NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Fisherman\'s Friend
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
itt van egyebkent, eleg jol bovitok. a mait fel is ismertem
egyebkent jah, Kidd et lehet meg leginkabb felismerni😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Fisherman\'s Friend
uccsó Tippem Garnett 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
erdekes lesz valoban, csomoan vannak ugye minnesotaban akik KG csereikent kerultek oda😊
hajra Boston! 😊 ezevben egyertelmuen nekik szurkolok..csak nehogy serules legyen
Szerdán pikáns lesz a Boston-Minnesota meccs, már nagyon várom!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
23:00 Kosárlabda
NBA Europe Live, Róma, Lottomatica Roma-Toronto Raptors
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szombatról vasárnapra virradóan 00:15 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma
vasárnapról hétfõre virradóan 00:30 Lottomatica Roma-Toronto Raptors, NBA Europe Live, Róma
Sport2:
szombatról vasárnapra virradóan 01:00 Efes Pilsen Istanbul-Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live, Róma
szombatról vasárnapra virradóan 04:00 Toronto Raptors-Boston Celtics, NBA Europe Live, Róma
Kár, h nem értesültem hamarabb errõl, mert akkor összehoztam volna h eljussak, most már sajna késõ😞
Na de azoknak akik mennek jó szórakozást, és egy kis beszámolót majd utána😉
And1 on BP

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Spread De Love!
http://lebron.extra.hu
Fisherman\'s Friend
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
NBA: elhunyt Eddie Griffin, a Minnesota volt játékosa
Autóbalesetben elhunyt Eddie Griffin (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplõ Minnesota Timberwolves korábbi játékosa.
A 25 éves bedobó múlt péntek hajnalban sportkocsijával nagy sebességgel hajtott be egy vasúti keresztezõdésbe, Houstonban, s egy tehervonat elgázolta.
A rendõrségi jelentések szerint a játékos autója kigyulladt, Griffin a felismerhetetlenségig összeégett, személyazonosságát pedig csak most sikerült kideríteni.
A 2001-ben a New Jersey Nets által draftolt kosaras két szezont a Houston Rockets, míg hármat a Minnesota színeiben játszott.
Utóbbi együttes márciusban szabadlistára tette Griffint, aki évek óta alkoholproblémákkal küzdött.
R.I.P.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}