11113
-
#9634 A legjobbak kerültek be a döntőbe, bár nekem már kicsit uncsi ez a párosítás :) -
SPOILER
Vegul csak ugy lett a donto ahogy gondoltuk. -
#9632 Pont a show miatt engedik meg a "kicsit" szabadabb játékot.
De aki ért hozzá Ő látja hogy nincs valami rendben, na ezért nem bírom Lebron-t mert nála elég feltűnőek az "utazások" a labdával. :D -
#9631 Az NBA-ben hogy magyarazzak meg amikor latvanyos mozdulatokat itelnek szabalyosnak a show kedveert mikozben azok nyilvanvaloan szabalytalanok?
Pl.
Shannon brown bunteto utani zsak 2 meccsel ezelottrol (addig nem lephettte volna at a 3mas vonalat amig a labda nem eri a gyurut)
Mostani lakers-suns meccsen
TOP5-ban a 4.helyen levo offensive interference, mutogatjaj is a suns jatekosok de nem fujnak semmit
Rengeteg olyan pelda van, amikor lepeshibaval indulnak el (sarkazolabat emelik fel pedig a labda meg a kezukben van)
-
#9630 LAL nagyon könnyen veri egyébként a PHO-t eddig... Kobe el is szórakozott egy-két támadást. Egybe van szerencsére (most) a Lakers, de valahogy sajnos a BOS-t erősebbnek gondolom. Kíváncsian várom a döntőt! :) -
#9629 ja en is igy vagyok vele..ha nem serul le akkor ma egy Kobe szintu jatekos lenne -
Doktor Lucsok #9628 A Lakers nagyon erős, sajnos erősebb, mint a Suns.
Grant Hill még mindig az egyik kedvenc játékosom sajnálom, hogy így alakult a karrierje...áh... Öröm őt így játszani látni! -
#9627 en legjobban Suns - Celtics dontonek orulnek, de ha a Boston nyer vegul akkor semmire sem panaszkodom:) -
Doktor Lucsok #9626
én spec. örülnék egy olyan döntőnek, sőt talán még a hasonló végkifejlettel is ;) -
#9625 Na lassan tehetjuk vissza a 2 evvel ezelotti bannert:) -
#9624 Miért utálják ennyien Lebront? -
#9623 Hál' Istennek, hogy CLE kiesett... :) Én ugye Anti-LeBron James vagyok, szóval nagyon örülök neki! :) Nekem már mindegy, hogy ki nyeri, mert mindegyik csapatot szeretem, de legfőképp, LAL - Kobe! :) -
#9622 elég kemény párharc lesz.. szerintem igazából ez a küzdelem érdemelné a nagy döntőt :) -
#9621 En biztam benne, sokkal jobb csapat mint a Cavs, hiaba Lebron.
Most viszont nagyon kemeny lesz Orlando ellen -
#9620 hatalmas. nem hittem volna hogy Boston megy tovább.... -
Doktor Lucsok #9619 ezt lehet mondjuk inkább spoilerben kellett volna, bár gondolom már mindenki megtanulta, hogy nem jön be ide akkor, amikor meccset akar nézni délután, pláne egy ilyet... -
#9618 A Boston kiejtette a Cavs-t 4:2-vel. Kiváncsi vagyok hogy James-el mi lesz. -
sanyiute #9617 LOLL -
#9616 -
Doktor Lucsok #9614 WTF?!!
-
#9613 hát sztem nem dunk ember!mer kihsználja testi adottságát azért mondod? -
#9612 Elég megállíthatatlannak tűnik, félpályás kosarakat is nem egyet beszórt már, elég univerzális, nem csak zsákolni tud, ha vki látta több meccsét akkor tudja miért lett ő az MVP :) Persze ugyanígy lehetne pl. Bryant is ha azt nézzük, de most James kapta. -
#9611 dunk ember... -
#9610 Sztem minden tudasa megvan h meg nagyobb sikereket erjen el! Megvan az intelligenciaja nem serulekeny.fenyes jovo all elotte! -
Doktor Lucsok #9609 -
#9608 És én meg utálom... :) -
#9607 Hat megkapta az MVP-t..bevallom en nem neztem volna ki belole amikor elkezdte, de a tegnapi meccset is nezve..tul nagy es gyors ahhoz hogy meg lehessen allitani szabalyosan, dobni is tud.. -
Doktor Lucsok #9606 -
#9605 :D
-
Doktor Lucsok #9604
Tyreke Evans of the Sacramento Kings is the recipient of the Eddie Gottlieb Trophy as the 2009-10 T-Mobile NBA Rookie of the Year, the NBA announced Thursday. -
Doktor Lucsok #9603
The Atlanta Hawks' Jamal Crawford, who came off the bench in all 79 games in which he appeared this season, is the winner of the 2009-10 NBA Sixth Man Award presented by Kia Motors as the league's best player in a reserve role, the NBA announced Tuesday. -
#9602 LAL-t megszorongatja rendesen a Thunder! :( -
Doktor Lucsok #9601 -
Doktor Lucsok #9600 tekk! -
Doktor Lucsok #9599 Aaron Brooks of the Rockets won the 2009-10 Most Improved Player Award, presented by Kia Motors.
-
Doktor Lucsok #9598
Scott Brooks accepts his Coach of the Year award from NBA Commissioner David Stern. -
Doktor Lucsok #9597 -
#9596 és Cleveland ellen tuti kiesnek majd :((. -
#9595 de így hogyan nézzem meg, ha beírod? :P amúgy kösz. és Rose tényleg jó, go Bulls! MJ óta bulls rulz4ever!!!!!! nba2k10 associationben velük tolom, 2013ban mentem hozzájuk, playoffnál járok :D. Heatet verem ki éppen. Rose jól szórja, meg sokat passzolok vele, Piercet megvettem, ők viszik a prímet, meg Farmar csere és hibátlan mesterhármas. az újoncok se rosszak. szal a géjmben jó. igaz, pro szinten tolom csak.
jó lenne, ha életben is jól löknék. de van1olyan érzésem, h a bulls soha nem lesz a régi, MJ időszakbeli, ragyogó csillag már tova tűnt. sajnos. de talán majd egyszer. -
#9594 A tegnapi nap eredményei:
Boston - Miami 85 -76
Volt egy kis "bunyó" (4 technikai), KG kiállítva, Pierce 16 ponttal, és Rondo dupla-duplával segítette az első győzelemhez a Bostont.
Atlanta - Milwaukee 102 - 92
Végig vezetve biztos Atlantai győzelem. 6-an 10 pont felett a Hawks-ban, a másik oldalon egyedül Jennings dicsérhető a szerény 34 pontjával.
Clevlend - Chicago 96 - 83
Itt egy kis Miller-James kakaskodás volt technikaival mindkét részre. Sima győzelem, ahogy várták, és szerintem Rose egyedül kevés lesz ez ellen a Cavs ellen. Fel kellene pár embernek még nőni a feladathoz.
Denver - Utah 126 - 113
Az eredmény láttán ez is sima győzelem lenne, ha nem tudnánk hogy végig fej-fej mellett haladt a két társaság, majd jött egy denveri roham az utolsó negyedben, pár Melo kosár (az összesen 42-ből) és így lett ez a vége. JR Smith padról 20 pont.