NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
Azert sem lesznek bajnokok, mert a csapat korulottuk nem olyan jo, elismerem, hogy Phil jo edzo, de ha elcserelned Mike Brown es James-t Phil Jackson-ra es Kobe-ra nem hiszem hogy ne lenne sokkal jobb eselyuk bajnokok lenni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
milyen csapatjatek? Masok is dobtak pontot, de en nem lattam semmilyen csapatjatekot. Az a legnagyobb baj hogy ugy nyert a Lakers, hogy szarul jatszottak..kar volt a palyaelonyt feladni, kar volt a szezonban szarul jatszani...ami meg megteveszto, hogy Kobe-nak 5 gyuruje van, csak 1-re van Jordan-tol es megis mekkora kulonbseg, most is kifejezetten szarul jatszott.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Gasolt nem tudom megszeretni, pedig nincs bajom a spanyol játékosokkal, de olyan csöves kinézete van, hogy már az idegesít, amikor meg hisztizik az a legundorítóbb, pedig tud alázatosan és jól is játszani.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De aki ért hozzá Õ látja hogy nincs valami rendben, na ezért nem bírom Lebron-t mert nála elég feltûnõek az "utazások" a labdával. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Pl.
Shannon brown bunteto utani zsak 2 meccsel ezelottrol (addig nem lephettte volna at a 3mas vonalat amig a labda nem eri a gyurut)
Mostani lakers-suns meccsen
TOP5-ban a 4.helyen levo offensive interference, mutogatjaj is a suns jatekosok de nem fujnak semmit
Rengeteg olyan pelda van, amikor lepeshibaval indulnak el (sarkazolabat emelik fel pedig a labda meg a kezukben van)
Grant Hill még mindig az egyik kedvenc játékosom sajnálom, hogy így alakult a karrierje...áh... Öröm õt így játszani látni!
Fisherman\'s Friend
én spec. örülnék egy olyan döntõnek, sõt talán még a hasonló végkifejlettel is 😉
Fisherman\'s Friend
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Most viszont nagyon kemeny lesz Orlando ellen
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fisherman\'s Friend
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009