11113
\'NBA\'
  • Legend Killer
    hol nézel meccseket?
  • Legend Killer
    Artest aláírt egy 33 millió dolláros szerződést a Lakersszel, miután a Rockets nem ajánlott neki szerződést. = neki se lesz gondja pénzzel :D.
  • LoSA
    Ma nagyon ment Kobe-nak, MEM ellen! Hihetetlen kosarakat dobott, én meg ezért szeretem őt!

(egyedül vagyok már csak a topicba? )
  • LoSA
    Ron Artest visszatért Houstonba szerda éjjel és a következőket mondta:
    „Szerencsés vagyok, hogy azért fizetnek, hogy kosárlabdázzak, de 1% azt mondatja velem, bárcsak máshol lehetnék. Ezért kidolgozhattam volna a Bird jogaimat. Nagyon fájó ez nekem, de még mindig jó szerződésem van – talán 20 millióval kevesebb – de Isten jó, és még mindig gondját viseli a családomnak, tehát minden rendben.”

Artest aláírt egy 33 millió dolláros szerződést a Lakersszel, miután a Rockets nem ajánlott neki szerződést.

„Vannak dolgok az üzletben, amiről tudnom kellett volna, mert megelőztek volna néhány szituációt. Személyesen nem vagyok feldúlva, még mindig az NBA-ben vagyok.”

Artest örül a döntésének, hogy a címvédőhöz igazolt, de nem ez lett volna az első választása.
    „Minden a Rockets menedzsmentje miatt van, ők álltak az első helyen, de egyszer az ügynököm azt mondta, hogy ők nem akarnak engem. Akkor hát megyek LA-be, Hollywoodba.”

Forrás: bball.hu

Nah a hülye, nemhogy örülne, hogy egy ilyen remek csapatba került... Nekem Ariza hiányzik, Artest meg kezd egy picit unszimpi lenni nekem!!
  • LoSA
    Nagyon jó ez a Boston, most nézem, hogy eddig 6-0al áll!! Kemény...
  • LoSA
    OKszi, persze... Csak vicceltem, tudom, hogy nem úgy értetted!
  • VinylToy #9347
    Azt úgy gondoltam hogy Ariza szempontjából sajnos :D
    Én nem drukkolok senkinek mint már írtam, örülök a Lakers győzelmének, mert Kobe-t bírom.
  • LoSA
    Lakers - Rockets (103 - 102) hosszabítás!!!

Bryant 41 pont. Ariza döntetlenre menti a meccset, de sajnos a hosszabítást a Lakers nyeri. Bynum büntetőjével, és D. Fisher labdaszerzésével.

"Sajnos"?? Én örülök, hogy nyert a Lakers, csak nem vagyok megelégedve! Utolsó két meccs, mindkettő hosszabítással! Még szerencse, hogy a Lakers megnyerte mind a két meccset, de akkor is?! Amúgy Ariza és Artest teljesítménye nagyon hasonló volt! Azon jót nevettem, hogy Artest dobott egy hármast, majd Ariza egyenlített ki, ugyancsak egy hármassal!
  • VinylToy #9345
    Próbálom holnap a tv által közvetített meccset spoilerbe rakni, így nem lesz probléma remélem.
  • VinylToy #9344
    2009. november 4.: (született pár meglepetés számomra)

Suns - Magic (100 - 122)

Mindjárt itt az első! Az Orlando a Detroitnál betlizett a Suns viszont még nem kapott ki. G. Hill, és J. Richardson 0 pont, Nash 12, Stoudemire aki 25 dobott játszott jól. A másik oldalon többen 10 pont felett, ketten dupladuplával. Carter nem játszott. Szorosabb meccsre számítottam.

Pistons - Raptors (99 - 110)

Erős második negyed a Toronto részéről (44-28). Bargnani dupladupla 22 pont, 12 lepattanó. C. Bosh 25 pont. A török "csak" 16 pont. Hamilton, Prince hiányzik Detroitnál, B. Gordon 30 pontot szór. Az előnyét már nem engedte kicsúszni a kezei közül a Raptors.

Heat - Wizards (93 - 89)

Wade 40. Arenas 32. 1 perccel a vége előtt nem lehetett tudni kinyer (89 - 89), végülis a Miami jobban koncentrált.

Nuggets - Nets (122 - 94)

Sima Denver győzelem, bár nem így indult, félidőben vezet a Nets (igaz csak 1 ponttal), aztán szenzációs harmadik negyed (44-26) a Nuggets javára. Ty Lawson (sose hallottam róla) 23 pont 10 rádobásból 9 bement, ebben volt 3 db tripla is. Melo 22, Martin 18, Billups csak 12. A másik csapatnál C. Lee csak 10 pont, Alston 7 pont.

Pacers - Knicks (101 - 89)

Egyenletes teljesítmény az összes Indiana játékostól, a félidei hátrányt így sikerült ledolgozni. D. Lee 20 pont és 19 lepattanó a New Yorknál, sajnos a többiek nem tudtak felnőni hozzá.

Celtics - Timberwolves (92 - 90)

Kicsit mintha lazára vette volna a Boston a meccset. Bár azt szokták mondani hogy a végén kell megnyerni, és ez nekik sikerült, nincs senki akit kiemelnék a két csapatból. Talán Oleksiy Pecherov aki eddigi 10 pontos meccsátlagát semmibevéve dobott 24-et :D

Lakers - Rockets (103 - 102) hosszabítás!!!

Bryant 41 pont. Ariza döntetlenre menti a meccset, de sajnos a hosszabítást a Lakers nyeri. Bynum büntetőjével, és D. Fisher labdaszerzésével.

Mavericks - Hornets (107 - 114) hosszabítás!!!

Számomra ez is meglepetés. Nowitzki csak 12 pont, J. Terry 35. C. Paul 39 pont D. West 25. A hosszabítást végigvezetve, azt lehet mondani simán nyert a New Orleans

Hawks - Kings (113 - 105)

Atlantában eloszlottak a pontok a játékosok között ketten dobtak 26 pontot. A másik csapatban Kevin Martin 29, J. Thompson 22 pont. A hajrában a Kings csak futott az eredmény után, sikertelenül.

Grizzlies - Warriors (105 - 113)

Iverson 18 pont, R. Gay 29 pont. Randolph, Gasol, Mayo most kevesebbet dobott és ez lett a vesztük vajon?! A másik csapatból Monta Ellist kell kiemelni 24 pont, 12 gólpassz, 5 labdaszerzés. Rajta kívül még hárman 20 pontnál. A. Morrow például 80% feletti mezőnymutatóval 12 rádobásból 10 bement.
  • Matt07
    Durant megnyerhette volna a meccset, sokkal jobban dönthetett volna a végén :( de jó meccs volt nagyon.
  • Legend Killer
    a kedvedért ment oda :D *csak viccel*
  • banok
    bazz, mínuszból...
  • grizzly21
    Ez egy zseni, nagyon orulok hogy nalunk van:)
  • VinylToy #9339
  • LoSA
    Én nem értem, hogy mi van a LAL-al, éppen hogy nyerik a meccseiket... Ezt a meccset is éppen hogy megnyerték! Odom büntetője, homálya nagyon durva!
  • VinylToy #9337
    2009. november 3.:

Wizards - Cavaliers (90 - 102)

Félidőben vezet 4 ponttal a Washington. Arenas és Butler 22 pont. James 27, Oneal 21 pont. Második félidőre nem hagyott kétséget a Clevlend hogy hazai pályán ki is fog győzni.

Nuggets - Pacers (111 - 93)

Melo 25, Billups 24 pont. Jobb csapat a Denver, megérdemelten nyert.

Celtics - 76ers (105 - 74)

70%-os hárompontos mutató a Bostonnál, 20-ból 14 betalált. R. Wallace 8-ból 6. Még Scalabrine is dobott hármast! :D Pierce 21 pont. Igoudala 17 pontja kevésnek bizonyult.

Magic - Pistons (80 - 85)

Ez számomra meglepetés, Howard 16 percet játszott. 8 ponttal zárt. Carter 15, Redick 14 pont. Lewis, Pietrus hiányzó még mindig. Gordon, Stuckey 20 pont felett. Hamilton, Prince nem játszott. Negyedik negyedet döntetlennel kezdték, majd Howard támadóhiba, aztán egy technikai, és csere. :D Felváltva vezettek a csapatok, a hajrá a Detroité lett.

Suns - Heat (104 - 96)

8 ponttal megy a Miami a szünetben. Nash 30 pont. Stoudemire 16, J. Richardson 14, Hill 10 pont (így belegondolva ez nem egy rossz 4-es). Wade 23 pont, Q. Richardson 18 pont. 8 perccel a meccs vége előtt átveszi a vezetést a Phoenix és onnét nincs megállás.

Bucks - Bulls (81 - 83)

43-29 a félidőben a Bucks javára. Jennings 25 pont, Bogut, Warrick dupladupla. Deng 24 pont, Rose 16, hiányzott T. Thomas. 8,25-tel a vége előtt egyenlít a Chicago. Majd jobban hajrázik.

Lakers - Thunder (101 - 98) hosszabítás!!!

Bryant 31, Bynum 22 (10 lepattanó), Artest 20 pont. Durant 28 pont. A hosszabítás izgalmas volt, odom kihagyott két büntetőt a végén, de a Thunder nem tudta újra hosszabításra hozni a meccset. Nyert a Lakers.

Jazz - Mavericks (85 - 96)

44-18 az utolsó negyedben a Dallas javára, ez borzalmasan sok a 44 kapott pont, egy negyed alatt. D. Williams 22 pont, a másik oldalon Nowitzki laza 40-es, ebből 29 az utolsó negyedben. Kidd 19 pont, most nem adott annyi gólpasszt.

Hawks - Trail Blazers (97 - 91)

J. Crawford 27 pont. Bibby csak 7. B. Roy, és Outlaw 19, Oden csak 8. Aldridge 20 pont 14 lepattanó. A vége a Hawks-nak ment jobban.
  • Legend Killer
    ezen a héten miket ad magyar tévé? mámint sport1, 2? én 4-5 felé érek haza, hajnalban meg má zzz... úgy tudom akkor vannak az élő adások, de csak megismétlik őket, nem? mikor? :S
  • VinylToy #9335
    2009. november 2:

Nets - Bobcats (68 - 79)

G. Wallace 24 pont, 20 lepattanó, D. Augustin 21 pont, a New Jersey a harmadik negyedben 7 pontot dobott összesen így nehéz meccset nyerni.

Hornets - Knicks (111 - 117)

C. Paul 32 pont 13 gólpassz, Okafor dupladupla (24 pont 10 lepattanó), másik oldalon D. Lee 28, Harrington 24 pont, Hughes 20 pont. A hajrát jobban bírta a New York.

Rockets - Jazz (113 - 96)

Második félidőre feljavult a Houston és így nyert. Kimagasló teljesítmény egyik oldalon sincs, Scola dupladupla 14 pont 15 lepattanó.

Grizzlies - Kings (116 - 127) hosszabítás!!!

Iverson is back! 11 pont, három csapattársa is dupladuplát ért el. Kevin Martin 48 pont, D. Mason 6 percet játszott, a cserejátékosok jól szerepeltek a Kingsnél, a hosszabítást a Kings tudta a javára fordítani.

Timberwolves - Clippers (90 - 93)

Jefferson 24, a másik oldalon Kaman 25 pont. Negyedik negyedben felváltva vezettek a csapatok, a hajrá a los angelesi csapaté lett.
  • LoSA
    Korai lenne azért még ez...
  • Matt07
    szerencsétlen ember.. :(
  • MrSpock
    Wade tényleg nagyon jól csinálta!:-) Egyik legtechnikásabb játékos,jó rugókkal! De azért még mindig Kobe a legjobb a ligában!:-)
    LeBron is jó,csak előbbieknek kifinomultabb a mozgásuk.James meg fizikailag erősebb.
  • Legend Killer
    6, 4, 1!
  • Matt07
    egyszerűen imádom!

Wade 4 MVP! (nem úgy mint tavaly az agyonhypeolt James >.<)
  • mateus33
    Én Wade mozgását imádom, emellett ha egészséges ő is megállíthatatlan. James-ről meg annyit, h őt se nagyon lehet megállítani, ha lenne körülötte egy komolyabb csapat sztem már bajnok lehetne. Bár tavaly jól indultak csapatként (ahogy láttam pár meccsüket), a végén viszont megint csak James-ből állt ki az egész játék.
  • LoSA
    Wade nagyon-nagyon jó játékos, de az tény, hogy Kobe tényleg jobban dob. Wade nagyon sokáig hármast nem tudott dobni, mostanra sül el neki a keze a hármas vonalnál is! Én nagyon szeretem Wade-t, mert alázatos és nem nagyképű, mint pl LeBron "KING" James!
  • VinylToy #9327
    Én is így látom, Wade nagyon jó, ész is van, nem csak "megyek, azt belerántom". Nálam egy szinten van Kobe-val.
  • grizzly21
    Wow, majdnem mint Jordan...szerintem is Wade most a legutosebb egyenileg, leglatvanyosabb, legjobban kuzdo..Kobe kicsit jobban dob, tapasztaltabb.

A lakersnel tetszett h Odom passzolt, nem tudjatok milyen cipo van rajtuk ? Kobe+Odom+Walton is mintha tok ugyanolyanba jatszott volna..csak erdekel
  • VinylToy #9325
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na ezért D. Wade a kedvenc játékosom, tessék megnézni!

• VinylToy #9324
    2009. november 1.:

Magic - Raptors (125 - 116)

Atyaúristen mi volt itt! A Magic 32 hárompontos kísérletéből 17 bement, a másik oldalon 17-ből 10 talált be. Vince Carter megsérült nem játszott, hiányzott még Pietrus és Lewis, a másik oldalon C. Bosh 35 pont 16 lepattanó. Bargnani center létére nagyon jól dobja a kintieket, nem hibázik büntetőt (figyelni fogom a pályafutását ezentúl). Az első negyedben megszerzett előnyt végig tartani tudta a Magic így megérdemelten nyert.

Hornets - Celtics (87 - 97)

Stojakovic belelendült 26 pont, C. Paul 22., a többiek gyengusok, ezért kapott ki a csapat. A Bostonnál megosztoztak a pontokon Pierce dobott 27-et a többiek 10 felett.

Bulls - Heat (87 - 95)

Deng 26 pont, Rose csak! 8. Hinrich szintén csak 7. T. Thomas 4 ami számomra nagyon kevés. Másik oldalon Wade 25 pont, Haslem és Beasley dupladupla. 83:82-re a Chicago vezetett (3:54-nél), utána viszont a Miami jobban hajrázott.

Trail Blazers - Thunder (83 - 74)

G. Oden dupladupla, végre valami tőle, B. Roy és Blake is 20 pont közelében. A szünetben Portland vezetés (2 pont) onnét már nem engedték ki a győzelmet a kezükből.

Grizzlies - Nuggets (123 - 133)

O. Mayo 40 pont. Kisebbik Gasol 20 pont, mégis kevés volt ezen az estén. Melo 42, Billups 22, és itt a kiegészítő emberek többet tudtak hozzá tenni. Félidőben 1 ponttal vezetett a Memphis, de egy jó harmadik negyednek köszönhetően nyert a Denver. Iverson nem játszott a volt csapata ellen.

Timberwolves - Suns (112 - 120)

G. Hill 23 pont, 11 lepattanó, J. Richardson 23 pont, C. Frye 25 pont (6 tripla közte), Nash 14 pont, 14 gólpassz. A másik oldalon R. Gomes 23 pont 15 lepattanó, de nem akadt társa ebben a nagy csatában így vesztesen távoztak Phoenixből.

Hawks - Lakers (110 - 118)

Bibby 15 pont, J. Smith csak 7. J. Johnson 27. Bryant 41, Artest 12, L. Odom dupladupla, Bynum 20 felett. Erős Los Angelesi harmadik negyed (22 pont is volt közte), így jogos a győzelem.
  • LoSA

Régi kép, de jó... hihi

Nyert Lakers, de kár az a DAL elleni vereség!
  • Matt07
    magic vs raptors LIVE
  • ProGabe #9321
    jéé, nyert a Cavs :D

ez a Wizards meg tényleg jó(nak tűnik)

Egy denevér miatt perceket állt a játék szombat este a San Antonio Spurs-Sacramento Kings mérkőzésen. :D van videó is

van egy olyan érzésem, hogy Manu-nak új beceneve lesz :)
  • Legend Killer
    kösz.
  • LoSA
    Sport 1, illetve a Sport 2 adja a meccseket, heti kettőt kb...
  • Legend Killer
    hol lehet nézni a meccseket? pár éve nem figyelem NBA-t és most folytatnám ismét. gondolom csak adja vmelyik magyar sport tévé.
  • banok
    4. JÁTÉKNAP

Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks 84-93
    Nowitzki 24 pont; Kaman 27 pont 11 lepattanó
    Milwaukee Bucks-Detroit Pistons 96-85
    A Bucksnál csak két játékos (Warrick, Jennings) múlta túl a 10 pontos határt igaz a 20-ast is.
    New York Knicks-Philadelphia 76ers 127-141 h.u.
    Iguodala 32 pont, 11 lepattanó; a new yorkiaknál Harrington 42 pont, Gallinari 30 pont (8/16 triplamutató), a 76ers 61%-os mezőnymutatóval zárta a meccset
    San Antonio Spurs-Sacramento Kings 113-94
    Parker 24 pont, Duncan csak 7; a másik oldalon Kevin Martin 29-et hintett
    Washington Wizards-New Jersey Nets 123-104
    Arenas 32 pont
    Cleveland Cavaliers-Charlotte Bobcats 90-79
    Lebron csak 14 pont e így 58%-os mezőnymuató a Cavsnál
    Houston Rockets-Portland Trail Blazers 111-107
    Brandon Roy 42 pont, Aldridge 27; Ariza 33 pont, Brooks 28
  • VinylToy #9316
    2000-ben sérült meg addig jól ment neki.
  • Doktor Lucsok
    inkább a rengeteg műtét tett be neki, mint a Jordan korszak
  • VinylToy #9314
    Jól emlékszel.