NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
Celtics-Bulls: ez is meglepetés, látszott, h a Bulls a szezon végére összerázódott de, hogy Bostonban verik a Keltákat és ilyen szoros, harcos lesz minden meccs, arra nem számított, gondoltam, hogy otthon majd nyernek a Bikák, egyet-kettõt, de simább Celtics továbbjutásra gondoltam, ezzel együtt szerintem a következõ két meccset már hozzák, és lépnek a második körbe
Hawks-Heat: itt egy kicsi Hawks fölényre számította, mert kb. hasonló erõsnek gondolom a két csapatot, a Hawksnak jobb a padja, Heatben O'Neal jó játéka meglepetés, szerintem ez a hetedik meccsen fog eldõlni, és a Heatnek van egy DWadeje, igaz idegenben nagyon nehéz lesz, az elsõ meccsen is igen szarul ment neki Atlantábanba
Magic-76ers: 76ers is úgy ahogyan összeállt, de én is simább Orlando gyõzelmeket vártam, ezzel együtt azért szerintem a Magic tovább megy, de lehet ez csak egy hetedik meccsen dõl majd el
Nuggets-Hornets: a Nuggets Billupsnak köszönhet mindent, és annak, h úgy ahogyan elkerülték õket a sérülések, és meglepõen jó a védekezésük olykor-olykor, a Hornets meglepõen szar, és ez a mai meccs, káosz, a következõ lesz az idei utolsó meccsükidén nem olyan jó sztem.
Cavs-Pistons: azt hittem legalább egyet tudnak valahogyan hozni Detroitban az arcok, de nem, kíváncsi vagyok, az új Pistonsra
Blazers-Rockets: meglepõ, h ilyen szoros meccseket játszanak, és h a Rockets kerül ki ezekbõl gyõztesen, a tapasztalatlanság lehet az ok, érdekes, h nem jönnek össze a dolgok a Blazersnek, és hogy a Rockets T-Mac nélkül tovább tud lépni az elsõ körbõl, jövõre szerintem már nem fog ott játszani, a nyáron elmegy, ha el tud egyáltalán menni, mert lehet a knagy szerzõdése és õ sem kell majd senkinek sem...
Lakers-Jazz: a Jazz nem állt össze de, hogy ennyire nem...
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Williamset kábult állapotban találták, az elsõ jelentések szerint könnyen elképzelhetõ, hogy kosárlabdázó öngyilkos akart lenni.
<#wow2>#wow2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Te peldaul hallottad mar Sam Bowie nevet? Jordan elott draftoltak masodikkent...ot is pl a serulesek is tonkrevagtak
Na meg Oden se lett az új Shaq, pedig én ilyen 30pontos játékosnak képzeltem anno. Vagy a sérülése ennyire tönkrevágta volna!? Vagy csak túl nagy volt a hype 😊
A Pistonsnak viszonylag sok pénze lesz idén nyáron lehet számítani egy kis csereberére...
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Nagydöntõbe ki melyik csapatokat várja? Én a párosításokat elnézve Cavs-Lakers döntõre számítok, ami azért elég ütõs lenne.
Lehet ennek a csapatnak is annyi?!
Celtics-Bulls: mindkét csapat szimpi, meg most kb hasonló erõsek
Hawks-Heat: inkább Heat továbbjutást várok (szeretnék)
Magic-76ers: jó csapat a 76ers, de én is simább Orlando gyõzelmeket vártam.
Nuggets-Hornets: a Nuggets erõsebb, a Hornets idén nem olyan jó sztem.
Cavs-Pistons: Kb. hasonlóra tippeltem Iverson hiányában.
Blazers-Rockets: jó szoros, nekem mindegy ki jut tovább 😊
Lakers-Jazz: várható Lakers továbbjutás, bár túl simán.
a celtics-bulls párharcnál titkon reménykedtem a bulls jó szereplésében
a hawks-heat esetében nagyon örülök h a heat ilyen jól áll 😊
a magic-76ers párharcánál a magic gyenge szereplése meglepõ
a nuggets-hornets összecsapásnál már az alapszakaszban látszott h a denver erõs lett
a cavs-pistons sajnálom kissé a detroitot
a blazers-rockets izgalmas párharc különösebben nem érdekel egyik fél sem(McGrady hiánya miatt fõleg)
a lakers-jazz meccsénél többet vártam kicsit a jazz-tõl
Fisherman\'s Friend
(Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo)
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a szezon végével lejár a szerzõdése, azt mondta, h ha nem kap normális ajánlatot (pénz + nem hajlandó csere lenni), akkor visszavonul...
ez az szezon kra nem az õ szezonja volt...
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
nba.com-on live streaming video van.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Viszont lesérült Leon Powe is...
Fisherman\'s Friend
Ha Ray Allen kicsit is hozza magát, akkor a Celtics behúzta volna a meccset sztem. De Garnett nélkül kemény párbaj lesz.
A Portland-et szeretem, remélem összekapják magukat.
A Spurs meg ellenfelére akadt a Dallasban.
Fisherman\'s Friend