11113
-
mainevent #9473 Azért nem fújt a bíró mert akkora zsák volt hogy lenyelte a sípot.
Viccet félretéve Fisher felemeli a kezét hogy védje magát és szerintem emiatt a mozdulat miatt nem akarta befújni, illetve a támadójátékot támogatják jelenleg... -
#9472 ez tenyleg durva..
Biztosan erzem, hogy ez nem tamado de nem tudom megmagyarazni miert: Fisher mar beallt, es a koron kivul van. Az szamit, hogy a tamado mar levegoben van? Miert nem vedo falt egyebkent? -
#9471 Ez brutálisan nagy zsák volt :D -
Doktor Lucsok #9470 -
deng09 #9469 FIGYELEM!!!
Eladó több száz DVD-nyi kosárlabda és amerikai futball mérkőzések, videok, filmek, több évdizedre visszanyúló tartalommal. All-Stag Gálá, Super Bowlok, Olimpiai meccsek, NBA Döntők, NCAA, Streetball és sok minden más.
Folyamatosan frissülő lista: http://dunking.uw.huAkit érdekel írjon emailt! [email protected] -
#9468 Sztem rájuk már maga a játéka negatívan hatott amivel demoralizálta őket :) -
#9467 Nekem ebből a videóból az jön le: "Hát ez van, nem tudok mit csinálni, ma még az is bemegy amit passznak szánok" :D
Nekem az lenne unszimpatikus ha verné a mellét, de nem ezt teszi. -
#9466 Ezen a szinten ahol ezek a srácok (pl. Kobe is) játszanak ilyen teljesítménnyel a hátuk mögött elnézhető egy egy ilyen kis beképzelt megnyilvánulás szvsz :) -
#9465 Tételezzük fel Portland drukker vagy és 92-öt írunk, szerintem negatívan hatott volna, ugyanúgy ahogy most Kobe megmozdulása.
Az elfogultság csak egy állapot. :D -
#9464 szerintem viszont ez teljesen korrekt, bennem nem ebreszt semmilyen negativ hatast - na mindegy ezen nem veszunk ossze.:) -
#9463 Akkor sem kell(ett) ezt így előadni, az igazi sportember ilyenkoris higgadt marad, és végzi tovább a dolgát. -
#9462 szerintem ez pont hogy nem ugyanaz a bekepzelt fej viszont! :)
Ebben a szettart-kar mozdulatban szamomra az van, hogy meg o ker elnezest, es o sem hiszi el, mert erzi hogy ez mar-mar pofatlansag, dehat nem tud hibazni, nem tehet rola:) -
#9461 Asszem válaszoltam neked is :D -
#9460 ezaz, ezeket a fejeket utálom amiket ilyenkor vág. nagy tudása van azt elismerem, de nem kedvelem. Jordantől hányszor lehetett ilyen fejeket látni? sokan hozzá hasonlítják, de SOHA nem érhet a nyomába se. :) -
#9459 Tévedés én nem Kobe ellen beszélek, de abban egyetértek hogy neki befújják az ilyen hibát, más viszont támadót kap.
Az hogy milyen fejet vág az Ő dolga, lehet hogy meg is teheti. Nekem mindig eszembe jut ez a Jordan videó.(4:24-nél tessék nézni)
A sportember néha (most márcsak magamból is kiindulva) elragadtatja magát, és lehet olykor más számára sportszerűtlenül viselkedik, de ez mind a meccs hevében történik. Szemrehányásra szerintem nincs okunk, sem Jordannél, sem Bryantnél.
-
sanyiute #9458 szerintem semmiféle beképzelt fejet nem vágott + elég nagy tudású játékos mait már 1000x bizonyította szerintem ő csak megteheti -
#9457 tamado is volt, ezt is csak neki fujjak be faltnak, rohej.
micsoda bekepzelt pocs fejet vag amikor bedobja a vegen.
+ szanalom, hogy a bucks ellen is csak epphogy nyerni tudnak cimvedokent -
#9456 -
2:05 -
#9454 Mikor, miért? -
#9453 Támadóhibát fújtam volna ellene a hosszabításban! :D -
#9452 Úúúristen! Kobe megint mit játszott MIL ellen!!! MVP!!! -
#9451 biza, T-Mac ma ismét pályára lépett! -
#9450 -
#9449 wow -
Doktor Lucsok #9448 -
#9447 Annyi az egész, hogy Kobe is félrelépett anno és ez kiderült aztán ugye most Tiger is lebukott, ezért nem tetszik Kobenak ha erről kérdezgetik :) -
derzsikovi #9446 szerencsétlen oden..annyira sajnálom..de sztem a portland nélküle is jó fog maradni..a nets viszont megszerezte első győzelmét,innentől nem marad más, mint irány a rájátszás:D -
#9445 A Nuggets idén is(!) kurva jó :D
A Suns viszont idén kurva jó a tavalyi szenvedés után. -
#9444 Szegény gyerek, olyan lesz, mint T-Mac... Állandóan sérült! Pedig jó játékos, és nagyon jó lehetne.... -
#9443 borzasztó peches játékos pedig már kezdett formába jönni és a Portland is egész komoly tényező vált, miatta is, nyugaton. -
#9442 nagyon sajnalom...hihetetlen..
mas tema: A Nuggets iden kurva jo! -
Doktor Lucsok #9441 -
#9440 Csóró Oden megint lesérült és lehet, hogy megint ki kell hagynia az egész szezont!
-
#9439 Ezen jót mosolyogtam, nézzétek meg; LINK
Igen és a NETS is nyert (régi kedvenc csapatom...) -
#9438 és nyert a Nets!!!!!! -
#9437 Dúrva meccs lehetett, az fixx... :) Sajnos én nem láttam, csak az összefoglalót, de nagyon-nagyon örülök a LAL győzelemnek! -
sanyiute #9436 na ezt érdemes meg nézni ezt a meccset!:D MVP -
#9435 Atya úúúúr Isten!!! Milyen meccs volt e a LAL-MIA! Nagyon örülök, hogy a LAL nyert, az öreg Fisher azért megint bevágta a fontos hármast... Kobe-ról meg inkább csak annyit, hogy... MVP!! Azért csak Ő a legjobb kosaras napjainkban! -
sanyiute #9434 egymás nőjét tolták?:D