11114
\'NBA\'
  • bakkerman
    azt mögötte ott kacagnak...öcsém,buta amcsik...én meg azt a láda genyót húztam volna a fejébe.
  • ProGabe #9834
    "LeDork was probably envious because the boy has as many rings as he has"

:DDDddd
  • LoSA
    Hja-hja!
  • sanyiute
    ez se semmi azért:D
  • sanyiute
    én is ezt adom:D de azért meg mondanám Kobenak ha ő is így dobálja a cuccokat hogy legalább egy helyre :D
  • LoSA
    Hát mindegy... Az fixx, hogy szívesen lennék a pálya szélén, jó lenne élőben egyszer ott lenni egy meccsen! :) De természetesen LAL meccsen! :)
  • VinylToy #9829
    Egyébként ilyen videókat Kobe-ról is lehetne keresni.
  • VinylToy #9828
    Ilyen érzelmeket belőlem egy ember se tudna kiváltani, de hát mások vagyunk. A melegítős témánál arra céloztam hogy sokan szeretnénk legalább melegítőszedő fiúk lenni, mert akkor már a pálya szélén lennénk.
  • LoSA
    Kéne a melegítője tudod, hogy kinek.... :) Max ráköpnék kb!

54mptől... Ismét James! Rühellem ezt a csávót! Remélem, hogy SOHA nem lesz gyűrűje!
  • VinylToy #9826
    Az más téma, hogy sok ember (köztük én is) vetődnék a melegítője után, ha ott lehetnék a pálya szélén. Persze ettől ez még nem szép dolog, amit művel, nevelés kérdése is valószínűleg.
  • LoSA
    Ő LeBron James!
  • sanyiute
    csóri ruhás gyerek meg földről szedi fel a cuccait
  • LoSA

Ezért utálom többek közt és az ilyen dolgaiért... :D
  • LoSA
    Sok dologban igazad van, csak... Nem tehetek róla, de Jamest és zsigereimből utálom. :) Tehát én mindig ellene, csapata ellen fogok drukkolni! Nem komálom, nagyképű suttyóó!
  • mateus33
    Hihetetlen volt az a bizonyos 1 perc a Jazz-Heat meccsen :O
  • MrSpock
    Ez így mind szép és jó,csak ne felejtsük el hogy abban az érában mikor Jordan játszott,más volt minden. Boston,Lakers,Chicago 3 meghatározó csapat,sőt a Lakers akkor épp nem volt top-on hisz Magicék már kifele,Kobe-meg épp szárnyait bontogatta. És azért a Bulls felvolt építve rendesen Jordan köré. Mint ahogyan ezt nem tudták megoldani Cleveland-ben.
    Ez csapatsport,nem pl tenisz ahol egyedül kell elbánnod mindenkivel. Az,hogy 1-1 csapatnál vannak húzóemberek akik köré épül az egész franchise. Én is lemondanék egy rakás lóvéról ha mondjuk Kobe mellett játszhatnék.Főleg annak tudatában,hogy így bajnok is lehetek. James meg nem amatőr azért,ő szeretne az lenni,de egyedül senkinek nem ment még a kosárlabda történetében.Én elismerem Jordant nagyszerű volt,hihetetlen képességekkel de Pipen,Parish,Grant,Kerr,majd Rodman nélkül nem lenne 1 gyűrűje sem.Így azért lehet nekiveselkedni legyőzni az ellenfelet. Jamesnek így sem lesz könnyű dolga mert láthattuk sok jó képességű csapat van a ligában. Ünnepléshez meg annyit tegyék új capat új motivációk,Amikor C.Ronaldo Realba szerződött 70ezer ember ünnepelte a bemutatásnál,sztárok ennyi. Azért mentek oda hogy valamit elérjenek egy csapattal,és ez nem nagyképség kérdése.
  • LoSA
    Kíváncsi leszek rá!
  • LoSA
    Nem teljesen értek Veled egyet... Én is LAL-t szeretem, MIA-val (főleg Jammesel van bajom...). Azért ez a csere nem olyan "egyszerű", ahogy mondod... Mindenki lemondott egy csomó pénzről, hogy összehozzák ezt a csapatot, a DreamTeam-nek kikiáltott csapatot. Milyen "ünneplést" levágtak már az elején, amikor a három sztár együtt mutatkozott be? Nem tehetek róla, de ez nálam leverte a biztosítékot, de nem csak nálam.

Pl. Jordan is mondta, hogy Ő inkább le szerette volna győzni az ellenfeleit, pl Bird-t, nem pedig vele karöltve bajnokságot nyerni. Az a marketing, ami a Miami körül mint, gusztustalan.

Pedig Wade, Kobe után a kedvencem, mert hihetetlen nagy alázattal játszik, pont az ellentettje, mint a nagyképű James... :)
  • sanyiute
    remélem is lesz triplázás + ez a Miami Playoff-ba mutassák meg hogy ki az úr a háznál lehet nem lesz Jordan féle rekord de ha playoffra kíváncsibb vagyok!
  • MrSpock
    Pl. én is Lakers szurkoló vagyok úgy 25éve,de semmi kivetnivalót nem találok abban ami Miamiban történt. Oda szerződött James? Miért ne tehette volna,bajnok akarna lenni,és talán itt,ha összecsiszolódnak. Clevelandben egyetlen esélyük volt elszúrták. Boston ellen senki nem kapálódzott? Az milyen csapat volt már? Odament mindenki,és összejött nekik. Az hogy a liga 5 meghatározó embere közül most 2 játszik Miamiban nagy dolog. (fociban real-barca..itt nem lázadoznak,hogy a legjobbak ott játszanak)És ráadásul itt van azért fizetési sapka is,szóval ha belefér miért ne. Clevelandben örüljenek hogy ott volt évekig és vitte a harmatos csapatot előre,mivel nem tudták megtartani,mellé sem igazoltak senkit pápá! Wade meg elég sokat volt sérült,és ő is kicsit egyedül maradt ott,de neki van gyűrűje. Egyébként Lakers triplázni fog,mert igazi csapatként működnek ha kell,és van egy motivált Kobe-juk.:-) Nagy meccs volt a hajnali Miami-Utah,felébredtem a végére,jól tettem:-)
  • sanyiute
    ami azt illeti Statisztikában nagyon megnyomták magukat:P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez alatt azt értem hogy L.James Tripla Dupla Wade 39 pont
  • VinylToy #9814
    Nem értem konkrétan kivel van bajod, de ha neked van kedvenc csapatod, és ha jól tudom ez a Lakers, akkor nekik szurkolj, ne a másikat "gyalázd"!
  • LoSA
    Hát ennyit a nagy REKORD döntésről... :) Hál' Istennek! Nagyon remélem, hogy a bajnokságot SEM fogják megnyerni!! AllStar csapat... :S pff...
  • VinylToy #9812
    Aki teheti nézze ma 15:45-től a Miami - Utah meccset! Szenzációs volt.
  • LoSA
    Ez nagyon szép volt... Ezen a meccsen minden összejött nekik! :)
  • banok
  • LoSA
    Nah tessék... MIA megint kikapott szerencsére!!! :D :D
  • LoSA
    Nagyon remélem, hogy Jordanék-nál marad a rekord!!!
  • grizzly21
    Hat lehet hogy azt megvarom akkor:)

Most 150$ + playoff 80...de ennek ellenere mivel jo minoseg meg kene venni. A playoffot persze csak akkor ha a Celticsnek jol megy.
  • mainevent
    A szezon felétől az all star meccs után féláron is megveheted, ha addig kibírod :D
  • grizzly21
    eddigi meccseik kozul csak az orlando volt jo ellenfel, en nem hiszem hogy azt barmelyik csapat tudna hozni barmikor a jovoben..

Gondolkozom amugy a league pass megvetelen, kicsit draga de elegge tetszik a free preview alapjan.
  • N1ggA
    Vajon meg lesz-e a Heatnek a 72-10? Az első meccset leszámítva órási különbséggel nyerték meg a meccseiket. Csak valami sérülés baszhatja el ezt a teamet. Sajnos Wade eléggé hajlamosnak tűnt rá neked eddig :(
  • grizzly21
    http://news.yahoo.com/s/ap/20101102/ap_on_sp_bk_ne/bkn_magic_knicks_postponed
  • LoSA
    New York - Orlando meccsel mi van?!?! :) Lesz 22.30kor Sport2-n NBA, elvileg az a meccs, de... NBA.com-n nincsen eredmény pl... :)
  • Doktor Lucsok
    ezt le kellett volna inkább tekkelned!
  • LoSA
    Eddig LAL-nak is jól megy szerencsére!! :)

Milyen jól elbeszélgetek egyedül... :D :D
  • LoSA
    Sajnos jól megy a Miaminak, amióta kikaptak... :(
  • LoSA
    Nah most meg nyert a MIA, és a BOS meg kikapott.... :( Ez így már nem tetszik!

Azért ez nem semmi, hogy tegnap milyen meccset tolt a MIA és a BOS és megint játszaniuk kellett!
  • FrezeR
    tudtommal már nem a keret tagja, elvileg vissza is vonult
  • FrezeR
    aha itt