NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már bocsás meg de ha vki a ligában a legértékrdebb akkor az a saját csapatában is nem igaz!!<#mf1>
amugy meg is látszott h mekkora MVP is valójában.. a rájátszás elsõ körében meg is mutatta.. <#taps> olyan szar volt mint még soha..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Rockynhooo
remélem jövõre feltámadnak.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

John Cena
na😄 mondom én😄 nagyot nem tévedtem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

grizzly21
Turkoglu is jobb mint Gasol most szerintem, igaz.
Nash-et es a Suns-t meg sajnalom nagyon

Matt07
1. Wade 30.2
2. James 28.4
3. Bryant 26.8
4. Nowitzki 25.9
5. Granger 25.8
6. Durant 25.3

😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

John Cena
alapszakaszban is elsõ 5 ben benne volt nem?

Wade,LeBron,Bryant,K.Duran,D.Nowitzki

lehet hülyeséget írok de 3biztos ebbõl😄

Turkoglu, Nash, Stojakovic, Nene,?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
az egesz ligaban volt a legertekesebb, nem a csapatban, tehat az NBA-t szanod ezesetben...ha meg igy van akkor keress szinvonalasabb ligat.

mateus33
Azért Nowitzki 26.8-as pontátlaga az idei playoff-ban nem volt gyenge (6. legjobb). A fejét ki nem állhatom, a németekért se vagyok oda, de a tudását muszáj elismernem.

engem a feje is idegesít xD és szar is 😛 --> ez Dirk 😄DD

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Matt07
engem kifejezettem idegesít a feje,nem szeretem DE attól elismerem h a liga legkiválóbb játékosai közt lehet említeni!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Ja igen én azzal h Nowitzkit szidom nem titeket, akik esetleg szeretik, azokat akarom megbántani, csak erõteljesen megmondom róla a véleményem..
És nem azt mondom h rossz kosaras csak túl sztárolják sztem, nem tud annyit amennyit mondanak róla..ennyi

Matt07
hát ezerszer értékesebb mint Gasol..

John Cena
szeritnem jól játszik Nowitzki nekem semmi bajom vele

Nowitzki MVP-je a 2007 év szégyene!!!
Azt a csapatot ahol Nowitzki a legértékesebb, elõre sajnálom..

grizzly21
szerintem Gasol sem rossz, iden kulonosen jo volt a Playoff-ban, de azert megnezem mikor kap MVP-t, mint Nowitzki.
Szerintem a legjobb kulfoldi nba-sek: Ginobili, Dirk, Parker, Yao, Gasol
Lehet hogy kihagytam valakit, most ezek jutnak eszembe, es ezek kozul az elso 3 sorrendjeben nem vagyok biztos, de Gasol mindenkepp a tobbiek utan van.

Jo jatekos, de a sajat posztjan...Garnett reggelire megeszi (es meg is ette 1 eve).

Matt07
hát én McGrady-re leszek kíváncsi,remélem végre egy egészséges szezonja lesz.
köv. szezonban a Heat és a Wizards jó szereplését várom 😊
de még elõtte ugyebár itt a draft^^

Rockynhooo
Nem láttam sok meccset de jo kis play off volt ez 😊

Denver és az Orlando meglepett hogy ilyen jók voltak de örültem nagyon. Houston is elég jol szerepelt. remélem jövõre Boston újra összeáll faszán 😊 Amire még kiváncsi vagyok ,hogy Iversonnal mi lesz...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Messzirõl tényleg sokkal jobb mint Gasol, csak hát a négyes posztnak nem az a dolga h hajigálja a hármasokat, jó ha tudja, de fontosabb (sokkal) a pattanózás, a poziciós védekezés, és az h 1-1 be betudja dobni..(szóval a PF-nek center munkát is tudnia kell) pl. ha mögötte áll egy Howard tipus akkor megtudja oldani és kosarat tud szerezni..

talán egy kicsit elfogult vagyok, van egy pár kosaras akit utálok és nem tagadom h Dirk benne van ebben a pár névben..

Matt07
Hát ha nézted pl. az idei alapszakaszt,és rájátszást már ott is szembetûnõ a különbség Nowitzki javára. Sokkal technikásabb a kinti dobása,sokkal jobban támadja a gyûrût,és lepattanókban is megbízhatóan teljesít. Téged idézve: Gasol a liga egyik legjobb erõcsatára. Hosszú lenne a névsor akik elõtte állnak,és köztük van Nowitzki is 😊

Ezzel mondjuk nagyon nem értek egyet! Õszintén bevallom h Nowitzkit nem tartom sokra, szerintem nem tud semmit se..<#mf1>
Gasol viszont jóóóó

Matt07
igen,pontosan azt 😊

Ezzel azt akarod mondani h Nowitzki jobb mint Gasol?? 😮 (vagy én értem félre)

Matt07
hát Gasol helyére egy Nowitzki.. priceless!^^

ja jóvan vágom😄 nem férnek be a keretbe 😛

mateus33
Csak ha már szóba került h Fisher nem német, erre írtam h lehetne viszont pár nemzetközi játékos a Lakers-ben, ütõs lenne 😊

Õ több a annál!!!!!!!! 😄😄 arra nincs szó....

John Cena
ha már isten akkor Bryant 😄

Te mirõl beszélsz??!! Biztos én vok a hülye de ezt most nem értem!! <#nemtudom>

tudod csak nem akartam, hogy egy ISTEN neve vkinek rosszul ragadjon meg a fejében <#vigyor><#vigyor>

mateus33
Pedig lehetne belõlük csinálni egy interkontinentális csapatot. Leigazolnák Parker-t, Nowitzki-t, Ginobilitt meg Yao-t és kész 😄

John Cena
bocs😄

Hééé nem kell oda Fisherbe a 'c' õ nem egy szerencsétlen német.. <#ejnye1> <#vigyor>

John Cena
Bryant,Gasol,Fischer,Odom szerintem ez az erõsség és Fischer,Odom (meccs függõ)

Gasol messze nem középszintû játékos!! Technikailag a liga egyik legjobb erõcsatára. Ariza már oszlopos tag is lehet, megvan hozzá a tudása. Odomot én nagyon kedvelem bár télleg idõnként hullámzó.. Jó azt igaz h Bynum egy szar. Fisher önmagában nem erõs játékos de ebbe a háromszög támadásban nagyon beleillik és fontos!! ...és ott van Bryant..

nah azé sztem ez igy nem gyenge..

ProGabe
na magyarázzátok még, hogy Bryant tök egyedül nyerte meg a bajnoki címet^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matt07
sajnos igaz.Gasol egy középszintû játékos semmi extra,Ariza max 6. embernek lenne jó õ is átlagos,Odom hullámzó,Bynum alkatra jó tudása meg átlagon aluli.a többi csere? Vujacic szintén egy semmi,Walton úgyszint.Fisher ér még vmit de középszintû játékos õ is,nem kifejezetten irányító.

hát öregebbek mint Kobe!!! és elsõ sorban nem Piercere gondoltam (de még õ is öregebb)... Ráadásul Kobe a jobb!!!

Az meg hogy a csapat másik fele nulla az hülyeség!! Pont hogy tök jó, Gasol, Ariza, Odom(ha marad), Bynum is tanulgat xD. ja és higgyétek el h Fisher hiába öreg, attól még Kobe, Gasol után a 3. legfontosabb a csapatban!!

John Cena
Bryant msot hanyadik Play off "ranglistán" dobot pontoknál? úgy tudom 6. volt de az óta lépett elõre??(L.Bird-öt megelõzte)

John Cena
playoffból legalább 1-2 kört haladnak ha nem is Döntõ!

Matt07
jövõre már esélye se lesz Kobe-nak,mert a csapat másik része kb. 0
jövõre új bajnokot köszönthetünk

VinylToy
Errõl csak annyit hogy a Lakersnek megnyerte az a Kobe Bryant aki 78-ban született, és akkor Allen 75-ös, Pierce 77-es, Garnett pedig 76-os, szóval tényleg nagyon vének. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jajj haggyuk már!!! csupa öreg fószerból áll az a csapat, esélyük sincs... ott lesz jövöre nekik a orlando és a cleveland is na meg talán a miami is...
jó perzse Garnettel erõsebbek sokkal sõt mondhatni h csak rajta múlik h megy-e a Celticsnek de akkor is... túl öregek..

grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ooo nem! nem ha Kevin felepul

Your World Champion Los Angeles Lakers!!!! Kobe Bryant, The MVP!!!! ajj de örülök neki... <#vigyor><#vigyor> remélem jövöre ugyan ez lesz!!

kobe for mvp! 😊 Jó meccs volt a tegnapi.. megérte virrasztani

John Cena
Nyert aLakers óó jeee😛

Matt07
nagyobb szerencséje volt most a Lakersnek annyi

grizzly21
Hat ja, teny hogy szoros volt, es barki hozhatta volna

VinylToy
Lehetne 3-1 fordítva is, ha Lee bedobja az utolsó másodperces ziccert a második meccsen, illetve a 4. meccsen Howard a két büntetõbõl egyet a végén. 😄 De hát ez van.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."