NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ez bolond 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

John Cena
szevasz😄 bryant😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fisherman\'s Friend

zaki
81-tõl messze volt <#vigyor>
Nem semmi meccs lehetett... :d

Fisherman\'s Friend

az viszont kurvanagyszívás, hogy "Bynum out 8-12 weeks"

Fisherman\'s Friend

MrSpock
Uhh ez igen 61pont!Ketten Gasol-lal 92 pontot dobtak!Ez azért nemsemmi,szerintem kicsit bedurvultak,mert mostanában volt pár utolsó pillanatban elvesztett meccs!

Go Jeff Go!!!!

Kobe megkente a Knickst...

Fisherman\'s Friend

Nem tudja vki mi van az nba1.hu-val?
banok
idén nem lesz olyan Paul Gasol szintû trade.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
a Bostonnak szurkolok iden is, de ez a Perkins egy beteg fasz

mateus33
Na éjféltõl elkezdték adni a meccset, bár azt nemtom h benne volt-e a mûsorújságjukban, csak lefekvés elõtt kapcsolgattam még a TV-t, s megláttam. Mondjuk félidõnél tovább nem is bírtam 😄

Matt07
nagyon sajnálom azt h nincs lehetõség pl. az ESPN-t nézni mert a sport1-2 minden fontosabb az NBA-nél 😞 kíváncsi leszek az all star gálára h mennyit látunk belõle..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

mateus33
Ez van, minden "szar" fontosabb mint egy NBA meccs. Nem nagyon pörögnek rá erre a témára amúgy sem, de az ilyenekkel meg fõleg nem érnek el sikert azoknál akik szeretik a kosarat.

Matt07
meg a másik nézem h vmi pókeres adás van helyette és hallgattam h vmi január 5.-i versenyrõl van szó.de ma már 29.-e van könyörgöm :s

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
én is mert elég jól megy nekik,Magic meg Hawks 2 szép gyõzelem,plusz szeretem nézni Wade játékát 😊

mateus33
Jah, de tényleg nem értem, hogy ezt nem veszik észre?! Nem egy szaros 100. ismétlésrõl van szó!
Írtam is nekik, hátha elolvassák aztán gyorsan átkapcsolnak😄
Én is kíváncsi lettem volna a Miami-ra.

Matt07
volt egyszer ilyen hiba mavs-clippers meccs helyett adtak vmi mást,de akkor nem nagyon érdekelt mert egyiket sem kedvelem annyira.de így h idén elõször adnának Miami meccset..ezen nagyon kiakadtam

mateus33
Azért ekkora hibát nem igazán engedhetnének meg maguknak.
A Sport2õn is inkább ismétlik a magyar-német kézimeccset, miközben még nemrég ment le élõben...

Matt07
igen,emiatt basz szét az ideg :| miami a kedvencem és pont ehelyett van vmi faszság :|

mateus33
Ez jó: 17:45tõl adják elvileg a Heat-Wizards meccset a Sport1-en, most is reklámozták pár perce, ehhez képest már 18óra van..😄

Kíváncsi vagyok, h mi fog történni február 19ig a trade deadline-ig, annyi a pletyka hogy csak na!

Fisherman\'s Friend

John Cena
S.O'Neal msotanába ilyen jól büntetõzik?:o 10bõl 9-et bedobott

John Cena
thx!!!

grizzly21
feb 15

John Cena
all star gála mikro lessz vagy már volt??:S

ápr.15.
kb.jún.5.jún.18.között

Fisherman\'s Friend

meddig tart még az alapszakasz? meg a nygdõntõ mikor lesz? ugy tudom máj ba de pontos dátumot nemtud vki?
Matt07
Redd has torn ligaments, will miss rest of season

MILWAUKEE (AP) -- Just when that silky smooth jumper of his was starting to fall just the way Michael Redd likes it, the Olympian's injury plagued season came to an abrupt and frustrating end.

The Milwaukee Bucks' leading scorer will miss the rest of the year with torn ligaments in his left knee.

😞

grizzly21
ezt a reklamot lattam meccsek kozben is, jopofa😊 van meg nehany ilyen

Fisherman\'s Friend

Matt07
de jó kép <#smile>

John Cena
ez jóóó😄

Fisherman\'s Friend

<#kocsog>

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

The last question at Alonzo Mourning's retirement news conference came from the front row.

"So, Alonzo," said his wife, Tracy, "what are you going to do with all of this spare time you have?"

"Sweetheart, I think we've already talked about that," Mourning said with a smile.

"I want it on record," Tracy said.

"Well, I'll wash the dishes and take out the trash and clean the windows," Mourning said. "Whatever you want me to do, dear."

So it's official: Mourning's calling it quits. He'll do chores and play with his two kids and work on his golf game and promote his charitable causes. But after 15 seasons and countless career comebacks, he's done chasing championships.

Fisherman\'s Friend

mateus33
Csak hogy döntetlen legyen: Orlando 😄

banok
Boston nyer

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
szerintem boston

szerintem most (sajnos) a magic fog nyerni...

Fisherman\'s Friend

mai orlandi celtic re ki mit tippel?

Fisherman\'s Friend

VinylToy
Azért mert az NBA-ben azon a kis körön belül minden védõfault.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
hat nem tudom...ez gondolom azert nem NBA.

pl:

"A védõt nem szabad megbüntetni akkor, ha függõlegesen fölugorva hagyta el a talajt (saját hengerén belül) vagy ha kezeit és karjait maga fölé nyújtja a saját hengerén belül."

en amikor olyat lattam hogy a vedo a kis koron belul felugrott blokkolni egy zsakot peldaul, az mindig falt volt

VinylToy
"A szabályos védõhelyzet kiterjed a játékos fölötti légtérre (hengerre) a talajtól a mennyezetig. Felemelheti karjait és kezeit a feje fölé vagy függõlegesen felugorhat, de felemelt kezeit a képzeletbeli hengeren belül, függõlegesen kell tartania. "

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

grizzly21
jo, nyilvan hulyesegbol mondtam, de a pontos szabalyokat nem tudom ezert kerdeztem. az biztos, hogy a kezed nem tarhatod szet, el se lehetne menni nehany ember mellett igy a palankhoz..meg nem veletlen hogy nem csinaljak

Palinko
vagy fújhatnak védekezõ hibát is nem? szándékos akadályoztatás címen bár ebben nem vagyok biztos azért várom a megerõsítést 😄
ProGabe
miért lenne ilyen szabály?

ha azt csinálnák, amit írtál, miszerint félpályánál felállna az egész csapat, egy falat képezve, csak egy embernek kéne megkerülni õket (ugyebár el lehet hagyni a pályát, és vissza lehet jönni, ez nem NFL), akinek a védekezõ csapat feje felett oda kell passzolni a bogyót. emberünk zavartalanul bedobja, ennyi. rossz taktika 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.