11113
-
#9754 Spanyolok megszorongathatja oket mert jo a csapatuk, usa-nak meg most kozepes (vannak jok de ez azert nem az usa A valogatott...) -
Doktor Lucsok #9753 "A divorce between Carmelo Anthony and the Denver Nuggets appears to be imminent. According to Yahoo! Sports' Adrian Wojnarowski, Anthony's agents, William "Worldwide" Wesley and Leon Rose of CAA, handed the Nuggets a short list of teams that the star forward would be interested in joining. On Sunday, Anthony told Josh Kroenke, the heir apparent of owner Stan Kroenke, that he wants out of Denver, and the team seems to have given up on trying to get to sign the three-year, $65 million extension they offered. Now it's just a matter of when and where Carmelo will go. Unlike many other NBA owners, Stan Kroenke seems willing to fight, telling CAA that trying to dictate the terms will result in Carmelo not going anywhere. The Nuggets also made it clear that, if they give up Anthony, they want young talent and draft picks in return. Their best bets: the Nets or Clippers, who both have the assets amenable to Denver and the locations suitable for Carmelo and his wife. According to Wojnarowski, the other possible candidates include Golden State, Houston and Charlotte, since Anthony has a shoe deal with Jordan Brand and the Bobcats could offer a salary-dump proposal. With Denver's front office in flux -- GM Mark Warkentien was fired and will soon be replaced by Masai Ujiri -- sources told Wojnarowski that the Nuggets won't be able to uphold Kroenke's fight against CAA. In short, the end is near for the Anthony era in Denver." -
Doktor Lucsok #9752 Várjátok már a VB-t? Tipp a győztesre? Nyernek e az amcsik? -
#9751 Adja valamilyen tv a mai usa-spanyolorszagot? akar kulfoldi? -
Doktor Lucsok #9750 New York, New Jersey, Houston, esetleg Orlando; most csak azt lehet hallani, hogy nem fogja aláírni a felajánlott szerződéshosszabbítást, és a Denver pedig akar valakit-valamit érte...
a Warriors eladás is viszonylag zökkenőmentesen ment végbe, és Detroitban nem sok minden tudna a feje tetejére állni, az előző szezonnál szarabb évaduk nem nagyon lehet... -
#9749 érdekes. de mégis hova menne? meg messze van ez még! :)
Detroitban meg ugye a feje tetejére állhatnak a dolgok, egy csapat-eladás nem hinném, hogy zökkenőmentesen le tud zajlani -
Doktor Lucsok #9748 Mit szóltok a Carmelo - pletykákhoz? -
Doktor Lucsok #9747 Wednesday, Aug. 11
• Indiana acquired guard Darren Collison and forward James Posey from New Orleans. Traded forward Troy Murphy to New Jersey, who traded guard Courtney Lee to Houston. Houston traded guard/forward Trevor Ariza to New Orleans. -
#9746 Hát ezt a Heatet csak valami sérülés állíthatja meg. Végre újra jó a csapat. Megérte kitartani mellettük ezekben a nehéz években is :) -
sanyiute #9745 most láttam csak:D -
#9744 Igen, ez történt kb 2 hete... :) Vagy 3... :D -
sanyiute #9743 újabb kosarast "nyúlt le" magának a Miami Heat a Cleveland Cavaliers csapatából. A legújabb szerzemény a litván Zydrunas Ilgauskas, aki 1+1 évre kötelezte el magát a floridaiakhoz.
Basketball World küldött hírlevelet nekem ez volt benne..:S -
#9742 Most nagyon nehéz dolga lesz a LAL-nak... Én LAL drukker vagyok és nagyon remélem, hogy Phil-ék valamit ki fognak tudni találni... Mert ez így... Mondjuk nem nagyon lett erősebb szerintem BOS, hogy Shaq odament. Én azt vettem észre, hogy az utóbbi időben, ahol Shaq megfordult, az a csapat béna lett. :) -
sanyiute #9741 nekem csaksimán ez az érzésem -
#9740 Csak azért kérdezem, mert jelenleg nem látok olyan csapatot nyugaton, aki elverhetné a Lakerst egy best of seven típusú játékban, gondoltam, hátha te esetleg látsz. -
#9739 A Kelet most sokkal erosebb mint a nyugat, a lakers bejut a dontobe de remelem kikap -
sanyiute #9738 akit oda kapnak ellenfelet -
#9737 kitől? -
sanyiute #9736 hát rá játszásba szerintem első 2 akadályon tovább jutnak ha éppen olyan csapatok kerülnek szembe velük de Conf nál úgy hiszem ki kapnak -
#9735 de szerintem a Conf.-ot ígyis befogják húzni -
sanyiute #9734 úgy érzem Lakers sorozatba harmadjára nem fogja tudni meg szerezni a szezonvégi kupát -
#9733 jaja! -
#9732 Shaquille O’Neal
Cleveland->Boston
:o -
#9731 "Ugyan a liga hivatalosan csupán magyar idő szerint holnap hajnalban hozza nyilvánosságra a 2010-2011-es NBA-szezon sorsolását, állítólag a nyitónap rögtön nem mindennapi csemegével szolgál a kosárlabda-rajongók számára: jól értesült források szerint október 26-án a Boston Celtics fogadja a Miami Heat csapatát.
A Dwyane Wade maradásával, valamint LeBron James és Chris Bosh érkezésével egycsapásra szupergrouppá avanzsált floridaiak első mérkőzésére egyébként is milliók kíváncsiak világszerte, úgy pedig, hogy minderre éppen a Keleti Bajnok otthonában kerül majd sor, szinte előre garantálható a nézőcsúcs. "
Forrás: NBA1.hu -
#9730 az lemúlt fél évben az azért nem játszott mert meghalt valakije vagy beteg már nem emlékszem pontosan -
sanyiute #9729 srácok Iverson vissza vonult?? -
Doktor Lucsok #9728 Great Britain will have NBA star Luol Deng back in their line-up for Monday's opening European qualifying match, against Hungary in Szolnok. Insurance problems have kept Deng out of the team's four warm-up games, but he has been training with the team. GB play eight qualifiers as they bid to reach next year's finals in Lithuania and secure a host spot for London 2012. "We're not afraid of our group and we think we have a chance to qualify," said coach Chris Finch. BBC -
#9727 mikor indul az új enbéá szezon? kivi leszek Jámesz-ra,mit hoz ki Véd-del :) -
sanyiute #9726 McGready lehet megy a Chicago ba -
#9725 És most nézem, hogy Tony Allen szabdon igazolható, szóval még az sem biztos, hogy marad, talán a Lakers érdeklődik iránta? -
#9724 igen. egyébként nem nagyon értem, hogy mér nem próbálnak fiatalítani, mer Daviesből lehet valaki szerintem, Rondo már most jó, de Ray Allen 35, Garnett 34, Pierce 33 éves. Tony Allen szintén jó, de azért nem fér be a kezdőbe, és talán ő nem is tud ennél többet. -
#9723 Jermaine Oneal Bostonban? -
Doktor Lucsok #9722 -
sanyiute #9721 + o'neal mehetne oda xDD centernek:D -
sanyiute #9720 vicces lenne:D -
#9719 aha, csak kérdés ki lesz mellettük + a padon, lehet csak ebből a 3 emberből fog állni a csapat :D -
sanyiute #9718 Wade,Bosh,Lebron James eddig így van most Miami Heatben?:O -
#9717 Chuck-kal is egyetertek -
#9716 Reggie Miller-rel is egyetertek, nem kellett volna elmennie. Ha nyer 3-4 et miamiben az er fel 1-el cleveland-ben. Az igazi nagy jatekosok (MJ, Magic, Bird, Kobe) 1 csapatnal voltak vegig. Cleveland-i szurkolok jogosan mergesek. -
#9715 Szerintem a Knicks igy most eselytelen barmire is, de Lee-vel se lettek volna sokkal jobbak. A Miami-ra nagyon kivancsi vagyok, szerintem sokkal rosszabb csapat volt mint a cavs, de most ezzel a 2 uj emberrel + Wade-el barmi lehet ha okosan jatszanak. En azert meg mindig nem hiszem hogy nyerni tudnanak.