NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
#7344-ös komment

szevasztok! az air alertbe mindennap megkell csinálni az összes gyakorlatot, vagy 1 nap csak 1 félét?
tavaly nyáron én ezt nyomtam meg aszem idén is oylan 2-3 hét ereéig szerintem megint lenyomom

(bár én a ziccereket levettem 5re és avégén azt a számolós vackot kihagytam, meg van 2 gyakorlat ami fogalmam sincs hogy hogy kell csinálni de azért a többit lenyomtam rendesen)

báttyó02
jah hát vannak páran akik "érdekesen" dobnak 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fókameister
hát Lebron se az a kimondott mintadobó😄

Gunnersboy
hát õszintén megmondom, kurvaszarul dobok 😄😄😄😄DD vagyis nincs külön technikám, vagy bemegy vagynem😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
😄DD
hát igen,õ az élõ példa arra hogy nemcsak ugy lehet dobni ahogy tanitják😊

Láttad már dobni Shawn Mariont?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
azért szerintem az elég alap, legalábbis nekem még nagyon régen is, elég sokan tanitgatták táborban itt-ott, 90 fok, mutato és középsu ujj pörgeti, meg ilyenek, de mindig a gyakorlat hive voltam, és "utánoztam" amit láttam a tv-ben. egyébként az elég gáz, ha valaki ugy gondolja hogy tökmindegy hogy dobja el az ember csak bemenjen

VinylToy
Hogyne lenne mit beszélni, sokan úgy vannak hogy mindegy hogy dob az ember csak bemenjen, hát ez elég nagy baj, a technika része a legfontosabb, ha azt jól elsajátítod akkor utána már tényleg a mennyiségre kell rágyúrni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
ez igaz, de azon nincs mit beszélni, gyakorolni kell és kész😊

VinylToy
Majd kosarat is tudtok dobni, vagy az nem számít? Mindenki az ugra-bugrálásra gyúr, pedig egy napi 1000 dobás többet ér!

Szótam! Uff. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nem mivel ott van idõ hogy az izmok regenerálódni tudjanak és a feljõdéshez az elengedhetetlen és a gyakorlatok is úgy vannak összeálítva hogy egyik héten az egyik izomcsoportot sokkolod jobban máskor a másikat

Gunnersboy
air alert 3, 2. hét után 6,5-7 centi növekedés :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grizzly21
és az air alert 3 akkor nem lehet hogy "gyengébb" mint a kettõ? mivel ott csak hetente 3 van..

frankó😊

http://lebron.extra.hu

Nem az air alert 2ben mind az 5 gyakorlatot megkell csinálni, minden nap. Ebben pont az a durva hogy hétvégén kívül nincs pihenõnap.

idézet a magyar fordításból "A gyakorlatokat hetnete 5 alkalommal kell elvégezni, 2 pihenõnapot kell tartani. Ne csinálj extra gyakorlatokat, de kevesebbet sem, mint ami le van írva. Ha pontosan betartod az utasításokat, látni fogod, hogy a súlypontemelkedésed hétrõl-hétre nõni fog.

A gyakorlatok elvégzése után javasolt nyújtani, lazítani az izmokat!"

szevasztok. én az air alert(2)-t szeretném elkezdeni de sehol sincs leirva, hogy mindennap megkell csinálni az 5 féle gyakorlatot , vagy 1 nap csak 1 félét? gondolom 1 nap csak 1 félét , de azért megkérdezem
Fókameister
6 asszem

grizzly21
Jordannek 6 v 7 gyürüje volt?

Kobe szerintem nem megy sehova.

<#ejnye1>

Fisherman\'s Friend

Üdvözlet!

Lehet, hogy nem tartozik szorosan a témához.
Szóval eladó több, mint 300 GIGÁNYI kosaras video (meccsek, streetball, and1, players, all-star, dream team, stb.).
Folyamatosan frissülõ lista itt: http://dunking.uw.hu

Akit érdekel az emailben jelezzen és a részleteket megbeszéljük.
[email protected]
Okés, ezt is megcsekkolom és ezer thanks!<#wave>
Csak töltök most egy Wrestling közvetítést: WWE One Night Stand 2007.
Most nagyon elkezdett érdekelni a Wrestling<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
WWE RAW
asszem ez a neve,ez is iylen stilusu gém

Wrestlinget akartam írni, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Megtaláltam, egész jó. Meg leszedtem a Wrestlign Encore-t és az szar. Csak dobni sikerült még az ellent, meg ütni, de a gép bezzeg rúg olyanokat, hogy csak néz az ember.
Majd szétnézek, van-e még ilyen Wrestling géjm.

#7333 ték <#hehe>

Fisherman\'s Friend

báttyó02
asszem ja
nm

Rockynhooo
Kobe a Chicagoba yoo lenne, ígyis yo csapat, meg ha még õ is ott jáccana lenne végre egy igazán ütõképes Keleti csapat!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

KG - Boston
Kobe - Chicago

<#kerdes><#kerdes>

Fisherman\'s Friend

A pankráció persze hogy csak színjáték.
Nash jól jönne a Cavsbe😉

Így, ezen a néven egy géjm? Utána nézek. Thanks!<#wave>

báttyó02
eegyedül a MTV celebrity deatmatch volt
abban rodman is bennevolt

Huhh, ez durva volt!<#wow1> Ebbõl a wrestingbõl véletlen, netántán van játék? Esetleg PC-re? Nagyon érdekelne. Amúgy se tudok verekedõs géjmeke, jól jönne pár nagy klasszikus PC-re.

grizzly21
azért jo visszanézni a top10ben a suns játékát, ahogy pl Steve Nash összevissza szopatja a spurs védelmet.

Rockynhooo
vmi kamu sztem! show játék az egész! biztos nem full izomból hentelték egymást 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

FrezeR
egyszer régen kipróbálták a pankrációt mint látod 😊 kis show semmi több, azt hiszem Rodman jó pár meccset lenyomott itt.

N1ggA
ez mi ez?, tud valaki róla valamit? 😊

Spread De Love!

FrezeR
nos igen...máshogy nem tudtam megközelíteni Eva-t 😄

Basketball - NBA Fights - Pacers-Pistons Brawl
YouTube-n nézelõdtem és megleltem az ominózus harcot.
Emlékeztek még rá? Durva.

<#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
szerintem is 3 amúgy (4x voltak döntõben), 2001,2002,2003, sõt szerintem biztos is vagyok benne

Spread De Love!

5w0rdf15h
4 és most is Phil Jackson az edzõ

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02

Fókameister
igen nyert 3szoros bajnokok ha jól emlékszem

grizzly21
phil jackson vezette lakers, amikor még oneal-lal volt?

esküvõ után talán még jobb lesz neki... <#hehe>

Fisherman\'s Friend

FrezeR
szerencsés kölyök😊 jó nyara lesz (már van is)

<#wilting>

Fisherman\'s Friend