11113
-
#8068 fúú hallod erre mikor jöttél rá?:O -
#8067 hy szerintem a lakers leggje : k.bryan
magic leggje : d. howard -
#8066 Lakers simán sörpört :) Gasol nagy igazolás volt -
#8065 azert eleg szorosak a meccsek altalaban, a vegen egy egy jatekoson v dobason mulhat minden, igy nehez megmondani hogy ki fog nyerni - epp ezert nem is okoskodnek Torok Peter helyeben -
#8064 Ennyit a nagy szakértelemről,anno Török Péter mondta,hogy a Boston söpréssel megy tovább,mert nemtudja elképzelni,hogy az Atlantameccset hozzon,és most 2:2és ki tudja mi lesz.Hihetetlen jóljátszott hajnalban a Hawks,megfogták a nagy támadótriót.Ahogy elnéztem,ez nemfeküdt a Celticsnek.Én 7 mecscesre tippeltem,már csak a meglepimiatt,és lehet rá esély.Nehogymá'előre odaadjuk a bajnoki címet!Detroit szintén a Philly ellen simán..ja az is eléggé nyögvenyelős!
Ja és nyugaton meg,hogy kiélezett párharcok,Lakers nem tökölt sokat,a jobbsorsra érdemes Denver ellen. -
#8063 Unalmamba NBA.com ról kreáltam 1 ilyet
-
#8062 Nyugaton Lakers Keleten Magic ment eddig tovább -
Doktor Lucsok #8061 pedig milyen jó lenne!!! remélem fognak! -
#8060 Bár sztem már a következő körben vannak, nem hinném h sorban 4et veszítenek. -
#8059 Ég a Spurs ma:) -
#8058 Én az egész alapszakaszban is sokkal többet vártam a Denvertől... -
#8057 köszi fúúú az elég sok:s azt hittem valami 102-99 lenne mert akkro oké alá írom talán "mákal" ynertek de így:S -
#8056 102:84 a Lakersnek -
#8055 uccsó meccs az mennyi mennyi lett?:S -
#8054 nem tom felfogni hogy eshetnek ki ilyen simán :\ -
#8053 Jah, lazán elintézik a Denvert, ott sztem alap egy edzőcsere. Ilyen játékosok mellett ilyen eredményt elérni, simán kiesnek. -
#8052 hat ja. -
#8051 Na Lakers még 1et nyer azt már sinen vannak! -
#8050 Ez hitetetlen, a faszom ki van már a kibaszott SportTv-vel (elnézést a szóhasználatért). Megint a kurva foci miatt képtelenek időben leadni egy kurva meccset. Basszák meg!
-
#8049 Lakers simán intézte a Denvert!Utah hozta a hazait,amit az első meccsen elmulasztott most bepótolta.Orlando is idegenből 1-et!Ezt azért vártam.
Végére a meglepetés,Atlanta simán verte a Bostont!Úgynézki nem verhetetlenek!Csak így tovább! -
#8048 Háát ja,nemigazán könnyítik meg a helyzetüket,és már ha továbbakarnak menni összekéne kapniuk magukat.Philly már jó helyzetben van:-)Főleg ha hozná a következő meccset is.És miért ne tudná,ez a Detroit már nem az a Detroit!Jó még de dobáljuk rájuk a földet,de..majd meglátjuk.
Megvan valszeg az első búcsúzó is Suns!Reménykedtem,hogy megtudják szorítani a Spurs-t.De a látottak alapján esélyük az első meccsen elszállt! Shaq-ról nem is beszélve,én jobban dobnám a büntetőt,de legalább igy biztosan.Szerintem bekellene fejeznie pályafutását,ennyi volt benne.Látszott ameccsen folyton lemarad szellősen védekezik,nemér oda,csak méterekről figyeli a támadásokat.Még lepattanóban sem volt sehol.Ennyi!Hiba volt őt idehozni,főleg Marion helyett.Namindegy nemhiszem hogy innen lesz nekik feltámadás.Spurs nemcsinált sokat csak aziccereket bedobták,a középtempókat,büntetőket pár triplát.Egy jólvédekező csapat ellen ez kevés lesz..mondjuk Lakers ellen.Hogy egy kicsit hazabeszéljek:-)
Dallas viszont feltámadhat!Jól játszottak,és végre letörték a bika szarvát,illetve csak feszegetik,de ha igy tovább,le is törik.
New orleansban adódtak problémák,főleg a vége fele.a gépezetbe homokszem került és mindjárt durcáskodtak is kicsit.
Ma Kobe-ék teljesítményére leszek kíváncsi.Mit tudnak Denverben ynújtani.Remélem jól játszanak,és elhozzák az első meccset,bár iylen dobógépek ellen azért nehéz.Főleg az első hazai meccsükön Iversonék mindent beleadnak,mert hanem győznek akkor baj lesz. -
#8047 Úristen a Detroit mit művel:D -
#8046 Nincs semmi gond..köszi figyelem,és majd nemirom be,bár akkor nézem én is!:-)
Kobe az első meccsen inkább csapatjátékos volt,ott hagyta hogy minden menjen símán,mert Gasol.Odom,és többiek is jókvoltak. -
#8045 30 pont is azért elég szép -
#8044 Nem semmi, az 1. meccsen nem nagyon ment neki, többet dobott mellé, mint be, azért a végére összejött neki akkor is a 30 pont ha jól emléxem... :D -
#8043 Semmi gond. Nem szoktam írni mostanában, de azért még olvasom... Nem vagyok házigazda, csak én nyitottam a topicot... :) Legközelebb Washington-Cleveland lesz a Sport2-n vasárnap éjjel, csak előre szólok, hogy ne írja be senki, hogy mi lett a vége... :D -
#8042 Ja még annyit,hogy elnézem nem mostanában jártál erre,vagyis ha igen nem kommentálod az eseményeket.Tudom te vagy a házigazda..és pont most jöttél és írtál..ja lehet,hogy direkt erre mentél,hogy ha valaki beir,akkor egyből szólj,hogy odakéne figyelni a bannerre,nem disznek van az ott!
sorry
-
#8041 Ohh bocsi,de már egyszerűen nemtudom követni mit ad,vagy nem a sporttv.Jó tudom nézzem meg a műsorban!
Elfelejtettem,hogya Boston meccset adta hajnalban,és ma ismétlik.
Nemigazán figyelem,mert minden meccset itt a neten nézek,kivéve ha a Lakerst adják élőben.Bár a hétvégén megnéztem a neten,és utánna csúsztatva egyből a sporton,mert kíváncsi voltak mit szakértenek!:-)
Szóval mostantól kezdve körültekintőbb leszek!
Sorry! -
#8040 Lakers meccs!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fúú ezabryant 49 pontot szórt 9hármasából 5 ment be Lakers 2-0 -
#8039 Banner? Köszi, így már nem is nézem meg a mai meccset. -
#8038 Detroit,Boston,Lakers,mindhárman viszonylag könnyedén hozták a 2 mérkőzésüket. -
#8037 hát spurs otthon nyert 2x és utána azonnal 2x jön a PHX szóval lehet hogy majd 2-2 -
#8036 összekellene kapniuk magukat egy kicsit.Majd haai pályán hoznak meccset,de hogy kijut tovább az kérdéses.
Suns-nak jobbanörülnék,mert Spurs-t nemszeretem,a játékuk miatt.
De nem lefutott az biztos!:-) -
Doktor Lucsok #8035 a Suns 4-3-ra fog nyerni... -
#8034 A Spurs 2-0-ja számomra kicsit meglep. Többet vártam a Sunstól. -
#8033 okés köszi és a Lakers meccsbe meg legyen igazad:) -
#8032 Nemjól tudod,mert a Houston elbukta minkét hazai meccsét az Utah ellen!
Detroit meg 0-1-re Phillytől.
A Lakersben meg biztos lehetsz!:-)
Amúgy a többi stimmel:-:-) -
#8031 HA jól láttam eddig a Playoffban csak Hazai csapat nyert nem néztem utána de úgy tűnik nekem szóval szerintem mindenki el menetel 2-0 ig:9 aztán majd meg kavarják a bablevest:) onnan lessz az érdekes bár Lakers-Denver meccs-re nem 100%-osan mondanám! -
#8030 Oké figyelek!
Éjjel mekkorát szívott a Dalals!Pedig rájuk fogadtam,hogy hátha..:-(
-30pontig néztem aztán inkább elmentem aludni.
New Orleansot csak kemény védekezéssel,és magas,gyors emberekkel lehet elintézni.Ami feltűnt,hogy szinte mindent bedobnak,na persze ha hagyják.
Dallas próbált rohanni,Kidd mint az őrült,csak a társak nem bírták,és ő is hibázott párszor,rengeteg eladott labda volt.
Mindig mikor feljöttek volna,főleg az első félidőben-9-ről-minusz 7-re,eladták,és tripla,majd ujabb kétpontos ,és máris 15..ez ment végig.
Spurs is hozta a 2.meccset,és az Orlando is,nehezen.pedig itt is vagy 20 előny volt az elején de félidőre már egálközeli,és ez maradt a végéig. -
mainevent #8029 A cleveland nem tudja megverni sem a bostont sem a detroitot, de ha nem hiszed el nekem akkor majd csak figyelj.