11113
-
#8951 jó a haj:D -
#8950 Eddig jók az eredmények. Bárcsak mindegyik meccset láthatnánk a TV-ben... -
Doktor Lucsok #8949 -
Doktor Lucsok #8948
Ők megleptek, a másikat sajnos gyanítottam, de ez volt az előző körben is, 'szal még van idő... -
Doktor Lucsok #8947 hivatalos -
#8946 sokan mondjak...en Wade-nek adtam volna -
Doktor Lucsok #8945 "According to a league source, LeBron James will be named the NBA Most Valuable Player this afternoon." -
#8944 nem semmi, ma mar jatszik a Celtics...kemeny menet lesz -
#8943 Továbbra is harmatgyenge ez a Heat, sajnálom őket. Bár a Cavs ellen mindegy melyikőjük jut tovább sztem. -
#8942 Én direkt nem néztem meg az eredményt.
Eddig a Heat-ben Haslem-en meg Wade-en kívül senki sem csinál semmit... -
#8941 jah adják!de sajna nem élőben:( és lehet tudni már az eredmnyt.... -
#8940 Na jólvan, kezdődik :) -
#8939 Mondjuk erre kíváncsi leszek, mert nem egyszer volt már olyan h ennek ellenére teljesen mást adtak. Jelenleg még vmi küzdősport megy, hátha ez is fontosabb lesz nekik... -
#8938 Van 1-2 csapat ahol ha megbomlik ez a mag, akkor nagyon meggyengülnek, lásd most a Bostont.
-
#8937 nem vagyok egy NBA szakértő de szeretem nagyon ,de nagyon fura ,hoyg itt egy egy ember hiánya mennyire számít, még fociban a második pad is játszhat nyugodtan.. -
#8936 Egyszerű: Ginobili nem játszott. -
#8935 Hogy tudott 4:1el kiesni a Spurs azt nem értem :| -
#8934 A Sport2 műsorújságjában 23 órától Atlanta - Miami-t ír. -
#8933 Lehet tudni hogy ma melyik meccs lesz a tv-ben? -
#8932 Na hát eldőlt ez a párharc is, mégha szenvedve is.
Az Orlando ellen is jó kis meccseket nyomnak majd sztem. -
#8931 mindkettő. -
#8930 egyébként a Bulls ilyen jó csapat vagy ennyire hiányzik Garnett? -
#8929 Kemény a Heat - Hawks párharc is, bár fura a Celtics - Bulls-al szemben, hogy aránylag nagy különbségű győzelmek születtek mindig, nem pedig ilyen 2-3 pontosak :) -
#8928 Mondjuk az se semmi, hogy az Orlando Howard nélkül verte ki aránylag simán a 76ers-t. -
#8927 Nyugaton milyen sima párharcok voltak az első körben... Meglepő.
Keleten viszont a Cavs kivételével szenvednek/szenvedtek :D -
#8926 nem semmi ez a Chicago.. -
#8925 live sports, kivalasztod a meccset es ott ki lesz irva -
eva9413 #8924 köszönöm szépen, és itt biztosan tudom nézni élőben?
melyik csatornán? :$ -
#8923 A justin.tv-n erdemes keresni, de ami stabilabban bejon az a http://www.myp2p.eu/ itt le kell tolteni egy progit amivel tudod nezni a meccset, de nagyon jo minosegre sajnos nem lehet szamitani. Ha nem fontos hogy elo legyen akkor sztem jobb torrentrol utolag jobb minosegben -
eva9413 #8922 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám ingyen nézni az NBA meccseket? :$
Különösen a Celtics meccsek érdekelnének, már amennyiben továnnjutnak a rájátszásban :$
Aki tudja, lécci írjon privibe :$
Előre is köszönöm, üdv: Évi -
#8921 Bocs, hogy offolok, marmint nem Playoff, de errol lemaradtam anno, es nagyon orulok hogy most raakadtam a playoff videok nezese kozben:
Grant Hill 27pt, es ezzel vegigjatszotta mind a 82 meccset! regen kedvencem volt, orulok hogy jol ment neki ez az ev -
#8920 Ginobili nélkül én nem csodálkozok. -
#8919 Ez a Celtics - Bull párharc felettébb szoros.
Két 2pontos és két 3pontos differenciájú meccs, azért ez nem semmi :) -
#8918 A spurs meglepetes nagyon ..
A sport1 meg nem semmi, heti 1 meccset ad le, az is a Hornets Nuggets, ami mar eldolt... -
deng09 #8917 Eladóóó!
Több száz dvd-nyi kosaras és amerikai futball video eladó. All-Star meccsek, klasszikusok, jordan, dream team minden mennyiségben.
Lista: http://dunking.uw.hu
Akit érdekel irjon: [email protected] -
#8916 ez oke, de ez hogy jon ki ugy altalaban, csak ez erdekelt:) -
#8915 igazad van, ugy ertettem hogy a Bulls-ra gondolsz, hogy hozzak a kovetkezo 2 meccset:) -
#8914 2 meccs Bostonban, 2 Chicagoban, aztán Boston - Chicago - Boston -
Doktor Lucsok #8913 nem írtam le őket, azt írtam, h a mai ötödiket nyerik otthon és a következő hatodikat pedig hozzák Chicagoban, hetedik bostoni meccs pedig nem lészen -
#8912 azert a Bostont ne ird le. hogy van az egyebkent, hogy ha jol latom a Boston jatszik csak 3mat otthon?