11113
\'NBA\'
  • banok
    Lebron 51 pont. igaz hosszabbításos meccsen de akkor is.
  • John Cena
    imádom az ilyen kosarakat:D
  • grizzly21
    nehany buzzer beater
  • Matt07
    amúgy ez most hogy van a Bostonnál? Ott van a 3 sztár játékos és melléjük le tudták igazolni Marbury-t,akinek ha jól tudom elég magas a fizetése.Ezt nem teljesen értem..
  • ProGabe #8787
    "1 usd=10000Huf"

húha, lehet ők már tudnak valamit? :D
  • tomeck01
    Hello
    Az nba.com-on láttam hogy előlehet fizetni ilyen LEAGUE PASS BROADBAND-re 40 mecset nyomnak hetente, de olyan van kiírva hogy 1 usd=10000Huf.Ilyen létezik. hogy így számolják át?Van olyan aki előfizetett itt vagy tudja, hogy megy ez?
  • grizzly21
    nem hiszem, o anno meg all star is volt nem is kicsi..meg kosaraskartyan is megvan:)
  • Matt07
    nem tudjátok h Boozernek milyen sérülése volt?
  • banok
    annyi történt hogy most sok játéklehetősget kap.
  • grizzly21
    nagyon orulok neki, hogy Grant Hillnek jol megy a jatek..vajon mi tortent vele olyan hosszu ideig? olyan jo sose lesz mint amikor a csucson volt, de azert jol jatszik mostanaban
  • grizzly21
    tegnap tenyleg jol jatszott
  • banok
    tényleg nagyon látványos és jó meccs volt. és azért Gasol is elég jó.
  • Doktor Lucsok
  • grizzly21
    Nem lovom le a poent, de mar nem is emlekszem mikor lattam utoljara ilyen jo meccset. Aki teheti nezze meg
  • grizzly21
    nezzetek a PHX - LAL -t mert nagyon durva..Kobe jatsza az onzo kocsogot es most igy fel is hozta a lakerst (ahol egyebkent 1 darab jo jatekos sincs most per pill rajta kivul a palyan...) es Shaq kurvajo
  • grizzly21
    jaja!!:)
  • ProGabe #8775
    KG vs. Beckham :)
  • banok
    A Lakers meg kikapott de nagyon. Érdemes megnézni a mezőnyszázalékukat.
  • Matt07
    Marbury bemutatkozott a Celtics-ben.
  • zaki
    Hm, Shaq 45 pontot dobott a Torontónak
  • grizzly21
    igen egyebkent, szegeny Oden:( ez a szar a sportban
    (az en bokam is egyebkent mar 3 honapja alkalmatlan sportra, de az kisebb gondom mint neki..jo hogy nem mentem az nba-be:) )
  • grizzly21
    sry, en olvastam felre, faradt vagyok:)
  • mateus33
    Nah igen, T-Mac iszonyat nagy játékos, de a sok sérülés miatt nem tud tartósan bizonyítani.
  • mateus33
    Most Greg Oden-ről beszélünk :D
    Odom-ot én sem csípem.
  • Matt07
    sok mindenkinek teszi tönkre a karrierjét a sok sérülés,pl ott van egyik örök kedvencem T-Mac.. ő is csak szenved már :|
  • Matt07
    hát mondták a meccs elején h eddig milyen sérülései/műtétei voltak,pedig csak 21 éves :(
  • grizzly21
    hat Odom engem ritka modon irrital..tobbet kepzel szerintem magarol mint ami. Mar a mozgasa is nagyon eroltetett
  • mateus33
    Ohh ne, ezt nem hiszem el :((
    Így sajnos lehet h nem futja be azt a karriert amit amúgy elérhetne :(
  • Matt07
    térdsérülése van :(
  • mateus33
    Mi van már megint Oden-nel? Örültem, h végre láthatom most a Spurs ellen a TV-ben, de nem játszott. Mondjuk a meccs elején tuti elmondták, de én csak a felétől láttam a meccset.
  • Doktor Lucsok
    (votmá)
  • John Cena
    nem egészen NBA de most akadtam rá!:D Kobe
  • Doktor Lucsok
    Stephon Marbury and the Knicks reached an agreement today on a buyout settlement during an arbitration hearing over the point guard’s $400,000 fine, according to an NBA source. Marbury is expected to be waived as soon as tonight after meeting with team president Donnie Walsh today at a Midtown law firm.

na csak összejött a dolog, ki fogja leigazolni vajon, a Celtics, a Lakers, és a Heat van a favoritok között, van értelme egyáltalán leigazolni őt, hiszen Steph totál őrült...

• Matt07
    azt én is remélem :)
  • mateus33
    Na meg azok a kosarak, azokat látni kell :D
  • John Cena
    55pont:D
  • mateus33
    Úristen James mit művelt a Bucks ellen :DDDD
  • mateus33
    Kíváncsi leszek a Heat-re Jermaine O'Neal-lel, hátha feldobja a csapatot!
  • trick daddy
    hajrá DENVER-NUGETS
  • Matt07
    Philadelphia vs. Miami LIVE