11113
\'NBA\'
  • LoSA
    Kemény volt a tegnapi LAL meccs vége és a mostani BOS meccs vége is! :)
  • bakkerman
    nem tudom hallottátok-e,de tnap az Euro Challenge-ben legyőzte a Szolnoki Olaj a Szentpéterváriakat 88-72-re,ezzel a 4. játéknap után csak rosszabb gól különbség miatt marad le az 1. helyről a csapat,2 meccsből 1-et ha hoz az Oil,akkor továbbjut,ami óriási csoda lenne.
  • banok
  • grizzly21
    Ma lesz CLE - MIA
  • grizzly21
    Nyilvanvaloan igen.
  • VinylToy #9869
    Nézem a Memphis elleni meccset, és azt kérdezném - minden tisztelettel - hogy Kobe mindig ennyire önző volt?
  • LoSA
    Mi a fene van a Lakers-el?!?! :(
  • FrezeR
    Frusztrált a srác ez látható és azért érthető is. Nagyon nehéz utat választott mindenki sokat vár tőlük de nem jönnek az eredmények és elgurul a gyógyszer. Ok nem az edzőt kellene lökdösni de gondolom, hogy őt teszi valahol felelőssé a dolgok állása miatt. Ez olyan lehet mint amikor valakinek nem szimpi a másik és ha egymás mellé kerülnek akkor kicsit belerúg odacsíp...elég gyerekes dolog de nincs jobb ötletem rá:S
  • grizzly21
    ezeket biztos direkt csinalja, de nem ertem miert
  • grizzly21
    James nelkul meg ennyi eselyuk sem lenne, de teny a tavalyi Miami nekem jobban tetszett ennel
  • Doktor Lucsok
    Hogy?
  • LoSA
    Én is nagyon szeretem Wade-t, mert Ő megérdemli a győzelmet (Kobe után...)! De amit most a Miami csinált, meg amit James mindig is csinál(t), attól a gyomrom fordul fel... :S
  • VinylToy #9862
    Titeket a személyes gyűlölet hajt, engem viszont az bánt hogy a kedvenc játékosom Wade issza meg a levét ennek. :(
  • bakkerman
    jönnek a vereségek,a pofonok,kezd idegileg becsődölni...hátha összefutnak idén a Lakerssel,és beleszaladnak egy zakóba!
  • grizzly21
    Most esett le hogy ez a sajat edzoje raadasul! nevetseges ez az ember, tenyleg remelem hogy semmit nem nyer amig nem szedi ossze magat fejben
  • Nuno88
    Kezdek nagyot csalódni benne :(
  • LoSA
    Én meg azt mondom, hogy kár volt Őt már a megérkezése előtt "King Jamesnek" hívni és akkor talán nem lenne így elszállva magától ez a patkány!
  • VinylToy #9857
    Szerintem pedig meg kellene "nevelni", akár ennyi idősen is.
  • LoSA
    Ááh, én ezt az embert EGYRE jobban utálom! Nagyon remélem, hogy SOHA nem fog gyűrűt nyerni!!! :)
  • VinylToy #9855
    Én lennék az edző, nálam nem játszana az idényben már.
  • bakkerman
    Hanga Ádám szerepel a draftlistán,a 89-es születésüek közt 12.,európai viszonylatban olyanok közt szerepel mint Rabaseda,vagy Shermadini. Én szurkolok neki,sportklubbon néha megnézem az Alba meccsét,és jól tolja! Ha még nem is NBA szintű,de egy olasz,vagy egy német élcsapatban el tudnám képzelni 2-3 év múlva!
  • LoSA
    Vagy majd leigazolnak még egy-két sztárt... :) Mondjuk Nowitzkit, vagy még Nash-t, vagy Carmelo Anthony-t...
  • FrezeR
    Látod hiába a nagy nevek ha nincs meg az összhang a csapaton belül. Most, hogy Hasleem kiesett ez megint nagyon nagy érvágás nekik. Középen elég gyengék nincs egy jó centerük, bár igaz most igazolták le Dampier-t de kérdéses mit tud hozzáadni a játékhoz.
  • LoSA
    De még jó, hogy ott van jó pár játékos, akikkel bőven mindenki sz*rrá kéne verni! :P :)
  • FrezeR
    Ez várható volt az előző meccs alapján és, hogy Wade sem 100%-os.
  • LoSA
    Viszont iszonytosan jó!!!
  • VinylToy #9848
    Nem szép viselkedés ez.
  • LoSA
    Ennél szebb reggel nem is kell... :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miami megint kikapott!
  • banok
    Robinson sem volt rossz helyette.
  • LoSA
    Meglepődtem az eredményen... Biztosan nagyon jó meccs volt!
  • webibebi
    nem is játszott rondo így öszesen asszem 16gólpasszt adott a boston gy h rondo egymaga szokott annyit adni:D enynit számít ki az irányító sztem:)
  • banok
    Néhány perce hatalmas meccsen kapott ki 1 ponttal a Celtics a Raptorstól. A torontóiak hatalmasat harcoltak Bargnani vezérletével az Air Canada Centerben! Az olasz nagyon sikeresen vette át Bosh helyét - bitang ponterős. A Celtics viszont ma kicsit halovány volt.
  • mateus33
    Hehehe na végre rájöttek, visszakerült a bal felsőbe..:D
  • mateus33
    Gratulálok újfent a sport1-nek, a logót pont a bal alsó sarokba kell rakni ahol az eredmény van, nehogy látszódjon :D Végülis csak 3 másik sarok lett volna a logónak...
  • banok
    Szerintem Oden jobb lenne ha találna valami más melót kosárlabda helyett.
  • mateus33
    Ezt már nem hiszem el, mikor draftolták rá voltam a leginkább kíváncsi, és azóta se derült ki hogy mit tud igazából :( Rendkívül peches.
  • grizzly21
    hat szegeny...sajnalom. Az orvosok biztos jobban tudjak, de szerintem lehet jobban jarna ha minden evben mutet helyett varna 2 evet es szepen gyogytornaval felhozna magat, mert sok ilyen volt mar...Grant Hill-nek is belekerult vagy 5 evebe mig mutottek allandoan.
  • Doktor Lucsok
    “Portland Trail Blazers center Greg Oden will undergo microfracture surgery on his left knee Friday and will miss the remainder of the 2010-11 season."
  • bakkerman
    31 pont 31 patti

dúúrván tolta?
  • bakkerman
    azt mögötte ott kacagnak...öcsém,buta amcsik...én meg azt a láda genyót húztam volna a fejébe.