NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez csak NBA nem???:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
hivatalosan egyebkent mi a szabaly, mennyire lehet kitenni a ket kezed pl vedekezesnel, vagy hogy kizarj valakit?
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Mutombo meg visszament Houstonba.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
msn:[email protected] bárki felvehet
Nem tudjátok, ha az NBA 07-ben szeretnék online játszani, nem a barátokkal, csak úgy valakivel, és regelnék, akkor kéri a CD kódját vagy mit... Honnan tudnék olyat szerezni, ha nem akarom megvenni boltban? 😛
Elõre is köszi a választ!!
Azért a Suns-Spurs meccs is durva lehetett, h Mason beállt az utolsó pár másodpercre és bevágja a gyõztes triplát 😊
Nem ertettem minek ez a Boston utalat, hogy minden hajjal megkent 7probas csapat..aki a kosarlabdat mint jatekot nezte, szerintem egyertelmuen szebben jatszott a Boston. Osszjatek volt, csapatmunka, alley-up ok, ezzel szemben a Lakers egy egyszemelyes tortenet.
Ami teny: jo meccs volt, izgalmas, megerte megnezni.
"siman nyert" ? Hat azert ez igy nem igaz, mellesleg nem meglepetes, Staples Center, es bizonyitaniuk kellett, egyebkent is a dontoben is 3 bol csak 1 meccset tudott nyerni a Boston Los Angelesben.
Azert azt hozzatennem, hogy kezd a tokom tele lenni azzal, hogy rondora allandoan faltot fujnak, szerintem valami baja van a biroknak azzal, hogy megcsak 22 eves, de mar az egyik legjobb iranyito. Most is egy teljesen szabalyos szereleset fujtak le, meg volt meg nehany erthetetlen fujas..Perk sokat reklamal, de reszben az is jogos.
De nyilvan nem ezen ment el a meccs, jo formaban volt Kobe elsosorban ezert nyertek, meg nehany harmas is bejott az egyebkent fakezu doboktol (pl Odom, Walton).
Fisherman\'s Friend
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
msn:[email protected] bárki felvehet
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egyebkent: Rondo sem semmi, mar a playoffban neztem, hogy az egyik legjobb PG lehet belole, szerintem mar most az, es ha igy folytatja, akkor a igazi nagy nev lesz belole is
de ne nekem legyen igazam, mert KGre ráférne még egy gyûrû, Kobenak úgy is van már három, és van még jó pár jó éve, hogy összehozzon még egyet-kettõt
a lényeg legyen egy faja meccs a nem túl update késõ esti zabáláshoz!
Fisherman\'s Friend
A Celtics az esélyesebb, ráadásul nekik most az is kedvez, hogy a Lakers hullámvölgyben van. Valamiért nekem mégis az az érzésem, hogy a Lakers nyer utolsó-másodperces-szoros-meccsen, lehet ezt csak a sok mákos bejgli mondatja velem...
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
holnap a Lakers ellen folytathatják a Staplesben.
myp2p Celtics vs 76ers
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
T-Mac hogy röhög. a kommentátor meg "csak 10 év és túl is teszi magát rajta" 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jutáb