NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Játékosmozgások, hírek, késõbbiekben meccs elemzések, összefoglalók, videók:
NBAHírek.hu
Bármilyen észrevételt, kérést, kérdést várok a fórumba.
mateus33
Privi megy!

Fókameister
debreceni megyei csapat ehh 😄

banok
Houston Rockets <#idiota> SG-draft... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matt07
mostmár Q-Rich a Miami-t erõsíti.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

grizzly21
mifele csapat?

Fókameister
csõ Mateus tudom nem itt kéne csak msn en sose látlak szeptembertõl jössz majd csapatba?

mateus33
Még van egy pár csapat ahol nem járt 😄

Thursday, Aug. 13 Miami acquired guard/forward Quentin Richardson from Minnesota for Mark Blount.

(ez már tényleg káosz)

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
És jött Artest!! 😊 Jól járt a Lakers!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

arsnl
Odom marad Lakersnél. Így csak Ariza távozott a free agentek közül

June 25, 2009: Traded by the New York Knicks to the Memphis Grizzlies for Darko Milièiæ and cash considerations.
July 17, 2009: Traded by Memphis Grizzlies to the Los Angeles Clippers for Zach Randolph.
July 20, 2009: Traded by Los Angeles Clippers to the Minnesota Timberwolves for Sebastian Telfair, Mark Madsen, and Craig Smith.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
mert? Clippers?

ProGabe
így legalább esélyes egy Guinnes címre 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerencsétlen Quentin Richardson...

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
Kidd marad a DAL-nál!

Matt07

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

KeKKSZike
Szerintem ott fog maradni... Mondjuk már nagyon régóta el akar onnan menni...

Matt07
és úgy tûnik h Stoudemire is 😊

KeKKSZike
Hill marad a SUNS-nál!

John Cena
jee 😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Woww, ha Grant Hill a Celtics-ben jatszana, akkor masnap vennek egy mezt!! Nekem sokaig o volt a kedvencem (meg Pistons-os idokbol), es ha most csatlakozna az aktualis favorithoz...

Még csak szóban állapodtak meg vele, mától lehet aláíratni a papírokat a free agentekkel. Szerintem a sérülésébõl fel fog épülni KG, Sheed jelenti az erõsítést. Megkörnyékezték Grant Hillt is, igazi "öreg fiúk" csapat lesz ez a Celtics, ha bírják erõvel és elkerülik õket a sérülések, nagyon fasza kis playoffs csapat lesznek 2010 tavaszára, kérdés milyen lesz majd a Cavs és a Magic, keleten szerintem ez a három csapat kimagaslik rendesen a többi közül...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
basszameg...az azt jelenti, hogy Kevin nincs jol?

mateus33
Rasheed Wallace a Celtics-hez szerzõdött. Jók lesznek megint 😊

ProGabe
Türkoglu -> Raptors

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rent-a-Shaq <#eplus2><#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

ProGabe
Free agent Trevor Ariza is poised to leave the NBA champion Los Angeles Lakers and join the Houston Rockets, while Ron Artest is expected to head in the other direction, according to local media reports.

Lakers reach agreement to add Ron Artest to squad

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

grizzly21
eastbay, ebay.

sajtburger
Srácok, tudnátok ajánlati egy megbízható oldalt, ahol lehet kosaras mezt illetve nadrágot vásárolni? Lehetõleg Lakers legyen. 😊 Elõre is köszönöm a segítségeket.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
ugyanmar, tavaly is romma lettek verve

Shaq a régi, csak már 37 éves, ezt azért el kell fogadni, és ennek függvényében kell róla gondolkodni...

Fisherman\'s Friend

mateus33
Nem a régi, de a vagánysága nem múlt el, és idén egész jó szezonja volt, az elég lehet Cleveland-be.

jamesnek biztos megy majd, de Shaq már nem a régi ezt ne feledjük..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Nem lehet megjósolni, öregedõ gyûrûnélküli sztárok hajlandóak a fizetés egy részérõl lemondani, ha bajnok esélyes csapatba kerülnek.
Ugyanígy azt is nehéz megmondani hogyan fog beilleszkedni Shaq, amikor a Suns leigazolta egybõl baknokesélyesnek lettek kikiáltva, majd a végén gyengébben szerepeltek mint egy évvel elõtte.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

VinylToy
De ha a "nagy" Lebron Jamest lekettõzik és le tudja passzolni, meg abban a csapatban más is meg tudja játszani Õt, akkor veszélyesek lehetnek.
Wade, Bryant (eddigi hátvédtársai) tudtak neki labdát adni, és meg is lett az eredménye, most kíváncsi vagyok hogy a harmadik nagyágyúnak hogy megy majd ez.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mateus33
Jó páros lesz sztem is.
Viszont ha belegondolok, hogy a Suns-szal nem értek el semmit, hááát... Pedig ott azért nem gyenge csapat volt mellette.

VinylToy
Egyébként én a Lebron, Shaq párost se írnám le. 17 pontot átlagolt idén, ez nem rossz tõle.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mateus33
Az is, meg az, hogy eddig egyik csapatával sem ért el igazán kimagasló eredményt. De ha képes beilleszkedni anélkül hogy mindent rádobálna ha megy neki ha nem, akkor jól is elsülhet.

Matt07
a mostani idénye jó volt, szóval én bizakodó vagyok 😊

VinylToy
igen közben belegondolok hogy Õ is már kezd "öregedni" 😄

VinylToy
Mint tavaly a Boston? 😄

mateus33
Nemtom, h megéri-e?! Carter elég kétesélyes, merész húzás 😊

Hát ja!!! Végre lesz ellenfele a Lakersnek <#idiota><#vigyor>

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Matt07
hozzáteszem sajnos 😞

VinylToy
Igen közben olvasom ezt én is.