11113
-
#8150 Ott ment el a meccs hogy Kobe megsérült :(
5 pontot dobott talán az utsó negyedben + a hosszabbításban... -
Hymtozis #8149 Barátom kandában él (most is beszélek vele). Vagyis jólinformált vok NBA-ban.
Az Utah - Lakers meccs meg..., Kobe kapott rendesen. :\ -
#8148 Mindenki a TV elé, UTAH - LAKERS :) -
#8147 "Van a kis hazugság, a közepes hazugság, a nagy hazugság meg a statisztika." Churchill -
#8146 a nézettségi adatok nem ezt mutatják. -
#8145 na ez az!hogy a fenébe népszerűbb a hoki,mint a kosár?még a legutolsó falu legfiatalabbja is tudja ki az a "májkül dzsorden",míg ugyanez egy "véjn greckiről" már nem mondható el
arról nem is beszélve,hogy enyhén szólva is többen kosaraznak,mint hokiznak.mind hobbi,mind profi szinten.plusz a kosárcsapatok szurkolótábora biztos,hogy jóval nagyobb,mint a hokié -
#8144 én nem NHL-re értettem hanem egyetemes jégkorongra. -
#8143 nekem a Dákszom kiesett szal má leszarom NHL-t :\
mondjuk Denver is kiesett NBA-ből , de Lakers szimpatikus csapat, szal lenne kinek szurkolni ^^ -
#8142 azért adják lehet mert ugye fel jutottunk az ELIT ligába azt "ismertetik" velünk a szabályokat:D bár NHL szabályok másabbak mint a rendes Hoki nemzetközi meccsek hát NBA-nek most én is jobban örülnék ha azt többet adnának de hokinál sajna most a 2kedvencem csatázik:P:) -
#8141 áhhh nem hinném ,hogy az NHL népszerűbb lenne mint az NBA , ha igen akkor nagyon megle. -
#8140 2. ezt nem nagyon hiszem
1. ezt igen de pont azert mert jobb is -
#8139 1) igen olsóbb
2) itthon a jégkorong népszerűbb jelenleg mint az NBA -
#8138 a #8093-es hsz miatt!
el sem hiszem,hogy ma végig élőben fogja adni a meccset a sport1!persze a heti 4 hokimeccs!azt orrba-szájba nyomatják!az ennyivel olcsóbb,mint egy többmeccses NBA licenc,vagy mi?na mindegy,ezt a kört már sokszor,sokan lefutották :\ -
#8137 Szintén ki jön:D -
#8136 ezt en sem tudom de irritalo -
#8135 Nekem is... De csak itt... :D -
Hymtozis #8134 Tényleg ez mi, mért jön be?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!You are not allowed to use this script from that domain. -
#8133 milyen link?:D én nem látok semmit:D -
#8132 1-2 ember gyakorlatilag semmit se csinált. Ha Gasol vagy Odom hozta volna a formáját, meglett volna a meccs. Na mind1, majd holnap...
Borzalmasan játszott a Lakers.
Nektek is bejön vmi link, mikor a topicra nyomtok? :s -
#8131 Én is azt akartam:D -
#8130 Nyugi nemkell parázni a következő mecs a mienk!:-)
Ez olyan erőfelmérő volt,és hogy tudja a Lakers mire számítson Utah-ban!
Aki látta a meccset gondolom érti mire céloztam.(bírók)
Vagy talán én szerettem volna csak a Lakers győzelmét jobban?:-) -
#8129 2-1 a lakersnek esküszöm félek:D -
#8128 Holnap 10:45-kor Utah-Lakers 3. meccs!
Vasárnap este meg a 4. meccset nyomják élőben! :D -
#8127 nba.com-on minden fent van. Ide nem szoktuk beírni. -
#8126 mennyi lett a mecs vége ?? sajnos lemaradtam róla :( -
#8125 okokXD -
#8124 Orlando-Detroit meccs eredményét ne írja be senki plz, meg akarom nézni az ismétlést, ha elaludnék a meccsen! :D -
#8123 na egyenlőre itt az igazság:PXD -
#8122 azert a Cavs tavaly csak elment a dontoig (meg ha ott eselyuk sem volt)
hat igen, akarmi lehet, mert 2 jo csapat kozul barmelyik tovabbjuthat. En most nagyon bizom a Celtics-ben, nem nyertek Playoff-ot 1984 ota ha jol tudom..de ha nem a detroit/san antonio nyer akkor nincs nagy baj:) -
#8121 De idegenben mindig szívnak :D
És eddig még nem nagyon kaptak nagy csapatot... Konferencia Döntőben ha megkapnak egy Detroitot ott már akármi lehet. -
#8120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Boston nem nagyon kapott ki meg ebben a playoffban otthon:) -
#8119 kicsit csúnyány kikapot a jazz a lakers-töl XD a jazz-nek a 4. negyedben semi pontszerzése sem volt jóformán kirlenko is az utolsó személyiét egyböl érvényesitette hogy csak lemenyen XD és boozer is azé még mindig jól játszik d.fisher -
Doktor Lucsok #8118 -
#8117 ezt várom én is:) -
#8116 Végülis annyiban jó ez a Lakers,hogy nem pánikolnak be,ha esetleg szorosabb az eredmény.
Szerintem Utah-ból is hoznak meccset,ha a Houstonnak sikerült,akkor nekik is fog.Hazai pályán a Staples centerben,meg nemfognak veszíteni az tuti!Én a "szakértőkkel" ellentétben 4:0,vagy 4:1-et tippelek. -
#8115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bryant 38pontot szórt.. csórikám..XD 1-0 a lakersnek Bsoton meg eléggé elverte otthon az Atlantát 99-65-re -
#8114 errol van szo! -
#8113 ez érdekes:D -
#8112 Boston Atlanta 7.-re is kiváncsi lettem volna -
#8111 21:30-kor élőben Lakers-Jazz a Sport1en!