11113
\'NBA\'
  • sajtburger
    Srácok, tudnátok ajánlati egy megbízható oldalt, ahol lehet kosaras mezt illetve nadrágot vásárolni? Lehetőleg Lakers legyen. :) Előre is köszönöm a segítségeket.
  • Doktor Lucsok
  • grizzly21
    ugyanmar, tavaly is romma lettek verve
  • Doktor Lucsok
    Shaq a régi, csak már 37 éves, ezt azért el kell fogadni, és ennek függvényében kell róla gondolkodni...
  • mateus33
    Nem a régi, de a vagánysága nem múlt el, és idén egész jó szezonja volt, az elég lehet Cleveland-be.
  • fulopzizou
    jamesnek biztos megy majd, de Shaq már nem a régi ezt ne feledjük..
  • mainevent
    Nem lehet megjósolni, öregedő gyűrűnélküli sztárok hajlandóak a fizetés egy részéről lemondani, ha bajnok esélyes csapatba kerülnek.
    Ugyanígy azt is nehéz megmondani hogyan fog beilleszkedni Shaq, amikor a Suns leigazolta egyből baknokesélyesnek lettek kikiáltva, majd a végén gyengébben szerepeltek mint egy évvel előtte.
  • VinylToy #9226
    De ha a "nagy" Lebron Jamest lekettőzik és le tudja passzolni, meg abban a csapatban más is meg tudja játszani Őt, akkor veszélyesek lehetnek.
    Wade, Bryant (eddigi hátvédtársai) tudtak neki labdát adni, és meg is lett az eredménye, most kíváncsi vagyok hogy a harmadik nagyágyúnak hogy megy majd ez.
  • mateus33
    Jó páros lesz sztem is.
    Viszont ha belegondolok, hogy a Suns-szal nem értek el semmit, hááát... Pedig ott azért nem gyenge csapat volt mellette.
  • VinylToy #9224
    Egyébként én a Lebron, Shaq párost se írnám le. 17 pontot átlagolt idén, ez nem rossz tőle.
  • mateus33
    Az is, meg az, hogy eddig egyik csapatával sem ért el igazán kimagasló eredményt. De ha képes beilleszkedni anélkül hogy mindent rádobálna ha megy neki ha nem, akkor jól is elsülhet.
  • Matt07
    a mostani idénye jó volt, szóval én bizakodó vagyok :)
  • VinylToy #9221
    igen közben belegondolok hogy Ő is már kezd "öregedni" :D
  • VinylToy #9220
    Mint tavaly a Boston? :D
  • mateus33
    Nemtom, h megéri-e?! Carter elég kétesélyes, merész húzás :)
  • fulopzizou
    Hát ja!!! Végre lesz ellenfele a Lakersnek
  • Matt07
    hozzáteszem sajnos :(
  • VinylToy #9216
    Igen közben olvasom ezt én is.
  • Matt07
    Carter fizetése miatt valószínű h Turkoglut nem fogják tudni megtartani ha 10 millió dollárost fizetést akar.
  • VinylToy #9214
    Orlando elcserélte Alston-t, Lee-t, Battiet, Vince Carterért, és Andersonért. :D

Ha összeáll Nelson, Carter, Turkoglu, Lewis, Howard ötös nem lesz gyenge.
  • Matt07
    jobb lenne más poszton erősíteni 1 Flynn trade-el.nemtom mennyire válna be egy olyan újonc aki szinte végig a padon lenne,neki is jobb lenne ha olyan csapathoz kerülne ahol megmutathatja ténylegesen mit tud.
  • fulopzizou
    Szerintem a Minnesota okosat csinált! Van nekik 2 irányitójuk is, és ha Flynn beválik PG-nek akkor Rubio lehet SG! Felfejleszti a kinti dobásait ás tökéletes dobóhátvéd lehet. Ha Flynn nem lesz jó, akkor marad Rubio 1-esben..
  • Matt07
    a Clippers nem fogja majd,fölösleges lett volna Baron Davis mellé egy ilyen szintű irányító.
  • Doktor Lucsok
    Lista
  • Doktor Lucsok
    Nekem valamiért nem szimpi Ricky, nyílván ettől még a legjobbakat neki, szerintem kell neki 2-3 év, azzal együtt hogy ha sikerül összehozni a TWolvesnak és fog játszani 09/10-ben, hogy megerősödjön, megszokja a jóval több meccset, a k.sok utazgatást, a kicsit más stílust, de utánna lehet, h CP3 szintű feltörekvő klasszis-titánná növi ki magát. Blake Griffin szerintem nem lesz csalódás a Clip-shownak nem kell majd fognia a fejét, h őt hozta el és nem Rickyt, első szezonjában is tud majd egy egy közel 20 pontos és közel 10 lepattanós játékos lenni és csak feljebb fog emelkedni, azonban fontos, hogy a Clippers elkúrja a faszba Zachet, és elkerülje a csapatot a tavalyihoz hasonló sérülés hullám valamint, hogy kellően motiváltak legyenek, tehát ha jól állnak a csillagok idén is két los angelesi csapat le a playoffsban...

Érdekes lenne egy Kobe vs. Shaq döntő, muhahaha
  • Doktor Lucsok
    Magic complete trade with Nets, acquire star Carter

jó sok trade volt, wazzzzz
  • grizzly21
    rubio csak az 5.pick lett , a minnesotta vitte el. Oszinten szolva orulok neki, es remelem fogja majd a clippers meg a tobbiek a fejuket, h mekkora hulyeseget csinaltak. Szurkolok Rubionak nagyon.

• fulopzizou
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És a 2009-es draft 1. választottja, Blake Griffin!
  • fulopzizou
    Kezdődik a Draft!!!:D Lássuk télleg Griffin lesz-e az 1. választott..
  • grizzly21
    tenyleg? wow!
    hat tenyleg meg akarja nyerni az 5.gyurujet nem semmi. mas kerdes, hogy gyurut egy CSAPAT nyer, a Bostonban nem volt eleg osszevasarolni jo jatekosokat, egy csapatta kellett oket kovacsolni, hogy nyerni tudjanak. Nem tudom, hogy hogy fog mukodni Shaq-el a Cleveland, Ilgauskas-nal jobb center az teny, de annal szerintem tobb fog kelleni.
  • Doktor Lucsok
    Shaq nagyon valószínű, hogy holnap ilyenkor már egy clevelandi lovag lesz...
  • fulopzizou
    jó nem azt kell töle várni h majd átlagol 20 pontot és 10 golpaszt. majd késöbb fog ugyis:) most még csak 15 pont és 6 assist:D meg a lepik amik hullanak... jó lesz... erősít és 2-3 év mulva nygon jó lehet majd
  • Matt07
    Sokkal kíváncsibb vagyok pl. Thabeet sorsára. Tehetséges játékos,már akkor is feltűnt amikor az NCAA meccseken láttam,őt főleg mert UCONN forever! ^^
  • Matt07
    Rubio túl van sztárolva kicsit. nem azt mondom h nem jó,de nem olyan jó mint amennyire tartják..
  • grizzly21
    Rubio hanyadiknak van rangsorolva? kivancsi vagyok a sorsara, remelem fokozatosan beepul serules nelkul. nagyon fiatal amugy
  • fulopzizou
    Persze nem a Pau hanem az öccse Marc xD

és én is ugy gondolom h 2-3 év és és nagyon jók lehetnek.. Rubio egy állat lesz:DD remélem őt viszik el a draftról nem pedig vmi magas embert..
  • John Cena
    öccse a Memphishez szerződött asszem
  • 5w0rdf15h
    Gasolt már nehezen...
  • Rockynhooo
    Ami számomra durva a cik végén: A megvalósulás esélye: 90%.
  • mateus33
    Ha vki kíváncsi a Knicks-re, akkor ezt olvassa el:
    Cikk