11113
-
#8271 Igen,de ott későn eszmélt erre a lehetőségre és mikor Fisher visszaesett,akkor próbált félig bebújni a hónalja alá.De ezt a bírók már nemették meg,hiába reklamált. -
#8270 :)
-
Tmac #8269 mikor végén barry donta voltna a 3ast a fisher elugrott akkor belekellett volna ugornia nem elindulni mert akkor kapott volna egy +3at és büntiből 2-t csak bedob akkor lett volna hosszbítás ha mind a bent van akkor meg nyertek volna szvsz. -
#8268 Jó kis meccs volt!Végére már aggódtam,hogy Spursnak mákja lesz..de nem:-)Dúrva,hogy miket fújtak be nekik a bírók,de nemsok sikerrel!
Irány a Staples,és pont kerülhet a párharc végére!
Go Lakers! -
#8267 ugye befujtak Tim Duncan lepeset?:DD -
#8266 thats it! -
Doktor Lucsok #8265 pöpöő -
Doktor Lucsok #8264 (lesz egy hét nyugalmunk) -
mainevent #8263 Automatikusan beindul a stream magától, neked csak választani kell a 4 kameranézet egyikéből. -
#8262 És itt hol kell majd rá kattintani ha meccs lessz? gondolo mha megy az adás akkro de amúyg hova:D -
#8261 OH MY GOOOD:P akkor meg nézem majd a LAkers vagy valamien meccset:) -
mainevent #8260 nem
a nyugati döntő meccseit ingyen lehet nézni 4 kamera állásból, jó minőségben -
#8259 nem fizetős?? -
Doktor Lucsok #8258 Billnek van egy mosolya, imádom KGt! -
mainevent #8257 Tökéletesen működik. -
#8256 Ez mennyire mukodik? Probalta mar valaki? -
#8255 úgyám! -
#8254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lakers-Celtics -
#8253 azt nem tuttam hogy az Boston:P -
#8252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosan melyik párosítást érted álomdöntőnek? :) -
#8251 Bostonban meg van egy Patriots, Red Sox, szal ők is el vannak eléggé kényeztetve -
#8250 msot néztem Detroit nagyon örülhet mert NHL DÖntőbe benne van:) + NBA "elődöntő" -
#8249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan! összejöhet az "álomdöntő".hm,talán nem is kell oda az idézőjel :) -
#8248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Errol van szo!!!!! -
#8247 álmodban... XDDD -
#8246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4-0 -t!!!!!!!!!!!!!!! :) -
#8245 Hajnalban néztem és is a meccset,most tértem magamhoz:)
Körülbelül igy kell játszani a srácoknak! -
#8244 az igeeen XD -
#8243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!30 ponttal nyert a Lakers :P LAL - SAS 101 - 71 -
#8242 legyen úgy:) ma lakers meccs fingom nicsn mikor:D reggelre lessz eredmény:D -
#8241 én is. szerintem az is lesz. -
#8240 én is olyasmit de Lakers - Boston jobban hangzik:) -
hunter03 #8239 Akkor én kivétel vagyok :)
Lakers- Pistons döntőt szeretnék :)) -
#8238 mindenki abban remenykedik:) -
#8237 Ha Lakers netán el vezstené a nyugati főcsoport döntőt akkor abba reménykednék hogy ne elygen Spurs-Pistons -
#8236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez igy nem lesz jo....de legalabb Ray Allen talan ujra megtalalja magat? (25 pont) -
#8235 Sztem a Spursnek sem lesz még egyszer majdnem egy félidős zárlata.
Amúgy én most este néztem az ismétlést, hát elég poén volt, h a szünetben reklámozták a 2. meccset, ahonnan kiderült h ki nyerte az első meccset...értelmesek XD -
#8234 Mi lesz ha az első félidőben is jól játszanak?!Szerintem a 2.meccs simább lesz Lakers szemszögből.Phil Jackson kicsit elmagyarázza nekik,hogy jólenne ha nem aludnának el az elején.:-)
Kobe nagyot játszott a 2. félidőben,és Duncan előtt is le a kalap,mert jól dobott,és pattanózott,ő tartotta a Spurst.
-
#8233 jó meccs volt :) bár Lakers 2. félidei teljesítménye alapján sokkal többel is nyerhetett volna -
#8232 megy a lakers meccs:) Sport 1-en Bryant Gasol nagyon szépen játszik össze