11113
-
Doktor Lucsok #8871 Bulls' DRose takes home Rookie of Year Award -
#8870 Jah, összeszedte magát, de az előző 4 pontos meccs után illett is :)
Viszont lesérült Leon Powe is... -
Doktor Lucsok #8869 Magic's Dwight Howard earns Defensive Player of Year -
#8868 hanyat dobott mar Allen az utolsoban?? vegre!! -
#8867 !!!! ezazzzzzzz -
#8866 Ijjj, a Bulls-Celtics második meccse sem lehetett gyenge, az eredményt elnézve :) -
#8865 Na igen, a hazai pálya mindig sokat jelent, ez igaz.
Ha Ray Allen kicsit is hozza magát, akkor a Celtics behúzta volna a meccset sztem. De Garnett nélkül kemény párbaj lesz.
A Portland-et szeretem, remélem összekapják magukat.
A Spurs meg ellenfelére akadt a Dallasban. -
Doktor Lucsok #8864 Mike Brown Named Coach of the Year
-
Doktor Lucsok #8863 A mai eredményeknél a Hawks ilyen arányú győzelmére nem számítottam, a többi az egyértelmű volt. -
Doktor Lucsok #8862 Én azért meglepődtem, h négy meccsből három vendéggyőzelmet hozott. Ne mond, h Te ezt vártad, sejtetted. Persze a Spurs, és a Celtics is gyengébb, de akkor sem gondoltam volna, h a Celticset meglepi a Bulls otthon, arra számítottam/számítok, h otthon Chicagoban nyernek, de erre nem; persze ehhez kellett Rose fantasztikus és R.Allen pocsék játéka. A Cavs győzelme egyértelmű, és ott kb. 4-0ra számítok, max. a Pistons hoz egyet otthon, de ennyi. Arra sem gondoltam, h a Rockets ilyen lazán nyer, itt is arra gondoltam, h a hazai pálya azért kedvezőbb eredményt hoz a Trail Blazersnek, annak ellenére, h ez lesz az első Playoffs meccsük, valahogy azt éreztem, h ez feltüzeli őket, de befostak. A Spurs Mavs meccs, annyira nem érdekelt, mert egyik csapatot sem kedvelem igazán, mondjuk arra kíváncsi vagyok, h a Mavs nyáron behúzza e Shaqet, az poén lenne, de itt is azért pár pontos Spurs győzelemre számítottam. Úgy érzem nekem az otthon játszó csapatok felé lejt a pálya, ez van. -
#8861 Na én meg a mai eredményeken csodálkoztam kicsit a Lakers meccs kivételével.
76ers-Magic utolsó negyed eredménye...
A Hornets és a Heat meg várakozásomon alul teljesített. -
#8860 Nekem nem kedvencem a Mavs, de ahányszor láttam őket látszott, hogy van bennük erő. Nagy hátrányból is képesek visszajönni. Ginobilivel se söpörné ki a Spurs őket sztem, szóval lesz még meglepetés. -
#8859 azert a Mavstol ezt senki sem varta volna..es a Boston is durva hogy kikapott ha Garnett van, ha nincs. Rose jatszott nagyot -
#8858 Konkrétan melyikre gondolsz?
Sztem a Spurs Ginobili nélkül jóval gyengébb, a Celtics is Garnett nélkül.
A Houston ennyire sima győzelme talán, de sztem a Cavs győzelme is papírforma. -
#8857 sztem még nem kell aggódni a Boston miatt tavaly 4-3makkal ment a döntőbe -
Doktor Lucsok #8856 Érdekes eredményeket hozott ez az első nap. -
#8855 Hat ez igy nem lesz konnyu:( Nagyon erzodik Kevin hianya... -
#8854 1. Wade
2. Kobe
3. LeBron
-
#8853 1. LeBron
2. Wade
3. Kobe
4. Superman -
dzso83 #8852 Srácok, lehet tudni valamit arról, hogy rájátszásból miket közvetít Sport12? -
#8851 Sport1-es MVP szavazás eredménye:
Wade 42%
James 34%
Bryant: 21%
más: 3% -
#8850 :S Garnett mentalitása nagyon hiányozni fog, Pierce és Allen ketten nem tudják majd megoldani a feladatot :| de bízom bennük azért. -
#8849 1. LeBron
1. Wade
(Azért két első, mert nem tudok dönteni)
3. CP3
4. Kobe
5. Howard -
#8848 1.Wade
2.LeBron
3.Kobe
4.CP3
5.Howard -
#8847 miert forditva irjatok?
1.Wade
2.Kobe
3.Lebron
4.cp3
5.Howard -
#8846 5. Superman
4. LeBron
3. CP3
2. Kobe
1. DWade -
Doktor Lucsok #8845 Szerintetek ki lesz az idei MVP?
Többen mondtátok, h DWade vagyis, h azt szeretnétek, h ő legyen az...
A hivatalos szavazáson öt játékosra kell megjelölni az ötödiktől az elsőig, az én listám:
5. CP3 4. Superman 3. DWade 2. Kobe 1. LeBron
A ti listáitok hogyan néznek ki?
és egy kép a hateröknek:
-
#8844 nagyon sajnálom ami vele történt,ugyanis az egyetlen játékos a Bostonból akit kedvelek :( -
#8843 -
#8842 ettol felek:((( -
Doktor Lucsok #8841 Picsábaaaaa
Lakers - Cavs döntő lesz -
#8840 Lakers meg szerintem csak lessz 4-0 -
#8839 én is 4:1re tippelek :( -
Doktor Lucsok #8838 snaszos :D
remélem azért egyet tudnak nyerni otthon... -
#8837 asszem Detroitomtol elköszönhetek :D -
Doktor Lucsok #8836 és ilyen lett:
EASTERN CONFERENCE
Cleveland vs. Detroit
Boston vs. Chicago
Orlando vs. Philadelphia
Atlanta vs. Miami
WESTERN CONFERENCE
L.A. Lakers vs. Utah
Denver vs. New Orleans
San Antonio vs. Dallas
Portland vs. Houston
-
#8835 Suns meg nagyon hiányzik :S Nash bazd... nem igaz h nincsenek ott :S -
#8834 uhhh de jo Pistons éppen éppen ... bár első kör és.. :S de bízom a csodában. -
#8833 A rájátszás csapatai,
Nyugati főcsoport: Los Angeles Lakers, Denver Nuggets, Houston Rockets, Portland TrailBlazers, San Antonio Spurs, New Orleans Hornets, Dallas Mavericks, Utah Jazz
Keleti főcsoport: Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Orlando Magic, Atlanta Hawks, Miami Heat, Philadelphia 76ers, Chicago Bulls, Detroit Pistons -
#8832 két haverom is akikkel tegnap nosztalgiáztunk meg dobálgattunk feljött szóba jo pár régi név de mki rávágta Stocktonra hogy utálta :D meg Adam Keefe-re is :D