NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

WTF?!!

Fisherman\'s Friend

webibebi
hát sztem nem dunk ember!mer kihsználja testi adottságát azért mondod?

msn:[email protected] bárki felvehet

mateus33
Elég megállíthatatlannak tûnik, félpályás kosarakat is nem egyet beszórt már, elég univerzális, nem csak zsákolni tud, ha vki látta több meccsét akkor tudja miért lett õ az MVP 😊 Persze ugyanígy lehetne pl. Bryant is ha azt nézzük, de most James kapta.

LoSA
dunk ember...

webibebi
Sztem minden tudasa megvan h meg nagyobb sikereket erjen el! Megvan az intelligenciaja nem serulekeny.fenyes jovo all elotte!

msn:[email protected] bárki felvehet

Fisherman\'s Friend

LoSA
És én meg utálom... 😊

grizzly21
Hat megkapta az MVP-t..bevallom en nem neztem volna ki belole amikor elkezdte, de a tegnapi meccset is nezve..tul nagy es gyors ahhoz hogy meg lehessen allitani szabalyosan, dobni is tud..

<#taps> <#nevetes1>

Fisherman\'s Friend

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyreke Evans of the Sacramento Kings is the recipient of the Eddie Gottlieb Trophy as the 2009-10 T-Mobile NBA Rookie of the Year, the NBA announced Thursday.

Fisherman\'s Friend

The Atlanta Hawks' Jamal Crawford, who came off the bench in all 79 games in which he appeared this season, is the winner of the 2009-10 NBA Sixth Man Award presented by Kia Motors as the league's best player in a reserve role, the NBA announced Tuesday.

Fisherman\'s Friend

LoSA
LAL-t megszorongatja rendesen a Thunder! 😞

Fisherman\'s Friend

tekk!

Fisherman\'s Friend

Aaron Brooks of the Rockets won the 2009-10 Most Improved Player Award, presented by Kia Motors.

Fisherman\'s Friend

Scott Brooks accepts his Coach of the Year award from NBA Commissioner David Stern.

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

Legend Killer
és Cleveland ellen tuti kiesnek majd 😞(.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
de így hogyan nézzem meg, ha beírod? 😛 amúgy kösz. és Rose tényleg jó, go Bulls! MJ óta bulls rulz4ever!!!!!! nba2k10 associationben velük tolom, 2013ban mentem hozzájuk, playoffnál járok 😄. Heatet verem ki éppen. Rose jól szórja, meg sokat passzolok vele, Piercet megvettem, õk viszik a prímet, meg Farmar csere és hibátlan mesterhármas. az újoncok se rosszak. szal a géjmben jó. igaz, pro szinten tolom csak.

jó lenne, ha életben is jól löknék. de van1olyan érzésem, h a bulls soha nem lesz a régi, MJ idõszakbeli, ragyogó csillag már tova tûnt. sajnos. de talán majd egyszer.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

VinylToy
A tegnapi nap eredményei:

Boston - Miami 85 -76

Volt egy kis "bunyó" (4 technikai), KG kiállítva, Pierce 16 ponttal, és Rondo dupla-duplával segítette az elsõ gyõzelemhez a Bostont.

Atlanta - Milwaukee 102 - 92

Végig vezetve biztos Atlantai gyõzelem. 6-an 10 pont felett a Hawks-ban, a másik oldalon egyedül Jennings dicsérhetõ a szerény 34 pontjával.

Clevlend - Chicago 96 - 83

Itt egy kis Miller-James kakaskodás volt technikaival mindkét részre. Sima gyõzelem, ahogy várták, és szerintem Rose egyedül kevés lesz ez ellen a Cavs ellen. Fel kellene pár embernek még nõni a feladathoz.

Denver - Utah 126 - 113

Az eredmény láttán ez is sima gyõzelem lenne, ha nem tudnánk hogy végig fej-fej mellett haladt a két társaság, majd jött egy denveri roham az utolsó negyedben, pár Melo kosár (az összesen 42-bõl) és így lett ez a vége. JR Smith padról 20 pont.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Legend Killer
gondolom angol nyelven, de nem baj, kúl és kösz<#eljen>.

grizzly21
grizzly21
davka.bt-n fenn van torrentkent altalaban

Legend Killer
kár. ok, kösz, szerdán sasolom majd vhol.. v letöltöm 😄... ha vhova felteszik.

grizzly21
ma, ahogy nezem nem nagyon adjak...szerdan lesz a 2. Boston Miami eloszor

Legend Killer
mikor kezdõdik a playoff és melyik tévé adja? sport1, 2?

Áh sajnálom hogy a Lakers kapta a 8dik OKC mert titokba szurkoltam nekik😄

banok
vége az alapszakasznak!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sziasztok!
Van olyan aki február környékén jelentkezett az itt kommentelt NBA s képfelismerõs munkára?

Valaki tud nekem ajánlani olyan oldalt, ahol le van írva, hogy mikor vannak meccsek? De olyan kéne ahol az ismétléseket is írják...
"Lakers Sign Kobe Bryant to 3-Year Extension

Bryant’s deal is reportedly worth close to $90 million (making him the League`s highest paid player), and GM Mitch Kupchak says the team is extremely pleased with it."

Fisherman\'s Friend

LoSA
Persze, LAL megint kikapott! 😞

VinylToy

Volt pár szép megmozdulás vasárnap.
Rose egy állat, Wade-et imádjuk, Rondo is tud szép dolgokat mûvelni. Ginobli földbe nyomta KG! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Fisherman\'s Friend

LoSA
Kobe hogy a fenébe dobta be az uccsó kosarat TOR ellen?! 😊

Rockynhooo
áá isten ember volt. de nekem akkor is Penny Hardaway az örök ember 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
nekem ez tetszik mostanaban. Sajnalom hogy nem lett belole aki lehetett volna, de orulok hogy visszatert vegul, es boldogan, egeszsegesen el.

grizzly21

grizzly21
ot meg 50 ev mulva is nezni fogjak

VinylToy

Nem láttam még ezt a videót, de most a kedvencem lett, minden benne van, amiért Michael Jordan a kosárlabdázás királya.

1:30-nál az ellenfél kispadján a játékosok se hiszik el hogy ilyen van. 😄

I love this MAN, i love this game.

jól is tette😄

rudanjoe
mert nem ment Bryantnek a dobás(17-3), úgyhogy elkezdte leosztani gyakorlatilag a ziccereket is😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Bryantnek Assistos napja volt 12 ki osztott 😄 cska úgy kerekedett a szemem😄

LoSA
Szerencsére LAL hozta a gyõzelmet DEN ellen! 😊

Rockynhooo
turi powa 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LoSA
Annyiért megérte volna... 😄

rudanjoe

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

rudanjoe