11113
-
Doktor Lucsok #9071 Le is írtad, csak az agyamig nem jutott el...... -
#9070 szerintem is rendben van..valamelyik magyar kommentator mondta, hogy meg fel kene szednie nehany kilot. -
Doktor Lucsok #9069 Nem tudom, h ti hogyan nézitek Supermant (karcsúsító képernyőn?), de szerintem csak úgy pattognak le róla a védők, az egyik, ha nem a legizmosabb játékos az NBAben; de ha még jelentős tömeget szedne fel a 120 kilójához, az csak a hátrányára lenne és nem az előnyére viszont, ha megtanulna dobni, na akkor ténylegesen megállíthatatlan lenne... -
fulopzizou #9068 Szerintetek jó a nagydöntő pálya előnye? ugye ez a 2-3-2 szisztéma. Én nagyon utálom, mert Lakers szempontjából szar. Hiszen ha nem sikerül hozni az első két hazait akkor nagyon nagy bajba lehet kerülni. ha ez megtörténik h két meccs után 1-1 az állás, akkor az utána következő 3 meccs Orlandoban nagyon nehéz lesz a Lakersnek, nagy lesz rajtuk a nyomás, hiszen idegenben kell meccseket myerni.
Szóval mindenképp hozni kellene az első kettőt Kobe-éknak..:S -
#9067 Öt kérdés az NBA nagydöntője előtt -
#9066 4-3 Orlando. -
#9065 4-2 Lakers győzelemre tippelnék és szerintem első 2 meccsből fog bukni a Lakers van olyan érzésem! -
fulopzizou #9064 jó h mozgékony de ha hizna még 10 kilot még jobb lehetne.. attól még lehet mozgékony hogy picivel több a zsir meg az izom rajta
ui: Sztem Orlando fog nyerni sajnos...
GO LAKERS!!! -
#9063 kivancsi vagyok Dwight fog e hizni/izmosodni az idovel, mondtak hogy lenne meg mit. Szerintem viszont igy pont jo, eleg mozgekony. -
Doktor Lucsok #9062 -
Doktor Lucsok #9061 Szerintem is a Lakers fog nyerni, bár nagyon-nagyon nehéz lesz...
Ezért a Magicnek fogok szurkolni! XD -
#9060 az alapszakasz eredményei nem mérvadók :) ezt bizonyítja a cavs is,h míg James tudott 1 szinttel feljebb lépni a többiek nem. vagy akár a heat is,Wade mellé senki nem tudott előre lépni :( -
fulopzizou #9059 Jameer Nelson mindkettőn nagyon jól játszott szerencsére ő most nincs.
A baj viszont az h csapatként nagyon erősek és talán ellenük a legnehezebb védekezni, mivel kintről rohadt jól dobnak, Howard meg centerben megállíthatatlan..
nem baj reménykedni még szabad xD -
#9058 elég szoros volt mind-kettő -
fulopzizou #9057 Az bizony igaz! mind a 2-szer a Magic nyert.. -
#9056 Most igy en is inkabb Lakers-re tippelek, de nagyon meglepne az Orlando, ha nem hozna legalabb 2-t. Azt jol tudom, hogy szezon alatt 2-bol 2-szer verte a Magic a Lakerst? -
#9055 szerintem a Lakers hozza a döntőt -
fulopzizou #9054 Szerintetek ki nyeri a döntöt?
Sztem Howardot nem birja majd a Lakers rendesen megfogni.. -
#9053 te vagy az emberem! -
fulopzizou #9052 http://www.youtube.com/watch?v=6znkbMJJTyQ&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=FtzQ0eXVoJo&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=SH16SWQNh8o&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=azMR-ZYaOnQ&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=tDMUs3oc0Ik&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=S6nOYTkUAkE&feature=channel
Legjobb reklámok!!! Kobe és LeBron reklámozza a Nike-t... -
#9051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!örülök h kiesett a cavs nem vqlami szimpatikus gárda számomra, sima továbbjutást vártam tőlük amúgy.. -
#9050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem egyáltalán nem lesz egy sima menet. 4-3 esetleg 4-2. jól mondtad, az orlando az egy CSAPAT -
#9049 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így legalább egy CSAPAT nyert
döntő: Lakersnek simán jobb 20 ponttal a padja - ha nem többel - ez alapján sima 4-1-et várok. aztán majd meglátjuk mi lesz -
#9048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja :( -
#9047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurva Orlando -
#9046 Bryant kegyetlen mit jácott 35pont 10asziszt a többit nem mer az nagyon spoiler lenne:) -
fulopzizou #9045 szakértő vagy srác -
#9044 kicsit mintha miss-match lenne aki fogja:DDD -
Doktor Lucsok #9043 Kicsit off:
A japán ligában játszik a faszikám:
237 cm magas, Yao 229. Lassú, mint a k.élet valószínű, h az NBAbe sohasem fog eljutni, csak gondoltam beteszem a képet, mert hát ööö látjátok...
on -
#9042 azert Shaq-nel jobban dob, es ha faultoljak mindig, akkor elobb utobb elfogy rola az ember -
#9041 hát igen!de a ha faultolják nem biztos h bedobja mer olyan mint shaq -
#9040 szerintem nincs jo gyogyir, mert ha Howard egyedul marad, akkor meg biztosan megoldja. vagy fault, vagy kosar. vagy mind a ketto -
#9039 sztem howardot hagyni kéne had zsákolgasson meg minden!mer abból szoktak sok trplát dobni h howardot lekettőzik azt kinn marad vmeik tripladobó és bedoja -
#9038 Mo Williams sokkal jobb volt az alapszakaszban,a másik h Howardot nem tudják megfogni,Ilgauskas már kicsit lassú hozzá képest meg Big Ben sem a régi már sajnos :( meg nem tudnak mit kezdeni a sok triplával amit benyelnek :S -
#9037 én sztem az a baja a cavsnak h míg lebron tudott még 1et előre lépni ahhoz képest ahogy játszott az alapszakaszban a többiek sajnos nem tudnak!a konferencia döntőben mo betlizik nem találja a kosarat west se az igazi ráadásul ilga se hozza azt amit szokott -
#9036 en nem mondom hogy tudnanak masra, egyszeruen nem jo egy csapat ha csak 1 ember van aki tenyleg jol jatszik. De pl B Gibbson eleg jol keni a harmasokat, megse lattam meccsen mar reg ota.. -
Doktor Lucsok #9035 Még kire tudnának építeni? Ő az egyetlen jó játékos a Cavsban, a többiek nagyon gyengék és ezt most bizonyítják is... -
#9034 Bar nem adja a sport1/2, de azert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon durva, szerintem az Orlando mostmar gyozni fog. Igaza volt Barkley-nak..en nem tudom mit szoljak, nem szeretem a cavst annyibol hogy csak james-re epitenek, de azert neha vannak szep jatekaik..furcsa lenne egy denver - orlando -
fulopzizou #9033 A fenébe már olyan szar a Lakers h az már nem igaz. A teljes csere pad egy szarkupac, mig az alapszakaszban tök jó volt... a fene se érti...
ha ezt igy folytatják kiesnek a francba -
#9032 Na igen, a Nuggets-nek megint nyerni kell egyet idegenben.