11113
-
#9151 hát ezerszer értékesebb mint Gasol.. -
#9150 szeritnem jól játszik Nowitzki nekem semmi bajom vele -
fulopzizou #9149 Nowitzki MVP-je a 2007 év szégyene!!!
Azt a csapatot ahol Nowitzki a legértékesebb, előre sajnálom.. -
#9148 szerintem Gasol sem rossz, iden kulonosen jo volt a Playoff-ban, de azert megnezem mikor kap MVP-t, mint Nowitzki.
Szerintem a legjobb kulfoldi nba-sek: Ginobili, Dirk, Parker, Yao, Gasol
Lehet hogy kihagytam valakit, most ezek jutnak eszembe, es ezek kozul az elso 3 sorrendjeben nem vagyok biztos, de Gasol mindenkepp a tobbiek utan van.
Jo jatekos, de a sajat posztjan...Garnett reggelire megeszi (es meg is ette 1 eve). -
#9147 hát én McGrady-re leszek kíváncsi,remélem végre egy egészséges szezonja lesz.
köv. szezonban a Heat és a Wizards jó szereplését várom :)
de még előtte ugyebár itt a draft^^ -
#9146 Nem láttam sok meccset de jo kis play off volt ez :)
Denver és az Orlando meglepett hogy ilyen jók voltak de örültem nagyon. Houston is elég jol szerepelt. remélem jövőre Boston újra összeáll faszán :) Amire még kiváncsi vagyok ,hogy Iversonnal mi lesz... -
fulopzizou #9145 Messziről tényleg sokkal jobb mint Gasol, csak hát a négyes posztnak nem az a dolga h hajigálja a hármasokat, jó ha tudja, de fontosabb (sokkal) a pattanózás, a poziciós védekezés, és az h 1-1 be betudja dobni..(szóval a PF-nek center munkát is tudnia kell) pl. ha mögötte áll egy Howard tipus akkor megtudja oldani és kosarat tud szerezni..
talán egy kicsit elfogult vagyok, van egy pár kosaras akit utálok és nem tagadom h Dirk benne van ebben a pár névben.. -
#9144 Hát ha nézted pl. az idei alapszakaszt,és rájátszást már ott is szembetűnő a különbség Nowitzki javára. Sokkal technikásabb a kinti dobása,sokkal jobban támadja a gyűrűt,és lepattanókban is megbízhatóan teljesít. Téged idézve: Gasol a liga egyik legjobb erőcsatára. Hosszú lenne a névsor akik előtte állnak,és köztük van Nowitzki is :) -
fulopzizou #9143 Ezzel mondjuk nagyon nem értek egyet! Őszintén bevallom h Nowitzkit nem tartom sokra, szerintem nem tud semmit se..
Gasol viszont jóóóó -
#9142 igen,pontosan azt :) -
fulopzizou #9141 Ezzel azt akarod mondani h Nowitzki jobb mint Gasol?? :O (vagy én értem félre) -
#9140 hát Gasol helyére egy Nowitzki.. priceless!^^ -
fulopzizou #9139 ja jóvan vágom:D nem férnek be a keretbe :P -
#9138 Csak ha már szóba került h Fisher nem német, erre írtam h lehetne viszont pár nemzetközi játékos a Lakers-ben, ütős lenne :) -
fulopzizou #9137 Ő több a annál!!!!!!!! :D:D arra nincs szó.... -
#9136 ha már isten akkor Bryant :D -
fulopzizou #9135 Te miről beszélsz??!! Biztos én vok a hülye de ezt most nem értem!! -
fulopzizou #9134 tudod csak nem akartam, hogy egy ISTEN neve vkinek rosszul ragadjon meg a fejében -
#9133 Pedig lehetne belőlük csinálni egy interkontinentális csapatot. Leigazolnák Parker-t, Nowitzki-t, Ginobilitt meg Yao-t és kész :D -
#9132 bocs:D -
fulopzizou #9131 Hééé nem kell oda Fisherbe a 'c' ő nem egy szerencsétlen német.. -
#9130 Bryant,Gasol,Fischer,Odom szerintem ez az erősség és Fischer,Odom (meccs függő) -
fulopzizou #9129 Gasol messze nem középszintű játékos!! Technikailag a liga egyik legjobb erőcsatára. Ariza már oszlopos tag is lehet, megvan hozzá a tudása. Odomot én nagyon kedvelem bár télleg időnként hullámzó.. Jó azt igaz h Bynum egy szar. Fisher önmagában nem erős játékos de ebbe a háromszög támadásban nagyon beleillik és fontos!! ...és ott van Bryant..
nah azé sztem ez igy nem gyenge.. -
#9128 na magyarázzátok még, hogy Bryant tök egyedül nyerte meg a bajnoki címet^^ -
#9127 sajnos igaz.Gasol egy középszintű játékos semmi extra,Ariza max 6. embernek lenne jó ő is átlagos,Odom hullámzó,Bynum alkatra jó tudása meg átlagon aluli.a többi csere? Vujacic szintén egy semmi,Walton úgyszint.Fisher ér még vmit de középszintű játékos ő is,nem kifejezetten irányító. -
fulopzizou #9126 hát öregebbek mint Kobe!!! és első sorban nem Piercere gondoltam (de még ő is öregebb)... Ráadásul Kobe a jobb!!!
Az meg hogy a csapat másik fele nulla az hülyeség!! Pont hogy tök jó, Gasol, Ariza, Odom(ha marad), Bynum is tanulgat xD. ja és higgyétek el h Fisher hiába öreg, attól még Kobe, Gasol után a 3. legfontosabb a csapatban!! -
#9125 Bryant msot hanyadik Play off "ranglistán" dobot pontoknál? úgy tudom 6. volt de az óta lépett előre??(L.Bird-öt megelőzte) -
#9124 playoffból legalább 1-2 kört haladnak ha nem is Döntő! -
#9123 jövőre már esélye se lesz Kobe-nak,mert a csapat másik része kb. 0
jövőre új bajnokot köszönthetünk -
#9122 Erről csak annyit hogy a Lakersnek megnyerte az a Kobe Bryant aki 78-ban született, és akkor Allen 75-ös, Pierce 77-es, Garnett pedig 76-os, szóval tényleg nagyon vének. :D -
fulopzizou #9121 jajj haggyuk már!!! csupa öreg fószerból áll az a csapat, esélyük sincs... ott lesz jövöre nekik a orlando és a cleveland is na meg talán a miami is...
jó perzse Garnettel erősebbek sokkal sőt mondhatni h csak rajta múlik h megy-e a Celticsnek de akkor is... túl öregek.. -
#9120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ooo nem! nem ha Kevin felepul -
fulopzizou #9119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Your World Champion Los Angeles Lakers!!!! Kobe Bryant, The MVP!!!! ajj de örülök neki... remélem jövöre ugyan ez lesz!! -
Diego85 #9118 kobe for mvp! :) Jó meccs volt a tegnapi.. megérte virrasztani -
#9117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyert aLakers óó jeee:P -
#9116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyobb szerencséje volt most a Lakersnek annyi -
#9115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat ja, teny hogy szoros volt, es barki hozhatta volna -
#9114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetne 3-1 fordítva is, ha Lee bedobja az utolsó másodperces ziccert a második meccsen, illetve a 4. meccsen Howard a két büntetőből egyet a végén. :D De hát ez van. -
#9113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ezt a Magic (is) elcseszte, Howard rengeteg buntetot hagy ki, ennyit nem szabadna -
#9112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fisher nagyon összekapta magát a döntőre, biztosan előjöttek a régi emlékek :D Kobe nagyon önző volt sajnos. A Magic meg még nem érett meg egy nagydöntő megnyerésére, fejben nem bírják sztem. A Lakers-nél nincs ilyen gond.