11113
\'NBA\'
  • rudanjoe
    én is írtam, és ugyanezt válaszolták:)
  • VinylToy #9512
    Tényleg rosszul fogalmaztam, Jordan az egyetlen.

"There is one star, who is the star's star tonight." (David Stern)
  • grizzly21
    Senkibol nem lett akkora sztar mint MJ, de ketsegtelenul Kobe volt hozza a legkozelebb.
  • VinylToy #9510
    All-star lázban égek, ezért megnéztem a mára már klasszikusnak számító 1998-as gálát. Pár érdekesség:

- Kobe első gálája (19 évesen)
    - MVP: Michael Jordan (talán azért mert Kobe-t nem küldték vissza a második félidőre a pályára)
    - Jason Kidd szintén itt debütált
    - Akkor azt mondták hogy most láthattuk utoljára egymás ellen Kobe-t és Jordant All-star gálán, hát ez nem így lett ugye (2003)
    - Mindenki csak dicsérte a fiatal tehetséget (Kobe) akinek volt néhány szép mozzanata (Alley-oop, hát mögötti fake passz majd leütés után kosár belőle), Magic Johnson külön kiemelte hogy mekkora tehetség, kreatív és mindenki lehetséges Jordan utódjának tekintette.

Valljuk be lett is belőle akkora sztár mint amekkora Jordan volt a 90-es években, a 2000-es évek eleje főként róla szólnak. Fura hogy ma nem láthatjuk. :(

A végére pedig egy cikk amiről azt hittem hogy valóság, csak miután beleolvastam láttam hogy tréfa.
  • mateus33
    Na írtam nekik h köszönjük h elmaradt az amúgy is ritka közvetítés hülye teniszmeccsek miatt, erre a válasz:

" Tisztelt levélíró!

A péntek délutáni Cleveland - Orlando találkozó az élő tenisz váratlan programváltozása miatt korábbra került.
    A találkozó ismétlését megtekintheti szombat reggel 9-től a SPORT1-en.
    A kellemetlenségért elnézését kérjük.
    Sportbarátsággal:
    A SPORT TV stábja "

Mindegy, mert a reggel 9órás ismétlés korai volt, így megint nem láttam :D
  • VinylToy #9508
    igen elfelejtettem odaírni hogy a Bulls játékosaként.
  • mainevent
    A Wizardsból is meghívták.
  • VinylToy #9506
    Nézem az interjúkat az All-Star résztvevő játékosokkal, és most mondják hogy MJ után D.Rose az első játékos akit meghívtak a Bullsból. (1998-ban volt utoljára Jordan All-Star gálán)
  • grizzly21
    hat azt nagyon remeljuk hogy nem!:)
  • rudanjoe
    lehet hogy a bostonos dizájn elavult lesz hamarosan...:)

(a sportTv meg elmehet a pics*ba)
  • grizzly21
    Meg nincs teljesen kesz, de mar fenn van a vegleges domain-en Ray Allen honlapja:

RayAllen20.com

Ha eszreveteleitek vannak / hibat talaltok nyugodtan jelezzetek.
  • mateus33
    Megint jófej a sport2... 16:30-tól a Cleveland-Orlando meccset kéne adniuk, erre még nagyban egy szaros teniszmeccs megy. Kb. 2havonta egyszer elkapok egy meccset a tv-ben, de hála nekik most még az se jön össze.
  • ProGabe #9501
  • rudanjoe

• rudanjoe
    hoppá kérem, a Chicago már hatodik keleten(24-25) -
    az Oklahoma meg hetedik nyugaton(29-21)!!!!!!!

jövünk mint a talajvíz:)
  • rudanjoe
    csekkolom köszi...

Más:
    Lebron Jamesről (lehet nem szeretni, de zseniális) - készült doksifilm, 1997től követték a gimiscsapatával történteket...
    Kosarasoknak (is) kötelező darab.

innen szedjed

• mateus33
    Szombat 16:40 Reflektor tv-n Kobe Bryant dokumentumfilm.
  • rudanjoe
    Oklahooooo-ma, Oklahoooooomma!!!!
  • banok
    február 14.
  • LoSA
    Mikor is lesz az All-Star game?
  • Panzermeyer
    Fhú, a mostani Magic vs Celtics utolsó negyede különösen izgalmasra sikeredett. A Celtics nagyon-nagyon sokáig vezetett, olykor több mint 10 pontos különbséggel is. Majd a 4-ik menetben a Magic végre megemberelte magát, a vége már különösen szoros volt, hol egyik, hol a másik vezetett 2 ponttal. A döntő kosár előtt egyenlő volt az állás, de végül a Magic 1-2 másodperccel a vége előtt megszerezte azt a mágikus (vagyis magical, hehe) 2 pontot, s a Bostonnak 1,7 másodperce volt rá, hogy fordítson. Wallace még megpróbálta a 3 pontost, de mellément. 13 pontos vezető különbségből 2 pontos hátrány. Így múlik el a világ dicsősége. Szép volt Orlando Magic.
  • sanyiute
    lol:D
  • Doktor Lucsok
  • rudanjoe
    *mennyi
  • Panzermeyer
    Aha, értem. köszi válaszokat.

Jaja, Cavs - Lakers meccs jó volt. Már úgy értem, hogy én nem szurkolok senkinek, csak az izgalmas játékot szeretem.
  • rudanjoe
    Hetente asszem 2 meccs megy élőben a sporttvben, ezek éjszaka kezdődnek (nálunk), másnap leadják az ismétlést, szombaton real nba-vel együtt.
    Meccsnézés menete:
    1. nba.com - (mi lesz ma?)
    2. kiszámolom, nálunk meggyi lesz az idő:
    pl itt

3. itt meglesem hol tudom ingyen megnézni...

4. ha nem tudok "éjszakázni", másnap innen
    leszedhetem az előző északai meccseket (is)

• sanyiute
    hmm hát most néztem olyan 2órája vagy nem tom Cleveland - Lakerset ami asszem tegnapi vagy nemtom hogy érted
  • Panzermeyer
    A Sport1-en mennyire régiek a meccsek? Úgy értem pl azon a héten, játszhatták őket, vagy max az előző héten, mint ahogy én láthatom a csatornán?
  • banok
    A Lakers meg az Orlandót. Pistons viszont idén nagyon szar.
  • rudanjoe
    Lenyomta az Oklahoma az Atlantát idegenben....:)!!!!
    Durant rulez!
  • LoSA
    Most nincs kedvem leszedni 500 megát! :) Régi meccs ez, de jó, hogy szóltál, mert mostmár jobban oda figyelek majd a gyerekre!! :)
  • rudanjoe
    itt az eleje is azé:)
  • rudanjoe
    Brandon Jennings (bucks) 55 pontos meccse a warrioirs ellen
    (2009 nov 14) - a második félidőt érdemes megnézni:)

második félidő

• banok
    Oden szindróma...
  • Doktor Lucsok
    The Clippers announced No. 1 overall pick Blake Griffin will undergo season-ending surgery.

ezt a szíívást :-(
  • banok
    egyszerű: ennyit számít Gasol. Bynum és Odom együtt sem képes pótolni.
  • LoSA
    Mi van a LAL-al??
  • sanyiute
    és még mindig rossz az ujja azt így is szórt 39pontot
  • LoSA
    Kobe megint hatalmasat alakított... Hihetetlen ez a pasas, komolyan mondom! Én csak azt az egyet nem értem, hogy egy SAC hogy szorongathatta meg kétszer is a LALt ennyire?!
  • sanyiute
    ha védekező földön van és támadó fel ugrott zsákoláshoz dobáshoz készül akkor már csak védekezőt lehet be fújni?:S