NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Ja jó 😄 Akkor valamit félreolvastam :S

Spread De Love!

grizzly21
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1:0 ez gondolom nem spoiler😄

zaki
02:30-kor kezdõdik a sport1en

N1ggA
Mi van? Most tényleg nem fogják adni a sporttvn?

Spread De Love!

hajnal...

Fisherman\'s Friend

John Cena
jól írod a lépéses dolgokat a többit meg nem tudom

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Akkor sem lehet 2-t lépni mivel pont úgy tanítják ziccer doboásnál is hogy ha oylabn utemben kapod alabdát hogy nem kell leütni akkor pl jobb ziccernél lesz (jobb-bal) lépés (kimarad a bal az elejérõl (bal-jobb-bal) de itt is úgy kapod hogy levegõben veszedát vagyis levegõben vagy és elõször leteszed a jobb lábad majd folytatod a lépést. /remélem hogy egy picikét azért érthetõ/

megállásnál van olyan hogy 2 variáció 1meg 2 ütemû megállás

viszont valaki ismeri a jelenlegi fiba szabályzatot mert állítólag régen volt olyan szabály hogy alapvonali bedobásnál kilehetett passzolni a csapattársnak az oldalvonalra és akkor onnan kellett bedobni (nem tudom mennyire kamu de ezt olyan 1-2 évvel ezelött mondta egy egyesületbe járó csaj ismerõsöm (bár én ilyenrõl elétemben nem hallottam és nem is láttamhogy alkalmazták volna)

John Cena
én is így tuttam de két fajta meg állás van kosárba van a kétütemû amikor megkapod a labdát és utána lépsz egyet elõre akkor ameik lábadal legutóbb elõre léptél csak azt emelheted el meg van az egy ütemü amikor rendesen meg kapod a labdát és azzal sarkazol ameikkel akarsz de ebben az esetbe el is indulhatsz

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

grizzly21
igazatok van! nem kene ilyeneken gondolkoznom, mert ugyis erzem, nem szoktam jatek kozben lepni, de neha ramjon

KG21
egyhelybõl állva nem lehet kettõt lépni, csak ha lendületben kapod a passzt.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

VinylToy
Magyarországon biztos nem, Amerikában lehet, két lábon állsz, akkor eldöntheted melyik lábbal sarkazol, de utána csak azzal léphetsz el.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
Ahogy igy nezem egyebkent a regi Celtics - Lakers meccsek legszebb pillanatait...Jordan volt a legjobb jatekos aki valaha jatszott ez biztos, de a legjobb csapatjatekos Bird es Johnson..

grizzly21
egy alap kerdesem lenne: ket labon allsz es kapsz egy passzt, akkor kettot lephetsz es felugorhatsz lepattintas nelkul nem? Csak ha mar elkezdtel sarkazni akkor nem lephetsz masik labbal lepattintas nelkul (?)

tekk

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

grizzly21

Hurrá, köszönöm.<#worship><#vigyor3>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

MrSpock
Ohh..köszönöm a magyarázatot:-)Na jó csak vicc volt,de nagyon helyesen válaszoltál!:-)

Go Jeff Go!!!!

N1ggA
dupla-dupla: két mutatóból kétszámjegyû eredményt ér el (pl. 22 dobott pont, 10 lepattanó)
tripla-dupla: ugyanez 3 mutatóból (pl. 16 pont, 10 lepattanó, 13 assist)

Spread De Love!

Üdv!<#integet2>
Mit jelent a dupla-dupla ill. a tripla-dupla kifejezés?<#help>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

MrSpock
Néztem hajnalban a meccset,elég izgalmas volt,mindkét félnek megvoltak az esélyei a gyõzelemre.Szerencsémre az nyert akire fogadtam:-D Necces volt:-)Eléggé megfújták a hazai pályát a bírók!

Go Jeff Go!!!!

N1ggA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyanezt akartam mondani 😄 Óriási lesz!

Spread De Love!

grizzly21
ALOMDONTO!!!!!!!! el sem hiszem

Fisherman\'s Friend

thx! <#wink>

Fisherman\'s Friend

mateus33
Aha.

Komolyan? <#wow2>

Fisherman\'s Friend

mateus33
Nem.

zaki
tegnapelõtt belenéztem a boston-detroit meccsbe hajnalban, szünetben átkapcsoltam a sport2-re, nhl ment, és élõben adták magyar kommentárral a stanley kupa döntõt... remélem gy teszik majd az nbaben is, és az összes meccset leadják, nem zsidóskodnak majd...

DE Srácok tegnap nem a mocskosrohattspurs nyert? <#zavart1> <#idiota>

Fisherman\'s Friend

MrSpock
Ez szerintem egy tv-nél elég gáz,hogy olyan meccset adnának ami lehet besem fog következni. Nemigaz,hogy itt nemlehetett volna az összes meccset leadni.Még jó,hogy van internet:-)
A döntõrõl is elég ha a 6.7.meccset irják ki..és lehetne reménykedni,hogy lát is az ember mérkõzést:-D
Bár én azt szeretném ha csak 4,max 5 lenne és természetesen Lakers siker:-)
Havernak,õ Spurs drukker,mondtam 4-1lesz ide..egybõl leszólt,hogy na ne már!Ottvan Duncan,Parker,Ginobili,hozzák a hazai meccseket.Akkor mondtam,na jó legyen max 4-2,ha roszabb napot fog ki Kobe:-D
Tegnap már mondta,hogy valszeg igazam lesz,ezt már nemengedik ki.Így is lett!:-)

Go Jeff Go!!!!

ProGabe
és a másik párosításból a 7-ik lenne.de úgysem lesz...

ennél már csak az lenne nagyobb tökönrúgás,ha a a döntõbõl is csak minden 2-ik meccset adnának

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
lenne a 6. meccs

grizzly21
sport2-n lesz

zaki
Ez miért sopiler? Nem kell ezt így írni, nem lesz ez a meccs a sport1en... 😊

MrSpock
Háát ja!Fõleg hogy micsoda meccs volt!
Nemsemmi amit ma nyújtott a Lakers!-17-rõl felállni,és Kobe is a 2.félidõben ellenállhatatlan volt!Sima gyõzelem lett, végére a Spurs szétesett.

Go Jeff Go!!!!

5w0rdf15h
faszom idióta sport1....nem mai 5. Lakers-Spurs meccset adják le hanem ha lesz akkor majd a 6. meccset....pedig úgyis eldõl, balfasz egy választás

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

grizzly21
Jol allunk😊 1-1 meccsre mindket csapat

KG21
szívrohamot is kapnának a Lakers tulajai, ha ez nem trükk volna 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
marmint video trukk

grizzly21
nem normalisak😊 meg ugyes trukkok..

zaki
Huhh, milyen meccs lehetett... 😄

MrSpock
Igen,de ott késõn eszmélt erre a lehetõségre és mikor Fisher visszaesett,akkor próbált félig bebújni a hónalja alá.De ezt a bírók már nemették meg,hiába reklamált.

Go Jeff Go!!!!

ProGabe
😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mikor végén barry donta voltna a 3ast a fisher elugrott akkor belekellett volna ugornia nem elindulni mert akkor kapott volna egy +3at és büntibõl 2-t csak bedob akkor lett volna hosszbítás ha mind a bent van akkor meg nyertek volna szvsz.

MrSpock
Jó kis meccs volt!Végére már aggódtam,hogy Spursnak mákja lesz..de nem:-)Dúrva,hogy miket fújtak be nekik a bírók,de nemsok sikerrel!
Irány a Staples,és pont kerülhet a párharc végére!
Go Lakers!

Go Jeff Go!!!!

grizzly21
ugye befujtak Tim Duncan lepeset?😄D

grizzly21
thats it!

pöpöõ

Fisherman\'s Friend

(lesz egy hét nyugalmunk)

Fisherman\'s Friend