11113
-
#8190 Egy kis Jazz - Lakers meccs statisztika (SPOILER!) -
#8189 ezek kemeny 7.meccsek lesznek.
Vasarnap fel 10 kor milyen meccset adnak eloben? Csak nem a Boston - Cavst ? -
#8188 Valszeg a banner miatt van a felirat.
Elég szorosan alakulnak a párharcok..Bízom hogy hajnalban a Lakers végre idegenben is tud nyerni,bár a hazai pálya mindenhol erős.
New orleans-nak is megvan az esélye,hogy a Spurst kiverje,otthon beleadnak mindent,bár kicsit tartok a rutintól.Remélem megoldják,és összecsaphat az év 2 legjobbja!:-) -
#8187 uw.hu lehet hogy gecizik, at kene rakni a bannert mas tarhelyre -
#8186 hm, jah. most nekem is kiirja -
#8185 Ki van törölve, mégis kiírja. Valami más miatt lehet a probléma. -
#8184 Én már tanultam az esetből, ma direkt nem jöttem a topicba, mert úgyis beírja vki az eredményt :D -
#8183 csak idő kérdése :) -
#8182 Ki itt a moderátor? Vagy ki tud törölni kommentet? Ki kellenes törölni a kommentet, akkor sztem helyre jönne a fórum. -
#8181 nekem is :\ -
#8180 Nekem még mindig kiírja,pedig a 2. oldalon van. -
#8179 de lehet mert most hogy lecsuszott mar nincs..lol ez az sg forummotor -
#8178 Nem emiatt van ez a script-es kiírás? -
#8177 nem lehetne megoldani hogy ez a szar ablak ne ugorjon elő?:DDDDD -
#8176 Thx;)
Jó nézni ettől persze, csak elveszik az izgalom varázsa. -
#8175 Bocsi, nem tudtam hogy közvetíti a Sport2, máskor spoilerbe teszem!
Különben én néztem már úgy meccset hogy tudtam h kikap a Lakers, de attól még jó volt nézni. Persze azért vasárnap este 11től jobb volt majdnem élőben nézni :) -
#8174 király az idei idény -
#8173 ez igaz lehet -
#8172 azert az vicc..kulfoldon max feleannyi lenne -
#8171 Óóó gecó ezt nem hiszem el, h nem láttad mi van fent kiírva... Ezután izgalmas lesz megnézni a meccset... -
#8170 Mármint nem a Plázába van a korház:D asszem Madarász -
#8169 csak hoyg ne nézz hülyének ott van 1 korház is :D és még bent van KFC:D -
#8168 baszkiXD eskü azt akartam mondani:D DunaPláza ááá:D -
#8167 Gyöngyösi utcánál a Duna Plaza van :D -
#8166 nézem a meccs statisztikát Lakers-Jazz hát legalább bryant 2db 3pontos kísérletéből 1 bement
K.Bryant: 26pont 6rebound 7gólpassz:P
L.Odom: 22pont 11rebound 1gólpassz:P
P.Gasol: 21pont 6rebound 8gólpassz:P
V.Radmanovic 15pont 3asziszt
D.Fisher 14pont 5asziszt -
#8165 hát én tudok egy boltot ajánlani foggalmam nincs milyen van Kevin Garnettnek de a 3Metro vonalán Gyöngyösi utca és ott apóluscenterbe van egy kimondottan Kosárlabdával és kellékekkel foglalkozó bolt majdnem az összes csapat melegítője Lakers dzseki kutyafasza minden! csak ponteredeti mez nincs és ott vannak eszméletlen jó cipők is 40-50db fajta tuti láttam ilyen Jordan-es márkajelzésű cipőket 35000-40000 ja bocs:D:D -
#8164 JEEEE köszI:P -
#8163 Mar lehet hogy kerdeztem, nem tudtok egy nem tul draga boltot ahol lehet jo cipot venni? KG cipoje peldaul erdekelne, kulfoldrol nem lehet rendelni:( vegulis mindegy, csak minosegi legyen, kenyelmes, amit vettem 2 eve nba.com rol az magatol teljesen szarra foszlott -
#8162 111 - 104re nyert a Lakers :) -
#8161 na ma Lakers - Jazz remélem a Lakers megtudja oldani nem tudom hiányzik e bryant de illő lenne nélküle is nyerni otthon ha nem játszik -
#8160 Tudtok valahol pesten egy boltot, ahol lehet jo minosegu Spalding labdat venni ? Elegge elkopott a regi:( -
Doktor Lucsok #8159 remélem kiesik a rohattSpurs... -
#8158 a francba!:)
Viszont bizzunk a Hornets-ben! -
Doktor Lucsok #8157 Tayshaun Prince -
#8156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azta..elismerem most jol jatszott LJ ... bar nem orulok a meccs eredmenyenek, nagyon nem -
#8155 Kobe sérülése nemigazán tett jót,na meg a sok eladott labda az elsjén.
A végén is lett volna sansz,de azért a bírók is sokat beletettek a hazai pályába!Főleg amikor Gasolt,és Kobet egyszerre döntötték fel..ott lehetett volna fordulópont a végén,de befújták és 2 pont lett.
persze a hosszabításban nemjött összemár semmi.
Fisherre kellett volna játszani a labdákat,elkapta a fonalat a végén.
Mindegy hozni kel a hazait.
Azért bírtam Török Petya beszólásást,pedig ő a Utaht hozta ki végső győztesnek,de megjegyezte..Ez a "nagyszerűen" játszó Utah,Los Angelesben hatalmas zakót fog kapni!Ez kissé irónikusan hangzott..szerintem ő sem volt elégedett azért a bírók téynkedésével:-)
Remélem most igaza lesz! -
#8154 Gm. 5: Wed., May 14: at L.A., 10:30 p.m. ET (TNT)
Gm. 6: Fri., May 16: at Utah, TBD (ESPN)
Gm. 7*: Mon. May 19: at L.A., TBD (TNT)
ha nyeri a hazait a Lakers akkor 4-3 tovább azt csókolom bár jó lenne ha gm5-6 meg nyerné azt 4-2-re vége! -
#8153 faszom 2-2 de nézem NBA-n a meccs statisztikát háát.. Kobe 103pontos kísérletéből 1 bement.. ennyit nem kelett volna próbálkoznia ha nem megy neki szerintem:/ 5-6meg áll azt kész:S de ááá m1 2-2 remélem 4-3 vagy 4-2 lessz alakersnek most úgy to mvissza mennek Los Angelesbe! -
#8152 Én is remélem hogy nem súlyos, tegnap reggel néztem a 3dik meccset, este a 4diket, a 4dikről hiányoztak a 2. félidőbeli Kobe betörések nagyon.
Picit jobban kellett volna büntetőzni, és máris meglehetett volna a meccs :\ -
#8151 Hát... A sírból hozta x-re a meccset a Lakers, de a hosszabbításban nem ment... Remélem nem súlyos Kobe sérülése, 3 nap múlva már tud játszani rendesen, mert a meccs végén már csak szenvedett...