11113
-
#9914 Igen csak az a nem mindegy, hogy miért döntött így... -
#9913 En is sajnalom, a Jazz-t nem szerettem a bulls idokben, de nagy szakember volt...o is csak azok koze tartozik akiknek Jordan miatt nem lett gyuruje. Most utanaolvastam es mintha a jatekosokkal lett volna valami konfrontacio is.. -
#9912 O maga dontott ugy hogy elmegy nem? -
#9911 Méltatlan vég egy ilyen hatalmas karriernek :( -
Doktor Lucsok #9910
-
#9909 élőben nézni a myp2p.eu meg az atdhe.net segítségével tudsz. -
kisbakter91 #9908 nem tudtok nekem mondani egy honlapot ahol NBA közvetítéseket tudok nézni/letölteni? -
#9907 Ez jónak tűnik, köszi! -
#9906 vatera pl, james mez -
#9905 Sziasztok! LeBron James Miami heat kosármezt szeretnék rendelni/vásárolni, lehetőleg Budapesten. Tudtok ajánlani helyeket, ahol erre lehetőségem van? Köszi! -
#9904 boenig cég csőd???ez biztos???mert még most is létezik a boeing cég ráadásul washington megyében van a legtöbb alkalmazottjuk ugye itt található seattle is... -
#9903 és tudtommal a csarnokuk is elalvult lett. -
mainevent #9902 A Boeing cég Seattleben lehúzta a rolót és nem találtak új főszponzort. -
#9901 és amikor New Orleansban volt a tornádó, akkor a Hornets átköltözött Oklahoma Citybe, és ez jó volt, ezért miután visszaköltöztek, kézenfekvő volt, hogy a Supersonics költözzön át Oklahoma Citybe -
#9900 logókat gyakran cserélgetik gondolom bevételt hoz az adott csapatnak ugye új mezek,kiegészítők,stb.
seattlben meg egyszerűen már nem kellett kosár csapat érdektelenségbe fulladt a sonics ezért kerestek másik várost -
ml85ml #9899 Nem tudjátok hogy a Seattle supersonic-ből miért lett OKC? meg hogy a detroit-nak régebben tök szép logójva volt az a lovas, most egy szimpla kék semmilyen..miért cserélhették le őket? -
#9898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lakers 55 ponttal verte a Cleveland csapatát! -
#9897 Rajta, csináljatok logót, szóljatok a modiknak és kicserélik, senki nem mondta hogy ennek kell itt maradni, tegyetek érte hogy ne bántsa a szemetek. -
#9896 így van
szal esedékes lenne a cseréje egy oklahoma logóval;) -
#9895 Hát jah jól beszélsz mert már ez a második idény a SuperSonics nélkül. -
#9894 Te mit keresel itt? -
#9893 hajrá Lakers:)
seattle logó mit keres a bannerba??? -
#9892 Tulságosan is, az a baj... :( -
#9891 Fut a szekér a Miaminak. -
Doktor Lucsok #9890 ezt le kellett volna tekkelned! -
Doktor Lucsok #9889 "The proposed trade will send Anthony, Hamilton, Chauncey Billups, Nuggets guard Anthony Carter and forward Shelden Williams to the Nets. The Nuggets will receive two first-round picks from the Nets, point guard Devin Harris, rookie forward Derrick Favors, guards Anthony Morrow, Ben Uzoh, Stephen Graham and Quinton Ross. The Pistons will get Murphy and Petro. - Yahoo! Sports" -
#9888 Nagyon köszi, hülye vagyok h erre nem gondoltam, pedig rendszeresen nézem az összefoglalókat ott :) -
#9887 http://www.nba.com/news/transactions/2010_11/ -
#9886 Tud valaki olyan oldalt, ahol összefoglalják az átigazolásokat? Köszi szépen! -
#9885 Heat Lakerst nézzük :) -
#9884 A MAI KARÁCSONYI NBA MŰSORA
vs.
18.00 CET - tv: ESPN, NBA TV
vs.
20.30 CET - tv: ABC
vs.
23.00 CET - tv: Sport1 hu, ABC, Nova Sport cz, Sportklub sr/hr/si, ESPN uk,
.......::::::::::::streamek itt::::::::::::....... -
#9883 Hát ez k*rva jó, a sport1-en a Spurs-Magic 1. negyede után egyből a 4. következik...Muszáj minden közvetítést elb@szni vmivel?! -
#9882 Hátha Arenas Orlandoban táltosodik meg. -
#9881 Lewis triplái hiányozni fognak, de majd dob helyette a török ugyanannyit. Pietrus védekezését pótolja Arenas, és persze Ő támadásban sem utolsó.
Szerintem erősödtek. -
#9880 rossz csere az orlandonak nagyon -
Doktor Lucsok #9879 "The Orlando Magic decided not to stand pat on Saturday, blowing up a team with championship aspirations that had been in first place in the Southeast Division for most of the first month of the season. On the same day that the team sent Rashard Lewis to Washington for Gilbert Arenas, Orlando agreed to jettison forwards Vince Carter and Mickael Pietrus, center Marcin Gortat, a future first-round pick and cash to Phoenix for veteran forward Hedo Turkoglu, guard Jason Richardson and second-year center Earl Clark."
-
#9878 összeszoktak. Ehhez idő kell. No persze az igazi próba azért majd megint a Lakers-Celtics-Spurs ellen lesz. -
#9877 Most sajnos nagyon megy nekik... :) -
#9876 Na ezt a Miamit szeretem :) -
#9875 Délután a Bostoni meccset adja a Sport tv?! Vagy másik ez?