NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ha megy legalább olyan csapatba menne amivel esélye bejutni a playoffba
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Megállás: együtem (páros lábbal), vagy kétütem (lehet jobb-bal, vagy bal jobb)
jobb-bal-nál jobb lábbal sarkazol, bal-jobb-nál bal lábbal sarkazol.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mivan ha elkezd sarkazni valaki miután 2 lábon állva labdát kap? akkor csak 1et lehet lépni ugye?
tehát tegyük fel hogy valaki a bal lábán áll egy lábon. megkapja a labdát, lép egyet jobbal, majd ballal, amirõl felugrik és dob. ez lépéshiba nem?
Elvben ez csak 2 lépés, de mégis mintha ugy rémlene, hogy a 2 lépés csak akkor jó, ha épp 2 lépés között van, levegõben is van talán mind2 lába, lép jobbal, majd ballal. vagy ez hülyeség?
http://lebron.extra.hu
Fisherman\'s Friend
a Houstonba visszatért Steve Francis Mike James és szerintem Aaron Brooks is jó lesz ott😊
Na akkor nyomassatok infókat a Houstonról,h kik érkeztek/távoztak😊
a Houston remélem végre alakit majd valamit ha nem akko is Hou fan maradok😊
és köszi a gratuláciokat