mégjobb :)
  • banok
    Gasolnak ez már nem az első meccse volt a LAL-ban. :)
    úgy néz ki tényleg jó lesz Gasol-Bryant duó ott.
  • GTheo
    Ez a második meccse volt most, első meccsén is jó volt, 24pont 12 lepattanó.
  • Rockynhooo
    eredményes nap volt :)

Anthonynak örülök , hajrá Denver :)!
    Nem hittem volna ,hogy Gasol az első meccsén ilyen yo teljesítményt nyújt majd!
  • KG21
    jövő héten all star :) addig is...

:D
  • mateus33
    Sztem is teljesen más lesz a helyzet itt mint a Miami-ban, és a Suns még erősebb lesz vele.
  • zaki
  • N1ggA
    Ezt azért nem kiabálnám el ilyen gyorsan. Szerintem Shaq nem csak azért ilyen gyenge most a Miamiban, mert sérült, vagy mert öreg. A FG%-a még mindig 58%, egyszerűen nem kap elég labdát (bár ez nem tudom kinek a hibája), Phoenixben meg ott van az egyik legjobb irányító a bajnokságban.
  • Tmac
    Remélem nem az lesz mint tavaly hogy a nyugati konferenciában jobbnál jobb meccsek és a döntő meg hát... egy nagy nulla lesz

(a boston sem olyan erős az ő szekerük is akadozik és keleten rajtuk kívül csak det aki szerintem esélyes)
  • banok
    szvsz nagy butaság volt S. Mariont odaadni érte.
  • FrezeR
    jó lépek! micsoda hangulat volt már kezdésnél is :)
    tényleg nagyon durva a nyugati oldal lesz itt vérfürő :D
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    sérült még nem fog játszani
  • Doktor Lucsok
    Szeretem a híreket, a nagy igazolásokat és a kicsiket is. muhahaha
    Ezek után a Dallasnak mindent meg kell mozgatni, ha versenyben akar maradni, Jason Kidd milyen sokat ér vajon? Durva a nyugat, nagyon, durva, milyen playoffs lesz idén, agyagatya; remélem nem az lesz, h a döntőre kikészül a nyugati csapat, és az is izgalmas lesz.