11113
-
Tmac #7868 este adták sport1 vagy 2-n gondoltam azt mindenki megnézte aki akarta... sorry -
#7867 mondjuk nem volt tul korrekt hogy beirtatok lanyok, most nezem meg negyed9tol es igy kevesbe lesz izgalmas.. -
#7866 R.Wallace nagyon yol játszott, lesz valami ebből a Detroitbol :) -
#7865 ez kép -
Doktor Lucsok #7864 -
#7863 Kicsit fogyatékos volt a Suns:D
Kár h ennyire rosszul játszottak, sokkal jobb meccsre számítottam. -
#7862 jaja , pont az megy a Sport1-en! -
Tmac #7861 A suns jónagy verést kapott... -
Doktor Lucsok #7860 igazad van. -
#7859 most ebben mi a kivetnivalod?:) az hogy egy bekepzelt jatekosrol velemenyt mondok egy nba topikban azzal mi a gond? max nem reagalsz ra -
Doktor Lucsok #7858 Miért kell állandóan utálkoznod? -
#7857 meg az all star gala kozvetitest nem tudom lattatok e magyarul, ott mondta a riporter hogy kirugta a manager-et vagy kit, merthogy az o kisugarzasanak es szemelyesigenek sokkal jobb reklamok jarnak mint amiket eddig kapott.. -
mainevent #7856 semmi extra nem volt, ez belefér, de amúgy megkapta a technikait érte -
#7855 semmi kulonos csak a boston ellen ahogy jatszott, kevint lokdoste meg ilyesmi -
Tmac #7854 miért? mi történt? -
#7853 ez az amare stoudamire egy paraszt:) -
#7852 Na már tárgytalan, régen frissítettem:D -
#7851 az mekkora király lenne:D a cavs a kedvencem:D -
#7850 Ezt hol olvastad?
Én nem találtam ilyen infót, bár annyira nem is jártam utána. -
Doktor Lucsok #7849 úgy értelmezem, hogy megtörtént még a deadline előtt, már csak az NBAnek kell jóváhagynia... -
#7848 és ez igaz?vagy csak pletyka? -
Doktor Lucsok #7847 itt -
#7846 ezt hol olvastad?
-
Doktor Lucsok #7845 Sources: Cavs get Wallace from Bulls, Szczerbiak from Sonics -
Doktor Lucsok #7844 Jönnnek a hírek OMG! -
#7843 Magyarul nincs fent valahol? -
Doktor Lucsok #7842
(Kobe szerintem élete legnagyobb hibáját követte el, amikor kérte a fejeket, hogy szabaduljanak meg Shaqtől...) -
Doktor Lucsok #7841 The San Antonio Spurs announced today that they have obtained Kurt Thomas from the Seattle SuperSonics in exchange for Francisco Elson, Brent Barry and the team’s 2009 first round draft pick.
-erősített a Spurs is, igaz nem egy "nagyágyúval"... -
Doktor Lucsok #7840 pontosabban 15:00-ig -
Doktor Lucsok #7839 Kiváncsi vagyok, hogy mi fog történni 21. 23:59-ig. Annyi pletyka van a levegőben, húúúú -
Doktor Lucsok #7838 JKidd Dallasban, már hivatalos, most van a Press Conference az nba.com-on... -
#7837 NBA.All-Star.Slam.Dunk.Competition.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Skills.Challenge.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Three.Point.Shootout.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Shooting.Stars.2008.HDTV.XviD-aAF
http://savaria.protect.hu/ -
#7836 ez a Howard egy állat! :D megérdemelten nyert -
#7835 A hangulata nagyon ott volt a supermanesnek is, nekem nagyon tetszett :) Tényleg nem volt zsákolás, inkább olyan fölülről beledobás volt :) -
Tmac #7834 az a superman-es nekem nem jött be nem is volt igazi zsák. Az elsőt meg aszem az and1 meccs szünetében a zsákoló versenyen a da move-os srác megcsinálta (nem 100%). Az a minipalánkos cucc volt jó meg a tortás. -
#7833 http://isohunt.com/torrents/?ihq=nba+all+star
itt vannak mar torrentek..csak sok a peer, nem tudtok valami mas linket? -
#7832 Huhh de a második is :D -
#7831 húúú ez a Dwight Howard első kör első dunk nagyon durva volt -
Doktor Lucsok #7830 ATLANTA, GA (Feb. 16, 2008) -- The Atlanta Hawks today acquired guard Mike Bibby from the Sacramento Kings in exchange for Anthony Johnson, Tyronn Lue, Shelden Williams, Lorenzen Wright and a 2008 second round draft pick according to Hawks Executive Vice President/General Manager Billy Knight.
-
Doktor Lucsok #7829