NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
jah fõleg a vége 😮 mint egy focimeccs 😊 mármint a nézõk viselkedése miatt

mateus33
Hûha,kemény lehetett a Jazz-Spurs 4. meccs!

Laettnert csak azért vitték hogy legyen egy egyetemista játékos is.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

mateus33
James nagyon jól és hasznosan játszott a legutóbbi meccsen. Billups meg Hamilton viszont érthetetlen számomra,bár Billups a végén dobott 1-2 rá jellemzõ kosarat😊)

Rockynhooo
belefér éppen 😊 de akkor is ez milyen csapat már <#ijedt><#ijedt><#hawaii>

téllleg ó máj gád 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

egypszichonauta
ó máj gád micsoda névsor!!!csak a laettner gyerek nem illik szerintem oda,bár lehet fiatalabb korában jól küldte de én nem nagyon láttam benne idõsebb korában olyan nagy játékerõt

Rockynhooo
most szedtem le egy meccset, 92 Barcelonai Olimpya USa - Litvánia

ez volt ám a dream team: C.Laettner, David Robinson , Patrick Ewing , Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan , Clyde Drexler, Karl Melone, John Stockton, C. Mullin , Charles Barkley , Magic Johnson!

wow 😮

5w0rdf15h
talán a bamba feje miatt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

N1ggA
JA, meg a hugom így szokott nézni, amikor hazudik 😊

Spread De Love!

ProGabe
a finnyás formádat 😊
amúgy az miért lenne jó,ha mindenki mindent mint a sz@rt behúzna és szétmenne a térde?így is túl sok sérülés van,nézd meg VC-t,folyamatosan zsákolt,ezdéseken is,agyon is vágta a térdét rendesen.valami Magic Johnson 😛 mondta hogy csak akkor kell zsákolni,ha a védõ túl alacsonyra hajol és úgy a legegyszerûbb "megkerülni" 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

egypszichonauta
én nem tudom megmondani miért nem szeretem duncant,nagyszerû játékos,minden téren hasznos,de egyszerûen nem bírom...

N1ggA
Én azóta nem szeretem Duncant, amikor 1x üresen állt a palánk alatt, és ahelyett, hogy behúzta volna, fölrakta ziccerre, vagy layupra. Akkor nagyon megutáltam.

Spread De Love!

FrezeR
szépen helybenhagyták a Spurst 😊

mekkkora szája van gecie... <#wow2>

Fisherman\'s Friend

báttyó02
inkább harapósan<#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Carlos álmosan is jól játszott...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
egyébknét nem tudom miért utáljátok Duncant, igaz hogy nem játszik mindig látványosan de nagyon technikás, segitökész, és önzetlen

báttyó02
Utah<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

FrezeR
én nem utálom a Spurs csapatát és Duncant sem mert nagyon hasznos játékos. Ellenben Bowent nem kedvelem mert sunyi. Mint csapat számomra a Detroit nem szimpi, bár lehet csak azért mert anno kiverték a Lakerst a döntõben 😛

mateus33
Pedig azt gondoltam,h õt azért szeretik sokan mert nem reklamál soha,csak csendben teszi a dolgát😊 Ginobilit már megértem,mert amit idõnként levág az durva,de emellett jó játékos. Mondjuk nem is lehet megmagyarázni sokszor az utálatot,nekem is van olyan csapat ami nem szimpi (csak úgy😊

báttyó02
én spec azért nem szeretem õket,mert egyszerüen nem szimpatikusak a játékosaik
pl. duncant utálom :\

mateus33
Sokan max azért utálják tuadt alatt mint anno a Lakerst,hogy sz*rrávertek mindenkit,mert ha vki megnézi a játékukat az láthatja,hogy szépen és eredményesen játszanak. Szép támadások,jó védekezés.

Gunnersboy
énnem -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

N1ggA
mert mindenki utálja a Spursöt.

Spread De Love!

FrezeR
természetesen a Spurs-re. Nagyon erõsek és sokkal motiváltabbak sztem mint a Detroit mert ugye az sem kérdés, hogy õk jutnak a fináléba 😊
S már olvasom az nba1.hu-n hogy csökkent a konf.döntõ nézettsége. na vajon miért...😊

Rockynhooo
kössz a segítséget 😊

N1ggA
http://www.nba.com/finals2001/

Spread De Love!

N1ggA
4-1 lett. Amúgy minden fönt van a neten, google-be beírod pl. "NBA Finals 2001". Elsõ oldalra katt és már meg is van. Jó dolog ez az internet 😊
Amúgy nem leszúrásként mondtam, csak segítségként 😊

Spread De Love!

Rockynhooo
THX

a Lakers söpréssel nyert?

(sorry h ieneket kérdezek csak akkor még nem néztem nba-t)

VinylToy
2001 Lakers ellen

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Rockynhooo
melyik évben volt és ki ellen mikor a 76ers nagy döntõs volt?? <#nemtudom>

Rockynhooo
éreztem 😄

N1ggA
Utah 😄

Spread De Love!

Rockynhooo
van benne vmi amit mondassz, kire raksz?

FrezeR
na eddig volt érdekes a rájátszás...:S innen már 99% a döntõ párosítása. de megkockáztatom, hogy a bajnok kiléte is igen magas %-ban megjósolható.

grizzly21
ja ottvan hogy 3.
bocs😊

VinylToy
járj utána ennek 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mateus33
Nem,akkor a magasemberekre hajtottak😊

grizzly21
Jordant elsõnek draftolták nem?

grizzly21
az igen:o

mateus33
Durva lett a keleti döntõ második meccsének eredménye😄

VinylToy
Közeleg a draft és én a múlt évekbõl csemegézgetem:

Carlos Boozer-t 35.-nek draftolták 2002-ben?!
Tony Parkert-t 28.-nak 2001-ben!
Ugyanebben az évben Gilbert Arenas 31.-ik.
1999-ben Ron Artest 16.-ik, Andrei Kirilenko 24.-ik.
1996-ban 13 Kobe Bryant 14 Predrag Stojakoviæ 15 Steve Nash (PG) 17 Jermaine O'Neal
1995-ben Michael Finley 21.-ik.
Tony Kukoc 29. 1990-ben
1986-ban Dennis Rodman 27. Ugyanebben az évben Jeff Hornacek 46.
1984-ben a Portlandnek nem kellett egy bizonyos Michael Jordan nevü emberke, ezért 3.-ként vitte a Chicago, helyette egy Sam Bowie (azt se tudom ki az), elsõ volt ebben az évben Hakeem Olajuwon.
És azért nem kellett a Portlandnek Jordan, mert elõzõ évben (1983) 14-ként választott egy Clyde Drexlert. (Ugyanazon a poszton játszottak)

Tök érdekes volt ezt így visszanézni.
Ja és Török Péter elmehet a sunyiba 😄DD

5% esélyük volt...

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

ok, akkor csak benyomok zenét 😄
báttyó02
akkor rip-elt
sajna nem lehet,abból kiszedték
max akkor tudod megoldani ha leszeded a fullos játékot,ami több mint 3gigás

Ok köszi hogy választoltál és nem lehetne ezt valahogy megcsinálni mert a hang fullosan van? 😊
báttyó02
szia,ezt nem itt kelett volna megkérdezned,de azért válaszolok😊

vagy levan véve a hang a beállitásokban,vagy rippelt nba-d van,ami a zenét meg a kommentátort szedi ki

Sziasztok szeretbék ssegitséget kérni ha lehet.NBA07-ben nekem nincs zene és monnentátor nem tudjátok mi lehet a baj?

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend