11114
-
sanyiute #9434 egymás nőjét tolták?:D -
Nem vágom ezeket a történeteket, tényleg... Ezért nem értem, hogy most miről is van szó?! 
-
Ez az, hogy ugye közben kiderült, hogy Mr. Woods csalta a nejét és hát hmm Kobe is "sáros" egy hasonló ügyben (volt egy jó kis botránya) aztán ez kellemetlen neki, na érted :) -
"Kobe Bryant Tiger Woods barátja, ám a Lakers hátvédje azonnal megszakítja az interjút ha a golfzseniről kérdezik.
Amikor egy szerdai interjú során meghallotta a „Tiger” szót, így reagált: ”Ìmber, hagyjuk ezt abba!”
Majd fogta magát és elsétált... "
forrás: bball.hu
ez mi ez?! -
Nagyon érdekes lesz a mai LAL-MIA meccs, nagyon várom!
-
aki meg esetleg ebren van : Celtics - Spurs live
http://www.tnt.tv/sports/nba/overtime10_live/?ls=iref:nbahpt1 -
Doktor Lucsok #9428 Remélem marad is néhány hétig... :/ -
Big Ben is visszatért, és újjászületett
-
Ugy tunik Iversion megsem hagyja abba, visszamegy a Sixersbe. Ez is ritka hogy valaki visszamegy egy regi csapatahoz -
Kobe a leginteligensebb
A "The Oklahoman" magazin nyilvánosságra hozta a minap a liga játékosai és edzői széles körében elvégzett közvéleménykutatása eredményét, mely azt hivatott megállapítani, ki napjaink legmagasabb kosárlabda IQ-val megáldott játékosa.
A mérés végső sorrendje hozzáértők számára különösebb meglepetéssel nem szolgált, hiszen az első helyen teljesen megérdemelten Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers szupersztárja végzett, megelőzve a dallasi Jason Kiddet és a phoenixi Steve Nash-t.
Forrás: NBA1.hu -
Úgy látszik, hogy Lakers magázot tért, zsinorban ez volt a 7. győzelme! 
-
Sajnálom azért, hogy Iverson visszavonul, de neki ez már csak kínszenvedés! Sajnálom, hogy gyűrű nélkül vonul vissza, igazán megérdemelt volna egyet!! -
Doktor Lucsok #9422 White Chocolate is jól játszik, egész jól teljesít Nelson távollétében... jól... haha -
Doktor Lucsok #9421
-
Doktor Lucsok #9420 Report: Allen Iverson Retires
-
Valaki tud felvilágosítást adni arról ,hogy a két "csoda" csapat (Jersey, Minnesota) miért olyan "jók"? Új rekord beállítására készülnek ,vagy tényleg ennyire pocsék a játékuk? -
Hihetetlen ez a Kobe!!
OKC ellen hihetetlen dobásokat művelt, én meg ezért IMÁDOM Őt!
Brown egész jó játékos lesz!
-
Air Canada magára talált Floridában
-
Nem csak az ORL-tól! És ha megnézem, hogy tavaly és azelőtt hogy zárták az alapszakaszt, most nem lesz olyan mérlegük!
-
Mert kikaptak 5 ponttal az Orlandotol? semmit nem jelent -
Nem volt semmi ATL győzelme HOU felett!! Kemény volt...
BOS-al mi van? Elvileg erősödtek, de mégis gyengébbek szerintem...
-
sanyiute #9413 utána csak bele húznának:) -
az egy Lakersnek kevés. -
sanyiute #9411 azért Gasol nélkül is bent lennének a Playoffba:P -
Nah tessék! :) Visszajött Gasol és rögtön nyert a csapat! :) -
fulopzizou #9409 Ez az Iverson egy idióta!:D megőrült
remélem elmegy a Knicksbe és kezdeni fog.. -
Doktor Lucsok #9408 "Knicks likely to make Iverson an offer" plusssz "The Knicks could have competition from Miami, who according to a person close to Allen Iverson said the team is "hot" after him."
a Knicks még megértem, hogy bepróbálkoznának AI leigazolásával, de Heatet, mi a bánatnak akarnának egy púpot a hátukra AI náluk sem fog a padról beállni, és nem kezdene Chalmers helyett az is tuti... -
Top 10 Buzzer Beaters - 2009
Youtube video -
sanyiute #9406 Lakersnek se :/ -
Úgy látszik, hogy nélküle minden csapatnak jobban megy lassan... CLE-nek meg most nem megy olyan jól!
-
Doktor Lucsok #9404 "Allen Iverson won't suit up in a Knicks uniform tonight at Conseco Field House, or probably ever." -
Doktor Lucsok #9403 köszönöm én nem kérném -
Szerintem nem lesz meg Shaq utolso gyuruje amit annyira akar.
Elment a Sunsbol es most ok allnak a legjobban 10-2 vel... -
Ez a kép nincs meg valakinek nagyobba? Vagy legalábbis hasonló kép kellene nekem... Köszi a segítséget!
-
KISSMYPS3 #9400 Ha kell tudom naponta írni az eredményeket, videókat linkelni.
Akarjátok? -
KISSMYPS3 #9399 Hi!
2009.11.17:
LAKERS-PISTONS
106-93
Kobe Bryant hihetetlen dobása! -
Elég szomorú, hogy ennyire megérzi a LAL a hiányát! Mi lenne, ha Kobe nem lenne??
-
sanyiute #9397 jó van fasza -
A trade is being discussed that would send Andres Nocioni to Boston, Tony Allen to Philadelphia and Samuel Dalembert to Sacramento, according to ESPN.com. -
hiányzik Gasol.