11114
\'NBA\'
  • sanyiute
    egymás nőjét tolták?:D
  • LoSA
    Nem vágom ezeket a történeteket, tényleg... Ezért nem értem, hogy most miről is van szó?!
  • FrezeR
    Ez az, hogy ugye közben kiderült, hogy Mr. Woods csalta a nejét és hát hmm Kobe is "sáros" egy hasonló ügyben (volt egy jó kis botránya) aztán ez kellemetlen neki, na érted :)
  • LoSA
    "Kobe Bryant Tiger Woods barátja, ám a Lakers hátvédje azonnal megszakítja az interjút ha a golfzseniről kérdezik.

Amikor egy szerdai interjú során meghallotta a „Tiger” szót, így reagált: ”Ìmber, hagyjuk ezt abba!”
    Majd fogta magát és elsétált... "

forrás: bball.hu

ez mi ez?!
  • LoSA
    Nagyon érdekes lesz a mai LAL-MIA meccs, nagyon várom!
  • grizzly21
    aki meg esetleg ebren van : Celtics - Spurs live
    http://www.tnt.tv/sports/nba/overtime10_live/?ls=iref:nbahpt1
  • Doktor Lucsok
    Remélem marad is néhány hétig... :/
  • Matt07
    Big Ben is visszatért, és újjászületett
  • grizzly21
    Ugy tunik Iversion megsem hagyja abba, visszamegy a Sixersbe. Ez is ritka hogy valaki visszamegy egy regi csapatahoz
  • LoSA
    Kobe a leginteligensebb

A "The Oklahoman" magazin nyilvánosságra hozta a minap a liga játékosai és edzői széles körében elvégzett közvéleménykutatása eredményét, mely azt hivatott megállapítani, ki napjaink legmagasabb kosárlabda IQ-val megáldott játékosa.

A mérés végső sorrendje hozzáértők számára különösebb meglepetéssel nem szolgált, hiszen az első helyen teljesen megérdemelten Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers szupersztárja végzett, megelőzve a dallasi Jason Kiddet és a phoenixi Steve Nash-t.

Forrás: NBA1.hu
  • LoSA
    Úgy látszik, hogy Lakers magázot tért, zsinorban ez volt a 7. győzelme!
  • LoSA
    Sajnálom azért, hogy Iverson visszavonul, de neki ez már csak kínszenvedés! Sajnálom, hogy gyűrű nélkül vonul vissza, igazán megérdemelt volna egyet!!
  • Doktor Lucsok
    White Chocolate is jól játszik, egész jól teljesít Nelson távollétében... jól... haha
  • Doktor Lucsok

• Doktor Lucsok
    Report: Allen Iverson Retires

• Shep
    Valaki tud felvilágosítást adni arról ,hogy a két "csoda" csapat (Jersey, Minnesota) miért olyan "jók"? Új rekord beállítására készülnek ,vagy tényleg ennyire pocsék a játékuk?
  • LoSA
    Hihetetlen ez a Kobe!!

OKC ellen hihetetlen dobásokat művelt, én meg ezért IMÁDOM Őt! Brown egész jó játékos lesz!
  • banok
    Air Canada magára talált Floridában
  • LoSA
    Nem csak az ORL-tól! És ha megnézem, hogy tavaly és azelőtt hogy zárták az alapszakaszt, most nem lesz olyan mérlegük!
  • grizzly21
    Mert kikaptak 5 ponttal az Orlandotol? semmit nem jelent
  • LoSA
    Nem volt semmi ATL győzelme HOU felett!! Kemény volt...

BOS-al mi van? Elvileg erősödtek, de mégis gyengébbek szerintem...
  • sanyiute
    utána csak bele húznának:)
  • banok
    az egy Lakersnek kevés.
  • sanyiute
    azért Gasol nélkül is bent lennének a Playoffba:P
  • LoSA
    Nah tessék! :) Visszajött Gasol és rögtön nyert a csapat! :)
  • fulopzizou
    Ez az Iverson egy idióta!:D megőrült
    remélem elmegy a Knicksbe és kezdeni fog..
  • Doktor Lucsok
    "Knicks likely to make Iverson an offer" plusssz "The Knicks could have competition from Miami, who according to a person close to Allen Iverson said the team is "hot" after him."

a Knicks még megértem, hogy bepróbálkoznának AI leigazolásával, de Heatet, mi a bánatnak akarnának egy púpot a hátukra AI náluk sem fog a padról beállni, és nem kezdene Chalmers helyett az is tuti...
  • LoSA
    Top 10 Buzzer Beaters - 2009

Youtube video
  • sanyiute
    Lakersnek se :/
  • LoSA
    Úgy látszik, hogy nélküle minden csapatnak jobban megy lassan... CLE-nek meg most nem megy olyan jól!
  • Doktor Lucsok
    "Allen Iverson won't suit up in a Knicks uniform tonight at Conseco Field House, or probably ever."
  • Doktor Lucsok
    köszönöm én nem kérném
  • grizzly21
    Szerintem nem lesz meg Shaq utolso gyuruje amit annyira akar.
    Elment a Sunsbol es most ok allnak a legjobban 10-2 vel...
  • LoSA

Ez a kép nincs meg valakinek nagyobba? Vagy legalábbis hasonló kép kellene nekem... Köszi a segítséget!
  • KISSMYPS3
    Ha kell tudom naponta írni az eredményeket, videókat linkelni.

Akarjátok?
  • KISSMYPS3
    Hi!

2009.11.17:

LAKERS-PISTONS
    106-93

Kobe Bryant hihetetlen dobása!
  • LoSA
    Elég szomorú, hogy ennyire megérzi a LAL a hiányát! Mi lenne, ha Kobe nem lenne??
  • sanyiute
    jó van fasza
  • Matt07
    A trade is being discussed that would send Andres Nocioni to Boston, Tony Allen to Philadelphia and Samuel Dalembert to Sacramento, according to ESPN.com.
  • banok
    hiányzik Gasol.