11113
\'NBA\'
  • mateus33
    Én jobban örülnék egy New York - Portland döntőnek! :))
  • zaki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mekkora meccs volt! innen már nem nyerheti meg a magic a döntőt... fisher miket dobott be a végén :o
  • fulopzizou
    a sérüléseket senki sem szereti:) főleg ha az kedvenc csapatában történik!

Jön a döntö 4. meccse!!:D GO LAKERS
    tessék sokaknak felkelni rá, nem fogja megbánni!
  • Doktor Lucsok
    a sok sérülés tett be Jermainenek, emiatt fejben is kicsit elveszett, de egészségesen még mindig tudna jó szezont produkálni, és remélhetőleg még fog is...
    utálom a sérüléseket...
  • Diego85
    O'Neal sztem az elmúlt pár szezonban nem volt sztem sem annyira jó, mint mondjuk 4 éve.. Akkor nagyon ment neki
  • Matt07
    látszik rajta h képzett játékos,szépen dob,jól megy be a gyűrűhöz,jól blokkol DE vhogy ezeket mind kevésszer csinálja,és mintha nem venné komolyan a szerepét a csapatban.

személy szerint örülnék neki,esély is lesz rá de érzésem szerint nem a következő szezonban.
  • fulopzizou
    Nem akarok senkit se megsérteni de az a szerény véleményem h Jermaine O'Neal egy nagy darab szar!!! Köze sincs a jó kosárlabdázokhoz! Kb. a faszkodásaival annyit tud mint az Orlando nagy darab Gortatja..

Annak én is örülnék ha a Miami erősebb lenne. De az tuti h O'Neal ebben nem nagyon tud majd segiteni.
    PL. Jó lenne jövőre egy Lakers-Heat Finals! Mit gondoltok??!
  • grizzly21
    hat ja, en is orulnek neki
  • Matt07
    hát ha Jermaine O'Neal megrázná magát mind2 tábla alatt,vmint a hátvédek közül felnőne vki Wade mögé sokkal tovább juthatnának jövőre
  • grizzly21
    Wade kiegeszito emberei nem olyan jok mint Bryant-e, es bar Wade jobban kuzd de szerintem jelenleg Kobe jobb nala (mindenkinel).
  • mateus33
    Ha így nézném, akkor pl. a Miami Heat is itt lehetne a döntőben, mert Wade is egyike a világ legjobb játékosainak, mellette ott van Beasley, Haslem, Jermaine O'neal, mégis kiestek már réges rég.
    A Lakersnek nagyon jó a csapategysége, mindig átvészelnek mindent, még ha Kobe-nak nem is megy be minden. Walton vagy pl. Vujacic szintű játékosból meg elég sok van még a ligában. Odom mikor milyen, Bynum lehetne sokkal jobb játékos is akár, Fisher lassan betölti a 35öt, mégis nagyon egyben vannak. A Kobe-Gasol kettős nagyon erős az tény.
  • fulopzizou
    igy van:D most a 3. meccsen minden eldőlhet, ha Lakers akkor Lakers ha Magic akkor nyitott marad..
  • grizzly21
    nem ertem mit nem ertetek: a lakers-ben van a jelenlegi legjobb jatekos a vilagon, es a kiegeszito emberek is hasznosak: Howardra 2 center jutm ezek kozul Gasol meg tamadasban is jokat dob, Fisher meg mindig jo, stb
  • Doktor Lucsok
    Ezt nem igazán értem, a Lakers tavaly jutott hosszú idő után túl az első körön; Paut tavaly februárban kaparták össze, tehát nem igazán régóta van a LAben, nagyon sok arc elég fiatal a csapatban ők folyamatosan fejlődtek, nem lehetett rájuk korábban ilyen mértékben számítani, a fejlődésüknek köszönhető az, h Kobe már bízik bennük. Odom szerintem egy igen jó képességű játékos, aki fejben nincs eléggé összerakva ahhoz, h klasszis játékos legyen.
  • John Cena
    erre számítok magyarán egy 4-2 (valószinű) + a maradék 2,3,4-meccsen szerintem így hogy lakers hozta a hazai meccseiket Bryant és Fisher rutinjával behuzzák.
  • Matt07
    -már nemtom minek írtam oda :S
  • Matt07
    én a Magicet a T-Mac Era óta kedvelem már :)
  • mateus33
    Én is így vagyok vele, valahogy nem gondoltam, hogy mentálisan ilyen erősek lesznek mint amit a Celtics és a Cavs ellen mutattak. Mondjuk most pont ebből nem látszik semmi a nagydöntőben :)
  • Rockynhooo
    mármint nekem nagyon kellemes csalódás ez a Magic. Anno Hardaway volt a kedvencem és fanoltam nekik:)
  • Rockynhooo
    Igen. Ez engem is meglep h ilyen régóta mindig számolni kell velük pedig névsor alapján én sem őket várnám döntőre. Magictől meg eleve az meglep ,hogy döntősök :)
  • mateus33
    Na igen, sztem is ennyi a Magic baja, hogy nincs egy olyan játékos aki a legnagyobb sz@rban is kirángatja őket, nem pedig összerosálja magát. Ilyen pl. Bryant, Wade vagy James. Viszont csapatként nagyon jók, ha együtt maradnak biztos vagyok benne hogy még van bennük potenciál.
    A Lakers viszont mindig meglep h ennyire jók már hosszú ideje, hiszen ha csak a névsort nézem, akkor nem őket rakom a döntőbe :)
  • mateus33
    Na végre kezdi összeszedni magát a Magic, az előző meccsen teljesen maga alá pisilt, most csak a meccs első részében, aztán kezdtek magukra találni, bár ehhez az is kellett, hogy a Lakers ne hozza megint azt a szinte tökéletes játékot mint az első meccsen. Howard (és Redick is...6ból 1...) még mindig egy nulla önmagához képest, amik kiestek Howard kezéből, hááát nem rá vall, viszont a büntetőket meglepően jól dobta. Lee 2 pontja édeskevés, Turkoglu és Lewis viszont egész pofásan játszott. Alston és Pietrus is gyengus volt.
    A Lakers-ben Odom tőle meglepően jól nyomta, a cserék közül ő tudott csak vmit hozzátenni a meccshez. Bynum viszont kevés volt ma, bár nem is játszott vmi sokat.
    Sztem mindkét csapat tud ennél jobban játszani, kíváncsi vagyok mi lesz, de ezt már nehezen hozza vissza a Magic. Talán a következő döntőjükön már nem lesznek ennyire megilletődve az elején..:)
  • Matt07
    ez a meccs nem azon az utolsó rossz dobáson múlt,hanem a botrányos bírói fújásokon.nem értem h lehet ekkora orbitális hibákat elkövetni a döntőben.egyik center se ért volna el jó eredményt ha alapvető faultokat nem fújnak.Howard nyakán 3an ugrálnak és semmi,ez komolyan mondom nevetséges.aki pedig temeti az orlando-t annak ajánlom figyelmébe a 2006-os döntőt,ott megmutatta a heat h van visszaút.az összehasonlítás kicsit annyiban sántít h a magicből hiányzik egy olyan harcos amilyen Wade..
  • zaki
    Baze mit hagyott ki Lee az utolsó másodpercben... Ha az bemegy... :o Én is azt mondom, hogy a Lakers a 3 idegenbeli meccsből 1et elhoz, aztán otthon behúzza az első meccset.
  • John Cena
    Lakers a tervek szerint halad:P 3meccs Orlandoban szerintem azon a 3meccs alatt 1 a Lakers-é lessz (bár ez amásodik meccses hosszabításos meleg volt
  • banok
    Ha a Magic aranygyűrűt akar akkor idegenben muszáj egyszer nyernie és egy lehetőség már elszállt.
  • fulopzizou
    ez teljesen igaz. még egyszer nem fog az Orlando kintről igy dobni...sokszor az open-t is kihagyták..
  • mateus33
    Az egyik csapatnak minden összejött, a másiknak semmi, azért nem lesz ez mindig így.
  • ProGabe #9083
    Howard 6-ból 1 :O
    igazság szerint az történt, hogy a magic olyan hármasokat is kihagyott, amiket nemhogy az NBA nagydöntőjében, de még a grundon sem szabad, ehhez hozzájön "Kobe Bryant, a megállíthatatlan" és Odom, a meccs X faktora (14 lepattanó)
    Ariza, Gasol, Brown, Vujacic, Bynum is tud még hova fejlődni a párharcban
    az Orlandonak meg továbbra is ezt kell csinálnia, mert mást nem igen tud, csak be kell, hogy hulljanak a hármasok. a 75-ből a cserék is jócskán kivették a részüket, nem volt elég
    ha ezek a dolgok összejönnek (plusz Howard kitalál valamit a double ellen, na jó, ez talán hülyeség, mert ez az, ami ellen nem lehet hatékonyan a perimeter-game-en kívül mást csinálni), akkor igen kiélezett lehet a párharc, ha nem, ebből csúnya söprés lesz
  • banok
    A Magic mezőnyszázaléka OMG!!!!
  • ProGabe #9081
    véletlenül megtudtam az eredményt :(
    persze ettől még megnézem a meccset, sőt
    kíváncsi vagyok, ezt hogy az istenbe sikerült összehozni :) ez lehet söprés lesz
  • fulopzizou
    Nah erről van szó!!!
  • Doktor Lucsok
    Ezt kell csinálnie, he?!
  • ProGabe #9078

• fulopzizou
    Nelson practices; players think he'll play in Finals - Ez van NBA.com-on
    nah széép még a végén fel is épül...
  • grizzly21
    annyibol jo, hogy lehet rohogni nemelyik megjegyzesen..szakmailag nem tudom, a fiatal gyerekek is 4-0, 4-1 koruli cavs gyozelmet vartak, nem eppen jott be
    Ami inkabb zavar, az a Boston ellenesseg, nyilvan faj nekik, hogy nem az o csapatuk nyert tavaly..
  • mainevent
    Török Péter mondta ezt a marhaságot, mert az öreg frankón nem használ internetet, és valszeg Howard draft adataiból okoskodta ki hogy csak 105 kiló, egyébként ez a kijelentése nba1.hu-n az Török Péteres fórum egyik állandóan visszatérő eleme, már nagyon sokat veszekedtek róla, hogy van e szükség rá mint szakkommentátor.
  • Doktor Lucsok
    wiki, nba.com, si, espn...
  • grizzly21
    nba.com szerint 120, es szerintem az realis is. Osszehasonlitaskent Garnett 114, es o azert sose volt center alkat (magassagra meg pont akkora mint superman)
  • ProGabe #9072
    "de ha még jelentős tömeget szedne fel a 120 kilójához"

tudtommal "csak" 105 kiló körül mozog. ezért is mondják, hogy még szélesedhet kicsit