NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Jah én is azt figyeltem , h már nem sok esélyük van bejutni... :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mateus33
Mi történt a Suns-szal?! Elég valószínûtlen, h bejutnak a playoffba, márpedig akkor ennek a csodálatos csapatnak annyi. Sajnálom, h nem nyertek bajnoki címet.

Matt07
igen-igen, biztos még nem sül annyira a keze 😄 majd belejön 😉
egyik kedvenc játékosom,nagyon szimpatikus 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

mondjuk a buzzer-nél kicsit, hát, gondolkodhatott volna, de végül is õ Agent Zero .... 😄

Fisherman\'s Friend

Matt07
Arenas had an impressive showing with 15 points, three rebounds and 10 assists. <#smile>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

He is back!!

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Ooooo most latom....ncaa.com-on lehet nezni minden meccset teljesen ingyen. Az elozoeket vissza lehet nezni archivumbol, es elvben a LIVE is megy, de most meg nincs meccs, ezert nem tudom...ma ha jol latom adnak majd.

banok
rojadirecta.com-on mindig linkelnek NCAA meccseket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matt07
Wizards' Arenas remains on pace for Saturday return <#smile>

áá már alig várom 😊

grizzly21
ja, ezert is vagyok ra kivancsi, hogy milyen, kikbol lesz esetleg kesobb sztar..

ProGabe
"march madness" tehát mindjárt vége a szezonnak, itt már - mondhatni - vérre megy a játék. meg NBA karrierre

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mateus33
Pont vmelyik nap néztem a 2008as final-t, ott nyomta Douglas-Roberts, Mario Chalmers, Darrel Arthur, Brandon Rush vagy pl. Derrick Rose...
Nem gyenge meccs volt 😄

Matt07
igen ezt én is hallottam több embertõl.. kíváncsian figyelem majd h mi lesz

grizzly21
Koszi!

Ha lesz valamikor meccs normalis este-ejfel koruli idopontban akkor szoljon mar valaki pls, mert kivancsi vagyok..sokak szerint ez a March Madness jobb mint az NBA ilyenkor

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Nincs valakinek tippje, hogy NCAA (egyetemi) meccseket hol lehetne neten nezni? Most izzik elegge azt mondjak

grizzly21
ez igazsagtalan azert, Wade kuzd a legjobban szerintem a ligaban.

Matt07
Wade for MVP <#smile>

John Cena
énértettemésremélemkobeésremélemnyeralakers lessza Champ

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kobe vagy Lebron lesz az MVP, sajna a Miaminak nem valami jó a rekordja, és az utóbbi évek alapján mindig a legjobb rekordokkal rendelkezõ csapatok legjobb játékosát választják; és ez gond...
(értelmetlenköcsögmondatlettez)

Fisherman\'s Friend

Matt07
<#eljen><#eljen> <#smile>

grizzly21
Wade lesz az MVP

banok
Lebron 51 pont. igaz hosszabbításos meccsen de akkor is.

John Cena
imádom az ilyen kosarakat😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

grizzly21
Matt07
amúgy ez most hogy van a Bostonnál? Ott van a 3 sztár játékos és melléjük le tudták igazolni Marbury-t,akinek ha jól tudom elég magas a fizetése.Ezt nem teljesen értem..

ProGabe
"1 usd=10000Huf"

húha, lehet õk már tudnak valamit? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello
Az nba.com-on láttam hogy elõlehet fizetni ilyen LEAGUE PASS BROADBAND-re 40 mecset nyomnak hetente, de olyan van kiírva hogy 1 usd=10000Huf.Ilyen létezik. hogy így számolják át?Van olyan aki elõfizetett itt vagy tudja, hogy megy ez?
grizzly21
nem hiszem, o anno meg all star is volt nem is kicsi..meg kosaraskartyan is megvan😊

Matt07
nem tudjátok h Boozernek milyen sérülése volt?

banok
annyi történt hogy most sok játéklehetõsget kap.

grizzly21
nagyon orulok neki, hogy Grant Hillnek jol megy a jatek..vajon mi tortent vele olyan hosszu ideig? olyan jo sose lesz mint amikor a csucson volt, de azert jol jatszik mostanaban

grizzly21
tegnap tenyleg jol jatszott

banok
tényleg nagyon látványos és jó meccs volt. és azért Gasol is elég jó.

<#wink>

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Nem lovom le a poent, de mar nem is emlekszem mikor lattam utoljara ilyen jo meccset. Aki teheti nezze meg

grizzly21
nezzetek a PHX - LAL -t mert nagyon durva..Kobe jatsza az onzo kocsogot es most igy fel is hozta a lakerst (ahol egyebkent 1 darab jo jatekos sincs most per pill rajta kivul a palyan...) es Shaq kurvajo

grizzly21
jaja!!😊

ProGabe

banok
A Lakers meg kikapott de nagyon. Érdemes megnézni a mezõnyszázalékukat.

Matt07
Marbury bemutatkozott a Celtics-ben.<#vigyor3>

zaki
Hm, Shaq 45 pontot dobott a Torontónak <#wow2>

grizzly21
igen egyebkent, szegeny Oden😞 ez a szar a sportban
(az en bokam is egyebkent mar 3 honapja alkalmatlan sportra, de az kisebb gondom mint neki..jo hogy nem mentem az nba-be😊 )

grizzly21
sry, en olvastam felre, faradt vagyok😊

mateus33
Nah igen, T-Mac iszonyat nagy játékos, de a sok sérülés miatt nem tud tartósan bizonyítani.

mateus33
Most Greg Oden-rõl beszélünk 😄
Odom-ot én sem csípem.

Matt07
sok mindenkinek teszi tönkre a karrierjét a sok sérülés,pl ott van egyik örök kedvencem T-Mac.. õ is csak szenved már :|

Matt07
hát mondták a meccs elején h eddig milyen sérülései/mûtétei voltak,pedig csak 21 éves 😞

grizzly21
hat Odom engem ritka modon irrital..tobbet kepzel szerintem magarol mint ami. Mar a mozgasa is nagyon eroltetett

mateus33
Ohh ne, ezt nem hiszem el 😞(
Így sajnos lehet h nem futja be azt a karriert amit amúgy elérhetne 😞