NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
kivancsi vagyok Dwight fog e hizni/izmosodni az idovel, mondtak hogy lenne meg mit. Szerintem viszont igy pont jo, eleg mozgekony.

Fisherman\'s Friend

Szerintem is a Lakers fog nyerni, bár nagyon-nagyon nehéz lesz...
Ezért a Magicnek fogok szurkolni! XD

Fisherman\'s Friend

Matt07
az alapszakasz eredményei nem mérvadók 😊 ezt bizonyítja a cavs is,h míg James tudott 1 szinttel feljebb lépni a többiek nem. vagy akár a heat is,Wade mellé senki nem tudott elõre lépni 😞

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Jameer Nelson mindkettõn nagyon jól játszott szerencsére õ most nincs.
A baj viszont az h csapatként nagyon erõsek és talán ellenük a legnehezebb védekezni, mivel kintrõl rohadt jól dobnak, Howard meg centerben megállíthatatlan..
nem baj reménykedni még szabad xD

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

ProGabe
elég szoros volt mind-kettõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az bizony igaz! mind a 2-szer a Magic nyert..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

grizzly21
Most igy en is inkabb Lakers-re tippelek, de nagyon meglepne az Orlando, ha nem hozna legalabb 2-t. Azt jol tudom, hogy szezon alatt 2-bol 2-szer verte a Magic a Lakerst?

banok
szerintem a Lakers hozza a döntõt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintetek ki nyeri a döntöt?
Sztem Howardot nem birja majd a Lakers rendesen megfogni..

John Cena
te vagy az emberem!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

http://www.youtube.com/watch?v=6znkbMJJTyQ&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=FtzQ0eXVoJo&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=SH16SWQNh8o&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=azMR-ZYaOnQ&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=tDMUs3oc0Ik&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=S6nOYTkUAkE&feature=channel

Legjobb reklámok!!! Kobe és LeBron reklámozza a Nike-t...

Rockynhooo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
örülök h kiesett a cavs nem vqlami szimpatikus gárda számomra, sima továbbjutást vártam tõlük amúgy..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
szerintem egyáltalán nem lesz egy sima menet. 4-3 esetleg 4-2. jól mondtad, az orlando az egy CSAPAT

Spread De Love!

ProGabe
így legalább egy CSAPAT nyert

döntõ: Lakersnek simán jobb 20 ponttal a padja - ha nem többel - ez alapján sima 4-1-et várok. aztán majd meglátjuk mi lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matt07
jaja 😞

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

banok
kurva Orlando

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
Bryant kegyetlen mit jácott 35pont 10asziszt a többit nem mer az nagyon spoiler lenne😊

szakértõ vagy srác<#eljen>

grizzly21
kicsit mintha miss-match lenne aki fogja😄DD

Kicsit off:

A japán ligában játszik a faszikám:

237 cm magas, Yao 229. Lassú, mint a k.élet valószínû, h az NBAbe sohasem fog eljutni, csak gondoltam beteszem a képet, mert hát ööö látjátok...

on

Fisherman\'s Friend

grizzly21
azert Shaq-nel jobban dob, es ha faultoljak mindig, akkor elobb utobb elfogy rola az ember

webibebi
hát igen!de a ha faultolják nem biztos h bedobja mer olyan mint shaq

msn:[email protected] bárki felvehet

grizzly21
szerintem nincs jo gyogyir, mert ha Howard egyedul marad, akkor meg biztosan megoldja. vagy fault, vagy kosar. vagy mind a ketto

webibebi
sztem howardot hagyni kéne had zsákolgasson meg minden!mer abból szoktak sok trplát dobni h howardot lekettõzik azt kinn marad vmeik tripladobó és bedoja

Matt07
Mo Williams sokkal jobb volt az alapszakaszban,a másik h Howardot nem tudják megfogni,Ilgauskas már kicsit lassú hozzá képest meg Big Ben sem a régi már sajnos 😞 meg nem tudnak mit kezdeni a sok triplával amit benyelnek :S

webibebi
én sztem az a baja a cavsnak h míg lebron tudott még 1et elõre lépni ahhoz képest ahogy játszott az alapszakaszban a többiek sajnos nem tudnak!a konferencia döntõben mo betlizik nem találja a kosarat west se az igazi ráadásul ilga se hozza azt amit szokott

grizzly21
en nem mondom hogy tudnanak masra, egyszeruen nem jo egy csapat ha csak 1 ember van aki tenyleg jol jatszik. De pl B Gibbson eleg jol keni a harmasokat, megse lattam meccsen mar reg ota..

Még kire tudnának építeni? Õ az egyetlen jó játékos a Cavsban, a többiek nagyon gyengék és ezt most bizonyítják is...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Bar nem adja a sport1/2, de azert:

Nagyon durva, szerintem az Orlando mostmar gyozni fog. Igaza volt Barkley-nak..en nem tudom mit szoljak, nem szeretem a cavst annyibol hogy csak james-re epitenek, de azert neha vannak szep jatekaik..furcsa lenne egy denver - orlando

A fenébe már olyan szar a Lakers h az már nem igaz. A teljes csere pad egy szarkupac, mig az alapszakaszban tök jó volt... a fene se érti...
ha ezt igy folytatják kiesnek a francba

mateus33
Na igen, a Nuggets-nek megint nyerni kell egyet idegenben.

John Cena
😊 izgultam nyerjen alakers idegenben innen valamivel könnyebb lesz nekik picivel

Jaja. húú de örültem! LAKERS!!! Ma este , éjjel lesz a 4. meccs, az milyen jó lesz. alap kelek..

mateus33
Nem láttam, de komoly meccs lehetett, a végén a Lakers nagyot rohanhatott.

mateus33
A nagydöntõ meccseit mindet leadják élõben.

grizzly21
ja hogy donto..azt talan igen

Mingyá kezdõdik a Lakers-Denver 3. meccs, Nem nézi velem senki se??😞

Télleg, szoktatok neten meccseket nézni? Én állandóan, idõnként napokig csak 2-3 órát alszom😛. NBA where amazing happens. Rohadt jó!!!

Ti mit jósoltok a Lakers-Nuggets párharcra?? Én Lakers szurkoló vagyok, de most kicsit félek, hogy kiesünk..

Tavaly adták mind a 6-ot. Szerintem idén is fogják mindet..

grizzly21
en is meglepodtem..
nekem az zavar a cavs-ben, hogy mindent James-re biznak, es teny hogy jo, de akkor is..

grizzly21
hat mindet ahogy nezem messze nem😞 kovetkezoleg hetfon lesz meccs, aztan kedden a lakers nuggets

érdekes ez a Magic és ez a Cavs...

Fisherman\'s Friend

ProGabe
sport1(2)-en remélem leadják a döntõ összes meccsét. vagy abból is csak 2-3-mat fognak? <#zavart2>

John Cena
láttam láttam😛

Matt07
elképesztõ volt James dobása<#eljen>

John Cena
LOL😄

ProGabe
<#vigyor1>

ProGabe