11113
\'NBA\'
  • Matt07
    de ezt úgy mondjátok mint ha tök utolsó lenne csapat.. most 2 vereség nem a világ, szokjatok hozzá lesz még belőle 1-2..
  • LoSA
    Valahogy az egész csapatnak nem megy... :(
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    The Golden State Warriors found a home for the disgruntled swingman Stephen Jackson on Monday, sending him to the Charlotte Bobcats in a four-player deal that pairs him with coach Larry Brown.

The Bobcats sent shooting guard Raja Bell and forward Vladimir Radmanovic to the Warriors for Jackson and guard Acie Law.

végre ez is megtörtént, mondjuk szerintem sokkal egyszerűbb lett volna Don Nelson kirúgni és felvenni Bryon Scott-ot, de végülis én csak egy nyomorult kis fan vagyok.
  • Matt07
    The Warriors have sent Stephen Jackson and Acie Law to Charlotte for Raja Bell and Vladimir Radmanovic.
  • Doktor Lucsok
    Grizzlies add backcourt help, sign Tinsley to one-year deal

nagyon úgy tűnik, hogy AI nem fog vissztérni Memphisbe; így már tényleg nagyon valószínű, hogy vissza fog vonulni; sajnos...
  • sanyiute
    bryantnek nemmegy:/
  • LoSA
    Persze LAL megint kikapott...
  • sanyiute
    Brandon Jennings (Rookie) nem gyengén megszórta a GSW-t 55pont 8triplából 7-et be küldött
  • LoSA
    Wade szépen elintézte NJN-t!
  • LoSA
    OKs, köszi... Csak azt hittem, hogy esetleg valaki ismer valami frankó oldalt, ahol jó kis képek vannak fent róla. :) A hivatalos honlap is persze most nem működik! :)
  • VinylToy #9382
    A google-nél lehetőség van a kép keresésnél megadni méretbeli határt illetve hogy milyen fotót keresel: próba
  • LoSA
    Tudnátok segíteni abba, hogy hol találok Kobe Bryant-ről, igényes - frankó képeket? Mert Google-be hiába írtam ba, ott csak ilyen "sima" fotókat találtam...
  • VinylToy #9380
    Ma délelőtt sikerült megnéznem a Clevelend - Miami meccset, azt kell mondjam hogy egy nagyon jó kis mérkőzés volt, Wade egyszerűen zseniális, nincs rá jobb szó, sajnos a csapata kikapott, de amit a kommentátorok is elmondtak, a mozgáskordinációja egyszerűen fantasztikus, élmény nézni amilyen könnyedséggel kosárlabdázik. IMÁDOM.
  • LoSA
    LAL jól kikapott DEN-től...
  • LoSA
    Az biztos, hogy tud a gyerek....
  • grizzly21
    egyre inkabb erzem hogy o az uj kedvencem KG mellett:) Hihetetlen
  • Doktor Lucsok
  • derzsikovi
    Szerintem ki fog kapni a PHX sajnos,volt már nekik h jól kezdték a szezont, de szerintem nem tart ki a lendületük sokáig..
  • LoSA
    Én azért remélem, hogy ma a LAL elveri őket! :)
  • mateus33
    Lehet h O'Neal lassította a Suns játékát?! :D
    Sajnálom h anno nem nyertek bajnokságot, de talán még belefér Nash-nek egy bajnoki cím.
  • VinylToy #9372

Cikk
  • grizzly21
    A suns es a celtics nagyon jol jatszik, szep osszjatekok, eredmenyes jatek. Remelem iden a Suns tobbre viszi.
  • grizzly21
    egy ilyen iranyito azert barhol jol jon:)
  • derzsikovi
    Hát szerintem sajnos tényleg visszafog vonulni..nem igazán számítanak már rá Memphisben,mindig is sok volt vele a balhé,és hát ami a legfontosabb: soha nem volt bajnok..ezek után melyik csapatnak kéne még húzójákosként?
  • LoSA
    Iverson visszavonul?

A.I. körül nem csöndesedik a balhé. A pletykák szerint a Válasz a visszavonulást fontolgatja, ha nem tér vissza a Grizzlieshez. Iverson szombaton elhagyta Memphist családi okokra hivatkozva. Egyes források szerint Allen magánéleti gondjai, valamint a csapat körüli balhék vezethetnek a játékos visszavonulásához. „Ha erre készülni, biztos vagyok benne, hogy nekem szólna először. Arra számítok, hogy visszajön. Nagyon csalódott lennék, ha így végződnének a dolgok.” – mondta Heisley.

Forrás: BBall.hu
  • mateus33
    A Suns újra szárnyal!
  • KISSMYPS3
    LeBron James HD mix
  • KISSMYPS3
    bocs, itt egy LeBron James mix:

http://www.youtube.com/watch?v=ifGP15mElis&feature=PlayList&p=5FB7733A0FB81D54
  • KISSMYPS3
    <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ifGP15mElis&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ifGP15mElis&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
  • Legend Killer
    biztos csíter.

csak viccelek.
  • Doktor Lucsok
    Iverson on 'indefinite' leave from Grizzlies
  • sanyiute
    nem is tudtam hogy O'neal ennyire elöl áll
  • sanyiute
    nagyon szépen köszönöm!
  • banok
    klikk
  • sanyiute
    Srácok egy olyan statisztikára lennék kíváncsi hogy NBA történetébe kik dobták legtöbb pontot így sorrendbe + pontszám Bryant miatt érdekel a dolog 24000 -már átlépte és ő lett a legfiatalabb aki ezt elérte:)

meg egy érdekesség vagy legalább is nekem az Lakers kb. 10támadásából 4-et mindig L.ODOM hozza fel a labdát:D nekem furcsa mert úgy hiszem nem egy biztos kezű szerintem.
  • Legend Killer
    oké
  • N1ggA
    A Heat csapassa ez tetszik
  • LoSA
    Az összefoglalókat nézem meg az NBA.com-n, meg amit a Sport1, illetve Sport2 ad, azokat nézem. Egy picit örülök, hogy a BOS kikapott, bár a Suns-t annyira nem komálom!
  • Matt07
    nyert a két kedvenc csapataom, a Heat és a Suns, a Nuggets(!) és Celtics(!) ellen. hát kell ennél több?