NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Knicks - Bobcats (100 - 102) kétszeri hosszabítás
Knicks-nél D. Lee 18 lepattanó 17 pont, Bobcatsnél ketten dupladuplával. Az elsõ negyedet megnyomta a Charlotte, utána viszont felzárkózott a New York. A rendes játékidõben 2:21-nél dobták az utolsó kosarat. Két sikeres büntetõ döntött a Charlotte javára.
Bucks - 76ers (86 - 99)
Félidõben 6 ponttal vezetett a Bucks, utána soha többet nem vezetett. Philadelphiaiaknál 6-an dobtak 10 pont felett.
Wizards - Hawks (89 - 100)
M. Bibby 6 pont édes kevés, de a csapata jól játszott ezért nyert. Wizards-nál Arenas egyedül nem tud meccset nyerni. M. Miller csak a lepattanókat kapkodta, Oberto, Butler nem sokat tett hozzá.
Bulls - Celtics (90 - 118)
Jó csapat ez a Boston, E. House jól játszott, 50%-kal dobta a csapata a hárompontosokat (õ négyet, Paul Pierce 5-öt) és 58% mezõnybõl az nem rossz. Rondo kiosztott 16 gólpasszt egyre ügyesebb a fiú. Amit a múltkori tv-s meccsen mondott a kommentátor hogy a lepattanókért is elmegy, most 8-at szedett. A Chicago szerintem többet tud ennél, most ennyire futotta.
Thunder - Pistons (91 - 83)
Hiányzott nagyon a Detroitból Hamilton, az oklahomaiak jobban dobtak mezõnybõl, az elsõ negyed után a saját javukra fordították a meccset. B. Wallace egy kísérlet és 2 pont.
Heat - Pacers (96 - 83)
O'Neal, Haslem dupladuple, Wade 32 pont. Végigvezettek, biztosan hozták a meccset.
Raptors - Grizzlies (107 - 115)
Szoros meccs volt, 13-szor változott a vezetés 16-szor volt döntetlen. Bosh 37 pont 12 lepattanó. Másik oldalon Randolph 30 pont, és többet 15 pont felett. Jobban akarta a gyõzelmet a Grizzlies.
Cavaliers - Timberwolves (104 - 87)
Jól ment a Clevlendnek a hárompontos (56%), James nem játszott sokat 33 perc 24 pont. Könnyed gyõzelem.
Magic - Nets (95 - 85)
Superman 20 pont 22 lepattanó, 4 blokk. V. Carter volt csapata ellen 14 perc alatt 16 pont. Sok hiányzó a Netsben, majd legközelebb jobban megy.
Kings - Hornets (92 - 97)
C. Paul 31 pont, ebbõl 13 az utolsó negyedben, amivel gyõzelemre vezette a csapatát.
Clippers - Jazz (98 - 111)
Clippersben hárman 20 pont felett mégis kevés, a cserepad elég rövid volt. A Jazz-nél P. Millsap 23 pont 9 lepattanó, 25 perc alatt, rá jó lesz odafigyelni. Az utolsó negyeben dõlt el a meccs, jobban koncentrált a Jazz.
Warriors - Suns (101 - 123)
S. Nash 20 gólpassz!, 18 pont, G. Hill 18 pont, a többiek csak ennél többet dobtak a kezdõ 5-bõl. 😄 J. Richardson nem játszott volt csapata ellen. Megérdemelt gyõzelem.
Mavericks - Lakers (94 - 80)
R. Artest 3 pont. D. Fisher 5 pont. Bryant 20 pont. Gasol nem játszott. Másik oldalon Nowitzki 21 pont, 10 lepattanó. Kidd adja a gólpasszokat (11). J. Terry és S. Marion játszott még jól a Dallasban.

Szóval nem vállalom! 😄
Fisherman\'s Friend

(Lassan új banner kellene a topicnak!) <#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
Spurs - Bulls (85 - 92)
A Chicagoban 6-an dobtak 10 pont felett. A Spursnél csak Duncan játszott jól. A harmadik negyedben dõlt el a meccs, ekkor 14 pont is volt a Chicago elõnye.
Nuggets - Trail Blazers (97 - 94)
Melo 41, Billups 22 pont. Másik oldalon Roy 30, Fernandez 22. 4 perccel a vége elõtt döntetlen (úgy hogy az elsõ negyedet a Nuggets nyerte, a másodikat, és harmadikat a Portland), 1 perccel a vége elõtt 4 ponttal vezet a Denver. 95 - 94-nél Oden dobhatott két büntetõt 00:04.6 a vége elõtt és kihagyta mindkettõt. Nem is értem hova sztárolták ezt a fiút, szerintem bûn gyenge, azon kívül hogy alkata van, tudása nulla.
A végén Melo bedobta a saját büntetõit így lett meg a végeredmény.
Wade-t szeretem. Kobe látványos megmozdulásait, C. Paul, J. Kidd passzait. Lebron blokkjait. 😄
Vinyl, egyébként te kinek drukkolsz?
ha még lesz kedved, egy másodpercig se habozz! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként Sport2-n Real NBA megy, igaz mindjárt vége!
Pacers - Hawks (109 - 120)
Hazai pályán hozni kellett a gyõzelmet a Sasoknak.
76ers - Magic (106 - 120)
Az egyik oldalon a kezdõ ötösbõl mindenki tízpont felett dobott (Magic) a másik csapatnál, csak az irányító dobott 10 pont felett Ki az a Marreese Speights? 11-bõl 10 mezõnybõl, és 8-ból 6 büntetõvonalról. Ujonc létére nem rossz.
Cavaliers - Raptors (91 - 101)
Az "egyszemélyes csapat" ismét kikapott, az elsõ félidõben eldõlt (39 - 57). Bargnani nagyott játszott a Raptorsban.
Bobcats - Celtics (59 - 92) Mi volt ez nõi meccs?
Nem dobott hárompontost a Bobcats (ilyen is ritka NBA-ben) igaz csak 10 kísérletük volt, más csapatban egy játékos rádob annyit (pl. ÉN) 😄 Rondo dupladupla. Semmi érdekes nem történt.
Knicks - Heat (93 - 115)
Hazai pályán elvárt gyõzelem, Jermaine O'Neil jól játszott 12-bõl 10 mezõnybõl, mellette 12 lepattanó. Másik oldalon ismét egy ujonc Danilo Gallinari rádobott 13 triplát, abból hét bement. 😄 Tisztességes.
Pistons - Grizzlies (96 - 74)
Iverson nem játszott, Mark Gasol dupladupla, mégis jobb csapat a Pistons B. Gordon, R. Hamilton elpáholta a "Medvéket".
Nets - Timberwolves (93 - 95)
Netsben hárman dupladuplát értek el, 3 perccel a vége elõtt vezettek hat ponttal, 18.5-nél döntetlen volt, és Wilkins 00:00.2 betalál. Az utolsó negyedben fordította meg a Timberwolves.
Kings - Thunder (89 - 102)
Az Oklahoma 57%-kal dobta a hármasokat. Végig vezetve megérdemelten gyõzõtt.
Hornets - Spurs (96 - 113)
C.Paul kevés volt, Posey, Stojakovic nem játszott jól, de legalább keveset. San Antonio pedig ismét a csapategységet hozva, pontokon osztozva gyõzõtt.
Jazz - Nuggets (105 - 114)
Carmelo 30 pont, Billups 25, K. Martin, Nene 16. Nem kell több! Utolsó negyedre két pontos Denver elõnnyel álltak neki mégis majdnem 10 lett a vége.
Rockets - Warriors (108 - 107)
Még mindig hiányzik Mcgrady, és Ming. Ariza jól játszott 25 pont, Scola 21. Nem volt nagy izgalom a végén se, utolsó negyedben 9 ponttal is vezetett a Houston, a végén majdnem elbénázták hosszabításra.
Suns - Clippers (109 - 107)
Grant Hill dupladupla, a kezdõcsapatból mindenki 10 pont felett a Suns-nál J. Richardson nem játszott. Másik oldalon M. Camby dupladupla, B. Davistõl kevés a 12 pont. 1.41-nél döntetlen volt, majd 11.9 másodpercnél is, a végén viszont jött Nash és kivégezte a jó erõt képviselõ Clipperst. Lehet rangadónak hívni ezt a meccset.
Nem ígérem hogy mindennap írok ilyet, de most volt kedvem. 😄
Cavs meg ugyanolyan 1 emberes csapat, mint volt. kíváncsi vagyok, hogy össze tudnak-e forrni valami mássá, valami értelmes ötvözetté 😊
ha a Bostont nem sújtják komoly sérülések, minimum döntõsök, e felõl semmi kétségem sincs. na most aztán nagy újdonságot mondtam, mi? 😄
Dallas: valaki szólhatott volna nekik, hogy attól, hogy ez az elsõ meccs, még mindig 4 negyedet játszanak, nem csak kettõt!
Wizards: nagyon kíváncsi vagyok, hogy idén beváltják-e a hozzájuk fûzött reményeket. papíron szerintem ez most egy igen jó csapat
Hou-Por: nagyon sajnálom a Rockets-et, fõleg T-Mac-et, õ is egy olyan gigasztár, akinek nem lesz gyûrûje 😞
"- Lakers hozta a kötelezõt." 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
- Boston jobb csapat mint az egyszemélyes Clevelend
- Dallasban öregedõ sztárok gyengén muzsikálnak.
- Houstonból hiányzik Mcgrady, Ming, így érthetõ hogy kikaptak
- Lakers hozta a kötelezõt.
James blokk óriási... nem gyõzõm ripléjezni! 😄
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én azért szurkolok neki, legyen az elõzõnél jobb éve, és vonuljon vissza utánnnna........
Fisherman\'s Friend