11113
-
#8791 Lebron 51 pont. igaz hosszabbításos meccsen de akkor is. -
#8790 imádom az ilyen kosarakat:D -
#8789 nehany buzzer beater -
#8788 amúgy ez most hogy van a Bostonnál? Ott van a 3 sztár játékos és melléjük le tudták igazolni Marbury-t,akinek ha jól tudom elég magas a fizetése.Ezt nem teljesen értem.. -
#8787 "1 usd=10000Huf"
húha, lehet ők már tudnak valamit? :D -
tomeck01 #8786 Hello
Az nba.com-on láttam hogy előlehet fizetni ilyen LEAGUE PASS BROADBAND-re 40 mecset nyomnak hetente, de olyan van kiírva hogy 1 usd=10000Huf.Ilyen létezik. hogy így számolják át?Van olyan aki előfizetett itt vagy tudja, hogy megy ez? -
#8785 nem hiszem, o anno meg all star is volt nem is kicsi..meg kosaraskartyan is megvan:) -
#8784 nem tudjátok h Boozernek milyen sérülése volt? -
#8783 annyi történt hogy most sok játéklehetősget kap. -
#8782 nagyon orulok neki, hogy Grant Hillnek jol megy a jatek..vajon mi tortent vele olyan hosszu ideig? olyan jo sose lesz mint amikor a csucson volt, de azert jol jatszik mostanaban -
#8781 tegnap tenyleg jol jatszott -
#8780 tényleg nagyon látványos és jó meccs volt. és azért Gasol is elég jó. -
Doktor Lucsok #8779 -
#8778 Nem lovom le a poent, de mar nem is emlekszem mikor lattam utoljara ilyen jo meccset. Aki teheti nezze meg -
#8777 nezzetek a PHX - LAL -t mert nagyon durva..Kobe jatsza az onzo kocsogot es most igy fel is hozta a lakerst (ahol egyebkent 1 darab jo jatekos sincs most per pill rajta kivul a palyan...) es Shaq kurvajo -
#8776 jaja!!:) -
#8775 KG vs. Beckham :) -
#8774 A Lakers meg kikapott de nagyon. Érdemes megnézni a mezőnyszázalékukat. -
#8773 Marbury bemutatkozott a Celtics-ben. -
#8772 Hm, Shaq 45 pontot dobott a Torontónak -
#8771 igen egyebkent, szegeny Oden:( ez a szar a sportban
(az en bokam is egyebkent mar 3 honapja alkalmatlan sportra, de az kisebb gondom mint neki..jo hogy nem mentem az nba-be:) ) -
#8770 sry, en olvastam felre, faradt vagyok:) -
#8769 Nah igen, T-Mac iszonyat nagy játékos, de a sok sérülés miatt nem tud tartósan bizonyítani. -
#8768 Most Greg Oden-ről beszélünk :D
Odom-ot én sem csípem. -
#8767 sok mindenkinek teszi tönkre a karrierjét a sok sérülés,pl ott van egyik örök kedvencem T-Mac.. ő is csak szenved már :| -
#8766 hát mondták a meccs elején h eddig milyen sérülései/műtétei voltak,pedig csak 21 éves :( -
#8765 hat Odom engem ritka modon irrital..tobbet kepzel szerintem magarol mint ami. Mar a mozgasa is nagyon eroltetett -
#8764 Ohh ne, ezt nem hiszem el :((
Így sajnos lehet h nem futja be azt a karriert amit amúgy elérhetne :( -
#8763 térdsérülése van :( -
#8762 Mi van már megint Oden-nel? Örültem, h végre láthatom most a Spurs ellen a TV-ben, de nem játszott. Mondjuk a meccs elején tuti elmondták, de én csak a felétől láttam a meccset. -
Doktor Lucsok #8761 (votmá) -
#8760 nem egészen NBA de most akadtam rá!:D Kobe -
Doktor Lucsok #8759 Stephon Marbury and the Knicks reached an agreement today on a buyout settlement during an arbitration hearing over the point guard’s $400,000 fine, according to an NBA source. Marbury is expected to be waived as soon as tonight after meeting with team president Donnie Walsh today at a Midtown law firm.
na csak összejött a dolog, ki fogja leigazolni vajon, a Celtics, a Lakers, és a Heat van a favoritok között, van értelme egyáltalán leigazolni őt, hiszen Steph totál őrült...
-
#8758 azt én is remélem :) -
#8757 Na meg azok a kosarak, azokat látni kell :D -
#8756 55pont:D -
#8755 Úristen James mit művelt a Bucks ellen :DDDD -
#8754 Kíváncsi leszek a Heat-re Jermaine O'Neal-lel, hátha feldobja a csapatot! -
#8753 hajrá DENVER-NUGETS -
#8752 Philadelphia vs. Miami LIVE