NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Mert kikaptak 5 ponttal az Orlandotol? semmit nem jelent

LoSA
Nem volt semmi ATL gyõzelme HOU felett!! Kemény volt...

BOS-al mi van? Elvileg erõsödtek, de mégis gyengébbek szerintem... <#merges2>

utána csak bele húznának😊

banok
az egy Lakersnek kevés.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

azért Gasol nélkül is bent lennének a Playoffba😛

LoSA
Nah tessék! 😊 Visszajött Gasol és rögtön nyert a csapat! 😊

Ez az Iverson egy idióta!😄 megõrült
remélem elmegy a Knicksbe és kezdeni fog..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

"Knicks likely to make Iverson an offer" plusssz "The Knicks could have competition from Miami, who according to a person close to Allen Iverson said the team is "hot" after him."

a Knicks még megértem, hogy bepróbálkoznának AI leigazolásával, de Heatet, mi a bánatnak akarnának egy púpot a hátukra AI náluk sem fog a padról beállni, és nem kezdene Chalmers helyett az is tuti...

Fisherman\'s Friend

LoSA
Top 10 Buzzer Beaters - 2009

Youtube video

Lakersnek se :/

LoSA
Úgy látszik, hogy nélküle minden csapatnak jobban megy lassan... CLE-nek meg most nem megy olyan jól! <#rolleyes>

"Allen Iverson won't suit up in a Knicks uniform tonight at Conseco Field House, or probably ever."

Fisherman\'s Friend

köszönöm én nem kérném

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Szerintem nem lesz meg Shaq utolso gyuruje amit annyira akar.
Elment a Sunsbol es most ok allnak a legjobban 10-2 vel...

LoSA

Ez a kép nincs meg valakinek nagyobba? Vagy legalábbis hasonló kép kellene nekem... Köszi a segítséget! <#worship>

Ha kell tudom naponta írni az eredményeket, videókat linkelni.

Akarjátok?
Hi!

2009.11.17:

LAKERS-PISTONS
106-93

Kobe Bryant hihetetlen dobása!
LoSA
Elég szomorú, hogy ennyire megérzi a LAL a hiányát! Mi lenne, ha Kobe nem lenne?? <#merges2>

jó van fasza

Matt07
A trade is being discussed that would send Andres Nocioni to Boston, Tony Allen to Philadelphia and Samuel Dalembert to Sacramento, according to ESPN.com.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

banok
hiányzik Gasol.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grizzlies statement re: Allen Iverson

MEMPHIS, November 16, 2009 - The Memphis Grizzlies today released the following statement from General Manager and Vice President of Basketball Operations Chris Wallace.

“The Grizzlies and Allen Iverson have come to a mutual agreement that because of personal matters that forced him to leave the team on November 7, Allen will step away from the game at this time, allowing him to focus on those matters.

“As a result, we will be ending our contractual agreement with Allen, which will allow both parties to move forward. We wish Allen the best.”

DE!!!!!!!!!!!!

Iverson to meet with Knicks

"Can Allen Iverson save the Knicks' season, rescue them at the box office or at least make them relevant again? Donnie Walsh will spend the next 48 hours debating what impact, both negative and positive, Iverson could have on the organization. Walsh, the Knicks' president, confirmed Monday night that the club will explore the possibility of signing Iverson, the former league MVP who was placed on waivers yesterday by the Memphis Grizzlies. A source close to Iverson says he'd be eager to play in Mike D'Antoni's up-tempo system. Iverson had similar interest over the summer but the Knicks passed."

New York Daily News

AI New Yorkban? Amilyen szarul indult a Knick szezonja, egy próbát megér, védekeznie nem kell, csak agyatlanul támadni, még akár jól is elsülhet és akkor egy közepes szezon után kicsit emeltebb fõvel vonulhatna vissza az idény végén...

Fisherman\'s Friend

Matt07
de ezt úgy mondjátok mint ha tök utolsó lenne csapat.. most 2 vereség nem a világ, szokjatok hozzá lesz még belõle 1-2..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LoSA
Valahogy az egész csapatnak nem megy... 😞

<#eljen>

Fisherman\'s Friend

The Golden State Warriors found a home for the disgruntled swingman Stephen Jackson on Monday, sending him to the Charlotte Bobcats in a four-player deal that pairs him with coach Larry Brown.

The Bobcats sent shooting guard Raja Bell and forward Vladimir Radmanovic to the Warriors for Jackson and guard Acie Law.

végre ez is megtörtént, mondjuk szerintem sokkal egyszerûbb lett volna Don Nelson kirúgni és felvenni Bryon Scott-ot, de végülis én csak egy nyomorult kis fan vagyok.

Fisherman\'s Friend

Matt07
The Warriors have sent Stephen Jackson and Acie Law to Charlotte for Raja Bell and Vladimir Radmanovic.

Grizzlies add backcourt help, sign Tinsley to one-year deal

nagyon úgy tûnik, hogy AI nem fog vissztérni Memphisbe; így már tényleg nagyon valószínû, hogy vissza fog vonulni; sajnos...

Fisherman\'s Friend

bryantnek nemmegy:/

LoSA
Persze LAL megint kikapott... <#boxer>

Brandon Jennings (Rookie) nem gyengén megszórta a GSW-t 55pont 8triplából 7-et be küldött

LoSA
Wade szépen elintézte NJN-t! <#nyes>

LoSA
OKs, köszi... Csak azt hittem, hogy esetleg valaki ismer valami frankó oldalt, ahol jó kis képek vannak fent róla. 😊 A hivatalos honlap is persze most nem mûködik! 😊

VinylToy
A google-nél lehetõség van a kép keresésnél megadni méretbeli határt illetve hogy milyen fotót keresel: próba

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA
Tudnátok segíteni abba, hogy hol találok Kobe Bryant-rõl, igényes - frankó képeket? Mert Google-be hiába írtam ba, ott csak ilyen "sima" fotókat találtam...

VinylToy
Ma délelõtt sikerült megnéznem a Clevelend - Miami meccset, azt kell mondjam hogy egy nagyon jó kis mérkõzés volt, Wade egyszerûen zseniális, nincs rá jobb szó, sajnos a csapata kikapott, de amit a kommentátorok is elmondtak, a mozgáskordinációja egyszerûen fantasztikus, élmény nézni amilyen könnyedséggel kosárlabdázik. IMÁDOM.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA
LAL jól kikapott DEN-tõl... <#rinya>

LoSA
Az biztos, hogy tud a gyerek.... <#nyes>

grizzly21
egyre inkabb erzem hogy o az uj kedvencem KG mellett😊 Hihetetlen

Fisherman\'s Friend

Szerintem ki fog kapni a PHX sajnos,volt már nekik h jól kezdték a szezont, de szerintem nem tart ki a lendületük sokáig..
LoSA
Én azért remélem, hogy ma a LAL elveri õket! 😊

mateus33
Lehet h O'Neal lassította a Suns játékát?! 😄
Sajnálom h anno nem nyertek bajnokságot, de talán még belefér Nash-nek egy bajnoki cím.

VinylToy

grizzly21
A suns es a celtics nagyon jol jatszik, szep osszjatekok, eredmenyes jatek. Remelem iden a Suns tobbre viszi.

grizzly21
egy ilyen iranyito azert barhol jol jon😊

Hát szerintem sajnos tényleg visszafog vonulni..nem igazán számítanak már rá Memphisben,mindig is sok volt vele a balhé,és hát ami a legfontosabb: soha nem volt bajnok..ezek után melyik csapatnak kéne még húzójákosként?
LoSA
Iverson visszavonul? <#merges2>

A.I. körül nem csöndesedik a balhé. A pletykák szerint a Válasz a visszavonulást fontolgatja, ha nem tér vissza a Grizzlieshez. Iverson szombaton elhagyta Memphist családi okokra hivatkozva. Egyes források szerint Allen magánéleti gondjai, valamint a csapat körüli balhék vezethetnek a játékos visszavonulásához. „Ha erre készülni, biztos vagyok benne, hogy nekem szólna elõször. Arra számítok, hogy visszajön. Nagyon csalódott lennék, ha így végzõdnének a dolgok.” – mondta Heisley.

Forrás: BBall.hu

mateus33
A Suns újra szárnyal!