NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
Carter fizetése miatt valószínû h Turkoglut nem fogják tudni megtartani ha 10 millió dollárost fizetést akar.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

VinylToy
Orlando elcserélte Alston-t, Lee-t, Battiet, Vince Carterért, és Andersonért. 😄

Ha összeáll Nelson, Carter, Turkoglu, Lewis, Howard ötös nem lesz gyenge.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Matt07
jobb lenne más poszton erõsíteni 1 Flynn trade-el.nemtom mennyire válna be egy olyan újonc aki szinte végig a padon lenne,neki is jobb lenne ha olyan csapathoz kerülne ahol megmutathatja ténylegesen mit tud.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Szerintem a Minnesota okosat csinált! Van nekik 2 irányitójuk is, és ha Flynn beválik PG-nek akkor Rubio lehet SG! Felfejleszti a kinti dobásait ás tökéletes dobóhátvéd lehet. Ha Flynn nem lesz jó, akkor marad Rubio 1-esben..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Matt07
a Clippers nem fogja majd,fölösleges lett volna Baron Davis mellé egy ilyen szintû irányító.

Fisherman\'s Friend

Nekem valamiért nem szimpi Ricky, nyílván ettõl még a legjobbakat neki, szerintem kell neki 2-3 év, azzal együtt hogy ha sikerül összehozni a TWolvesnak és fog játszani 09/10-ben, hogy megerõsödjön, megszokja a jóval több meccset, a k.sok utazgatást, a kicsit más stílust, de utánna lehet, h CP3 szintû feltörekvõ klasszis-titánná növi ki magát. Blake Griffin szerintem nem lesz csalódás a Clip-shownak nem kell majd fognia a fejét, h õt hozta el és nem Rickyt, elsõ szezonjában is tud majd egy egy közel 20 pontos és közel 10 lepattanós játékos lenni és csak feljebb fog emelkedni, azonban fontos, hogy a Clippers elkúrja a faszba Zachet, és elkerülje a csapatot a tavalyihoz hasonló sérülés hullám valamint, hogy kellõen motiváltak legyenek, tehát ha jól állnak a csillagok idén is két los angelesi csapat le a playoffsban...

Érdekes lenne egy Kobe vs. Shaq döntõ, muhahaha

Fisherman\'s Friend

Magic complete trade with Nets, acquire star Carter

jó sok trade volt, wazzzzz

Fisherman\'s Friend

grizzly21
rubio csak az 5.pick lett , a minnesotta vitte el. Oszinten szolva orulok neki, es remelem fogja majd a clippers meg a tobbiek a fejuket, h mekkora hulyeseget csinaltak. Szurkolok Rubionak nagyon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a 2009-es draft 1. választottja, Blake Griffin!

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Kezdõdik a Draft!!!😄 Lássuk télleg Griffin lesz-e az 1. választott..

grizzly21
tenyleg? wow!
hat tenyleg meg akarja nyerni az 5.gyurujet nem semmi. mas kerdes, hogy gyurut egy CSAPAT nyer, a Bostonban nem volt eleg osszevasarolni jo jatekosokat, egy csapatta kellett oket kovacsolni, hogy nyerni tudjanak. Nem tudom, hogy hogy fog mukodni Shaq-el a Cleveland, Ilgauskas-nal jobb center az teny, de annal szerintem tobb fog kelleni.

Shaq nagyon valószínû, hogy holnap ilyenkor már egy clevelandi lovag lesz...

Fisherman\'s Friend

jó nem azt kell töle várni h majd átlagol 20 pontot és 10 golpaszt. majd késöbb fog ugyis😊 most még csak 15 pont és 6 assist😄 meg a lepik amik hullanak... jó lesz... erõsít és 2-3 év mulva nygon jó lehet majd

Matt07
Sokkal kíváncsibb vagyok pl. Thabeet sorsára. Tehetséges játékos,már akkor is feltûnt amikor az NCAA meccseken láttam,õt fõleg mert UCONN forever! ^^

Matt07
Rubio túl van sztárolva kicsit. nem azt mondom h nem jó,de nem olyan jó mint amennyire tartják..

grizzly21
Rubio hanyadiknak van rangsorolva? kivancsi vagyok a sorsara, remelem fokozatosan beepul serules nelkul. nagyon fiatal amugy

Persze nem a Pau <#buck> hanem az öccse Marc xD

és én is ugy gondolom h 2-3 év és és nagyon jók lehetnek.. Rubio egy állat lesz😄D remélem õt viszik el a draftról nem pedig vmi magas embert..

John Cena
öccse a Memphishez szerzõdött asszem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

5w0rdf15h
Gasolt már nehezen...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rockynhooo
Ami számomra durva a cik végén: A megvalósulás esélye: 90%.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mateus33
Ha vki kíváncsi a Knicks-re, akkor ezt olvassa el:
Cikk

A Memphis ugyanolyan gyenge marad, mint amilyen eddig volt, kell nekik még idõ 2-3 év, együtt kell tartani a játékosokat és kellene 1-2 idõsebb játékos is, akkor talán lenne esélyük 1-2 körre a playoffsban...
A Portland szerintem is nagyon alakul...
A New Yorkban is kellene még tenni ezt-azt...

Érdekes lesz a Draft-night!!

Fisherman\'s Friend

The Timberwolves agreed to trade guards Randy Foye and Mike Miller to the Washington Wizards for the fifth overall draft pick and three players, leaving Minnesota with four first-round choices and plenty of ammunition to do even more wheeling and dealing.

Fisherman\'s Friend

Rockynhooo
hát jaa , nem tudom mire gondolt a srác , de majd elválik. emlékszem még anno Patrick Ewing nagyon gyüjtettem kártyában 😄

grizzly21
a Knicks vagy 10-20 eve nincs az esely kozeleben sem😄

Nem, nem az a Portland és a Memphis😄

Rockynhooo
Haverom azt mondta még féléve ,hogy a Knicks 2-3 éven belül esélyes lesz a végsõ gyõzelemre is... kíváncsian várom 😄

mateus33
A Knicks is nagy dobásra készül, kíváncsi vok mit hoznak majd össze az elkövetkezõ idõszakban.

Rockynhooo
jaja nagyon ott volt a Bulls.

jó tudom h õk jobbak.. de õk hiába fiatalok már évek ota együtt játszanak.. ugy könnyebb 😄D

Én Chicagora nagyon kiváncsi vagyok jövöre. Rose játéka nagyon tetszik.. remélem jövöre már komoly playoff csapat lesznek..(idén is számolni kellett velük, csak Pierce óriási kûzdése miatt nem verték meg a Bostont)

nah az érdekes San Antonio lenne!! 😄 Parker és az öregedõ Duncan mellé..

A Bucks official with knowledge of the deal said Tuesday that Milwaukee plans to trade scoring forward Richard Jefferson to the San Antonio Spurs for Bruce Bowen, Kurt Thomas and Fabricio Oberto, giving them a veteran cast and financial flexibility.

Fisherman\'s Friend

mateus33
Azért a Portland-et komolyabbnak tartom ha már a fiatal csapatokról beszélünk 😉

Jön a draft! a Memphis nem lesz gyenge utána.. Elviszik Rubiót. és lesz nekik még OJ Mayo, Rudy Gay, Gasolt kcsit tanitgatják, olyan csapat lesz az h huha...2 év és bajnokok lesznek😄D

<#kocsog>

Fisherman\'s Friend

Azt hittem ez NBA topik, tévedtem volna?<#nezze>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

John Cena
United States high school közül egyet se ismerek:S nem semmi

+ egy lista

135 <#wow1>

Fisherman\'s Friend

#9172 Dajuan Wagner

Fisherman\'s Friend

John Cena
#9171 K.Bryant
#9172 W.Chamberlain
😄

100

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

81

Matt07
Szerintem is Wade.Ugyan én erre nem az olimpián,hanem a 2006-os döntõ során jöttem rá hogy benne van vmi hatalmas plusz.

John Cena
Kobe a Best

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
Wade. Egyetlen egy hibája, hogy szar a csapata. Ha egy kicsit jobban teljesítettek volna az alapszakaszban, õ lett volna az MVP.

Spread De Love!

VinylToy
Melyik mutatóban? Kinek-kinek megvan a kedvence biztos hogy Õt fogja mondani.

Szerintem (és ez persze magánvélemény) Wade, õ az akinek esze is van ehhez a játékhoz, a többiek lehet hogy tudnak mindent a kosárlabdáról, de az a valami hiányzik belõlük, ami benne ott van.

Az olimpia szereplés alatt jöttem erre rá, nem csinált felesleges dolgokat, ostoba sérülésre hajlamos megoldásokat, játssza a kosárlabdát.

Mégegyszer mondom ez az én saját véleményem.

Húú most lelettem oltva! De végülis igaz! nem mondok több rosszat Nowitzkire, inkább sztárolom a kedvenceimet..
Kobe Bryant a legnagyobb király!!!
Szerintetek ki jelenleg a legjobb az NBA-ben??

VinylToy
Értelmes társalgás folyik napok óta.

Fúúú de szar ez, fú de szar az, mi értelem ennek. Mindenkinek vannak kedvenc játékosai azokat sztárolják, ne a másikat fikázzák.