NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Go Jeff Go!!!!

Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Írtam is nekik, hátha elolvassák aztán gyorsan átkapcsolnak😄
Én is kíváncsi lettem volna a Miami-ra.
A Sport2õn is inkább ismétlik a magyar-német kézimeccset, miközben még nemrég ment le élõben...
Fisherman\'s Friend
kb.jún.5.jún.18.között
Fisherman\'s Friend
MILWAUKEE (AP) -- Just when that silky smooth jumper of his was starting to fall just the way Michael Redd likes it, the Olympian's injury plagued season came to an abrupt and frustrating end.
The Milwaukee Bucks' leading scorer will miss the rest of the year with torn ligaments in his left knee.
😞
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
The last question at Alonzo Mourning's retirement news conference came from the front row.
"So, Alonzo," said his wife, Tracy, "what are you going to do with all of this spare time you have?"
"Sweetheart, I think we've already talked about that," Mourning said with a smile.
"I want it on record," Tracy said.
"Well, I'll wash the dishes and take out the trash and clean the windows," Mourning said. "Whatever you want me to do, dear."
So it's official: Mourning's calling it quits. He'll do chores and play with his two kids and work on his golf game and promote his charitable causes. But after 15 seasons and countless career comebacks, he's done chasing championships.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
pl:
"A védõt nem szabad megbüntetni akkor, ha függõlegesen fölugorva hagyta el a talajt (saját hengerén belül) vagy ha kezeit és karjait maga fölé nyújtja a saját hengerén belül."
en amikor olyat lattam hogy a vedo a kis koron belul felugrott blokkolni egy zsakot peldaul, az mindig falt volt
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ha azt csinálnák, amit írtál, miszerint félpályánál felállna az egész csapat, egy falat képezve, csak egy embernek kéne megkerülni õket (ugyebár el lehet hagyni a pályát, és vissza lehet jönni, ez nem NFL), akinek a védekezõ csapat feje felett oda kell passzolni a bogyót. emberünk zavartalanul bedobja, ennyi. rossz taktika 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.