11113
-
#8231 -
Doktor Lucsok #8230 -
#8229 Legközelebb bünti is lesz. -
#8228 :D:D oké bocs de konkrét eredmény nincs 1-0 meg nem hiszem hogy tudod ki volt -
Doktor Lucsok #8227 balfax vagy! hatalmas balfax!!! -
#8226 na ne!
17:00-kor sport1!
csak az első számadatig olvastam,de egy következtetésre bőven elég :( ezt most nem kellett volna
azért,hogy a többiek ne essenek ebbe a hibába:
A #8225 SPOILER! -
#8224 na, kedves modik, lassan kezdhetnétek valamit ezzel a pop-uppal... -
#8223 kicsit off: milyen labdat hasznaltok? vettem most egy spalding zi/o-t, remelem nem fog elkopni, leginkabb kint hasznalom ..
(amit kb 4 eve vettem az teljesen jo volt es olcso is, csak elkopott mara, mar nem tudom mi volt a pontos neve, de szinten spalding, nba felirat ezusttel asszem, de nem talaltam azota se sehol) -
Doktor Lucsok #8222 Kobe Bryant joked yesterday about having to pick up the tab for the team dinner again, saying the team might have to go for fast food this time, but apparently that was just a smoke screen because Bryant dropped some serious cash on luxury watches for his teammates as a sort of ``thank you'' for helping him win the MVP award this season.
The watches, each hand made by Jaeger-LeCoultre watchmakers, were flown from Switzerland straight to Los Angeles and personalized with an engraving of the year and each player's name.
The price tag on each watch was over $9,000
próbálkozik... -
#8221 ESPN-es kommentátorok is értetlenül állnak ez előtt. Mondták, hogy gyerünk Ray, te vagy Jesus Shuttlesworth, szedd már össze magad :) -
#8220 azt nem lehet tudni hogy miert? maganeleteben tortent valami, vagy csak ugy osszeesett ? Regen egyik kedvenc volt es most hogy KGel gyurut nyerhetnenek jo lenne ha hozza tudna tenni a regi formajaval -
#8219 Néztem élőben a meccset, Ray Allennek most sem jötttek a dobásai, ami pontja volt, ziccer és büntetőből jött össze. Borzalmas homály open triplái voltak, még mindig elszomorító a játéka :( Jó lenne ha összeszedné magát, nagyon elvesztette a fonalat -
#8218 most nezem hogy sport2n nem is adjak a boston meccset ugyhogy spoiler se kell -
#8217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen igazad van, en csak az osszefoglalot neztem meg, meg a top5ben voltak mozdulatai -
Doktor Lucsok #8216 jobban -
Doktor Lucsok #8215 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10ből 3at dobott be, én mondjuk szeretném, hogy kicsit jobb találná meg magát, wazzzz... -
#8214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Es ugy tunik Ray Allen megtalalja magat, ez jo jel -
#8213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyert a Boston! -
Doktor Lucsok #8212 Bulls Beat the Odds to Win Lottery
2008 DRAFT ORDER
1. Chicago Bulls
2. Miami Heat
3. Minnesota Timberwolves
4. Seattle Supersonics
5. Memphis Grizzlies
6. New York Knicks
7. L.A. Clippers
8. Milwaukee Bucks
9. Charlotte Bobcats
10. New Jersey Nets
11. Indiana Pacers
12. Sacramento Kings
13. Portland Trail Blazers
14. Golden State Warriors -
#8211 szart se ért aSpoilerem:PXD elején LAkersnek 2-0 el kéne csípniük! -
#8210 Érdekes lesz ez a Lakers-Spurs párharc.
Remélem az előbbi győzelmével,éás nem 7 meccsen hanem mondjuk 5.!
Spurs a rutinjában,és hogy Parker, Ginobili jó napot fog ki-ebben bízhat.
Lakers csapatjátékban,hazai pálya,és persze Kobe! -
#8209 Lakers vs. Spurs vagy New Orleans győztes lakes elleni meccsei csak azért van így mert hátha valki még nem látta a meccset:) -
#8208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gm. 1:Wed., May 21: at Los Angeles, 9 p.m. ET (TNT)
Gm. 2:Fri., May 23: at Los Angeles, 9 p.m. ET (TNT)
Gm. 3:Sun., May 25: at San Antonio, 8:30 p.m. ET (TNT)
Gm. 4:Tue., May 27: at San Antonio, 9 p.m. ET (TNT)
Gm. 5*:Thu., May 29: at Los Angeles, 9 p.m. ET (TNT)
Gm. 6*:Sat., May 31: at San Antonio, 8:30 p.m. ET (TNT)
Gm. 7*:Mon., June 2: at Los Angeles, 9 p.m. ET (TNT
-
#8207 Lakersba kezdődnek a meccsek 2-0 kéne csinálni ha nem akkor bajok lesznek a Lakersnél! -
#8206 Tud zsákolni.
Kár értük:( -
#8205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kar:(
Egyebkent most neztem meg nba.com on CP csak 183 centi, vajon tud zsakolni ? (gondolom) -
#8204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Picsába! Nem baj, a Lakers úgyis szétveri őket, ha nem, legföljebb nem nézem a döntőt... -
Doktor Lucsok #8203 Go Hornets! Mocskos Spurs!!! -
#8202 Jah, otthon be kéne húzniuk a meccset... -
#8201 ja es holnap hajra New Orleans! -
#8200 hm, epp eleget:) -
#8199 Jah, ő hozta az átlagot, de ő sem tett hozzá semmi extrát... -
#8198 azert nem, Kevin is jo volt:)
-
#8197 Csúsztatva adják, fél óra késést kibírsz...
Amúgy jó kis meccs volt, James-Pierce od@baszott, többiek gyenguszok voltak... :D -
#8196 Na király, a hoki miatt késik a közvetítés... Megint csak a szopás... -
#8195 ma fel 10 - BOSTON - CLEVELAND sport1 elo -
#8194 OMG!!! köszi!:D -
#8193 klikk -
#8192 lehet megtaláltam de csak bryanté de atöbbi is érdekelne:P
PPG K.Bryant 33.2 -
#8191 Fúú srácok NBA-be a csak a Playoff-os Pontátlagot hol lehet meg nézni? mert Bryantre kiváncsi lennék eddig szerintem amennyi meccs volt talán 2x volt 30alatt a többi pedig mind 35-40 meg volt asszem egy 56 meccse is!