11113
\'NBA\'
  • mateus33
    A legjobbak kerültek be a döntőbe, bár nekem már kicsit uncsi ez a párosítás :)
  • grizzly21

SPOILER

Vegul csak ugy lett a donto ahogy gondoltuk.
  • VinylToy #9632
    Pont a show miatt engedik meg a "kicsit" szabadabb játékot.
    De aki ért hozzá Ő látja hogy nincs valami rendben, na ezért nem bírom Lebron-t mert nála elég feltűnőek az "utazások" a labdával. :D
  • grizzly21
    Az NBA-ben hogy magyarazzak meg amikor latvanyos mozdulatokat itelnek szabalyosnak a show kedveert mikozben azok nyilvanvaloan szabalytalanok?

Pl.

Shannon brown bunteto utani zsak 2 meccsel ezelottrol (addig nem lephettte volna at a 3mas vonalat amig a labda nem eri a gyurut)

Mostani lakers-suns meccsen
    TOP5-ban a 4.helyen levo offensive interference, mutogatjaj is a suns jatekosok de nem fujnak semmit

Rengeteg olyan pelda van, amikor lepeshibaval indulnak el (sarkazolabat emelik fel pedig a labda meg a kezukben van)
  • LoSA
    LAL nagyon könnyen veri egyébként a PHO-t eddig... Kobe el is szórakozott egy-két támadást. Egybe van szerencsére (most) a Lakers, de valahogy sajnos a BOS-t erősebbnek gondolom. Kíváncsian várom a döntőt! :)
  • grizzly21
    ja en is igy vagyok vele..ha nem serul le akkor ma egy Kobe szintu jatekos lenne
  • Doktor Lucsok
    A Lakers nagyon erős, sajnos erősebb, mint a Suns.
    Grant Hill még mindig az egyik kedvenc játékosom sajnálom, hogy így alakult a karrierje...áh... Öröm őt így játszani látni!
  • grizzly21
    en legjobban Suns - Celtics dontonek orulnek, de ha a Boston nyer vegul akkor semmire sem panaszkodom:)
  • Doktor Lucsok

én spec. örülnék egy olyan döntőnek, sőt talán még a hasonló végkifejlettel is ;)
  • grizzly21
    Na lassan tehetjuk vissza a 2 evvel ezelotti bannert:)
  • Nuno88
    Miért utálják ennyien Lebront?
  • LoSA
    Hál' Istennek, hogy CLE kiesett... :) Én ugye Anti-LeBron James vagyok, szóval nagyon örülök neki! :) Nekem már mindegy, hogy ki nyeri, mert mindegyik csapatot szeretem, de legfőképp, LAL - Kobe! :)
  • Rockynhooo
    elég kemény párharc lesz.. szerintem igazából ez a küzdelem érdemelné a nagy döntőt :)
  • grizzly21
    En biztam benne, sokkal jobb csapat mint a Cavs, hiaba Lebron.

Most viszont nagyon kemeny lesz Orlando ellen
  • Rockynhooo
    hatalmas. nem hittem volna hogy Boston megy tovább....
  • Doktor Lucsok
    ezt lehet mondjuk inkább spoilerben kellett volna, bár gondolom már mindenki megtanulta, hogy nem jön be ide akkor, amikor meccset akar nézni délután, pláne egy ilyet...
  • Nuno88
    A Boston kiejtette a Cavs-t 4:2-vel. Kiváncsi vagyok hogy James-el mi lesz.
  • sanyiute
    LOLL
  • LoSA
  • Doktor Lucsok
    WTF?!!

• webibebi
    hát sztem nem dunk ember!mer kihsználja testi adottságát azért mondod?
  • mateus33
    Elég megállíthatatlannak tűnik, félpályás kosarakat is nem egyet beszórt már, elég univerzális, nem csak zsákolni tud, ha vki látta több meccsét akkor tudja miért lett ő az MVP :) Persze ugyanígy lehetne pl. Bryant is ha azt nézzük, de most James kapta.
  • LoSA
    dunk ember...
  • webibebi
    Sztem minden tudasa megvan h meg nagyobb sikereket erjen el! Megvan az intelligenciaja nem serulekeny.fenyes jovo all elotte!
  • Doktor Lucsok
  • LoSA
    És én meg utálom... :)
  • grizzly21
    Hat megkapta az MVP-t..bevallom en nem neztem volna ki belole amikor elkezdte, de a tegnapi meccset is nezve..tul nagy es gyors ahhoz hogy meg lehessen allitani szabalyosan, dobni is tud..
  • Doktor Lucsok
  • ProGabe #9605
    :D

• Doktor Lucsok

Tyreke Evans of the Sacramento Kings is the recipient of the Eddie Gottlieb Trophy as the 2009-10 T-Mobile NBA Rookie of the Year, the NBA announced Thursday.
  • Doktor Lucsok

The Atlanta Hawks' Jamal Crawford, who came off the bench in all 79 games in which he appeared this season, is the winner of the 2009-10 NBA Sixth Man Award presented by Kia Motors as the league's best player in a reserve role, the NBA announced Tuesday.
  • LoSA
    LAL-t megszorongatja rendesen a Thunder! :(
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    tekk!
  • Doktor Lucsok
    Aaron Brooks of the Rockets won the 2009-10 Most Improved Player Award, presented by Kia Motors.

• Doktor Lucsok

Scott Brooks accepts his Coach of the Year award from NBA Commissioner David Stern.
  • Doktor Lucsok
  • Legend Killer
    és Cleveland ellen tuti kiesnek majd :((.
  • Legend Killer
    de így hogyan nézzem meg, ha beírod? :P amúgy kösz. és Rose tényleg jó, go Bulls! MJ óta bulls rulz4ever!!!!!! nba2k10 associationben velük tolom, 2013ban mentem hozzájuk, playoffnál járok :D. Heatet verem ki éppen. Rose jól szórja, meg sokat passzolok vele, Piercet megvettem, ők viszik a prímet, meg Farmar csere és hibátlan mesterhármas. az újoncok se rosszak. szal a géjmben jó. igaz, pro szinten tolom csak.

jó lenne, ha életben is jól löknék. de van1olyan érzésem, h a bulls soha nem lesz a régi, MJ időszakbeli, ragyogó csillag már tova tűnt. sajnos. de talán majd egyszer.
  • VinylToy #9594
    A tegnapi nap eredményei:

Boston - Miami 85 -76

Volt egy kis "bunyó" (4 technikai), KG kiállítva, Pierce 16 ponttal, és Rondo dupla-duplával segítette az első győzelemhez a Bostont.

Atlanta - Milwaukee 102 - 92

Végig vezetve biztos Atlantai győzelem. 6-an 10 pont felett a Hawks-ban, a másik oldalon egyedül Jennings dicsérhető a szerény 34 pontjával.

Clevlend - Chicago 96 - 83

Itt egy kis Miller-James kakaskodás volt technikaival mindkét részre. Sima győzelem, ahogy várták, és szerintem Rose egyedül kevés lesz ez ellen a Cavs ellen. Fel kellene pár embernek még nőni a feladathoz.

Denver - Utah 126 - 113

Az eredmény láttán ez is sima győzelem lenne, ha nem tudnánk hogy végig fej-fej mellett haladt a két társaság, majd jött egy denveri roham az utolsó negyedben, pár Melo kosár (az összesen 42-ből) és így lett ez a vége. JR Smith padról 20 pont.