11113
-
#9433 Nem vágom ezeket a történeteket, tényleg... Ezért nem értem, hogy most miről is van szó?! -
#9432 Ez az, hogy ugye közben kiderült, hogy Mr. Woods csalta a nejét és hát hmm Kobe is "sáros" egy hasonló ügyben (volt egy jó kis botránya) aztán ez kellemetlen neki, na érted :) -
#9431 "Kobe Bryant Tiger Woods barátja, ám a Lakers hátvédje azonnal megszakítja az interjút ha a golfzseniről kérdezik.
Amikor egy szerdai interjú során meghallotta a „Tiger” szót, így reagált: ”Ìmber, hagyjuk ezt abba!”
Majd fogta magát és elsétált... "
forrás: bball.hu
ez mi ez?! -
#9430 Nagyon érdekes lesz a mai LAL-MIA meccs, nagyon várom! -
#9429 aki meg esetleg ebren van : Celtics - Spurs live
http://www.tnt.tv/sports/nba/overtime10_live/?ls=iref:nbahpt1 -
Doktor Lucsok #9428 Remélem marad is néhány hétig... :/ -
#9427 Big Ben is visszatért, és újjászületett -
#9426 Ugy tunik Iversion megsem hagyja abba, visszamegy a Sixersbe. Ez is ritka hogy valaki visszamegy egy regi csapatahoz -
#9425 Kobe a leginteligensebb
A "The Oklahoman" magazin nyilvánosságra hozta a minap a liga játékosai és edzői széles körében elvégzett közvéleménykutatása eredményét, mely azt hivatott megállapítani, ki napjaink legmagasabb kosárlabda IQ-val megáldott játékosa.
A mérés végső sorrendje hozzáértők számára különösebb meglepetéssel nem szolgált, hiszen az első helyen teljesen megérdemelten Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers szupersztárja végzett, megelőzve a dallasi Jason Kiddet és a phoenixi Steve Nash-t.
Forrás: NBA1.hu -
#9424 Úgy látszik, hogy Lakers magázot tért, zsinorban ez volt a 7. győzelme! -
#9423 Sajnálom azért, hogy Iverson visszavonul, de neki ez már csak kínszenvedés! Sajnálom, hogy gyűrű nélkül vonul vissza, igazán megérdemelt volna egyet!! -
Doktor Lucsok #9422 White Chocolate is jól játszik, egész jól teljesít Nelson távollétében... jól... haha -
Doktor Lucsok #9421
-
Doktor Lucsok #9420 Report: Allen Iverson Retires
-
#9419 Valaki tud felvilágosítást adni arról ,hogy a két "csoda" csapat (Jersey, Minnesota) miért olyan "jók"? Új rekord beállítására készülnek ,vagy tényleg ennyire pocsék a játékuk? -
#9418 Hihetetlen ez a Kobe!!
OKC ellen hihetetlen dobásokat művelt, én meg ezért IMÁDOM Őt! Brown egész jó játékos lesz! -
#9417 Air Canada magára talált Floridában -
#9416 Nem csak az ORL-tól! És ha megnézem, hogy tavaly és azelőtt hogy zárták az alapszakaszt, most nem lesz olyan mérlegük! -
#9415 Mert kikaptak 5 ponttal az Orlandotol? semmit nem jelent -
#9414 Nem volt semmi ATL győzelme HOU felett!! Kemény volt...
BOS-al mi van? Elvileg erősödtek, de mégis gyengébbek szerintem... -
sanyiute #9413 utána csak bele húznának:) -
#9412 az egy Lakersnek kevés. -
sanyiute #9411 azért Gasol nélkül is bent lennének a Playoffba:P -
#9410 Nah tessék! :) Visszajött Gasol és rögtön nyert a csapat! :) -
fulopzizou #9409 Ez az Iverson egy idióta!:D megőrült
remélem elmegy a Knicksbe és kezdeni fog.. -
Doktor Lucsok #9408 "Knicks likely to make Iverson an offer" plusssz "The Knicks could have competition from Miami, who according to a person close to Allen Iverson said the team is "hot" after him."
a Knicks még megértem, hogy bepróbálkoznának AI leigazolásával, de Heatet, mi a bánatnak akarnának egy púpot a hátukra AI náluk sem fog a padról beállni, és nem kezdene Chalmers helyett az is tuti... -
#9407 Top 10 Buzzer Beaters - 2009
Youtube video -
sanyiute #9406 Lakersnek se :/ -
#9405 Úgy látszik, hogy nélküle minden csapatnak jobban megy lassan... CLE-nek meg most nem megy olyan jól! -
Doktor Lucsok #9404 "Allen Iverson won't suit up in a Knicks uniform tonight at Conseco Field House, or probably ever." -
Doktor Lucsok #9403 köszönöm én nem kérném -
#9402 Szerintem nem lesz meg Shaq utolso gyuruje amit annyira akar.
Elment a Sunsbol es most ok allnak a legjobban 10-2 vel... -
Ez a kép nincs meg valakinek nagyobba? Vagy legalábbis hasonló kép kellene nekem... Köszi a segítséget! -
KISSMYPS3 #9400 Ha kell tudom naponta írni az eredményeket, videókat linkelni.
Akarjátok? -
KISSMYPS3 #9399 Hi!
2009.11.17:
LAKERS-PISTONS
106-93
Kobe Bryant hihetetlen dobása! -
#9398 Elég szomorú, hogy ennyire megérzi a LAL a hiányát! Mi lenne, ha Kobe nem lenne?? -
sanyiute #9397 jó van fasza -
#9396 A trade is being discussed that would send Andres Nocioni to Boston, Tony Allen to Philadelphia and Samuel Dalembert to Sacramento, according to ESPN.com. -
#9395 hiányzik Gasol. -
Doktor Lucsok #9394 Grizzlies statement re: Allen Iverson
MEMPHIS, November 16, 2009 - The Memphis Grizzlies today released the following statement from General Manager and Vice President of Basketball Operations Chris Wallace.
“The Grizzlies and Allen Iverson have come to a mutual agreement that because of personal matters that forced him to leave the team on November 7, Allen will step away from the game at this time, allowing him to focus on those matters.
“As a result, we will be ending our contractual agreement with Allen, which will allow both parties to move forward. We wish Allen the best.”
DE!!!!!!!!!!!!
Iverson to meet with Knicks
"Can Allen Iverson save the Knicks' season, rescue them at the box office or at least make them relevant again? Donnie Walsh will spend the next 48 hours debating what impact, both negative and positive, Iverson could have on the organization. Walsh, the Knicks' president, confirmed Monday night that the club will explore the possibility of signing Iverson, the former league MVP who was placed on waivers yesterday by the Memphis Grizzlies. A source close to Iverson says he'd be eager to play in Mike D'Antoni's up-tempo system. Iverson had similar interest over the summer but the Knicks passed."
New York Daily News
AI New Yorkban? Amilyen szarul indult a Knick szezonja, egy próbát megér, védekeznie nem kell, csak agyatlanul támadni, még akár jól is elsülhet és akkor egy közepes szezon után kicsit emeltebb fővel vonulhatna vissza az idény végén...