NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Reggie Miller-rel is egyetertek, nem kellett volna elmennie. Ha nyer 3-4 et miamiben az er fel 1-el cleveland-ben. Az igazi nagy jatekosok (MJ, Magic, Bird, Kobe) 1 csapatnal voltak vegig. Cleveland-i szurkolok jogosan mergesek.

grizzly21
Szerintem a Knicks igy most eselytelen barmire is, de Lee-vel se lettek volna sokkal jobbak. A Miami-ra nagyon kivancsi vagyok, szerintem sokkal rosszabb csapat volt mint a cavs, de most ezzel a 2 uj emberrel + Wade-el barmi lehet ha okosan jatszanak. En azert meg mindig nem hiszem hogy nyerni tudnanak.

Blueblood
Srácok és mi lesz a Kincksel?

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nba-a-knicks-elcserelte-elozo-idenybeli-legeredmenyesebb-jatekosat-2036348

Amare Soudemire így rendesen megszopta hogy odament...nem?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

mateus33
Megfelelõ cserékkel jók lesznek, de ha több átlagon felüli játékosra nem futja, akkor lehet ez sem lesz elég.

nem hittem volna, hogy tényleg ez lesz...
kíváncsi vagyok, hogy kiket tud még összeszedni a Miami...
csatlakozom én is a "tudnak e majd nagyon eredményesen játszani" táborhoz
attól függõen, hogy hány évre írnak alá, ha nem fognak majdnem minden évben gyûrût nyerni, akkor kudarc lesz ez a dolog...

Fisherman\'s Friend

webibebi
de majdnem kanállal nem eszünk levest😊

msn:[email protected] bárki felvehet

grizzly21
hat ezaz! ott majdnem megfogtak oket a spanyolok😊

webibebi
hát van benne vmi. de ha úgy játszanak mint az olimpián akkor...😄

grizzly21
ez igaz, ugy ertettem hogy wade meg james ugyanazt jatszak..illetve a csapatuk mindig rajuk jatszik, ket dudas 1 csardaban lenne...persze jot is ki lehet belole hozni ha okosan jatszanak, de nem erzem hogy osszejonne.

webibebi
hát nem hiszem h olyan egyoldalú lenne. mer nagyon nagy sztárok õk 3man és csak 1 labda van ugyebár😊

banok
Én annak örülnék ha Knicksbe menne. ha a Heatben összejönne a nagy hármas akkor az nagyon egyoldalúvá tenné a keleti partot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LoSA
Arra nagyon kíváncsi lennék... Wade LJ! 😊 Érdekes lenne, az fixx!!

webibebi
nem ugyanolyan poszton játszanak. wade 2es james 3as bosh meg 4es

grizzly21
nem tudom hogy 2 ekkora sztar megfer e egy csapatban. plane hogy ugyanolyan poszton jatszanak..

webibebi
hát az biztos. ez azért nem olyan 63mas lesz mint garnett pierce allen bostonban

érdekes lesz, ha tényleg ott köt ki velük...

Fisherman\'s Friend

tekk!

Fisherman\'s Friend

webibebi
mindenképpen számot cserél a hatosra már tavaly bejelentette. de m,ost nagyon azt írkálják h tart bosh wade párossal

grizzly21
ha chicagoba megy akkor viszont szamcsere lesz a mezen!

Szerintem vagy marad vagy pedig megy Chicagoba.
Chicago nem lenne egy gyenge csapat vele, Boozer, Rose, Noah, Deng...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
az az erzesem hogy elmegy a cavs-tol kulonben nem lenne ez a nagy felhajtas.
Viszont szerintem rossz dontest hoz, mert a cavs jo csapat, barhova megy bostont es lakerst leszamitva, az eselyei csak csokkenni fognak a gyurure.
Kizartnak tartom, hogy ha NY-ba megy osszehozzon barmit is Amare-val, mas lehetosegek meg kevesbe eselyesek

webibebi
szerintetek hova fog menni? én szerintem elmegy chicagoba most hogy odakerült boozer.

webibebi
de gondoljatok bele h az adidas gyárban h várhatják a döntését😄 h milyen mezbõl kell több milliót legyártani😄 tuti be van készítve a sample már azokból ahová mehet😄

grizzly21
jaja elneztem a napot

Csütörtök este lesz ESPN-en 1 órás spesöl, beszarsz...

Fisherman\'s Friend

webibebi
holnap este nem? csütörtökön

grizzly21
ma este kiderul James dontese is

"Chris Bosh has decided to join the Miami Heat and play alongside Dwyane Wade, two league sources confirmed to SI.com on Wednesday."

<#wow2>

Fisherman\'s Friend

grizzly21
ha James is NewYorkba megy akkor meg kell neznem oket eloben!😊

Knicks

Amare Stoudemire agrees to five-year deal with the New York Knicks

Fisherman\'s Friend

ProGabe
<#eljen><#eljen>

nagyon durva nevek vannak ezen a listán 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fasza kis free agent trackert találtok - itt

Fisherman\'s Friend

Blueblood
Ez tényleg jó köszi! De azt ne mondtad el, hogy jól mondtam-e a draftot😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

szurkolói oldalakról nem tudok, nem is akarok tudni...
van egy viszonylag jó magyar NBA-jel foglalkozó oldal az NBA1
Ezek a sztárok lehet, hogy maradnak a csapatuknál lehet, hogy nem, általánosságban nem lehet ez megmondani, free agent-nek lenni azt jelenti, hogy tárgyalhatsz minden csapattal, és a számodra legkedvezõbb ajánlatot fogad el (ez persze nem pont így van, ha valaki restricted free agent, akkor egy másik csapattól kapott ajánlatot megadhat neki a saját csapat is, és akkor újból aláír a saját csapatánál, ez persze problémák forrás lehet...)

Fisherman\'s Friend

Blueblood
És el tudnád mondani, hogy hogy zajlik a draft? Mer úgy hallottam, hogy valamilyen kiválasztás ez, akadémiai játékosok közül és a leggyengébb csapat válaszhat elõször, a legerõsebb utoljára. De lehet, hogy nagy hülyeséget mondtam, el tudnád mondani😊?

Blueblood
Köszi szépen! Egyébként biztos van magyar NBA szurkolói oldal, tudsz egyet mondani? Melyik csapatnak szurkolsz? Ezek a sztárok mért nem maradtak a csapatuknál? Köszi a válaszokat elõre is!

ezt jól látod!
Hiába telt el már pár hét a döntõ utolsó meccse óta, csak Július 1-jén indulhatnak meg a tárgyalások a free agent-ökkel, Július 8-áig szóban megállapodhatnak velük a csapatok, de aláírni csak az azt követõ napon írhatnak alá...
A Draft elõtt és után lezajlott trade-ek is csak Július 8. után lesznek befejezettek...

egy jó tanács nso-t ne olvas, a sok köcsög nem ért hozzá, és csak ezt-azt fordítanak le magyarra, és abban is akadnak pontatlanságok, inkább az nba.com-on tájékozódj, az a tuti forrás...

Fisherman\'s Friend

Blueblood
Srácok, csak az elõdöntõk óta nézem az NBA-t, de nagyon jó. Viszont van 1-2 ködös dolog még, pl nem értem, hogyan igazolnak a csapatok. Pl itt van a hír, hogy most már Pierce is szabadúszó és még sok nagy sztár, de gondolom nem véletlen, hogy nem csaptak le még rájuk, ugye?

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nba-paul-pierce-is-szabadugynoknek-all-lemond-215-milliorol-2034993

Heat deal Cook to Thunder

Miami receives: 32nd pick in 2010 Draft
Oklahoma City receives: Daequan Cook and the No. 18 in 2010 Draft
Read more
Hawks, Nets and Thunder swap picks

Atlanta receives: No. 27 pick Jordan Crawford, cash considerations
New Jersey receives: No. 24 pick Damion James
Oklahoma City receives: No. 31 pick Tibor Pleiss
Read more
Mavs send cash to Grizzlies for No. 25 pick

Dallas receives: No. 25 pick Dominique Jones
Memphis receives: Cash considerations
Read more
Wolves trade for Webster

Minnesota receives: Martell Webster
Portland receives: No. 16 pick Luke Babbitt and Ryan Gomes
Read more
Mavs send pick to Raptors

Toronto receives: No. 50 pick Solomon Alabi
Dallas receives: Future second-round pick and cash considerations
Thunder land D-Leaguer from Heat

Oklahoma City receives: No. 48 pick Latavious Williams
Miami receives: Future second round pick
Read more
Clippers acquire No. 18 pick from Thunder

Clippers receive: No. 18 pick Eric Bledsoe
Oklahoma City receives: Future protected first-round pick
Read more
Pacers, Thunder complete deal

Indiana receives: No. 51 pick Magnum Rolle
Oklahoma City receives: No. 57 pick Ryan Reid and cash considerations
Read more
Wolves, Wizards pull off four-player trade

Minnesota receives: No. 30 pick Lazar Hayward and No. 35 pick Nemanja Bjelica
Washington receives: No. 23 pick Trevor Booker and No. 56 pick Hamady Ndiaye

Fisherman\'s Friend

LoSA
Én azért bízom benne, hogy nyerni fog és hogy Phil marad még! 😉 És Kobe-nak annyi gyûrûje lesz, mint Jordan-nek! 😉

grizzly21
nem baj Jackson nelkul sehol sem lesz a LAL jovore remeljuk😊

xDDDDDDDD

mateus33
Deparaszt 😄DDDD

LoSA
Háhá
Háhá... 😄

feltûnt már akkor is, csak lusta voltam beírni, mert szerintem nem sokan tudják kirõl is van szó...

Fisherman\'s Friend

csak feltûnt 😄

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

RIP Manute Bol 😞

Fisherman\'s Friend

"Phil Jackson thinks he is just about ready to walk away from his unparalleled NBA coaching career but the Los Angeles Lakers are all hoping he will change his mind in the next week. "

Fisherman\'s Friend

Wednesday, June 23
• Chicago named Tom Thibodeau coach. (!!!)
• Miami traded guard Daequan Cook and 18th pick in 2010 Draft to Oklahoma City for 32nd pick in 2010 Draft.

Fisherman\'s Friend

van kis mozgolódás:

Thursday, June 17
• Philadelphia traded center Samuel Dalembert to Sacramento for center Spencer Hawes and forward Andres Nocioni.

Tuesday, June 22
• Milwaukee acquired forward Corey Maggette and a 2010 second-round draft pick from Golden State for guard Charlie Bell and center Dan Gadzuric.

24-én este meg lesz a Draft, akkor tuti lesz kavarás wáá, nagyon izgi!

Fisherman\'s Friend