NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az NBA.com -ot meg nemnezem meg, mert ma meg akarom nezni 6tol a meccset.
Szoval senki se SPOILEREZZEN veletlenul sem, mert azt megtalalom😊

Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Amúgy sztem nem gáz, hisz anélkül nem lehet jó egy topik h nem beszélhetünk a meccsekrõl. Azután kell belépni h megnéztük a meccset.
igaz, saját hülyeségem is, hogy bejövök a topikba. láttam, hogy x új üzenet, zsigerbõl kattintottam
banner alá (amit ki kéne cserélni) megint mehetnem, hogy ne spoilerezzen senki!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
basszus Lakers megszenvedett nuggetsel - nem is velük játszottak (de ezt te is tudod)
azt akartad írni, hogy 'Basszus, Lakers megszenvedett.' - vagy mi a fszt?
'Nuggetsel reménykedem legalább 4-2re verik, de...' - a Lakers veri a Nuggetset 4-2re ugye...
Legalább néha pont legyen vagy valami... Én is imádom a körmondatokat meg minden, nem is vagyok egy nagy helyes-író, de próbálok azért figyelni, kérlek Sanci tedd ezt te is, thx.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Mondjuk ott meg Nelson hiányzik.
Sztem a Cavs-ot max egy KG-vel felálló Celtics tudná megállítani. Na de majd meglátjuk, bármi lehet mostmár 😊
Ennyit szamit KG.
igy viszont jo eselye van a Cavs-nek hogy az Orlandot is kisoporje 4-0ra
Fisherman\'s Friend
A Magic - Celtics párharcra viszont nincs tippem, alán otthon esélyesebb a Boston.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
PS3 ID:ggeerryy87
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem úgy a Boston - Orlando párharc, az utsó 2 meccs nagyon szoros volt, bárki nyerhette volna.

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend