11113
-
#9674 Deparaszt :DDDDD -
#9673 Háhá
Háhá... :D -
Doktor Lucsok #9672 feltűnt már akkor is, csak lusta voltam beírni, mert szerintem nem sokan tudják kiről is van szó... -
mainevent #9671 csak feltűnt :D -
Doktor Lucsok #9670 RIP Manute Bol :( -
Doktor Lucsok #9669 "Phil Jackson thinks he is just about ready to walk away from his unparalleled NBA coaching career but the Los Angeles Lakers are all hoping he will change his mind in the next week. " -
Doktor Lucsok #9668 Wednesday, June 23
• Chicago named Tom Thibodeau coach. (!!!)
• Miami traded guard Daequan Cook and 18th pick in 2010 Draft to Oklahoma City for 32nd pick in 2010 Draft. -
Doktor Lucsok #9667 van kis mozgolódás:
Thursday, June 17
• Philadelphia traded center Samuel Dalembert to Sacramento for center Spencer Hawes and forward Andres Nocioni.
Tuesday, June 22
• Milwaukee acquired forward Corey Maggette and a 2010 second-round draft pick from Golden State for guard Charlie Bell and center Dan Gadzuric.
24-én este meg lesz a Draft, akkor tuti lesz kavarás wáá, nagyon izgi! -
Doktor Lucsok #9666 wow -
#9665 Ahogy mondod... BOS-nál meg ott van a liga a legjobb PF-je, KG21! És attól függetlenül, hogy Allen már öreg, az egyik legjobb SG a ligában, aki még mindig csukott szemmel bevágja a hármasokat. A cserepadon is van egy kis "különbség"! :) -
#9664 Sztem a Magic vagy a Cavs is elég erős csapat lett volna megnyerni a bajnokságot, de nem volt egy Phil Jackson-uk :DD -
#9663 osszevasarolni? a Big 3 mar most kicsit tul oreg sajnos, ehhez kepest a Lakers osszevasarolta a legjobb centert Gasolt, es aki miatt nyertek Artest-et, es akarmilyen rosszul jatszott most Kobe, o a liga legjobb jatekosa.
Azert sem lesznek bajnokok, mert a csapat korulottuk nem olyan jo, elismerem, hogy Phil jo edzo, de ha elcserelned Mike Brown es James-t Phil Jackson-ra es Kobe-ra nem hiszem hogy ne lenne sokkal jobb eselyuk bajnokok lenni. -
#9662 És CLE edzője miért nem lesz bajnok James-el? Vagy Wade edzője? (igaz, Wade már volt bajnok...). Nem elég a jó játékos. Én nekem minden tiszteletem Phil-é, mert eszméletlen jó edző, nem hiába sikerült elverni a TÁPOS BOS csapatát is. Annál jobb csapatot, már össze se lehet vásárolni, és mégse lettek bajnokok! :) -
#9661 én a teljes idényt vettem figyelembe. -
#9660 az hogy megerdemelte az meg eleg furcsa kijelentes, mert ennel rosszabbul nem is jatszhattak volna (doboszazalek kritikan aluli). artest tette magat oda igazan. kar hogy a birok is csunyan belecsaltak -
#9659 amibol 6 Jordan es 5 Kobe..persze en nem kicsinyitem az erdemeit, de megneznem mit produkalna egy gagyi csapattal. -
#9658 én azt gondolom, hogy a Lakers végső győzelmével papírforma eredmény született amit az idény elején is sejteni lehetett. Mindenesetre a LAL megérdemelte a bajnoki címet és az, hogy Phil Jacksonnak már 11 bajnokigyűrűje van na az -
sanyiute #9657 szerintem megérdemli ezt egyszer már meg vitattam itt mások szerit jordan az isten szeritnem meg ő :D -
#9656 Én is nagyon jó játékosnak tartom, de ennyit hibázni mint amit a döntőben csinált..nem méltó egy lapon említeni Jordan-nel a nevét:) -
sanyiute #9655 szeritnem megérdemli közel olyan jó játékos -
#9654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
milyen csapatjatek? Masok is dobtak pontot, de en nem lattam semmilyen csapatjatekot. Az a legnagyobb baj hogy ugy nyert a Lakers, hogy szarul jatszottak..kar volt a palyaelonyt feladni, kar volt a szezonban szarul jatszani...ami meg megteveszto, hogy Kobe-nak 5 gyuruje van, csak 1-re van Jordan-tol es megis mekkora kulonbseg, most is kifejezetten szarul jatszott.
-
#9653 spoiler nélkül: iszonyat nagy meccs volt, megérte fent maradni reggelig :) -
sanyiute #9652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen a meccsen azt is be bizonyították hogy csapat játék van és nem csak kobe dob 35 -öt azt hello:) MVP:) -
#9651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BAJNOK A LAKERS!!!!! -
#9650 Nba.com szerint játszott 31 meccsen 240 percet, ami alatt 74 pontot dobott összesen. -
Doktor Lucsok #9649 -
#9648 remeljuk abbol nem lesz semmi! Ma este meg kell hogy legyen!:) -
Doktor Lucsok #9647 Várom már a Game 7 -t !!! -
Doktor Lucsok #9646 Jeles! -
#9645 Én se értem, hogy pl alapszakaszban miért nem kapott Morrison több lehetőséget?!?! Azt se tudom, hogy egyáltalán játszott-e?!?! :) -
#9644 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont ezért mondom, hogy ha Gasol meg 1-2 kiegészító ember összeszedné magát a sok(k)ból, akkor bőven esélyesek. Szegény Adam Morrison nem tudom mit keres a padon felöltözve állandóan, pedig mikor anno bekerült a ligába voltak komoly meccsei, egy ilyen bajnokesélyes csapatban meg csak tönkremegy :( -
sanyiute #9643 örülnék ha meg nyerné a Bajnokságot mert 2évvelezelött nem tudott vissza vágni -
#9642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg azt mondom, hogy ezt már nem fogja megnyerni sajnos a Lakers... Kobe NEM tud egyedül elverni egy tápos BOS-t! -
#9641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hihetetlen, hogy a Lakers gyenge, összeszedetlen játékkal is ilyen eredményt ért el a jól játszó Celtics ellen, ez a folytatásra nézve aggasztó lehet a Celtics szurkolóinak.
Gasolt nem tudom megszeretni, pedig nincs bajom a spanyol játékosokkal, de olyan csöves kinézete van, hogy már az idegesít, amikor meg hisztizik az a legundorítóbb, pedig tud alázatosan és jól is játszani. -
#9640 jó meccs volt :) -
sanyiute #9639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hála istennek :D 2meccsnél megilyedtem :D -
#9638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!izgis a döntő -
#9637 Hat nem allunk jol, de a holnapit hozni kell -
#9636 Meglepően sima párharcok voltak, a Dallas-tól és a Denver-től mindenféleképp többet vártam. -
#9635 hát jelenleg más verzió nagyon nem jöhett számításba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pláne nyugaton