NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
mi történt az nba store-al? nincs nike cipõ se

rendesen elovastam, legalábbis azt hittem, én így értettem "kellene mellé még egy ponterõs játékos" - tehát õ (KG) ponterõs, de más nem az Bostonba, ezt ezek szerint így kellett volna értenem - õ, Pierce, és még egy ponterõs arc, tehát három ponterõs faszikám egy csapatba, ami szerintem adott, mert az általad már leírt Ray Allennek a 2006/2007es szezonban volt a legmagasabb a pontátlaga (26,4) ... az irányító kérdése valamennyire jogos

Fisherman\'s Friend

FrezeR
ha rendesen elolvastad amit irtam, ott van R. Allen neve is. Pierce meg nem volt kérdés.és Allen-t azért emlitettem mert már õ sem a régi már.

Fókameister
de én tulzásnak tartom az ellenérték packot😊

így pedig egyáltalán nem értem, megpróbálniuk csak lehet, hátha összejön, mert szerintem nem reménytelen a helyzet, és a szezon sem holnap fog kezdõdni, Boston pedig keleten van, biztos playoffs, és valószínû döntõ, szerintem...

Fisherman\'s Friend

Fókameister
nem öregek és hidd el örülnék ha végre jó idénye lenne a Bostonnak

ahogyan KG sem, aki 31, Allen 32, Pierce 30, de csak nem öregek még tán?

Fisherman\'s Friend

Fókameister
persze hogy dobálnak sõt de hát õk sem fiatalodnak már

Ray Allen, Paul Pierce - tehát neked õk nem dobnának pontot, érdekes...

Fisherman\'s Friend

FrezeR
amig mégrosszabb, hogy nem lesznek megfelelõ kiegészitõ emberkék körülötte ahogy eddig se volt. kellene mellé még egy ponterõs játékos, egy jó irányító. Bár ott van R.Allen másik ponterõs...de ki tudja. Már õ sem váltja meg a világot attól tartok

Fókameister
ja és majd lesz 1 5ös de 0 csere és végig kell játszaniuk minden meccset a kezdõ5össel😄

<#idiota>

Fisherman\'s Friend

FrezeR
most kb vérszemet kaptak, hogy megszerezhetik KG-t. érdekli is õket hogy a fél csapat rámegy 😊

Fókameister
Houstonba mer nincs PF ünk😊 Monnyuk hátha Scola jó lesz😊

Rockynhooo
mondjuk a Denverbe 😊 anyám IVersonnal mit mûvelnének 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

5w0rdf15h
hja sok értelme lenne....ottis õ vinné a csapatot

ha megy legalább olyan csapatba menne amivel esélye bejutni a playoffba

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fókameister
Bostonnak fél csapata odalenne szerintem nem érné meg

FrezeR
egyik szar csapatból a másikba..:S

báttyó02
😮OOOO
hát nemgyenge durr lenne 😮

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fisherman\'s Friend

báttyó02
?? O:

KG Bostonban???

Fisherman\'s Friend

grizzly21
pedig nem mindegy😊 ha leérsz elõször mondjuk ballal majd jobbal, akkor bal a támasztó

nem megállás omg😄 hanem mittomén lepattanót szedsz vagy ugornod kell a labdával és hogy melyik lábbal érsz elõszõr földet aszerint sarkazhatsz, ezt mondták az elõttem szólók , szerintem meg mind1
Fókameister
hát az ugy lépés nem?:S

VinylToy
mi az hogy érkezek?!

Megállás: együtem (páros lábbal), vagy kétütem (lehet jobb-bal, vagy bal jobb)

jobb-bal-nál jobb lábbal sarkazol, bal-jobb-nál bal lábbal sarkazol.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szerintem meg mind1 melyikkel sarkazol nem függ attól hogy melyik lábal érkezel elõszõr... de nem is igy van szerintem az lenne logikus hogyha pl Bal lábbal érkezek , akkor jobbal sarkazok . én legalábbis így szoktam , bár általába páros lábbal érkezek meg ugrok.
Lépéshiba

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

VinylToy
Így van, sarkazás után páros lábról felugorva eldobhatod a labdát!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
ok😊 csak egy utolso kérdés: sarkazás után, még van egy utolso ugrás nem? (tehát fel lehet ugrani mondjuk, eldobni a labdát)

VinylToy
Levegõben megkapod Jobb bal, akkor a jobb a sarkazó, ha bal jobb akkor a bal a sarkazó. Ha páros lábbal érkezel akkor bármelyik lehet. Igen ezt általában az ember érzi és az a jó.

grizzly21
tehát ha megkapod a labdát mondjuk levegõben, jobbral leérkezel, akkor az a sarkazó nem?😊 az a baj hogy én az elveket nem tudom, csak érzem hogy mi volt lépéshiba és mi nem

VinylToy
sarkazásnak az a lényege hogy az a lábad a földön marad amelyik a támasztó a sarkazó lábaddal sarkazhatsz, ha páros lábbal értél a földre akkor bármelyik lábad lehet a sarkazó láb.

grizzly21
hm, és ha 2 lábon áll? akkor sem az ?
mivan ha elkezd sarkazni valaki miután 2 lábon állva labdát kap? akkor csak 1et lehet lépni ugye?

VinylToy
Szerintem nem lépés hiba, bár elég fura hogy egy lábon áll valaki, csak úgy egy helyben, szóval a helyzet, vagy a leírásod alapján úgy tûnik hogy a levegõben átvett labdával lehet kettõt lépni.

grizzly21
egy kérdésem lenne, amiben csak félig vagyok biztos, mert mindig az érzéseimre hallgatok lépéshibáknál is:
tehát tegyük fel hogy valaki a bal lábán áll egy lábon. megkapja a labdát, lép egyet jobbal, majd ballal, amirõl felugrik és dob. ez lépéshiba nem?
Elvben ez csak 2 lépés, de mégis mintha ugy rémlene, hogy a 2 lépés csak akkor jó, ha épp 2 lépés között van, levegõben is van talán mind2 lába, lép jobbal, majd ballal. vagy ez hülyeség?

grizzly21
nem felesleges az, mert arra elég sok mindne fog épülni szeptembertõl. konkrétan az egész egyetem😊

Igen ez engem is meglepett ha tudom hogy ez lesz nem is teszek emelt matek érettségit mert teljesen felesleges...

Fókameister
hát szerintem szinte biztos hogy Alston megy el a Houstontól. Francissel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim de remélem jó lesz. Ha belegondolok 1 Francis TMac páros csak nem lehet rossz😛

Grat. akiket felvettek valahova😊

http://lebron.extra.hu

grizzly21
nem, én bme-re, egy haverom viszont most érettségizett és ugyanoda vették fel, vajon hány embert vesznek fel? gondolom olyan nagyon nem sokat. a ponthatár vicces volt 80, a tavalyi 120 körüli helyett 😊

Te is odajársz az elté-re eszetleg ugyanarra a szak-ra?

Azért Scola-t sem szabad kihagyni igaz még nem játszott nba-ben de ha úgy fog játszani mint európában akkor nagyon jó lesz ez a csapat Francis-t is sokan leírják már de szerintem mivel újra a kedvenc csapatánál játszik ezért elég motivált lesz.

valakit majd elcserélnek, mert már nagyon sok a pointguardjuk...

Fisherman\'s Friend

Fókameister
nem vagyok debreceni

a Houstonba visszatért Steve Francis Mike James és szerintem Aaron Brooks is jó lesz ott😊

mateus33
Nem,én a mûszaki fõiskolai karra járok😊 Debreceni vagy?

Na akkor nyomassatok infókat a Houstonról,h kik érkeztek/távoztak😊

Fókameister
te is oda jársz vagy mi?😊

a Houston remélem végre alakit majd valamit ha nem akko is Hou fan maradok😊
és köszi a gratuláciokat

báttyó02
miért kik mentek ? 😮

grizzly21
ELTE - TTK matematikus ?

Houston : ja😊

Jah és hogy nem legyen annyira off mit szóltok az új houston csapathoz tiszta all star csapat lett 😛