NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Fisherman\'s Friend
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
na csak összejött a dolog, ki fogja leigazolni vajon, a Celtics, a Lakers, és a Heat van a favoritok között, van értelme egyáltalán leigazolni õt, hiszen Steph totál õrült...

Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A másik h mondtad h Carmelo nem olyan jó játékos, ezzel sem értek teljesen egyet. Idén nem jó, DE elõzõ években voltak aránylag erõs statisztikái.
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1. Philadelphiaban 2001 óta nem ért el semmit sem (akkor is csak a döntõig jutott) érthetõ h eltradelték..
2. Denver. Azt várták tõle h õ meg Carmelo majd a mennybe viszik a cspatot. Elsõ évben éppen 8. helyen playoff. PO elsö körében kisöpörték õket. Kövi évben trade...
3. Detroitban azt remélték h új színt hoz a befásult csapatba. Ez megis történt, csakhát még gyengébbek mint voltak. egyre zuhannak lefelé a tabellán (jelenleg 7. hely) Lehet h Billups-szal kicsit fásult volt a csapat de Iverson tönkretette😞. Jah a Denver meg szárnyal és még tartják magukat a 2. helyen.
Én sajnálom A.I.-t és h mért van ez azt a fene se tudja. Talán nem csapat játékos? Túl öreg? Bomlasztja az edzést😊? Komolyan mondom ha ez igy marad idén, jövöre nem talál majd csapatot magának:S...
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Chandler failed a physical Wednesday, and the Thunder backed out of the deal that sent Chris Wilcox, Joe Smith and second-round pick DeVon Hardin to New Orleans.
na, hát ez akkor nem jött össze...
Fisherman\'s Friend
L.A. Lakers traded C Chris Mihm to Memphis for a future draft pick.
Sacremento traded F-C Michael Ruffin to Portland for F Ike Diogu.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Ez a baj a Houston-nal, mindig megsérül vki és tönkreteszi a szezonjukat. Pedig meghatározó lehetne a playoff-ban is egy egészséges T-Mac-kel meg a többi rakétával..
Fisherman\'s Friend
A zsákolóverseny jó volt, bár sztem Rudy többet érdemelt volna.
nba tv world feed, tehát kommentár nélküli. tnt-nek nem kicsit tudtam volna örülni. így szar volt a hangulat. bár a sport2-n lévõ vágott változat is szar volt ilyen szempontból
ami érdekesség volt, az kimerült abban, hogy láthattuk a külföldi tv-sek bejelentkezéseit a meccse elõtt. odamentek, felvették a maguk kis szövegét, aztán utána láthattunk egy táblázatot az idõbeosztással, hogy mikor melyik ország felvett anyagát adják le. egy kis kulisszatitok 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én a második negyed közepe felé bealudtam. azért ennyire nem kéne leszarni a nézõket, hogy kommentár nélkül adnak le egy all-star gálát. oké, én tudom, hogy õk megkapják a wolrd feedet, de ha a super bowlra el tudnak menni, akkor itt miért nem tudnak befáradni a stúdióba?
ilyen kevesen nézik az NBA-t azok közül, akiknél be van szerelve a "mérõmûszer". bezzeg ha gyõzike labdázna...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sport 1 talán még soha nem adott mást élõben a meccsen kívül, ezért írtam, hogy nem volt mit adniuk
Viszont az tény, h most fogják játszani a mecccset, csak kérdés, h leadja-e a Sport1?!
az a lényeg, hogy 3-an vannak és teljesen szabadon választott módon kell kosarat szerezni. ha a következõ nem tudja megismételni, akkor veszít egyet az 5 lehetõségébõl
van, hogy ülve próbálják bedobni, a lelátótól (streetball pálya szerûség), palánk mögül, stb. a kommentátoroktól közben jön az "áldás" rendesen
"Aiiiiiiiiiir baaaaaaaalllll"
komolytalan az egész, épp ez a jó benne. eleve a "trófea" is amit a nyertes kap egy szar vicc
na most jön a dunk contest
ma lesz a meccs, tehát nem volt mit adniuk, nyugi van. ma 2:00-kor sport1, eredeti kommentárral
nah, lejött a 3PT, a Dunk, a Skills Challenge és a Shooting Stars 😊
Hihetetlen, hogy egy fociösszefoglaló 4. ismétlése is fontosabb mint egy NBA All-Star gála...
de engem nem erdekel letoltom HD-ban, meg a kommentar is jobb
az elsõ...
Fisherman\'s Friend
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én utánanéztem és láttam valami tnt tv és facebook
Több száz DVD-nyi NFL és kosárlabda video. Klasszikus meccsek, Super Bowlok, Al-Star gálák és sok minden más.
Lista: http://dunking.uw.hu
Ha érdekel a dolog, akkor email-ben vedd fel velem a kapcsolatot!
[email protected]
„Már az is áldás, ha azt csinálhatod, amit szeretsz, nem beszélve az ilyen pillanatokról" - magyarázta Kobe Bryant, miután 61 pont szórt a New York Knicks otthonában 126-117-re megnyert találkozón, és ezzel több rekordot is felállított.
Az élre kívánkozik, hogy rajta kívül senki sem termelt ennyit a Madison Square Gardenben. Az eddigi csúcsot a helyi Knicks kiválósága, Bernard King tartotta 60-nal (1984), míg vendégként ezt megelõzõen a chicagói Michael Jordan szerezte a legtöbb pontot, szám szerint 55-öt, még 1995-ben. Bryant 61 pontja az NBA mostani szezonjának eddigi legjobb teljesítménye is egyben.
A tavalyi idény legértékesebb kosarasának (MVP) amúgy is kiválóan megy a Madison Square Gardenben, ötödször jutott 40 pont fölé a világhírû csarnokban, továbbá kivételes pályafutása során ez volt a 24. olyan mérkõzése, amikor 50 pont fölött zárt.
Az egyéni rekordja egyébként 81 egység, ezt a Toronto Raptors ellen jegyezte 2006 januárjában, és ezzel második helyen áll a vonatkozó örökrangsorban. A csúcsot Wilt Chamberlain (1962) tartja kereken 100 ponttal.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul