NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wow

Fisherman\'s Friend

LoSA
Ahogy mondod... BOS-nál meg ott van a liga a legjobb PF-je, KG21! És attól függetlenül, hogy Allen már öreg, az egyik legjobb SG a ligában, aki még mindig csukott szemmel bevágja a hármasokat. A cserepadon is van egy kis "különbség"! 😊

mateus33
Sztem a Magic vagy a Cavs is elég erõs csapat lett volna megnyerni a bajnokságot, de nem volt egy Phil Jackson-uk 😄D

grizzly21
osszevasarolni? a Big 3 mar most kicsit tul oreg sajnos, ehhez kepest a Lakers osszevasarolta a legjobb centert Gasolt, es aki miatt nyertek Artest-et, es akarmilyen rosszul jatszott most Kobe, o a liga legjobb jatekosa.

Azert sem lesznek bajnokok, mert a csapat korulottuk nem olyan jo, elismerem, hogy Phil jo edzo, de ha elcserelned Mike Brown es James-t Phil Jackson-ra es Kobe-ra nem hiszem hogy ne lenne sokkal jobb eselyuk bajnokok lenni.

LoSA
És CLE edzõje miért nem lesz bajnok James-el? Vagy Wade edzõje? (igaz, Wade már volt bajnok...). Nem elég a jó játékos. Én nekem minden tiszteletem Phil-é, mert eszméletlen jó edzõ, nem hiába sikerült elverni a TÁPOS BOS csapatát is. Annál jobb csapatot, már össze se lehet vásárolni, és mégse lettek bajnokok! 😊

banok
én a teljes idényt vettem figyelembe.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
az hogy megerdemelte az meg eleg furcsa kijelentes, mert ennel rosszabbul nem is jatszhattak volna (doboszazalek kritikan aluli). artest tette magat oda igazan. kar hogy a birok is csunyan belecsaltak

grizzly21
amibol 6 Jordan es 5 Kobe..persze en nem kicsinyitem az erdemeit, de megneznem mit produkalna egy gagyi csapattal.

banok
én azt gondolom, hogy a Lakers végsõ gyõzelmével papírforma eredmény született amit az idény elején is sejteni lehetett. Mindenesetre a LAL megérdemelte a bajnoki címet és az, hogy Phil Jacksonnak már 11 bajnokigyûrûje van na az <#wow1><#eljen>

szerintem megérdemli ezt egyszer már meg vitattam itt mások szerit jordan az isten szeritnem meg õ 😄

mateus33
Én is nagyon jó játékosnak tartom, de ennyit hibázni mint amit a döntõben csinált..nem méltó egy lapon említeni Jordan-nel a nevét😊

szeritnem megérdemli közel olyan jó játékos

grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

milyen csapatjatek? Masok is dobtak pontot, de en nem lattam semmilyen csapatjatekot. Az a legnagyobb baj hogy ugy nyert a Lakers, hogy szarul jatszottak..kar volt a palyaelonyt feladni, kar volt a szezonban szarul jatszani...ami meg megteveszto, hogy Kobe-nak 5 gyuruje van, csak 1-re van Jordan-tol es megis mekkora kulonbseg, most is kifejezetten szarul jatszott.

zaki
spoiler nélkül: iszonyat nagy meccs volt, megérte fent maradni reggelig 😊

Ezen a meccsen azt is be bizonyították hogy csapat játék van és nem csak kobe dob 35 -öt azt hello😊 MVP😊

LoSA
BAJNOK A LAKERS!!!!!

mateus33
Nba.com szerint játszott 31 meccsen 240 percet, ami alatt 74 pontot dobott összesen.

<#wink>

Fisherman\'s Friend

grizzly21
remeljuk abbol nem lesz semmi! Ma este meg kell hogy legyen!😊

Várom már a Game 7 -t !!!

Fisherman\'s Friend

Jeles!

Fisherman\'s Friend

LoSA
Én se értem, hogy pl alapszakaszban miért nem kapott Morrison több lehetõséget?!?! Azt se tudom, hogy egyáltalán játszott-e?!?! 😊

mateus33
Pont ezért mondom, hogy ha Gasol meg 1-2 kiegészító ember összeszedné magát a sok(k)ból, akkor bõven esélyesek. Szegény Adam Morrison nem tudom mit keres a padon felöltözve állandóan, pedig mikor anno bekerült a ligába voltak komoly meccsei, egy ilyen bajnokesélyes csapatban meg csak tönkremegy 😞

örülnék ha meg nyerné a Bajnokságot mert 2évvelezelött nem tudott vissza vágni

LoSA
Én meg azt mondom, hogy ezt már nem fogja megnyerni sajnos a Lakers... Kobe NEM tud egyedül elverni egy tápos BOS-t!

mateus33
Hihetetlen, hogy a Lakers gyenge, összeszedetlen játékkal is ilyen eredményt ért el a jól játszó Celtics ellen, ez a folytatásra nézve aggasztó lehet a Celtics szurkolóinak.
Gasolt nem tudom megszeretni, pedig nincs bajom a spanyol játékosokkal, de olyan csöves kinézete van, hogy már az idegesít, amikor meg hisztizik az a legundorítóbb, pedig tud alázatosan és jól is játszani.

5w0rdf15h
jó meccs volt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hála istennek 😄 2meccsnél megilyedtem 😄

banok
izgis a döntõ

grizzly21
Hat nem allunk jol, de a holnapit hozni kell

mateus33
Meglepõen sima párharcok voltak, a Dallas-tól és a Denver-tõl mindenféleképp többet vártam.

banok
hát jelenleg más verzió nagyon nem jöhett számításba
pláne nyugaton

mateus33
A legjobbak kerültek be a döntõbe, bár nekem már kicsit uncsi ez a párosítás 😊

grizzly21

SPOILER

Vegul csak ugy lett a donto ahogy gondoltuk.

VinylToy
Pont a show miatt engedik meg a "kicsit" szabadabb játékot.
De aki ért hozzá Õ látja hogy nincs valami rendben, na ezért nem bírom Lebron-t mert nála elég feltûnõek az "utazások" a labdával. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
Az NBA-ben hogy magyarazzak meg amikor latvanyos mozdulatokat itelnek szabalyosnak a show kedveert mikozben azok nyilvanvaloan szabalytalanok?

Pl.

Shannon brown bunteto utani zsak 2 meccsel ezelottrol (addig nem lephettte volna at a 3mas vonalat amig a labda nem eri a gyurut)

Mostani lakers-suns meccsen
TOP5-ban a 4.helyen levo offensive interference, mutogatjaj is a suns jatekosok de nem fujnak semmit

Rengeteg olyan pelda van, amikor lepeshibaval indulnak el (sarkazolabat emelik fel pedig a labda meg a kezukben van)

LoSA
LAL nagyon könnyen veri egyébként a PHO-t eddig... Kobe el is szórakozott egy-két támadást. Egybe van szerencsére (most) a Lakers, de valahogy sajnos a BOS-t erõsebbnek gondolom. Kíváncsian várom a döntõt! 😊

grizzly21
ja en is igy vagyok vele..ha nem serul le akkor ma egy Kobe szintu jatekos lenne

A Lakers nagyon erõs, sajnos erõsebb, mint a Suns.
Grant Hill még mindig az egyik kedvenc játékosom sajnálom, hogy így alakult a karrierje...áh... Öröm õt így játszani látni!

Fisherman\'s Friend

grizzly21
en legjobban Suns - Celtics dontonek orulnek, de ha a Boston nyer vegul akkor semmire sem panaszkodom😊

<#taps>

én spec. örülnék egy olyan döntõnek, sõt talán még a hasonló végkifejlettel is 😉

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Na lassan tehetjuk vissza a 2 evvel ezelotti bannert😊

Nuno88
Miért utálják ennyien Lebront?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LoSA
Hál' Istennek, hogy CLE kiesett... 😊 Én ugye Anti-LeBron James vagyok, szóval nagyon örülök neki! 😊 Nekem már mindegy, hogy ki nyeri, mert mindegyik csapatot szeretem, de legfõképp, LAL - Kobe! 😊

Rockynhooo
elég kemény párharc lesz.. szerintem igazából ez a küzdelem érdemelné a nagy döntõt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
En biztam benne, sokkal jobb csapat mint a Cavs, hiaba Lebron.

Most viszont nagyon kemeny lesz Orlando ellen

Rockynhooo
hatalmas. nem hittem volna hogy Boston megy tovább....

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ezt lehet mondjuk inkább spoilerben kellett volna, bár gondolom már mindenki megtanulta, hogy nem jön be ide akkor, amikor meccset akar nézni délután, pláne egy ilyet...

Fisherman\'s Friend

Nuno88
A Boston kiejtette a Cavs-t 4:2-vel. Kiváncsi vagyok hogy James-el mi lesz.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LOLL