11114
-
A tegnapi nap eredményei:
Boston - Miami 85 -76
Volt egy kis "bunyó" (4 technikai), KG kiállítva, Pierce 16 ponttal, és Rondo dupla-duplával segítette az első győzelemhez a Bostont.
Atlanta - Milwaukee 102 - 92
Végig vezetve biztos Atlantai győzelem. 6-an 10 pont felett a Hawks-ban, a másik oldalon egyedül Jennings dicsérhető a szerény 34 pontjával.
Clevlend - Chicago 96 - 83
Itt egy kis Miller-James kakaskodás volt technikaival mindkét részre. Sima győzelem, ahogy várták, és szerintem Rose egyedül kevés lesz ez ellen a Cavs ellen. Fel kellene pár embernek még nőni a feladathoz.
Denver - Utah 126 - 113
Az eredmény láttán ez is sima győzelem lenne, ha nem tudnánk hogy végig fej-fej mellett haladt a két társaság, majd jött egy denveri roham az utolsó negyedben, pár Melo kosár (az összesen 42-ből) és így lett ez a vége. JR Smith padról 20 pont. -
gondolom angol nyelven, de nem baj, kúl és kösz
.
-
pontosabban itt -
davka.bt-n fenn van torrentkent altalaban -
kár. ok, kösz, szerdán sasolom majd vhol.. v letöltöm :D... ha vhova felteszik. -
ma, ahogy nezem nem nagyon adjak...szerdan lesz a 2. Boston Miami eloszor -
mikor kezdődik a playoff és melyik tévé adja? sport1, 2? -
sanyiute #9587 Áh sajnálom hogy a Lakers kapta a 8dik OKC mert titokba szurkoltam nekik:D -
vége az alapszakasznak!!! -
Laci08 #9585 Sziasztok!
Van olyan aki február környékén jelentkezett az itt kommentelt NBA s képfelismerős munkára?
-
Razero #9584 Valaki tud nekem ajánlani olyan oldalt, ahol le van írva, hogy mikor vannak meccsek? De olyan kéne ahol az ismétléseket is írják... -
Doktor Lucsok #9583 "Lakers Sign Kobe Bryant to 3-Year Extension
Bryant’s deal is reportedly worth close to $90 million (making him the League`s highest paid player), and GM Mitch Kupchak says the team is extremely pleased with it." -
Persze, LAL megint kikapott! :( -
Volt pár szép megmozdulás vasárnap.
Rose egy állat, Wade-et imádjuk, Rondo is tud szép dolgokat művelni. Ginobli földbe nyomta KG! :D -
Doktor Lucsok #9580 -
Kobe hogy a fenébe dobta be az uccsó kosarat TOR ellen?! :) -
áá isten ember volt. de nekem akkor is Penny Hardaway az örök ember :) -
nekem ez tetszik mostanaban. Sajnalom hogy nem lett belole aki lehetett volna, de orulok hogy visszatert vegul, es boldogan, egeszsegesen el. -
-
ot meg 50 ev mulva is nezni fogjak -
Nem láttam még ezt a videót, de most a kedvencem lett, minden benne van, amiért Michael Jordan a kosárlabdázás királya.
1:30-nál az ellenfél kispadján a játékosok se hiszik el hogy ilyen van. :D
I love this MAN, i love this game. -
sanyiute #9573 jól is tette:D -
mert nem ment Bryantnek a dobás(17-3), úgyhogy elkezdte leosztani gyakorlatilag a ziccereket is:) -
sanyiute #9571 Bryantnek Assistos napja volt 12 ki osztott :D cska úgy kerekedett a szemem:D -
Szerencsére LAL hozta a győzelmet DEN ellen! :) -
turi powa :D -
Annyiért megérte volna... :D -
-
-
-
jah elég durva :) ma tudtam volna venni Anthony mezt 790Ft-ért :D -
most vertek meg a cavst, a bostont, mindenkit megvernek -
azért azt nem hinném -
A Denver lesz a bajnok iden, ha a playoffban is igy jatszanak -
még megy a cavs-magic...
azután ugyanitt boston-denver! -
jó volt újra látni McGrady-t :) -
ez a videóbeszúrás nem akoar összejönni(pedig egyszerűnek tűnik az eljárás:)
itt a link:
http://www.nba.com/video/games/knicks/2010/02/20/0020900817_okc_nyk_recap.nba/index.html
-
huh, ez kemény meccs volt, hosszabbításban nyert az oklahoma ,a Mcgrady, House,Lee hármas összesen 80 pontot rámolt be, de ez is kevés volt Durantula ellen:) -
Doktor Lucsok #9556 szerintem jól fog járni a Boston vele, Doc rendet tesz majd kicsit a fejében és nem lesz vele gond; igen hiányozni fog majd néhány hármas Housetól, de kb. csak ennyi, RayRay és Paul majd bever; egyébként szerintem Nate nem point guard, és úgyis csak csere lesz. -
na a New York elkezdte a jővő nagy csapatának az építését. Persze T-Mac-kel majd akkor járnak jól ha nem lesz ennyit sérült.