11113
\'NBA\'
  • zaki
    02:30-kor kezdődik a sport1en
  • N1ggA
    Mi van? Most tényleg nem fogják adni a sporttvn?
  • Doktor Lucsok
    hajnal...
  • John Cena
    jól írod a lépéses dolgokat a többit meg nem tudom
  • Tmac
    Akkor sem lehet 2-t lépni mivel pont úgy tanítják ziccer doboásnál is hogy ha oylabn utemben kapod alabdát hogy nem kell leütni akkor pl jobb ziccernél lesz (jobb-bal) lépés (kimarad a bal az elejéről (bal-jobb-bal) de itt is úgy kapod hogy levegőben veszedát vagyis levegőben vagy és először leteszed a jobb lábad majd folytatod a lépést. /remélem hogy egy picikét azért érthető/

megállásnál van olyan hogy 2 variáció 1meg 2 ütemű megállás

viszont valaki ismeri a jelenlegi fiba szabályzatot mert állítólag régen volt olyan szabály hogy alapvonali bedobásnál kilehetett passzolni a csapattársnak az oldalvonalra és akkor onnan kellett bedobni (nem tudom mennyire kamu de ezt olyan 1-2 évvel ezelött mondta egy egyesületbe járó csaj ismerősöm (bár én ilyenről elétemben nem hallottam és nem is láttamhogy alkalmazták volna)
  • John Cena
    én is így tuttam de két fajta meg állás van kosárba van a kétütemű amikor megkapod a labdát és utána lépsz egyet előre akkor ameik lábadal legutóbb előre léptél csak azt emelheted el meg van az egy ütemü amikor rendesen meg kapod a labdát és azzal sarkazol ameikkel akarsz de ebben az esetbe el is indulhatsz
  • grizzly21
    igazatok van! nem kene ilyeneken gondolkoznom, mert ugyis erzem, nem szoktam jatek kozben lepni, de neha ramjon
  • KG21
    egyhelyből állva nem lehet kettőt lépni, csak ha lendületben kapod a passzt.
  • VinylToy #8303
    Magyarországon biztos nem, Amerikában lehet, két lábon állsz, akkor eldöntheted melyik lábbal sarkazol, de utána csak azzal léphetsz el.
  • grizzly21
    Ahogy igy nezem egyebkent a regi Celtics - Lakers meccsek legszebb pillanatait...Jordan volt a legjobb jatekos aki valaha jatszott ez biztos, de a legjobb csapatjatekos Bird es Johnson..
  • grizzly21
    egy alap kerdesem lenne: ket labon allsz es kapsz egy passzt, akkor kettot lephetsz es felugorhatsz lepattintas nelkul nem? Csak ha mar elkezdtel sarkazni akkor nem lephetsz masik labbal lepattintas nelkul (?)
  • Doktor Lucsok
    tekk
  • Doktor Lucsok
  • grizzly21
  • gotchaaa
    Hurrá, köszönöm.
  • MrSpock
    Ohh..köszönöm a magyarázatot:-)Na jó csak vicc volt,de nagyon helyesen válaszoltál!:-)
  • N1ggA
    dupla-dupla: két mutatóból kétszámjegyű eredményt ér el (pl. 22 dobott pont, 10 lepattanó)
    tripla-dupla: ugyanez 3 mutatóból (pl. 16 pont, 10 lepattanó, 13 assist)
  • gotchaaa
    Üdv!
    Mit jelent a dupla-dupla ill. a tripla-dupla kifejezés?
  • MrSpock
    Néztem hajnalban a meccset,elég izgalmas volt,mindkét félnek megvoltak az esélyei a győzelemre.Szerencsémre az nyert akire fogadtam:-D Necces volt:-)Eléggé megfújták a hazai pályát a bírók!
  • N1ggA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugyanezt akartam mondani :D Óriási lesz!
  • grizzly21
    ALOMDONTO!!!!!!!! el sem hiszem
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    thx!
  • mateus33
    Aha.
  • Doktor Lucsok
    Komolyan?
  • mateus33
    Nem.
  • zaki
    tegnapelőtt belenéztem a boston-detroit meccsbe hajnalban, szünetben átkapcsoltam a sport2-re, nhl ment, és élőben adták magyar kommentárral a stanley kupa döntőt... remélem gy teszik majd az nbaben is, és az összes meccset leadják, nem zsidóskodnak majd...
  • Doktor Lucsok
    DE Srácok tegnap nem a mocskosrohattspurs nyert?
  • MrSpock
    Ez szerintem egy tv-nél elég gáz,hogy olyan meccset adnának ami lehet besem fog következni. Nemigaz,hogy itt nemlehetett volna az összes meccset leadni.Még jó,hogy van internet:-)
    A döntőről is elég ha a 6.7.meccset irják ki..és lehetne reménykedni,hogy lát is az ember mérkőzést:-D
    Bár én azt szeretném ha csak 4,max 5 lenne és természetesen Lakers siker:-)
    Havernak,ő Spurs drukker,mondtam 4-1lesz ide..egyből leszólt,hogy na ne már!Ottvan Duncan,Parker,Ginobili,hozzák a hazai meccseket.Akkor mondtam,na jó legyen max 4-2,ha roszabb napot fog ki Kobe:-D
    Tegnap már mondta,hogy valszeg igazam lesz,ezt már nemengedik ki.Így is lett!:-)
  • ProGabe #8282
    és a másik párosításból a 7-ik lenne.de úgysem lesz...

ennél már csak az lenne nagyobb tökönrúgás,ha a a döntőből is csak minden 2-ik meccset adnának
  • zaki
    lenne a 6. meccs
  • grizzly21
    sport2-n lesz
  • zaki
    Ez miért sopiler? Nem kell ezt így írni, nem lesz ez a meccs a sport1en... :)
  • MrSpock
    Háát ja!Főleg hogy micsoda meccs volt!
    Nemsemmi amit ma nyújtott a Lakers!-17-ről felállni,és Kobe is a 2.félidőben ellenállhatatlan volt!Sima győzelem lett, végére a Spurs szétesett.

• 5w0rdf15h
    faszom idióta sport1....nem mai 5. Lakers-Spurs meccset adják le hanem ha lesz akkor majd a 6. meccset....pedig úgyis eldől, balfasz egy választás
  • grizzly21
    Jol allunk:) 1-1 meccsre mindket csapat
  • KG21
    szívrohamot is kapnának a Lakers tulajai, ha ez nem trükk volna :D
  • grizzly21
    marmint video trukk
  • grizzly21
    nem normalisak:) meg ugyes trukkok..
  • zaki
    Huhh, milyen meccs lehetett... :D