11113
\'NBA\'
  • Doktor Lucsok
    A Memphis ugyanolyan gyenge marad, mint amilyen eddig volt, kell nekik még idő 2-3 év, együtt kell tartani a játékosokat és kellene 1-2 idősebb játékos is, akkor talán lenne esélyük 1-2 körre a playoffsban...
    A Portland szerintem is nagyon alakul...
    A New Yorkban is kellene még tenni ezt-azt...

Érdekes lesz a Draft-night!!
  • Doktor Lucsok
    The Timberwolves agreed to trade guards Randy Foye and Mike Miller to the Washington Wizards for the fifth overall draft pick and three players, leaving Minnesota with four first-round choices and plenty of ammunition to do even more wheeling and dealing.
  • Rockynhooo
    hát jaa , nem tudom mire gondolt a srác , de majd elválik. emlékszem még anno Patrick Ewing nagyon gyüjtettem kártyában :D
  • grizzly21
    a Knicks vagy 10-20 eve nincs az esely kozeleben sem:D
  • fulopzizou
    Nem, nem az a Portland és a Memphis:D
  • Rockynhooo
    Haverom azt mondta még féléve ,hogy a Knicks 2-3 éven belül esélyes lesz a végső győzelemre is... kíváncsian várom :D
  • mateus33
    A Knicks is nagy dobásra készül, kíváncsi vok mit hoznak majd össze az elkövetkező időszakban.
  • Rockynhooo
    jaja nagyon ott volt a Bulls.
  • fulopzizou
    jó tudom h ők jobbak.. de ők hiába fiatalok már évek ota együtt játszanak.. ugy könnyebb :DD

Én Chicagora nagyon kiváncsi vagyok jövöre. Rose játéka nagyon tetszik.. remélem jövöre már komoly playoff csapat lesznek..(idén is számolni kellett velük, csak Pierce óriási kűzdése miatt nem verték meg a Bostont)
  • fulopzizou
    nah az érdekes San Antonio lenne!! :D Parker és az öregedő Duncan mellé..
  • Doktor Lucsok
    A Bucks official with knowledge of the deal said Tuesday that Milwaukee plans to trade scoring forward Richard Jefferson to the San Antonio Spurs for Bruce Bowen, Kurt Thomas and Fabricio Oberto, giving them a veteran cast and financial flexibility.
  • mateus33
    Azért a Portland-et komolyabbnak tartom ha már a fiatal csapatokról beszélünk ;)
  • fulopzizou
    Jön a draft! a Memphis nem lesz gyenge utána.. Elviszik Rubiót. és lesz nekik még OJ Mayo, Rudy Gay, Gasolt kcsit tanitgatják, olyan csapat lesz az h huha...2 év és bajnokok lesznek:DD
  • Doktor Lucsok
  • mainevent
    Azt hittem ez NBA topik, tévedtem volna?
  • John Cena
    United States high school közül egyet se ismerek:S nem semmi
  • Doktor Lucsok
    + egy lista

135
  • Doktor Lucsok
    #9172 Dajuan Wagner
  • John Cena
    #9171 K.Bryant
    #9172 W.Chamberlain
    :D
  • mainevent
    100
  • fulopzizou
    81
  • Matt07
    Szerintem is Wade.Ugyan én erre nem az olimpián,hanem a 2006-os döntő során jöttem rá hogy benne van vmi hatalmas plusz.
  • John Cena
    Kobe a Best
  • VinylToy #9168
    Ezt most találtam, tényleg nincs értelme hasonlítgatásnak.
  • N1ggA
    Wade. Egyetlen egy hibája, hogy szar a csapata. Ha egy kicsit jobban teljesítettek volna az alapszakaszban, ő lett volna az MVP.
  • VinylToy #9166
    Melyik mutatóban? Kinek-kinek megvan a kedvence biztos hogy Őt fogja mondani.

Szerintem (és ez persze magánvélemény) Wade, ő az akinek esze is van ehhez a játékhoz, a többiek lehet hogy tudnak mindent a kosárlabdáról, de az a valami hiányzik belőlük, ami benne ott van.

Az olimpia szereplés alatt jöttem erre rá, nem csinált felesleges dolgokat, ostoba sérülésre hajlamos megoldásokat, játssza a kosárlabdát.

Mégegyszer mondom ez az én saját véleményem.
  • fulopzizou
    Húú most lelettem oltva! De végülis igaz! nem mondok több rosszat Nowitzkire, inkább sztárolom a kedvenceimet..
    Kobe Bryant a legnagyobb király!!!
    Szerintetek ki jelenleg a legjobb az NBA-ben??
  • VinylToy #9164
    Értelmes társalgás folyik napok óta.

Fúúú de szar ez, fú de szar az, mi értelem ennek. Mindenkinek vannak kedvenc játékosai azokat sztárolják, ne a másikat fikázzák.
  • fulopzizou
    már bocsás meg de ha vki a ligában a legértékrdebb akkor az a saját csapatában is nem igaz!!
    amugy meg is látszott h mekkora MVP is valójában.. a rájátszás első körében meg is mutatta.. olyan szar volt mint még soha..
  • Rockynhooo
    remélem jövőre feltámadnak.
  • John Cena
    na:D mondom én:D nagyot nem tévedtem
  • grizzly21
    Turkoglu is jobb mint Gasol most szerintem, igaz.
    Nash-et es a Suns-t meg sajnalom nagyon
  • Matt07
    1. Wade 30.2
    2. James 28.4
    3. Bryant 26.8
    4. Nowitzki 25.9
    5. Granger 25.8
    6. Durant 25.3

:)
  • John Cena
    alapszakaszban is első 5 ben benne volt nem?

Wade,LeBron,Bryant,K.Duran,D.Nowitzki

lehet hülyeséget írok de 3biztos ebből:D
  • mainevent
    Turkoglu, Nash, Stojakovic, Nene,?
  • grizzly21
    az egesz ligaban volt a legertekesebb, nem a csapatban, tehat az NBA-t szanod ezesetben...ha meg igy van akkor keress szinvonalasabb ligat.
  • mateus33
    Azért Nowitzki 26.8-as pontátlaga az idei playoff-ban nem volt gyenge (6. legjobb). A fejét ki nem állhatom, a németekért se vagyok oda, de a tudását muszáj elismernem.
  • fulopzizou
    engem a feje is idegesít xD és szar is :P --> ez Dirk :DDD
  • Matt07
    engem kifejezettem idegesít a feje,nem szeretem DE attól elismerem h a liga legkiválóbb játékosai közt lehet említeni!
  • fulopzizou
    Ja igen én azzal h Nowitzkit szidom nem titeket, akik esetleg szeretik, azokat akarom megbántani, csak erőteljesen megmondom róla a véleményem..
    És nem azt mondom h rossz kosaras csak túl sztárolják sztem, nem tud annyit amennyit mondanak róla..ennyi