NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékosmozgások, hírek, késõbbiekben meccs elemzések, összefoglalók, videók:
NBAHírek.hu
Bármilyen észrevételt, kérést, kérdést várok a fórumba.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
(ez már tényleg káosz)
Fisherman\'s Friend
July 17, 2009: Traded by Memphis Grizzlies to the Los Angeles Clippers for Zach Randolph.
July 20, 2009: Traded by Los Angeles Clippers to the Minnesota Timberwolves for Sebastian Telfair, Mark Madsen, and Craig Smith.
Fisherman\'s Friend
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fisherman\'s Friend

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Ugyanígy azt is nehéz megmondani hogyan fog beilleszkedni Shaq, amikor a Suns leigazolta egybõl baknokesélyesnek lettek kikiáltva, majd a végén gyengébben szerepeltek mint egy évvel elõtte.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Wade, Bryant (eddigi hátvédtársai) tudtak neki labdát adni, és meg is lett az eredménye, most kíváncsi vagyok hogy a harmadik nagyágyúnak hogy megy majd ez.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Viszont ha belegondolok, hogy a Suns-szal nem értek el semmit, hááát... Pedig ott azért nem gyenge csapat volt mellette.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........