NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BOS-al mi van? Elvileg erõsödtek, de mégis gyengébbek szerintem... <#merges2>#merges2>
remélem elmegy a Knicksbe és kezdeni fog..
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
a Knicks még megértem, hogy bepróbálkoznának AI leigazolásával, de Heatet, mi a bánatnak akarnának egy púpot a hátukra AI náluk sem fog a padról beállni, és nem kezdene Chalmers helyett az is tuti...
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Elment a Sunsbol es most ok allnak a legjobban 10-2 vel...
Ez a kép nincs meg valakinek nagyobba? Vagy legalábbis hasonló kép kellene nekem... Köszi a segítséget! <#worship>#worship>
Akarjátok?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
MEMPHIS, November 16, 2009 - The Memphis Grizzlies today released the following statement from General Manager and Vice President of Basketball Operations Chris Wallace.
“The Grizzlies and Allen Iverson have come to a mutual agreement that because of personal matters that forced him to leave the team on November 7, Allen will step away from the game at this time, allowing him to focus on those matters.
“As a result, we will be ending our contractual agreement with Allen, which will allow both parties to move forward. We wish Allen the best.”
DE!!!!!!!!!!!!
Iverson to meet with Knicks
"Can Allen Iverson save the Knicks' season, rescue them at the box office or at least make them relevant again? Donnie Walsh will spend the next 48 hours debating what impact, both negative and positive, Iverson could have on the organization. Walsh, the Knicks' president, confirmed Monday night that the club will explore the possibility of signing Iverson, the former league MVP who was placed on waivers yesterday by the Memphis Grizzlies. A source close to Iverson says he'd be eager to play in Mike D'Antoni's up-tempo system. Iverson had similar interest over the summer but the Knicks passed."
New York Daily News
AI New Yorkban? Amilyen szarul indult a Knick szezonja, egy próbát megér, védekeznie nem kell, csak agyatlanul támadni, még akár jól is elsülhet és akkor egy közepes szezon után kicsit emeltebb fõvel vonulhatna vissza az idény végén...
Fisherman\'s Friend
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Fisherman\'s Friend
The Bobcats sent shooting guard Raja Bell and forward Vladimir Radmanovic to the Warriors for Jackson and guard Acie Law.
végre ez is megtörtént, mondjuk szerintem sokkal egyszerûbb lett volna Don Nelson kirúgni és felvenni Bryon Scott-ot, de végülis én csak egy nyomorult kis fan vagyok.
Fisherman\'s Friend
nagyon úgy tûnik, hogy AI nem fog vissztérni Memphisbe; így már tényleg nagyon valószínû, hogy vissza fog vonulni; sajnos...
Fisherman\'s Friend
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Fisherman\'s Friend
Sajnálom h anno nem nyertek bajnokságot, de talán még belefér Nash-nek egy bajnoki cím.
A.I. körül nem csöndesedik a balhé. A pletykák szerint a Válasz a visszavonulást fontolgatja, ha nem tér vissza a Grizzlieshez. Iverson szombaton elhagyta Memphist családi okokra hivatkozva. Egyes források szerint Allen magánéleti gondjai, valamint a csapat körüli balhék vezethetnek a játékos visszavonulásához. „Ha erre készülni, biztos vagyok benne, hogy nekem szólna elõször. Arra számítok, hogy visszajön. Nagyon csalódott lennék, ha így végzõdnének a dolgok.” – mondta Heisley.
Forrás: BBall.hu