11113
\'NBA\'
  • VinylToy #9313
    A Lebron gólpassz tetszik :D Superman pedig repüüüüllll....
  • VinylToy #9312
  • Rockynhooo
    Jaaja szerintem is. Emlékszem anno 20 pont volt az átlaga egy szezon alatt. De hát nem véletlen volt All star meg válogatott meg ilyenek. Nagy Pistonsos volt ha nem csal az emlékezetem :)
  • VinylToy #9310
    Szerintem Ő egy nagyon jó játékos, valahol hallottam/olvastam hogy ha nem Jordan korszakból érkezik, akkor többre vihette volna.
  • Rockynhooo
    Hill feltámad? :D kosaras kártyás korszakból emlékszem rá még :D
  • VinylToy #9308
    2009. okt. 30:

Knicks - Bobcats (100 - 102) kétszeri hosszabítás

Knicks-nél D. Lee 18 lepattanó 17 pont, Bobcatsnél ketten dupladuplával. Az első negyedet megnyomta a Charlotte, utána viszont felzárkózott a New York. A rendes játékidőben 2:21-nél dobták az utolsó kosarat. Két sikeres büntető döntött a Charlotte javára.

Bucks - 76ers (86 - 99)

Félidőben 6 ponttal vezetett a Bucks, utána soha többet nem vezetett. Philadelphiaiaknál 6-an dobtak 10 pont felett.

Wizards - Hawks (89 - 100)

M. Bibby 6 pont édes kevés, de a csapata jól játszott ezért nyert. Wizards-nál Arenas egyedül nem tud meccset nyerni. M. Miller csak a lepattanókat kapkodta, Oberto, Butler nem sokat tett hozzá.

Bulls - Celtics (90 - 118)

Jó csapat ez a Boston, E. House jól játszott, 50%-kal dobta a csapata a hárompontosokat (ő négyet, Paul Pierce 5-öt) és 58% mezőnyből az nem rossz. Rondo kiosztott 16 gólpasszt egyre ügyesebb a fiú. Amit a múltkori tv-s meccsen mondott a kommentátor hogy a lepattanókért is elmegy, most 8-at szedett. A Chicago szerintem többet tud ennél, most ennyire futotta.

Thunder - Pistons (91 - 83)

Hiányzott nagyon a Detroitból Hamilton, az oklahomaiak jobban dobtak mezőnyből, az első negyed után a saját javukra fordították a meccset. B. Wallace egy kísérlet és 2 pont.

Heat - Pacers (96 - 83)

O'Neal, Haslem dupladuple, Wade 32 pont. Végigvezettek, biztosan hozták a meccset.

Raptors - Grizzlies (107 - 115)

Szoros meccs volt, 13-szor változott a vezetés 16-szor volt döntetlen. Bosh 37 pont 12 lepattanó. Másik oldalon Randolph 30 pont, és többet 15 pont felett. Jobban akarta a győzelmet a Grizzlies.

Cavaliers - Timberwolves (104 - 87)

Jól ment a Clevlendnek a hárompontos (56%), James nem játszott sokat 33 perc 24 pont. Könnyed győzelem.

Magic - Nets (95 - 85)

Superman 20 pont 22 lepattanó, 4 blokk. V. Carter volt csapata ellen 14 perc alatt 16 pont. Sok hiányzó a Netsben, majd legközelebb jobban megy.

Kings - Hornets (92 - 97)

C. Paul 31 pont, ebből 13 az utolsó negyedben, amivel győzelemre vezette a csapatát.

Clippers - Jazz (98 - 111)

Clippersben hárman 20 pont felett mégis kevés, a cserepad elég rövid volt. A Jazz-nél P. Millsap 23 pont 9 lepattanó, 25 perc alatt, rá jó lesz odafigyelni. Az utolsó negyeben dőlt el a meccs, jobban koncentrált a Jazz.

Warriors - Suns (101 - 123)

S. Nash 20 gólpassz!, 18 pont, G. Hill 18 pont, a többiek csak ennél többet dobtak a kezdő 5-ből. :D J. Richardson nem játszott volt csapata ellen. Megérdemelt győzelem.

Mavericks - Lakers (94 - 80)

R. Artest 3 pont. D. Fisher 5 pont. Bryant 20 pont. Gasol nem játszott. Másik oldalon Nowitzki 21 pont, 10 lepattanó. Kidd adja a gólpasszokat (11). J. Terry és S. Marion játszott még jól a Dallasban.
  • LoSA
    LAL kikapott...
  • grizzly21
    kizart h Wade
  • LoSA
    Most megy a Sport2-n a CHI@SAS meccs!
  • VinylToy #9304
    Úgy találtam, de szerintem inkább Clevlend-es mez van rajta. A megfejtéseket várjuk mert nekem se ismerős.
  • VinylToy #9303
    Én még nem is néztem a műsort! Ad valamit a tv?
  • LoSA
    Szerintem CHI-BOS kemény meccs lesz, de szerintem Boston fog nyerni... LAL nagyon remélem, hogy nyerni fog, szegény CLE meg talán megszerzi holnap az első győzelmét...
  • LoSA
    Ez ki? Wade? Nagyon jó kép... Mondjuk az a baj, hogy eddig kb 3-an látogatjuk a topic-t. Remélem, hogy majd többen is fognak jönni!
  • VinylToy #9300
    Akkor is sokkal rátermettebb ember kell ide.

• LoSA
    De például be lehetne írni minden idejáró tagnak, a nickje mellé, hogy kinek pl mi a kedvenc csapata vagy ilyesmi! :) Egy kis logót betenni, stb...
  • VinylToy #9298
    Az túlzás, most kezdtem el ide írogatni, eddig csak readonly-ban nyomtam, és szerintem felesleges, nincs itt akkor "cirkusz", hogy kelljen.

Szóval nem vállalom! :D
  • LoSA
    thx!

házigazda is lehetnél!
  • VinylToy #9296
    Ha mindenkinek tetszik akkor szóltam moderátornak hogy cserélje le.
  • banok
  • VinylToy #9294
    Úgy gondoltam mégsem játékos kellene a bannerba, mert Őt mindenki úgysem szeretheti, kivéve Jordan. :D Így a csapatlogók szerintem jó választás, persze van a fórumon bannerműhely szúrhatunk be ide képeket kiválasztjuk melyikből szeretnénk bannert és ők megcsinálják.
  • LoSA
    Szerintem frankó!!
  • Doktor Lucsok
  • VinylToy #9291
    Nem vagyok grafikus, és az egyszerűséget kedvelem. :D

• LoSA
    Jamesről beszélsz?
  • grizzly21
    egy nagy kalap szart. szerintem majd nekifut felpalyarol es egykezesen bebassza tomahawk-ba mint mindeg.
  • LoSA
    Én is a látványos játékot szeretem, ezért is szeretem az NBA-t! :) Nekem azért van kedvenc csapatom, mégpedig LAL és Kobe miatt... Én Őt nagyon régóta szeretem, hihetetlen megmozdulásai, kosarai vannak! Amikor látom őket az összefoglalóba, meccseken, akkor hangosan felkiáltok és elkezdek őrjöngeni, mert hihetetlen, amit az a pasi tud. Én nekem James nem szimpatikus játékos, nem szeretem... Bár el kell ismernem, hogy tud a gyerek, és a mostani blokkjai elég kemények! Kíváncsi vagyok, hogy a zsákolóversenyen mit fog most allkotni! :)

(Lassan új banner kellene a topicnak!)
  • VinylToy #9287
    Ma könnyű dolgom lesz két meccs volt:

Spurs - Bulls (85 - 92)

A Chicagoban 6-an dobtak 10 pont felett. A Spursnél csak Duncan játszott jól. A harmadik negyedben dőlt el a meccs, ekkor 14 pont is volt a Chicago előnye.

Nuggets - Trail Blazers (97 - 94)

Melo 41, Billups 22 pont. Másik oldalon Roy 30, Fernandez 22. 4 perccel a vége előtt döntetlen (úgy hogy az első negyedet a Nuggets nyerte, a másodikat, és harmadikat a Portland), 1 perccel a vége előtt 4 ponttal vezet a Denver. 95 - 94-nél Oden dobhatott két büntetőt 00:04.6 a vége előtt és kihagyta mindkettőt. Nem is értem hova sztárolták ezt a fiút, szerintem bűn gyenge, azon kívül hogy alkata van, tudása nulla.
    A végén Melo bedobta a saját büntetőit így lett meg a végeredmény.
  • VinylToy #9286
    Én a jó, és látványos játéknak. Csapatom kedvenc nincs, régen a Chicagot szerettem de akkor játszott ott valami Jordan nevü ürge, na Ő asszem tudott kosarazni :D

Wade-t szeretem. Kobe látványos megmozdulásait, C. Paul, J. Kidd passzait. Lebron blokkjait. :D
  • LoSA
    Nekem is tetszett az összefoglalód! De minden nap azért tényleg fárasztó lenne! :)

Vinyl, egyébként te kinek drukkolsz?
  • ProGabe #9284
    "Nem ígérem hogy mindennap írok ilyet, de most volt kedvem. :D"

ha még lesz kedved, egy másodpercig se habozz! :)
  • LoSA
    Nekem nagyon dúrva, hogy CLE kikapott, mondjuk én örülök neki! MEM-be Iverson ma játszott?

Egyébként Sport2-n Real NBA megy, igaz mindjárt vége!
  • VinylToy #9282
    Tegnapi meccs összefoglalók:

Pacers - Hawks (109 - 120)

Hazai pályán hozni kellett a győzelmet a Sasoknak.

76ers - Magic (106 - 120)

Az egyik oldalon a kezdő ötösből mindenki tízpont felett dobott (Magic) a másik csapatnál, csak az irányító dobott 10 pont felett Ki az a Marreese Speights? 11-ből 10 mezőnyből, és 8-ból 6 büntetővonalról. Ujonc létére nem rossz.

Cavaliers - Raptors (91 - 101)

Az "egyszemélyes csapat" ismét kikapott, az első félidőben eldőlt (39 - 57). Bargnani nagyott játszott a Raptorsban.

Bobcats - Celtics (59 - 92) Mi volt ez női meccs?

Nem dobott hárompontost a Bobcats (ilyen is ritka NBA-ben) igaz csak 10 kísérletük volt, más csapatban egy játékos rádob annyit (pl. ÉN) :D Rondo dupladupla. Semmi érdekes nem történt.

Knicks - Heat (93 - 115)

Hazai pályán elvárt győzelem, Jermaine O'Neil jól játszott 12-ből 10 mezőnyből, mellette 12 lepattanó. Másik oldalon ismét egy ujonc Danilo Gallinari rádobott 13 triplát, abból hét bement. :D Tisztességes.

Pistons - Grizzlies (96 - 74)

Iverson nem játszott, Mark Gasol dupladupla, mégis jobb csapat a Pistons B. Gordon, R. Hamilton elpáholta a "Medvéket".

Nets - Timberwolves (93 - 95)

Netsben hárman dupladuplát értek el, 3 perccel a vége előtt vezettek hat ponttal, 18.5-nél döntetlen volt, és Wilkins 00:00.2 betalál. Az utolsó negyedben fordította meg a Timberwolves.

Kings - Thunder (89 - 102)

Az Oklahoma 57%-kal dobta a hármasokat. Végig vezetve megérdemelten győzőtt.

Hornets - Spurs (96 - 113)

C.Paul kevés volt, Posey, Stojakovic nem játszott jól, de legalább keveset. San Antonio pedig ismét a csapategységet hozva, pontokon osztozva győzőtt.

Jazz - Nuggets (105 - 114)

Carmelo 30 pont, Billups 25, K. Martin, Nene 16. Nem kell több! Utolsó negyedre két pontos Denver előnnyel álltak neki mégis majdnem 10 lett a vége.

Rockets - Warriors (108 - 107)

Még mindig hiányzik Mcgrady, és Ming. Ariza jól játszott 25 pont, Scola 21. Nem volt nagy izgalom a végén se, utolsó negyedben 9 ponttal is vezetett a Houston, a végén majdnem elbénázták hosszabításra.

Suns - Clippers (109 - 107)

Grant Hill dupladupla, a kezdőcsapatból mindenki 10 pont felett a Suns-nál J. Richardson nem játszott. Másik oldalon M. Camby dupladupla, B. Davistől kevés a 12 pont. 1.41-nél döntetlen volt, majd 11.9 másodpercnél is, a végén viszont jött Nash és kivégezte a jó erőt képviselő Clipperst. Lehet rangadónak hívni ezt a meccset.

Nem ígérem hogy mindennap írok ilyet, de most volt kedvem. :D
  • ProGabe #9281
    tegnapi műsorban mutatták, hogy 14 Cavs meccset fog közvetíteni a sport :O 8 Lakerst (szokásos karácsonyi meccs, fa alatt szépen fog mutatni :D), talán 11 Celtics-et, már ha jól emlékszem. sajnos csak a végét kaptam el a táblázatnak, nincs meg valakinek?

Cavs meg ugyanolyan 1 emberes csapat, mint volt. kíváncsi vagyok, hogy össze tudnak-e forrni valami mássá, valami értelmes ötvözetté :)

ha a Bostont nem sújtják komoly sérülések, minimum döntősök, e felől semmi kétségem sincs. na most aztán nagy újdonságot mondtam, mi? :D

Dallas: valaki szólhatott volna nekik, hogy attól, hogy ez az első meccs, még mindig 4 negyedet játszanak, nem csak kettőt!
    Wizards: nagyon kíváncsi vagyok, hogy idén beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket. papíron szerintem ez most egy igen jó csapat

Hou-Por: nagyon sajnálom a Rockets-et, főleg T-Mac-et, ő is egy olyan gigasztár, akinek nem lesz gyűrűje :(

"- Lakers hozta a kötelezőt." :)
  • grizzly21
    celtics pride!

Hiaba csinal James barmit, egyedul nem fog semmit nyerni.
  • LoSA
    Én örülök az eredményeknek... LAL azért egy picit megizzadt, nem volt olyan könnyű meccs, mint hogy azt gondolni lehtett! BOS meg nagyon jó csapat lett, eléggé bajnok esélyes szerintem. CLE nem lesz olyan nagy durranás sztem, O'Neal majd lehúzza a csapatot! :)
  • Matt07
    jobb lett volna és izgalmasabb is, ha Mo Williams irányítót játszott volna és nem egy idiótát. rossz volt nézni komolyan mondom.
  • VinylToy #9277
    A tegnapi négy meccs számomra nem meglepetés:

- Boston jobb csapat mint az egyszemélyes Clevelend
    - Dallasban öregedő sztárok gyengén muzsikálnak.
    - Houstonból hiányzik Mcgrady, Ming, így érthető hogy kikaptak
    - Lakers hozta a kötelezőt.

James blokk óriási... nem győzőm ripléjezni! :D
  • mateus33
    ELég korrekt meccs volt a Celtics-Cavs, bár csak az első félidőt láttam. LeBron már az első negyedben 3 blokknál járt, meg ahogy látom pontban se maradt el. Volt egy Rondo-val való párharca, na azt érdemes megnézni :D
  • Matt07
    én azt nem szeretem h agyon hypeolják :|
  • LoSA
    Én James-t rühellem... :)