NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spurs lead 2-0

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Trail Blazers Win the Lottery
The ping-pong balls bounced the Blazers' way at the 2007 NBA Draft Lottery on Tuesday, as Portland won the top pick in the June 28 NBA Draft in New York. Coming in to the lottery, the Blazers had the sixth-best chance at getting the No. 1 pick. The Sonics moved up from the fifth spot to second and the Hawks advanced from fourth to third. The Grizzlies, who had the best chance at getting the top pick coming in to the lottery will select fourth.

Fisherman\'s Friend

mateus33
Szoros volt a Pistons-Cleveland😊

báttyó02
jajjdejó :\\\\\\\\
thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

N1ggA
20:30 Kosárlabda, San Antonio-Utah, NBA, rájátszás

Spread De Love!

báttyó02
ma sport2-n melyik meccset adják?
nagyon rmeélem am hogy nem megint spurs meccset mert már a tököm televan duncan-ékkel..

trogerzsiger
Hellosztok!

Csináltam egy nba07 sg bajnokságot, ha van kedvetek jelentkezzetek.topik

Gunnersboy
ehhez hozzászólva most perpill megin Ginobili show van. isten ez a pali <#smile><#ravasz1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
hát ettõl függetlenül remélem a Spurs nyer és akk megin tiszta hepi leszek :o)

FrezeR
"nem láttam még semmit meg Bowen-tõl.." mert õ mindig sunyiban dolgozik <#nyes>

mateus33
Így van,Finley-tõl nem láttam még semmit meg Bowen-tõl,de a Jazz-ben szinte az egész csapat nem úgy teljesít ahogy vártam.
Mire leírtam Finley-t bevágott egy 3ast😄

Gunnersboy
Duncan eddig beszteszt :o)
bár Ginobili isjo, de perpill az egész csapat kuktajo

mateus33
Szép dolgokat csinál a Spurs.

Gunnersboy
Utah nagyon bekezdett az elején de mostmár 13ponttal megy a Spurs<#smile>

Gunnersboy
jaaaaaaa, ok 😄

N1ggA
dehogy fognak, osztálytársam is San Antonio drukker, eddig csak kétszer verekedtünk miatta 😊

Spread De Love!

Gunnersboy
bazz akkor engem itt most nemfogtok szeretni met San Antonio drukker vagyok? <#sir><#shakehead>

(nemdivatbú amugy^^ akik ismernek ugyis tudjak h nemvagyk ilyen guszti)

5w0rdf15h
eh megin a spurs lesz a bajnok 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mateus33
Hát jah az kemény volt,de most h visszatért Stat meg Diaw kipihenten,szét kellett volna verniük a Spurs-t,mégsem így történt...

FrezeR
az eltiltással szépen elintézték a Sunst. Bowent is el kellett volna tiltani. nagyon igazságtalan volt ez az egész. bizom benne, hogy semmi "háttérmunka" nem folyik és nem azért történt ez az egész...

mateus33
Elég simán jutott tovább ez a 4 csapat sztem. Jah és sztem is Detroit-San Antonio nagydöntõ lesz. A Utah azért ment tovább a Warriors-on olyan könnyen,mert a magasembereiket nem tudták megfogni,míg a Spurs-nél nem lesz ilyen probléma.

egypszichonauta
várhatóan detroit-san antonio döntõ lesz<#szomoru1>
egyiket sem szeretem,fõleg a spurst,kedvem elmegy ha arra gondolok hogy megint ez a két csapat van a döntõben,(jó tavaly nem ez volt),remélem a utah fog akkor meglepetést okozni mint a golden state!!sunst nagyon sajnálom,nash megérdemelt volna egy gyûrût,de hát el kell ismerni a spurs nagyon erõs csapat...

FrezeR
a fenébe:S igy idén az általam nem kedvelt két csapat egyike fog nyerni 😞 grr

Defense wins the championship!!!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
várható volt

Spread De Love!

grizzly21
ezt nem hiszem el

FrezeR
jól kicsesztek a Suns csapatával ezzel az eltiltással. remélem visszavágnak érte. Ilyet olvasok egy oldalon hogy aszongya jobban hiányzott a Sunsnak Stat és Diaw mint a Sprursnek Horry...enyhén lol :S mintha egy napon lehetne emliteni a két oldal veszteségét hah

Rockynhooo
illlyyy az fasza

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sajna nekem átkellett olyat élnem hogy a gimis csapatommal mikor én a kispadon pihentem negyed 3/4részéig (kb 8 perc alatt) dobott 2 pontot :S

mateus33
Jó kis meccs volt,de h mennyit hibáztak a játékosok az durva volt😊

5w0rdf15h
aztán multi 😄

mindig mindenkirõl...

Fisherman\'s Friend

03-04 KG MVP Spree,SamIam - WCF

Fisherman\'s Friend

báttyó02
nézzük😊

5w0rdf15h
sport1 23:30 Kosárlabda
NBA, rájátszás, Phoenix-San Antonio

sport2-n most megy

KeKKSZike
Én is IMÁDOM KG21-t, félelmetes játékos! LeBron megy egy "hulladék", nagyképû b*rom! Amúgy hallottam egy pletykát, hogy MIN-bõl lépni fog...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grizzly21
nem ugy értem, KG az egyik legönzetlenebb játékos a ligában. Százszor otthagyhagyta volna a Timberwolfes-t, de akkor sem tette meg. Egyedül õ játszik jól a csapatában, sosem kapott elég erõs embereket maga mellé, hogy jól szerepeljen a playoffban, és mégse vált csapatot. És egyébként baromira tehetséges is: magas, mégis jól dob, védekezik, lepattanózik, blokkol, zsákol.

tényleg máshogyanképppen hintõporozza be a kezét, de õ is szokott ilyenekkel szarakodni, csak erre akartam célozni a KGs képppel, de olybátûnik,hogy .....

Fisherman\'s Friend

grizzly21
azért ne hasonlitsuk KG-t lebronhoz

Fisherman\'s Friend

anyádba...

Fisherman\'s Friend

Õise...

Fisherman\'s Friend

haverotok:

Fisherman\'s Friend

5w0rdf15h
2 hármas v 3 tempó? 😄DDD esetleg 6 büntetõ 😊

VinylToy
Vagy nagyon jó védekezõ csapat van, vagy nagyon rossz dobó teljesítmény 😄 Én már átéltem ilyet 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
hogyan lehet 6 pontot dobni egy negyed alatt??

Spread De Love!

5w0rdf15h
úgy néz ki mind2 párosítás 7 meccsig fog menni 😄

Nets utolsó negyede ponterõs volt

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
ó hogyaza...😞

grizzly21
ez a balfasz James mi a jó francot csinál mindig a meccs elõtt azzal hogy összeporolja az elsõ sorban ülöket? Azt hiszi hogy õ Zeusz? Vagy ez valami rituális beteg játék nála? Mindenesetre
jól kiszoptak szerencsére kiddéktõl