11113
-
#9031 :) izgultam nyerjen alakers idegenben innen valamivel könnyebb lesz nekik picivel -
fulopzizou #9030 Jaja. húú de örültem! LAKERS!!! Ma este , éjjel lesz a 4. meccs, az milyen jó lesz. alap kelek.. -
#9029 Nem láttam, de komoly meccs lehetett, a végén a Lakers nagyot rohanhatott. -
#9028 A nagydöntő meccseit mindet leadják élőben. -
#9027 ja hogy donto..azt talan igen -
fulopzizou #9026 Mingyá kezdődik a Lakers-Denver 3. meccs, Nem nézi velem senki se??:( -
fulopzizou #9025 Télleg, szoktatok neten meccseket nézni? Én állandóan, időnként napokig csak 2-3 órát alszom:P. NBA where amazing happens. Rohadt jó!!! -
fulopzizou #9024 Ti mit jósoltok a Lakers-Nuggets párharcra?? Én Lakers szurkoló vagyok, de most kicsit félek, hogy kiesünk.. -
fulopzizou #9023 Tavaly adták mind a 6-ot. Szerintem idén is fogják mindet.. -
#9022 en is meglepodtem..
nekem az zavar a cavs-ben, hogy mindent James-re biznak, es teny hogy jo, de akkor is.. -
#9021 hat mindet ahogy nezem messze nem:( kovetkezoleg hetfon lesz meccs, aztan kedden a lakers nuggets -
Doktor Lucsok #9020 érdekes ez a Magic és ez a Cavs... -
#9019 sport1(2)-en remélem leadják a döntő összes meccsét. vagy abból is csak 2-3-mat fognak? -
#9018 láttam láttam:P -
#9017 elképesztő volt James dobása -
#9016 LOL:D -
-
#9014 -
#9013 mutassatok ennel szebbet -
#9012 Akár :D
Mondjuk Redick-et nem értem. Valahogy nem jön ki belőle a tudása. -
#9011 hat nem gondoltam volna, de igen...aki a bostont megveri az mindenre kepes -
#9010 Mivel már vége ezért kijelenthetjük h meglepetéééés :) -
#9009 en le vagyok maradva, mirol van szo?
Az NBA.com -ot meg nemnezem meg, mert ma meg akarom nezni 6tol a meccset.
Szoval senki se SPOILEREZZEN veletlenul sem, mert azt megtalalom:) -
Doktor Lucsok #9008 -
#9007 idei teljesítménye miatt én a nuggets-nek drukkolok nyugaton :) -
#9006 ariza volt azt hiszem most volt pont sport 1-en vagy 2 :D -
#9005 Nem gyenge meccs volt, a végén az az óriási labdaeladás eldöntötte. -
#9004 Én direkt nem lépek be ha nem akarom megtudni az eredményt :D
Amúgy sztem nem gáz, hisz anélkül nem lehet jó egy topik h nem beszélhetünk a meccsekről. Azután kell belépni h megnéztük a meccset. -
#9003 bocsa:P -
igaz, saját hülyeségem is, hogy bejövök a topikba. láttam, hogy x új üzenet, zsigerből kattintottam
banner alá (amit ki kéne cserélni) megint mehetnem, hogy ne spoilerezzen senki! -
#9001 nyert a lakers:P -
Doktor Lucsok #9000 #9000 tekk -
#8999 sanyi.. bocs XD sokat írok félre pedig tudom hogy gondolom:D -
Doktor Lucsok #8998 egy kép a kedvenc Lakers játékosodról, biztatásul:
-
Doktor Lucsok #8997 Ezt a mondatodat megint nem igazán értem...
basszus Lakers megszenvedett nuggetsel - nem is velük játszottak (de ezt te is tudod)
azt akartad írni, hogy 'Basszus, Lakers megszenvedett.' - vagy mi a fszt?
'Nuggetsel reménykedem legalább 4-2re verik, de...' - a Lakers veri a Nuggetset 4-2re ugye...
Legalább néha pont legyen vagy valami... Én is imádom a körmondatokat meg minden, nem is vagyok egy nagy helyes-író, de próbálok azért figyelni, kérlek Sanci tedd ezt te is, thx. -
Doktor Lucsok #8996 Ma/Tegnap volt a Draft Lottery. A Clipp-show-t hozta ki a szerencse az első helyre (tehát most valószínű, hogy nem csaltak Sternék). Amióta létezik a Lottery a Clippers kétszer választhatott elsőnek. Először 1988ban, akkor Danny Manninget választották, aki nem volt olyan rossz játékos, ha nem lett volna ennyi sérülése, akkor persze egy remek lehetett volna. '88as Draft legjobb karriert befutó játékosa egyértelműen Mitch Richmond, tehát ha ezt nézzük akkor a Clippersnek nem sikerült az első választással a legjobb elérhető játékost megcsípniük... Másodszor 1998ban, ekkor egy zseniális huzzással sikerült mindenki orra elől elhozni Michael Olowokandit, a többieknek csak a selejt maradt, mint például Antawn Jamison, Vince, Dirk, Paul Pierce... Idén valószínűleg, ahogyan a csapat elnöke sejtette elhozzák Blake Griffin, akiben sok lehetőség van, meglátjuk... -
#8995 basszus Lakers megszenvedett nuggetsel reménykedem legalább 4-2re verik de nem lessz az se könnyű -
#8994 KG azért elég meghatározó, Howard nélkül a Magic se jutott volna idáig.
Mondjuk ott meg Nelson hiányzik.
Sztem a Cavs-ot max egy KG-vel felálló Celtics tudná megállítani. Na de majd meglátjuk, bármi lehet mostmár :) -
#8993 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hiszem el.
Ennyit szamit KG.
igy viszont jo eselye van a Cavs-nek hogy az Orlandot is kisoporje 4-0ra -
#8992 Hazai pályán a Celtics...