NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elfogultság csak egy állapot. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ebben a szettart-kar mozdulatban szamomra az van, hogy meg o ker elnezest, es o sem hiszi el, mert erzi hogy ez mar-mar pofatlansag, dehat nem tud hibazni, nem tehet rola😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az hogy milyen fejet vág az Õ dolga, lehet hogy meg is teheti. Nekem mindig eszembe jut ez a Jordan videó. (4:24-nél tessék nézni)
A sportember néha (most márcsak magamból is kiindulva) elragadtatja magát, és lehet olykor más számára sportszerûtlenül viselkedik, de ez mind a meccs hevében történik. Szemrehányásra szerintem nincs okunk, sem Jordannél, sem Bryantnél.
micsoda bekepzelt pocs fejet vag amikor bedobja a vegen.
+ szanalom, hogy a bucks ellen is csak epphogy nyerni tudnak cimvedokent
2:05

Fisherman\'s Friend
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Fisherman\'s Friend
Igen és a NETS is nyert (régi kedvenc csapatom...) <#hehe>#hehe>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amikor egy szerdai interjú során meghallotta a „Tiger” szót, így reagált: ”Ìmber, hagyjuk ezt abba!”
Majd fogta magát és elsétált... "
forrás: bball.hu
ez mi ez?!
http://www.tnt.tv/sports/nba/overtime10_live/?ls=iref:nbahpt1
Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A "The Oklahoman" magazin nyilvánosságra hozta a minap a liga játékosai és edzõi széles körében elvégzett közvéleménykutatása eredményét, mely azt hivatott megállapítani, ki napjaink legmagasabb kosárlabda IQ-val megáldott játékosa.
A mérés végsõ sorrendje hozzáértõk számára különösebb meglepetéssel nem szolgált, hiszen az elsõ helyen teljesen megérdemelten Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers szupersztárja végzett, megelõzve a dallasi Jason Kiddet és a phoenixi Steve Nash-t.
Forrás: NBA1.hu
Fisherman\'s Friend
<#shakehead>#shakehead>
Fisherman\'s Friend
<#szomoru1>#szomoru1>
Fisherman\'s Friend
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
OKC ellen hihetetlen dobásokat mûvelt, én meg ezért IMÁDOM Õt! <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes> Brown egész jó játékos lesz!