11113
\'NBA\'
  • Doktor Lucsok
    az elsőből nem tud tovább menni
  • mainevent
    Nem akarok ünneprontó lenni de a Portlandnek is volt egy hasonló szériája és nem kell ezeket túlértékelni, a Houston ennek ellenére nálam max 2 kört megy a playoffsban.
  • mainevent
  • N1ggA
    Ez valami nagyon durva ami itt nyugaton történik!!!
    A 8-adik helyezett csapat 5 (!!!) játékkal van lemaradva az első helyezettől, és a 9. is csak 7-tel. Ez nagyon durva, hogy még semmi sem dőlt el, és akár a 9.-ből is lehet első, és fordítva.
    Keleten viszont az első és a nyolcadik között 23.5 játék van :) A nyugat annyira jobb, hogy a keleti negyedik nem kerülne be a nyugati rájátszásba.
    Take a look
  • Pethy23
    Asziszem. Yao nélkül még jobbak vagyunk! Csak így tovább Rockets!!!
  • Doktor Lucsok
    ez a 18th Straight Win már nagyon durva
  • Doktor Lucsok
    igen, mert a clippers-sel még a határidő előtt meg tudott egyezni a kivásárlásáról és még ez idő előtt alá tudta írni új szerződését a celtics-sel.
  • grizzly21
    ezert volt fura..de akkor Cassel jatszani fog a Bostonban a playoffban is nem?
  • Doktor Lucsok
    a trade deadline az február 21-én volt; most március valameddig van az, hogy ha még egy csapat leigazol egy freeagent-et, akkor ő benne van/lesz a csapat playoffos keretében...assszem valahogy így.
  • grizzly21
    ez nem semmi, Cassel-re kivancsi vagyok. mikor van a trade deadline?
  • Doktor Lucsok
    Wed,
    March 5
    New Orleans signs Chris Andersen.

Tue,
    March 4
    Boston signs Sam Cassell and assigns Gabe Pruitt to Utah of the D-League.

Dallas signs Tyronn Lue.

Detroit signs Theo Ratliff.

Phoenix signs Gordan Giricek for remainder of the season and signs Linton Johnson to a second 10-day contract.

naaa, assszem kialakultak a csapatok végleges keretei, hajráhajrá
  • grizzly21
    goaltending gyanus de szep
  • N1ggA
    Ez a Howard, úristen, ez a block, ez tényleg superman :) Nézzétek meg!
  • grizzly21
    hopp ezt pont nem olvastam el, de szokjatok le rola hogy beirjatok:)
  • GTheo
    Nem kicsit... Lefeküdtem este 7kor aludni, felkelek éjfél fele és az NBA.com ennyit ír:
    DAL LAL 90 - 93

Rá pár másodperce meg 93-93mat :(
    De Kobe tett róla h nyerjen a lakers :P
  • zaki
    Lakers-Mavs jó kis meccs volt...
  • grizzly21
    nincs valakinek egy torrentje a d league all star meccsrol?
  • Doktor Lucsok
    nem.
  • grizzly21
    az igaz, a minnesotta-ban tenyleg sokat nyomtak egyutt.
  • jasonkoumas
    Sziasztok.

nem tudja valaki , hogy hol lehet szerezni Phoenixes Marionos mezt???
  • Doktor Lucsok
    igen. szerintem Sam még jobb mint Rondo, és különösen a playoffsban fog sokat jelenteni a Bostonnak; az sem kis plusssz, hogy korábban játszott már együtt KGvel, nem is akárhogyan és Ray Allennel is.
  • grizzly21
    sam cassel a bostonba megy, vagy mi? egyebkent nekem nem szimpi, sot Rondo jobb is
  • Doktor Lucsok
    wazzzeg, behúzták P.J. Brownt és hétfőn aláír, a frissen kivásárolt Sam I Am, erősebb lett a Boston sokkal de sokkal, húúúú mi lesz itt májusban...
  • grizzly21
    legyozhetetlen a boston
  • jasonkoumas
    Sziasztok.

nem tudja valaki , hogy hol lehet szerezne Phoenixes Marionos mezt???

• grizzly21
    hajra Boston
  • G.Freeman

http://fbl.jatekok.hu
  • KG21
    Yaoval az a gond, hogy puha. Nem elég erőszakos, ez neveltetés, meg a más kultúrából is fakad. Ha kicsit aggresszívabb lenne, már bajnok lehetett volna vele a Rockets.
  • Tmac
    igen ez az egyik legnagyobb hibája az tény...
  • Pethy23
    Mutombo a vén róka ott van ma is dobott 4 pontot, amúgy meg Yao-t jobban lehet pótolni mint T-mac-et. Megnéztem pár meccset és elég ritkán játszák be Mingnek a labdát szóval lehet itt még akármi...
  • mainevent
    Yao játékával egy hatalmas probléma van, figyeljétek meg ha majd felépül, miután megkapja a labdát 10 esetből 9-szer nem támadja a gyűrűt hanem kifelé cselez és erőlteti a horgot meg ami éppen sikerül, nem tagadom nagyon képzett a magasságához képest, de akinek ilyen fizikai paraméterei vannak az húzza be és dobja a +1 büntetőt, nézzétek meg Howardot ő nem szarakodik.
  • MrSpock
    Yao jó fej!én bírom,és sajnálatos,hogy vége a szezonjának.
    Hajnalban néztem a Lakers meccset,és kimerem jelenteni,bajnokesélyes csapat lett!Ha koncentrálnak akkor igencsak beindula gépezet.Védekezésben,és támadásban is.Kobe egykezes alley-up-os zsákolása élmény volt!
    Na jó,picit elfogult vagyok,mert Lakersnek szurkolok,mondhatni 2 évtizede,de amit mostanában csinál a csapat nagyon biztató!
  • Tmac
    unalmas, akkor nézz and1-t notic-ot vagy menj cirkuszba...
    szerintem igen hatékony játékos és ez a lényeg, ezzel a blokkal jönni meg olyan hülyeség. Ha egyáltalán te is kosarazol akkor gondolom te is kaptál már 1-2 blokkot ergó akkor te is szar vagy, vagy mondhatok itt akárkit pl kobe akkor ő is szar?

a magasság meg lényegtelen, nem számított rá és kész...

Viszont az nem vágom hogy sokan miért nem csípik yao-t pedig mostában már megmutatta párszor hogy tud játszani...

nah mind1 a lényeg hogy megvan a 13. win
  • N1ggA
    Én nem szeretem, nekem unalmas és semmitmondó a játéka.
    Ez pedig nagyon égő volt, ráadásul még úgy is tett, mintha jól "arbcafaltolták" volna (persze lehet hogy kapott, de nem ekkorát)
  • mainevent
  • Doktor Lucsok
    apádf@szát, szeritnem Yo arc Yao (hehe), és évről évre egyre jobban és jobban játszik-játszott... rohatt dorpe vaty !
  • mainevent
    Csak idő kérdése volt, minden meccsén jegelték a lábát szerencsétlen torzszülöttnek.
  • Doktor Lucsok
    ezt a #7869re akartam válaszolni
  • Doktor Lucsok
    Feb. 26, 2008, 12:29PM
    Yao out for season with stress fracture

By JONATHAN FEIGEN
    Copyright 2008 Houston Chronicle

Houston Rockets center Yao Ming will be out the rest of the season and post-season with a stress fracture in his sore left foot.

Yao was examined after Monday’s practice at Memorial Hermann Hospital and met Rockets team physician Dr. Tom Clanton to go over the test results.

The Rockets plan to announce a diagnosis at 1 p.m. this afternoon.

The Rockets have won 12 consecutive games since losing the one game Yao has missed this season.

akkor ez most neked bebassszott... a Houstonnak erre az évre szerintem annyi lehet, hogy így a playoffba sem kerülnek be, nyáron pedig ??? .....
  • Pethy23
    Houston rajongóként manapság elég boldog napokat élek. Remélem még folytatjuk a jó formánkat. Akit érdekel honnan lehet letölteni full meccseket küldjön PM-et!