11113
-
#7828 Vince Carter lemaradt:) -
#7827 szoktak mutogatni minden all-star elott meg a regi 360as windmill zsakot, hat nem semmi, szerintem a legszebb zsak mind kozul. kar hogy tonkretette a terdeit, messze o tudott a legjobban zsakolni.. -
Doktor Lucsok #7826 Swollen Finger has Kobe Uncertain for All-Star Game... na. -
Doktor Lucsok #7825 Boston’s Ray Allen to Replace Caron Butler in All-Star Game
jejeeee, szegény Caron, de Raynek nagyon örülök -
Doktor Lucsok #7824 pláne úgy, hogy Devean George beakasztott a tradenek...
erre kell kelni, pazzzamek...
-
mainevent #7823 Szerintem simán marad keleten, vasárnapig már nem variálnak. -
#7822 Ha idén nem nyernek, akkor nem érte meg, ha viszont így sikerül győzniük, akkor igen.
Amúgy mi lesz akkor most az All-Staron? Kidd keleti kezdő, most átmegy nyugatra. Vajon marad a keleti csapatban? -
Doktor Lucsok #7821 elvileg Stacket kivásárolják, és 30 nap múlva megy vissza Dallasba, Diop a gond, mert így csak Erika (muhahaha) maradt a sok nyugati szikla ellen, vagy valami hasonló... -
#7820 Sztem túl sokat áldoztak Kidd-ért, de majd elválik h megérte-e. -
Tmac #7819 Nem tudom hogy ez dallasnak mennyit fog segíteni? nba1.hu-n aszem Bazskának van egy nagyon jó cikke ahol a dallas gyengeségei levannak írva és van benne valami. Szerintem ezekre nem lesz gyógyír Kidd -
Doktor Lucsok #7818 erre érkezem haza jejeeejeeeee
már nagyon várom az playoffz !!!! pazzameg -
#7817 Na egy újabb nem gyenge trade történt:)
"Megállapodott egymással a New Jersey Nets és a Dallas Mavericks Jason Kidd átigazolásáról az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
Az egyezség értelmében Kidd mellett a csatár Malik Allen költözik Texasba, helyettük Devin Harris, Jerry Stackhouse, DeSagana Diop, Devean George és Maurice Ager lesz a New Jersey játékosa.
A Mavericks még hárommillió dollárt kifizet a játékosokért, és a 2008-as, valamint a 2010-es első körös választási jogot átengedi a Netsnek." -
Doktor Lucsok #7816 és pont a Lakers ellen -
Doktor Lucsok #7815 A Wednesday or Thursday debut seem a little less likely, which would make February 20th's home game against the Lakers the date to circle on your calendars. -
#7814 hónap közepe kb. -
#7813 Shaq mikor lép pályára új csapatában előreláthatólag? -
#7812 es igen, picsabamar:((
a tegnapi meccsrol pedig: KG nelkul is megvertuk a cimvedot, ennyit errol:) -
#7811 az mekkora szar:) najo, ez igy nem igaz, mert gyakorlatilag kurva jo jatekos, kepzett, es kuzd is allandoan, az elozo meccset is o vitte el amit a sport tv-n adtak (mar nemtom mi volt az). Viszont! Nem valo az all star galara. tim duncan sem tudom hogy mit keres ott, ki kivancsi arra ahogy dobja a palankosait? oda latvanyos jatekos kell -
Doktor Lucsok #7810 Rasheed Wallace -
Doktor Lucsok #7809 Kevin Garnett (abdominal strain) will not play in next Sunday's All-Star Game, the Boston Globe reports. - ha ez igaz, akkor a picsábaizsmár, és Ray Allent hívják be helyett...
-
#7808 csak az a baj, hogy ezek a netes streamek eleg fos minoseguek:( en inkabb megnezem 11 kor a sport1en a Boston - Spurst, a masikat meg osszefoglalo nba.com.. -
#7807 ma két jó meccs lesz. :)
19.00 Boston-San Antonio
21.30 Miami-Los Angeles Lakers
A TVUPlayeren (előreláthatólag!!!!) élőben adja a 65318-as (atdhe) és a 65261-es (VP5) csatorna
enjoy :) -
Doktor Lucsok #7806 szerintem ők is elfelejtenék, mert nem jött össze a W ... -
#7805 Akkor én is tévedtem :(
Atlanta elleni meccsét vhogy akkor elfelejtettem. -
Doktor Lucsok #7804 harmadik mecccse volt.....
1. 24 pont 12 lepó 4 gólpasssz
2. 12 pont 7 lepó 3 gólpasssz
3. 30 pont 9 lepó 1 gólpasssz -
#7803 yah sorry :) Akkor mégjobb :) -
#7802 Gasolnak ez már nem az első meccse volt a LAL-ban. :)
úgy néz ki tényleg jó lesz Gasol-Bryant duó ott. -
#7801 Ez a második meccse volt most, első meccsén is jó volt, 24pont 12 lepattanó. -
#7800 eredményes nap volt :)
Anthonynak örülök , hajrá Denver :)!
Nem hittem volna ,hogy Gasol az első meccsén ilyen yo teljesítményt nyújt majd! -
#7799 jövő héten all star :) addig is...
:D -
#7798 Sztem is teljesen más lesz a helyzet itt mint a Miami-ban, és a Suns még erősebb lesz vele. -
#7797 -
#7796 Ezt azért nem kiabálnám el ilyen gyorsan. Szerintem Shaq nem csak azért ilyen gyenge most a Miamiban, mert sérült, vagy mert öreg. A FG%-a még mindig 58%, egyszerűen nem kap elég labdát (bár ez nem tudom kinek a hibája), Phoenixben meg ott van az egyik legjobb irányító a bajnokságban. -
Tmac #7795 Remélem nem az lesz mint tavaly hogy a nyugati konferenciában jobbnál jobb meccsek és a döntő meg hát... egy nagy nulla lesz
(a boston sem olyan erős az ő szekerük is akadozik és keleten rajtuk kívül csak det aki szerintem esélyes) -
#7794 szvsz nagy butaság volt S. Mariont odaadni érte. -
#7793 jó lépek! micsoda hangulat volt már kezdésnél is :)
tényleg nagyon durva a nyugati oldal lesz itt vérfürő :D
-
Doktor Lucsok #7792 -
Doktor Lucsok #7791 -
Doktor Lucsok #7790 sérült még nem fog játszani -
Doktor Lucsok #7789 Szeretem a híreket, a nagy igazolásokat és a kicsiket is. muhahaha
Ezek után a Dallasnak mindent meg kell mozgatni, ha versenyben akar maradni, Jason Kidd milyen sokat ér vajon? Durva a nyugat, nagyon, durva, milyen playoffs lesz idén, agyagatya; remélem nem az lesz, h a döntőre kikészül a nyugati csapat, és az is izgalmas lesz.