NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
megállásnál van olyan hogy 2 variáció 1meg 2 ütemû megállás
viszont valaki ismeri a jelenlegi fiba szabályzatot mert állítólag régen volt olyan szabály hogy alapvonali bedobásnál kilehetett passzolni a csapattársnak az oldalvonalra és akkor onnan kellett bedobni (nem tudom mennyire kamu de ezt olyan 1-2 évvel ezelött mondta egy egyesületbe járó csaj ismerõsöm (bár én ilyenrõl elétemben nem hallottam és nem is láttamhogy alkalmazták volna)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Go Jeff Go!!!!
tripla-dupla: ugyanez 3 mutatóból (pl. 16 pont, 10 lepattanó, 13 assist)
Spread De Love!
Mit jelent a dupla-dupla ill. a tripla-dupla kifejezés?<#help>#help>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Go Jeff Go!!!!

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
A döntõrõl is elég ha a 6.7.meccset irják ki..és lehetne reménykedni,hogy lát is az ember mérkõzést:-D
Bár én azt szeretném ha csak 4,max 5 lenne és természetesen Lakers siker:-)
Havernak,õ Spurs drukker,mondtam 4-1lesz ide..egybõl leszólt,hogy na ne már!Ottvan Duncan,Parker,Ginobili,hozzák a hazai meccseket.Akkor mondtam,na jó legyen max 4-2,ha roszabb napot fog ki Kobe:-D
Tegnap már mondta,hogy valszeg igazam lesz,ezt már nemengedik ki.Így is lett!:-)
Go Jeff Go!!!!
ennél már csak az lenne nagyobb tökönrúgás,ha a a döntõbõl is csak minden 2-ik meccset adnának
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Go Jeff Go!!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Go Jeff Go!!!!
Irány a Staples,és pont kerülhet a párharc végére!
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend