NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
megneztem a hightlightsokat..mindegy, annyira nem tunt jo meccsnek

grizzly21
a tegnapi meccs nincs fenn torrenten valahol? sehol nem talaltam

N1ggA
Na állítólag az apja fekete, utánanéztem 😊

Spread De Love!

N1ggA
Hát nemtom, gyerekkori képén van egy kis afro-beütés, még mintha régen egy ismerõsöm mondta volna 😊

Spread De Love!

grizzly21
Kidd?? feher mint a fal szerintem, hogy lenne mar mas?

Ezen már én is sokat gondolkodtam, de nem tudtam eldönteni, valami félvér lehet.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
Kidd az fekete vagy fehér? 😄😄

Spread De Love!

amikor tavaly volt ilyen akkor néztem, de szerintem dwightot leszámítva egyértelmû, mert "nagyon" hasonlítanak magukra, vagy hogy is mondjam ezt...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
hm, ja bocs, lehet.

Szerintem ezeket a képeket már dr lucsok egyszer régen berakta ebbe a topikba.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
van egy olyan erzesem hogy megnezted az nba.com on😊
itt van egyebkent, eleg jol bovitok. a mait fel is ismertem

egyebkent jah, Kidd et lehet meg leginkabb felismerni😊

kidd a legdurvább a szemérõl simán fellehet ismerni

<#taps>

VinylToy
ja nem, de én nem is néztem meg a linkeket 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Az utolsó szerintem Magic Johnson

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JKidd, Wade, Dwight, Bruce

Fisherman\'s Friend

Rockynhooo
akkor kiszálok a versenybõl xD
uccsó Tippem Garnett 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
egyikse😊

Rockynhooo
Kobe és IVerson köztük van lemerném fogadni <#gonosz1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
na kik ok?

FrezeR
hjja az nagyon jó kis derbi lesz! kiváncsi leszek rá én is! 😊

KG21
szerdán élõben adja a sport2 20:30-kor

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
viszont ez a logo csere nem rossz otlet😊 asszem holnap lecserelem a sajatom egy bostonos Garnettre, ugyis a zold logokhoz szoktam

grizzly21
hm, azt egyebkent van esely megnezni valahol, akar streamen? vagy remelhetoleg felrakjak torrentre majd?
erdekes lesz valoban, csomoan vannak ugye minnesotaban akik KG csereikent kerultek oda😊

hajra Boston! 😊 ezevben egyertelmuen nekik szurkolok..csak nehogy serules legyen

KG21
ja hát kéne, de lusta vagyok 😄

Szerdán pikáns lesz a Boston-Minnesota meccs, már nagyon várom!

FrezeR
lassan cserélheted a logódat 😛

báttyó02

23:00 Kosárlabda
NBA Europe Live, Róma, Lottomatica Roma-Toronto Raptors

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

KG21
Néztem a BOS-TOR-t, jó lesz az a Boston, csakmég a védekezésen kell csiszolni. Persze egy ilyen bemutató meccsbõl sokat nem lehet leszûrni, de KG látványosan állat volt 😊 Bõdületes zsákolások, egy zseniális passz, rengeteg pattanó. Megmutatta, hogy megérte az árát

mateus33
Sport1:

szombatról vasárnapra virradóan 00:15 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma

vasárnapról hétfõre virradóan 00:30 Lottomatica Roma-Toronto Raptors, NBA Europe Live, Róma

Sport2:

szombatról vasárnapra virradóan 01:00 Efes Pilsen Istanbul-Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live, Róma

szombatról vasárnapra virradóan 04:00 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma

Elvileg azt hallottam hogy valamelyik tv közvetíteni fogja de nem 100%...

mateus33
Az nso-n ez a megszokott színvonal😄
Kár, h nem értesültem hamarabb errõl, mert akkor összehoztam volna h eljussak, most már sajna késõ😞
Na de azoknak akik mennek jó szórakozást, és egy kis beszámolót majd utána😉

Úristen ezt a cikket ki írta? 😄 olyan nevek vannak felsorolva akik nem is and1 tagok már 😛 és a videó pedig ami linkelve van youtube-ról az egy notic cucc ami szvsz kicsit az and1 vetélytársa :S

Jaja kint is leszek, ha valaki nem akar fizetni open run-ra azért kimehet mert oda ingyenes a belépés és tuti hogy az is jó lesz.

grizzly21
apam nba.com😊

KeKKSZike
Mikor kezdõdik a szezon?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mateus33
Ha vkit érdekel a látványos kosárlabda (show😊
And1 on BP

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
ez a lényeg...

mateus33
Részleteiben nem értem mirõl van szó, "csak" annyit látok h valszeg kihagyja ezt az idényt. Na az durva lenne...<#sir>

Fisherman\'s Friend

N1ggA
már lehet kapni Magyarországon is! Én az árkádi Converse (O'Neille) boltban vettem 😊

Spread De Love!

grizzly21
nba.com?

N1ggA
Vettem egy Wade 2.0-t. Van 1 ára, de ez a cipõ kurva jó!!!

Spread De Love!

sz*r ügy:S

http://lebron.extra.hu

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
Miért maradnék? Utálom az ilyet... Aki h*lye az... <#buck>

zaki
Maradj inkább csendben...

Nyugodjon békében.

KeKKSZike
Be volt piálva, drogozva... nah bumm!!

báttyó02
R.I.P.<#shakehead>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

azért ez nagyon durva... :S

NBA: elhunyt Eddie Griffin, a Minnesota volt játékosa
Autóbalesetben elhunyt Eddie Griffin (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplõ Minnesota Timberwolves korábbi játékosa.
A 25 éves bedobó múlt péntek hajnalban sportkocsijával nagy sebességgel hajtott be egy vasúti keresztezõdésbe, Houstonban, s egy tehervonat elgázolta.

A rendõrségi jelentések szerint a játékos autója kigyulladt, Griffin a felismerhetetlenségig összeégett, személyazonosságát pedig csak most sikerült kideríteni.

A 2001-ben a New Jersey Nets által draftolt kosaras két szezont a Houston Rockets, míg hármat a Minnesota színeiben játszott.

Utóbbi együttes márciusban szabadlistára tette Griffint, aki évek óta alkoholproblémákkal küzdött.

R.I.P.

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}