NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Tyreke Evans of the Sacramento Kings is the recipient of the Eddie Gottlieb Trophy as the 2009-10 T-Mobile NBA Rookie of the Year, the NBA announced Thursday.
Fisherman\'s Friend
The Atlanta Hawks' Jamal Crawford, who came off the bench in all 79 games in which he appeared this season, is the winner of the 2009-10 NBA Sixth Man Award presented by Kia Motors as the league's best player in a reserve role, the NBA announced Tuesday.
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Scott Brooks accepts his Coach of the Year award from NBA Commissioner David Stern.
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
jó lenne, ha életben is jól löknék. de van1olyan érzésem, h a bulls soha nem lesz a régi, MJ idõszakbeli, ragyogó csillag már tova tûnt. sajnos. de talán majd egyszer.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Boston - Miami 85 -76
Volt egy kis "bunyó" (4 technikai), KG kiállítva, Pierce 16 ponttal, és Rondo dupla-duplával segítette az elsõ gyõzelemhez a Bostont.
Atlanta - Milwaukee 102 - 92
Végig vezetve biztos Atlantai gyõzelem. 6-an 10 pont felett a Hawks-ban, a másik oldalon egyedül Jennings dicsérhetõ a szerény 34 pontjával.
Clevlend - Chicago 96 - 83
Itt egy kis Miller-James kakaskodás volt technikaival mindkét részre. Sima gyõzelem, ahogy várták, és szerintem Rose egyedül kevés lesz ez ellen a Cavs ellen. Fel kellene pár embernek még nõni a feladathoz.
Denver - Utah 126 - 113
Az eredmény láttán ez is sima gyõzelem lenne, ha nem tudnánk hogy végig fej-fej mellett haladt a két társaság, majd jött egy denveri roham az utolsó negyedben, pár Melo kosár (az összesen 42-bõl) és így lett ez a vége. JR Smith padról 20 pont.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Van olyan aki február környékén jelentkezett az itt kommentelt NBA s képfelismerõs munkára?
Bryant’s deal is reportedly worth close to $90 million (making him the League`s highest paid player), and GM Mitch Kupchak says the team is extremely pleased with it."
Fisherman\'s Friend
Volt pár szép megmozdulás vasárnap.
Rose egy állat, Wade-et imádjuk, Rondo is tud szép dolgokat mûvelni. Ginobli földbe nyomta KG! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Fisherman\'s Friend
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem láttam még ezt a videót, de most a kedvencem lett, minden benne van, amiért Michael Jordan a kosárlabdázás királya.
1:30-nál az ellenfél kispadján a játékosok se hiszik el hogy ilyen van. 😄
I love this MAN, i love this game.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"