11113
-
#8831 én is. volt, aki nem? :D -
#8830 en is nagyon:) meg Hornace-eket, de foleg Malone-t, meg az egesz Jazz-t ahogy volt. De igy utolag visszagondolva korrekt ellenfelek voltak a Bulls-nak, es lehet oket is sajnalni.. -
#8829 John Stockton :D hogy mennyire utáltam:D -
#8828 huhuu mekkora jatekosok
Jordan eddig nem volt az? -
#8827 3 új Hall of Fame:
nem is értem, nem találtak jobb jelölteket?
rajtuk kívül még Sloan () és Stringer edzők -
#8826 Ha a Dallas még nyer 2Db meccset akkor semm iseélye aPHX-nak
de ha PHX nyer 4 meccset úgy hogy dallas nem nyer semmit vagy csak 1x akkor Playoff -
#8825 Kerr elb*szta... -
#8824 sajnos az elég nagy nekem :D pedig jó cipő,de sajnos nem az én méretem :'( -
Doktor Lucsok #8823 most már tényleg annyi -
#8822 Nincs szuksege itt valakinek 11.5-os (usa) kosarcipore? vettem egyet, de a meret egy kicsit tul nagy lett, ezert visszakuldom inkabb, de ha kellene valakinek akkor szerintem mindenki jobban jarna, mert nyilvan olcsobban adnam, nekem sem kell postazni, es teljesen uj.
egy feher shox egyebkent:
-
#8821 LOL:D kedvencem:D -
Doktor Lucsok #8820 Szerinted? -
#8819 a Lakers verte meg őket -
#8818 Srácok a Cleveland eddig 1x kapott ki otthon és ki ellen kapott ki akkor?? 35-1 -
#8817 Golden State
Minnesota
Oklahoma City
Memphis
L.A. Clippers
Sacramentoo
Washington
a tuti kiesők eddig!
Nyugaton már csak Phoenix lehet aki tovább juthat -
#8816 Mavs: 43:30
Suns: 40:34
Azért az is durva, h ilyen kiélezett szituban kikapnak a ligautolsó Kings-től... -
#8815 sajnalom a Suns-t en is nagyon :( a legszimpatikusabb csapat, a Boston utan a kedvencem -
#8814 3 meccsel vannak lemaradva a Dallastól ha jól tudom:S -
#8813 Jah én is azt figyeltem , h már nem sok esélyük van bejutni... :| -
#8812 Mi történt a Suns-szal?! Elég valószínűtlen, h bejutnak a playoffba, márpedig akkor ennek a csodálatos csapatnak annyi. Sajnálom, h nem nyertek bajnoki címet. -
#8811 igen-igen, biztos még nem sül annyira a keze :D majd belejön ;)
egyik kedvenc játékosom,nagyon szimpatikus :) -
Doktor Lucsok #8810 mondjuk a buzzer-nél kicsit, hát, gondolkodhatott volna, de végül is ő Agent Zero .... :D -
#8809 Arenas had an impressive showing with 15 points, three rebounds and 10 assists. -
Doktor Lucsok #8808 He is back!! -
#8807 Ooooo most latom....ncaa.com-on lehet nezni minden meccset teljesen ingyen. Az elozoeket vissza lehet nezni archivumbol, es elvben a LIVE is megy, de most meg nincs meccs, ezert nem tudom...ma ha jol latom adnak majd. -
#8806 rojadirecta.com-on mindig linkelnek NCAA meccseket. -
#8805 Wizards' Arenas remains on pace for Saturday return
áá már alig várom :) -
#8804 ja, ezert is vagyok ra kivancsi, hogy milyen, kikbol lesz esetleg kesobb sztar.. -
#8803 "march madness" tehát mindjárt vége a szezonnak, itt már - mondhatni - vérre megy a játék. meg NBA karrierre -
#8802 Pont vmelyik nap néztem a 2008as final-t, ott nyomta Douglas-Roberts, Mario Chalmers, Darrel Arthur, Brandon Rush vagy pl. Derrick Rose...
Nem gyenge meccs volt :D -
#8801 igen ezt én is hallottam több embertől.. kíváncsian figyelem majd h mi lesz -
#8800 Koszi!
Ha lesz valamikor meccs normalis este-ejfel koruli idopontban akkor szoljon mar valaki pls, mert kivancsi vagyok..sokak szerint ez a March Madness jobb mint az NBA ilyenkor -
Doktor Lucsok #8799 változóminőséggel -
#8798 Nincs valakinek tippje, hogy NCAA (egyetemi) meccseket hol lehetne neten nezni? Most izzik elegge azt mondjak -
#8797 ez igazsagtalan azert, Wade kuzd a legjobban szerintem a ligaban. -
#8796 Wade for MVP -
#8795 énértettemésremélemkobeésremélemnyeralakers lessza Champ -
Doktor Lucsok #8794 Kobe vagy Lebron lesz az MVP, sajna a Miaminak nem valami jó a rekordja, és az utóbbi évek alapján mindig a legjobb rekordokkal rendelkező csapatok legjobb játékosát választják; és ez gond...
(értelmetlenköcsögmondatlettez) -
#8793 -
#8792 Wade lesz az MVP