NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
téllleg ó máj gád 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ez volt ám a dream team: C.Laettner, David Robinson , Patrick Ewing , Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan , Clyde Drexler, Karl Melone, John Stockton, C. Mullin , Charles Barkley , Magic Johnson!
wow 😮
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
amúgy az miért lenne jó,ha mindenki mindent mint a sz@rt behúzna és szétmenne a térde?így is túl sok sérülés van,nézd meg VC-t,folyamatosan zsákolt,ezdéseken is,agyon is vágta a térdét rendesen.valami Magic Johnson 😛 mondta hogy csak akkor kell zsákolni,ha a védõ túl alacsonyra hajol és úgy a legegyszerûbb "megkerülni" 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spread De Love!
Fisherman\'s Friend
Carlos álmosan is jól játszott...
Fisherman\'s Friend
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
pl. duncant utálom :\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
S már olvasom az nba1.hu-n hogy csökkent a konf.döntõ nézettsége. na vajon miért...😊
Amúgy nem leszúrásként mondtam, csak segítségként 😊
Spread De Love!
a Lakers söpréssel nyert?
(sorry h ieneket kérdezek csak akkor még nem néztem nba-t)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Carlos Boozer-t 35.-nek draftolták 2002-ben?!
Tony Parkert-t 28.-nak 2001-ben!
Ugyanebben az évben Gilbert Arenas 31.-ik.
1999-ben Ron Artest 16.-ik, Andrei Kirilenko 24.-ik.
1996-ban 13 Kobe Bryant 14 Predrag Stojakoviæ 15 Steve Nash (PG) 17 Jermaine O'Neal
1995-ben Michael Finley 21.-ik.
Tony Kukoc 29. 1990-ben
1986-ban Dennis Rodman 27. Ugyanebben az évben Jeff Hornacek 46.
1984-ben a Portlandnek nem kellett egy bizonyos Michael Jordan nevü emberke, ezért 3.-ként vitte a Chicago, helyette egy Sam Bowie (azt se tudom ki az), elsõ volt ebben az évben Hakeem Olajuwon.
És azért nem kellett a Portlandnek Jordan, mert elõzõ évben (1983) 14-ként választott egy Clyde Drexlert. (Ugyanazon a poszton játszottak)
Tök érdekes volt ezt így visszanézni.
Ja és Török Péter elmehet a sunyiba 😄DD
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
sajna nem lehet,abból kiszedték
max akkor tudod megoldani ha leszeded a fullos játékot,ami több mint 3gigás
vagy levan véve a hang a beállitásokban,vagy rippelt nba-d van,ami a zenét meg a kommentátort szedi ki

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend