NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
mondjuk érthetõ az álláspontja

grizzly21
KOBE már nyert bajnokságot nem?

élete végéig a Lakersben szeretne játszani, de ha nem fogják megerõsíteni a csapatot, akkor minbenképpen elmegy, mert a bajnokság megnyerése, mindennél fontosabb... napokban találkozott a csapat tulajával, nem volt megelégedve az elképzelésekkel (Kobe), és továbbra is azt kéri, hogy cseréljék el (Jermaine-ért nem akarnak sokat adni, egy esetleges cserében...), naponta változik a dolog, menni és maradni, de bajnokságot nyerni, ez itt a nagybüdöshelyzet...

Fisherman\'s Friend

5w0rdf15h
most akkor ezt magyarul is írd le pls 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fisherman\'s Friend

kb. ezt mondta eddig Kobe...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
nos, lemértem hogy tudjam majd mennyi haszna lesz ennek az air alertnek, most ugy hogy jobbal elõre lépek, ballal mellé zárok és két lábról felugrok, 68 centit ugrok

mateus33
<#kerdes>

lelép, ha nem, különben, de akkor igen! és életem végéig ott akarok játszani, de így nem...

Fisherman\'s Friend

5w0rdf15h
vagy nem

N1ggA
Ezt akarja a Lakers, de Kobe nem enged.

Spread De Love!

Fókameister
nem csak arról volt szó hogy marad és más játékosokat cserélnek el?

Már egy hónappal ezelõtt megmondta hogy lelép.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Fókameister
Ja most olvastam hogy Kobe azt mondta hogy a Lakersnek meg neki mások az elképzelései vajon tényleg elmegy onnan?

érdekes dolgok történnek az NBAben faszikáim...

Fisherman\'s Friend

jbal
guszti?😮
Balázs a nevem

Gunnersboy
látom sokvolt a gabonapehely gusztikám :C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jbal
nem is tudom hol tudnél venni😄DDDDD

Gunnersboy
Ilyen cipõtnemtudja valaki hol tudnák Magyarországon venni?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

azt csináld ahol a 8heti pihenõ van (mert az a rendes) (csinálhatod a másikat is felõlem amelyik neked jobban esik de ha megerõlteted magad én szóltam...)

grizzly21
hm, hát nemtom, de sok külföldi helyen is az van. na mindegy, az elsõ hét ugyis ugyanaz, addig találjátok ki hogyan tovább😊

Gunnersboy
na én elkezdtem ezt az Air Alertet és 2. hetet kezdem holnap, de elsõ hét után lehet énvoltam ekkora béna de 6centivel ugrok nagyobbat 😄

az nem az igazi mert ha megvan a rendes air alert videó akkor ott lehet látni mikor mutatják a táblázatot hogy aszem a 8. hétnél van a pihenõ
és abeosztás is más hogy a térdeket ne terhelje ennyire (a "magyar táblázattal" csak a térdeidet fogod megerõltetni)

Igen lehet mellette kosarazni

Azt nem tudom hogy az hogy terjedt el de az kamu amelyiken a 13. héten van a pihenõ

grizzly21
igen, én is olyat találtam, ezt nem értem:o

N1ggA
nekem olyanom van amiben a 13. hét a pihenõ, 14. a rávezetõ, 15. a sokkolás

Spread De Love!

grizzly21
a 8.hét pihenõhét ugye? mert az uj táblázat szerint igen, de a magyar szerint nem

grizzly21
mondjuk ez kemény, 15 hetes:o az több mint 3 honap, szeptemberre végzek

grizzly21
Tmac: az air alert mellett nem baj ha kosarazom ugye?

N1ggA
Az a "mosoly" mindent elárul 😊

Spread De Love!

FrezeR
itt konkrétan mibõl is derül ki, hogy irigy?😊

grizzly21
szerintem nincs egyedül😊 Eva Longoria+Nba bajnoki cím+MVP mi kell még az életben?

KeKKSZike
Hjó, de nem akarok ezért leszedni 600 megás meccset! Azt hittem, hogy van vkinek vmi linkje YouTube-rõl vagy ilyesmi! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

N1ggA
N1ggA
bármelyik Cleveland meccs 😊

Spread De Love!

KeKKSZike
Hali!

Nincs vkinek egy olyan vidója, aholgy LeBron James rágja a kezét/körmét? Megköszönném..

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Fókameister
Hát én nem tartottam jónak hogy Stromilet meg Rudyt elcserélték. Ha megnézzük Stro védekezésben jó volt meg a támadásnál is Gay meg szintén jó játékos. Szerintem jobb lett volna ha maradnak.

Akkor szerintem azokat csináld amiket küldtem azok szerintem jók lesznek jah és ha körbenézel a linken akkor ott az edzések rész alatt van videó is a gyakorlatokról.

Jah már tudom kicsit utánna olvastam, õt annyira nem sajnálom jobb mintha "batyiét" adtuk volna el mert rá szükség van a védékezése miatt szerintem.

báttyó02
ja hát érdeklõdni lehet....:d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

N1ggA
Valahol hallottam, hogy a Miami érdeklõdik Artest után 😊

Spread De Love!

Rockynhooo
én az Iverson , Anthony párosra leszek kiváncsi 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem csináltam végig, mert megbetegedtem, és csinálhattam volna intenzivebben is, meg a pihenõidõket is néha toivább vettem de így is kb 10 centit min. javult az emelkedésem. de a legjobb az egészben, hogy rohadt könyen tudtam emelkedni. Mecseken nagyon jó volt 😊 Sztem mindenkép megéri, bár betonon nem érdemes...( ezt csak azért mert egyik haverom betonon csinálta - nemtom miért - és tönkre ment a térde 2 héten belül 😞 )
grizzly21
hány centivel ugrottál többet air alerttõl?

az air alertet már megcsináltam, ( ill. a 14. hétig) de edzõ ajánlotta a törzsizmok ( fõleg has és hátizmok) erõsitését, zsákoláshoz -aztmondta- elengedhetetlen.
Fókameister
azt tuttad hogy Juwan Howard elmegy a Houstontol?😛

5w0rdf15h
megmondtam h könnyen nyerik sajna 😞 detroit talán hozott volna 1 max 2 meccset de ennyire sima söpréssel nyerni...

artest???? mike james??? szinte mindennap nézem az nba-s híreket de így lemaradtam volna???

artest???? mike james??? szinte mindennap nézem az nba-s híreket de így lemaradtam volna???

Fókameister
én a Tmac-Mike James párosra leszek kiváncsi😊

báttyó02
Artest? O_O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -