11113
-
#9954 azért Chris Mullin se akárki volt:)
ő is megérdemelte -
Doktor Lucsok #9953 Best of Dennis -
#9952 érdekes kép,mindenki hogy kicsípte magát, "A Féreg" meg szemcsiben,fuxban,laza öltözékben tolja :) Lassan jön a rájátszás,na onnantól már énis bekapcsolódok a meccsek nézésébe,eddig csak statbuzi voltam :D -
#9951 Nagyon megerdemelte -
#9950 Köszi! ;) Örülök, hogy Rodman bekerült! :) -
#9949 Hall of Fame -
#9948 Ez micsoda? Milyen díj? -
Doktor Lucsok #9947 -
Doktor Lucsok #9946 -
#9945 igen tényleg jó bár ezen a meccsen pont gyengén játszott:D:D -
#9944 Én sajnos bealudtam, de az összefoglaló alapján tényleg jó kis meccs lehetett! :)
Westbrook hihetetlen jó PG! :) -
#9943 megérte megnézni jó kis meccs volt az OKC-GS -
#9942 Lehet elfelejtették átállítani a műsoridőt az új időszámítás szerintire..XD Hihetetlen, hogy ennyire nem tudják tartani a műsoridőt, mikor felvételről megy egy csomó műsor. -
#9941 na elkezdte és TP van:D:D
-
#9940 nem:S
mondom leadják az egész tegnapi holland magyar adásátá interjuk meccs értékelés meg minden lófaszt:S:S -
#9939 Megy már a meccs? -
#9938 parasztok mert ráadásul a teljes adást leadjáka holland magyarból elég lett volna belőle mondjuk egy 30perce összefoglalót adniuk:S:S -
#9937 Ráadásul 22:00-ra van írva, és még azt se tudják tartani...
Csodálatos, hogy főműsoridőben leadják a tegnapi meccset, ami szintén ugyanebben az időpontban ment, bezzeg a kosármeccset ami hajnalban megy élőben, megismétlik vagy kora délután amikor még meló van, vagy késő este amikor vagy bealszik az ember vagy feküdni kell...Itt látszik mennyibe nézik a kosárlabdát. -
#9936 Elegem van, hogy MINDIG csak a FOCI! -
#9935 ja parasztok átrakták a meccs után adják le
remélem TP lesz a szakkomentátor:) -
#9934 Még jó, hogy a Sport1-n MOST foci van, amikor Oklahoma - GSW meccsnek kellene lennie... -
#9933 Azért egy Spurs vagy Celtics (és még néhány csapat) nem éppen ezt csinálja, sőt..:)
Amire te gondolsz az pl. LeBron James-nél figyelhető meg, ahol ő van ott kb. tényleg erről szól XD
Ettől függetlenül szeretem az európai kosárlabdaelitet is, abszolút nézhető a játék, plusz ott is vannak amcsik:) -
Doktor Lucsok #9932 Köszönjük! -
#9931 Igen ezt sokan mondják, és ez még az NBA-n belül is megfigyelhető (Pl. Miami vs. Spurs).
Én pl. az szeretem nézni, ha csinálnak valami durvát, amitől leesik az állam, de más meg azt szereti, ha csapatmunka van.
Unalmasnak azért nem mondanám. -
#9930 hát ez is egy vélemény
köszönjük -
kovad007 #9929 Az europai kosárlabda sokkal érdekesebb és sokoldalúbb mint az nba.
Itthon rengeteg taktikája és begyakorolt figurája van a csapatoknak külön-külön arra az esetekre hogy éppen a centert játszák-e meg vagy 3 pontos dobás lesz vagy zárás leválás betörés kiosztás st...
Az amcsiknál van egy passz, onnantol 1-1 eznek ennyi.Unalmas! -
#9928 sok a szar töltelék műsor,amiket ha kibasznának,lehetne több nba meccs,lehetne több foci bajnokság,esetleg több kézi meccs -
#9927 reméljük lesz:) -
#9926 már ha lesz idény :S -
ml85ml #9925 Nem tudjátok pesten hol lehetne venni eredeti pannini-a NBA kártyákat? Újak érdekelnének -
#9924 több NBA meccs többe kerülne a Sport TV-nek.
A Knicks meg ismét fényben ragyoghat a következő idényben. -
#9923 eszmeletlen hogy csak foci megy szinte kizarolag...en elofizettem a league pass-re...eleg draga de igy legalabb akkor nezek meccset amikor akarok -
#9922 adhatnának több nba meccset az tény, szívesebben nézném mint pl.gyenge skót foci meccseket:S -
Doktor Lucsok #9921 Knicks, 'Melo get their wishes with blockbuster deal
Carmelo Anthony played the game, and won.
The four-time All-Star got his wish Monday night, being traded to the New York Knicks in a nine-player deal with the Denver Nuggets that continues the amassing of star players in major markets.
Anthony, guards Chauncey Billups and Anthony Carter, center Shelden Williams and forward Renaldo Balkman will go to New York, in exchange for guard Raymond Felton, forwards Danilo Gallinari and Wilson Chandler, center Timofey Mozgov, the Knicks' first-round pick in 2014 and second-round picks in 2012 and 2013 originally acquired from Golden State, along with $3 million in cash. In a separate deal, the Knicks will send unused center Eddy Curry's expiring contract, along with forward Anthony Randolph and another $3 million, to the Minnesota Timberwolves for small forward Corey Brewer. -
#9920 csak én érzem oltári nagy köpedelemnek, hogy a hajnali kettőkor adott meccset délután kettőkor és este 11-kor ismétlik?!
aki értelmes időben dolgozik/tanul/él, az mikor is tudja megnézni? minden bizonnyal mérhetetlenül fontos volt 5-kor megismételni a barca meccsét^^
nagy határ szar lett a sport1/2/m (ez a 3-dik miért is kellett?), lassan elérik a sportklub szintjén. a barca-imádat és a nézhetetlen, ötödrangú sportágak közvetítése már kipipálva a részükről -
#9919 streamek a hajnali Kelet-Nyugat All-Star meccshez (02.00 tv: Sport1) -
#9918 -
#9917 Griffin egy állat volt a zsákolóversenyen. végre nem egy törpe nyerte meg :D
-
#9916 igen ezt beszélték -
#9915 ha jól tudom nem jött ki jól Deron Williamsal és a vezetőség se az ő pártján állt